Кандидатът на ГЕРБ стана кмет на Габрово

Николай Сираков от ГЕРБ победи в изборите за кмет на Габрово с 57,38%, сочат окончателните данни на Общинската избирателна комисия.

Обратно в новината

Коментари - Кандидатът на ГЕРБ стана кмет на Габрово | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

20% гласували - 50% го избрали. Моге ли ББ да сметне как 10% от габрово го подкрепя???? та се радва. На следващите избори 30% гласували - 15% го подкрепят и това ще бъде голяма победа защото членовете на ГЕРБ под строй ще са пред урните

Така наречените социолози май пак се наакаха. Преди няколко седмици излезе някакво проучване че рейтингът на ГЕРБ бил спаднал с 12 процента, а личният рейтинг на ББ стремглаво върял надолу. У нас социологията винаги е била платената проститутка на политическите партии. поради тази причина много рядко е познавала резултати от избори. И сега просто поредните избори идват да покажат че т.н. социологичеки проучвания са повече или по-малко манипулирани. Тук някои плачат че избирателната активност била само 25%. Ами къде дреме опозицията? Или едно е да събереш 100 човека на протест, но съвсем друго да мотивираш 10 000 да гласуват за теб. Въпрос на интерпретация дали 60% от 25% е добре да определят управлението на един град (или държава ако щете) Според простата сметка това е 15% от населението или някъде малко над 10 хил души. От друга страна БСП има 17%, което прави около 3000 души (по малко, 2600, ама да не издребняваме). Но най-важното е че ГЕРБ има повече от всички останали. Това е голямата пшобеда на ББ в Габрово. Това значи нещо просто - въпреки всички трудности хората вярват на това правителство и лично на ББ. Това е истината, за ужас на БСП и компания. Изводите. Ако Гей Дмитриевич има още малко мозък, останал в главата ще разбере че цялата кампания срещу ББ всъщност е укрепила позициите му, и в момента за ББ гласуват повече хора отколкото преди 1 година. Ако И. Костов и М. Димитров са разбрали добре посланията от това гласуване те просто трябва безрезервно да подкрепят това правителство. Защото при едни предсрочни избори те може и да не влязат в Парламента. Яне видя че срещу ББ не е добре да се рита. И въпреки високия резултат като проценти бъдещето не му е розово. Апропо, защо искаше той да има втори тур? Да гласува за кандидата на БСП, може би. Щото ако от РЗС ще гласуват за кандидата на ГЕРБ един втори тур се обезмисля. Така, Яне показа на всички с кого се е сдушил - с БСП и техните матрапази. Резултатът е този. Категоричен и безспорен. Сега е време всеки да си направи изводите. И да разбере нардната мъдрост: "Волът рие, ама всичко на гърба му отива"

Един съществен недостатък на демокрацията е, че сега 57,38% от общо 25.5% ще управляват от името на всички, но лошо няма ако управляват в обща полза, в името на всички, а не само на отбраните си хора. Не мога да разбера радостта от победа на политически избори, след като добре се знае, че следва огромна работа за решаването на проблемите на хората, или не. Да не би радостта от победата да е за нещо друго!?

Ами не знаеш ли, за еврропейският заем от няколко главозамайващи милиона евро?! Само до преди седмица НИКОЙ в Б-я не беше чувал за село Габрово, ама последните дни - луднаха медиите. Паричките не са много за политиците ни, но ще си ги изпапат, пък ние обикновените роби ще ги изплатим 2 пъти с данъците. Нещо ново?

браво на герб много се радвам. успех на боико борисов!!!

Наистина ли се радваш,че ГЕРБ е спечелил избори,които хората категорично са бойкотирали?

Избирателната активност е много по-голяма от тази която се представя. Всичко идва от неактуализираните списъци. В града, останал без поминък почти няма семейство което да няма човек извън града или държавата. Габрово от един 80 хиляден град в момента дали има и 30 000. А сметнете процентите върху 30 000 и да видим какво ще излезе. Отделно от това че града се е превърнал в град-призрак. След 19ч. по улиците не можеш да видиш жив човек. И всичко това от благоденствие и добър живот.

Браво на опозицията - най-вече на червената! ТОВА Е ИСТИНСКИ АНТИ-ВОТ СРЕЩУ СЕРГЕЙКОВСКАТА ДРУЖИНКА И ПРОГЕЖЕТАТА И ПО МЕСТА!!!! Подобен разграм е нечуван и невиждан за червената крепост - КОГА НЯКОЙ ЩЕ ПОЕМЕ ОТГОВНОСТТА НА ПОЗИТАНО. НИКОГА! ВИсшият им съвет е пълен с номенклатурни чеда и карие ристи, които никога нища не са работили. Голяма вътрешно номенклатурна борба пада на Позитано - некадърни гейове и антисоциални типажи (които дори не могат поне веднъж да се оженят, да създадат семейство и да дадат на родината си поне 1-2 деца) срущу опитни в контрабандни схеми от времето на юго-ембаргото "млади леви"(опитни, защото са били покровителствани по семейна линия от татковците си). При такъв избор нали се сещата защо твърдият електорат е поомекнал. Лошото, че подобни типове дикредитират политическата система като цяло и ни правят да изглеждаме по-зле и от най корумпираните държави! Голям цирк! Ако беше жив товарищ СТАЛИН, тия мекерете щяха да са първите изпратени "на топло и за дълго"! За тях демокрацията е БОНАНЗА - по нашему: келепир и далавера за държавна сметка! ДОКОГА ЩЕ ГИ ТЪРПИТЕ, ДРУГАРЧЕТА! БЪЛГАРИЯ и без вас ще се оправи и ще излезе от кризата! А Вие ще промените ли? Кой ще ви почисти фъшкиите от позитановските обори? Или пак ще чакате престройка отвън - да дойде някой да ви я направи? ОСТАВА ВИ ЕДНО - ВИКАЙТЕ НЕВОЛЯТА! АМА СИЛНО ВИКАЙТЕ!!!

Има хора, които не могат да мислят.В главите им е набито "ГЕРБ" и "Борисов" И как не, като ни бомбадират от всякъде с това,какво правил Борисов/а той всъщност нищо съществено не прави, защото не може, пък и толкова е капацитета му/. Във всяка новина слагат името му, дори да няма никакв връзка. Този човек е повече шоумен, отколкото премиер и затова му се радваме във всички шоу програми. Виждаме го за добро утро и за лека нощ. Това е достатъчно за празните глави. Те не могат да посочат друго лице от тази партия, може би дори не знят името на кмета за който са гласували, но важното е, че ГЕРБ печели. Само, че това не ни пълни джобовете, нито пък подобрява икономиката в България. Сами сме си виновни. Ако жителите на този град са гласували за палячо, успели са, защото кмета вече си показа мурафетите по вестници и телевизионни програми. Дано да успее да направи и нещо за Габрово.

В изборите взели участие 1/4 от избирателите,но Бойко Борисов поздравил победителя?

като дете в тоя град намирах това, което в русе нямаше.тогава, през 60-те,янтра и паничарка бяха бистри като сълза, ганчов вир беше за нас басейн с олимпийски размери, ходехме за риба на жълтеш, а дряновската река беше пълна с раци. сега хората не ходят да гласуват. оправданията на политиците са летния сезон,вилите,гъбите,компотите.не,хора, причината е че лъжете.причината е,че хората не ви вярват.баламите свършват. БГ манчестър? действителност или соцклише?в габрово имаше тъкачници,стъклозавод,машиностроене.къде отиваше продукцията, за кого се трепеха на смени тия способни хора. за международни пазари или за червения кръст. щото английският манчестер си го има и всеки го знае не само от шампионска лига.малко утешение е,че не само в габрово е така...габрово--приятен град.хубави хора. от русе--с много обич.

И аз ходих да гласувам за ГЕРБ.Само не можах да разбера защо другите мъртавци не дойдоха да гласуват,че да минем поне 50%,а то сега само 25% и от тях пък нашата партия подкрепиха малко повече от половината от тези 25%.Е,някой му кавват на това огромен успех.Не зная негласувалите 75% от имащите право на глас защо не ни подкрепиха???Някой знае ли?

И да гласуваме, все ГРОБ за нас :(

И какво очакваш да ти се случи по-различно от големия Фуй, дето вече е влязъл не само в Габрово, а и в цялата страна? И сега като заотваряте едни молове в Габрово и 100-тина деЦки градини, та ги навържете с инфраструктура и си ги мажете на филиики! Да ви е честито, ама то - в умрелия ви град, умрелия ви мол - квото и да изберете - по-голем нема си го натресете! Смешен град - смешен избор на дузина пияни киртаци!

защо Синята коалиция и Атака подтичкват след ГЕРБ. Двете не събитна общо колкото БСП. Атака даже излиза извън класазцията до 4 %.

не, това не е вярно. народа е прост ама чак толкова. това са лъжи.

Уж бяхме полицейска държава и герберите били хунта, а пък то се оказа, че 57,38 % от избирателите се доверяват и вярват на ГЕРБ ?! Или май Гоце и Сергея са лъжци, но кой ли вече им вярва на тях ? Когато цифрите говорят и Боговете мълчат ... Скоро Гоце и Сергея пак ще се разприказват / лъжат /, но те не са Богове ...

Е, все пак, от любов към точността - процентите са около 7%, НАЛИ??! Обаче в спортно-бияческите организации, на математиката не се гледа с добро око ;)

една спечелена битка, но войната не върви на добре. За сега 1:0 за ГЕРБ с-у България. Ще чакаме крайният резултат.

Защо не правите изводите от изборите преди 10 год.? Тогава се упражнявахте в сметки колко малко били гласували за даден кандидит, и че не може с 10 процента да представлява обществото, а сега само фанфари се чуват, въпреки по-слабите резултати.

измама,измама и пак измама,що е то..........................................................................................................................................................бб. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Същия цървул като шефа си....Горко ви габровци...

САМО ТАКА.БРАВО НА ГАБРОВО. КОМУНИСТИТЕ ТРЯБВА ДА СЕ МАХНАТ ОТ ВЛАСТА ТОГАВА БГ ЩЕ СЕ ВЪЗРОДИ И ЩЕ ПОЕМЕ ПО НОВ ПЪТ КЪМ ЕВРОПА. А НА ДРУГАРИТЕ КАТО НЕ ИМ ХАРЕСВА ДА ХОДЯТ В СССР-ПАРДОН РУСИЯ.

Стив,много си прав брат. Гоце да си взема Станишку и Дуганчу и да си одят дет искат-Турция,Русия...тука не е за тях.Това е България

Поредното магаре "издигнато" от нищото!

Е бива наглост и простотия ама толкокова не бива.За какви проценти на негласувалите говорите??Ами големия процент на негласувалите е вашия твърд електорат!Толкова са разочаровани от вас,по точно отвратени,че предпочитат да замълчат.Елементарно е.Хората се наслушаха на сладки болшевишки приказки.Вие сами не виждате ли реалността,където разровят излизат само лайна на "успешната тройна коалиция".Затова не гласуват.Не искат ГЕРБ,а за болшевиците не искат и да чуят,затова си стоят в къщи.Толкова е просто но болшевика си е болшевик той винаги е си мисли,че е прав!Е доколкото може да мисли куха лейка.Лек ден,до нови изборни"победи"другари!

хей 4х4 16 запомни.

Спечели поредният анонимник-клоун, който в един сутришен блок показваше как си пъха връв в устата и я вадеше през носа! Същият като патрона си - ШМЕНТИ КАПЕЛИ!!!!

А вие комуняките сте с пръст в га

25% гласували. засрамете се булгари! вие си ковете садбата! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

при тая ниска избирателност - коментара е излишен, нека да се порадват герберите , дайте им тази възможност , не ги критикувайте - гледайте след време саира им - това са събития , които не могат да бъдат избегнати,намираме се в агонизиращия стадии на капитализма, нищо ,че плюят по социализма , друг път няма, вече се вижда от международната обставновка , която е вече в Световен мащаб.

Тоталната липса на адекватна алтернатива обрича герб да печели лесно подобни избори но мен ми е интересно нещо друго това че РЗС набират цели 10% (разбира се при тях хич не е изключено да са понапазарували гласове) и резултата на Атака иначе БСП и СК си вървят в рамките първите към 15 % вторите по 10 % .

Успех на управлението на ГЕРБ!

Много комунисти в тоя форум-социалисти /извинете боклуци/

И ти си с изпит мозък! Някой като не е за Боко - и веднага го набеждавате за комунист. Тъпи елементарници!!!

Браво! Успех на кмета.

да изборите са много показателни болшинството нееее гласува

Какви междинни резултати бе Цветанов хората не са отишли да гласуват, това е повече от показателно. Те и червените и ндсве-то се надяваха на ниска избирателна активност преди време. Почнат ли политиците да се радват на ниска избирателна активност то това е началото на края на тая партия.

65000 - 9330 - Крупен успех!!?? Мисли реалистично.

Плюйте, плюйте на воля по ГЕРБ, но тези избори са много показателни.

ми точно това казваме и ние де!!! че тези избори са много показателни! цяло чудо е че са отишли и 25% да гласуват! за тази гнусна политическа класа в БГ, няма да си мръдна задника, докато не се появи някой нормален, разумен и образован кандидат да управлява! но за сега не го виждам, за жалост!!!

Ти още ли не си разбрал, че когато не гласуваш ти пак гласуваш. Самоче за ДПС...

Това е междинна оценка на работата на кабинета на ГЕРБ и на всички нас", коентира за "Фокус" вицепремиерът Цветан Цветанов. кое бе цветанов, 25% изборна активност ли? Това наистина е оценка на народа за цялата паразитна политическа измет.

Вярно ли, че този са го избрали всъщност 9% и малко от габровци?! Колко процента са 9000 гласували за него от 95 000 с право на глас?!

Ами гласувайте, де! Не гласувате, пък после ниска била избирателната активност!... Или си търсите причини за загубата на вашата партия?! И при ниска, и при висока - все e тая - при всички положения ГЕРБ печели и ще печели и в бъдеще. Това е истината, колкото и да ви боли!... Червените бабички понамаляха, виe какво очаквахте?! Важното е турци и комуняги вън от властта!!! ГЕРБ ще спечели и при голяма активност, просто хората виждат кой върши работа и кой краде - за това, че вашите комуняги не могат да хванат и 20%, не е виновна ниската активност, а това, което направихте през четрите години на власт - кражби и облагоделствуване!... Дай Боже никога повече крадлива комунистическа ръка да не се добере до министерски пост! Тъпите комунисти газ пикаят! Плюха, плюха бате Бойко, а той за пореден път им го начука! Абе глупаци, ако активността се повиши, кой ще гласува за червените боклуци бе? Вие си имате една постоянна групичка от старци и няма да се увеличавате, а само ще намалявате, барабар с Гоце сирещника! Гоце, Гоце, и тебе та чака същото - шут отзад още от първия път!...

Смешници ГЕРБ синоним на мутризацията в България.Хора без мисъл единствено освен да грабят друга мисъл нямат.

Пенчо Денкин е както беше исвестен в ВМЕИ е готин човек ама е избрал неправилата партия под влияние на жена си вероятно, Николай ор БСП също е готин ама е много мек и също от неправилна партия, виж пича от герб не го познавам ама вероятно е печен щом ги бие с толкова, Казват че герб и магаре да предложел щяло да спечели, сигурно зашото ше е умно магаре, а комуниститес кокшите си мозъци на две магарета сламата не могат да разделят та камо ли град да управляват. И що не излязохте да гласувате ами мръкате за ниска активност? или както каза новия кмет днес е събота... азбих допълнил "време за баня" та сигурно всички сте били на баня и е нямало как..Аиде успех на новия кмет и да оправи града да се върнем и да бачкаме, че аман от тая София дето сме се заврели всички тука

Долу Герб! Изборите са купени. Искаме касация и анулиране кндидатурата на Герб!

касно е либе за китка.....

Долу БСП!!!!!!!

Такава ниска избирателна активност не са за хвалене! Така че ГЕРБ може да се замислят сериозно!

а другите (дето загубиха) какво да правят....да не мислят ли....според теб...

гаргамел и попо-личи си колко сте прости...

ГЕРБ си имат магаретар и той си води магаретата на връв .Каквото и да става в държавата важно е да сме на връвта с магаретата

Гласували за ГЕРБ само 15%, явно само лумпените. Началото на края на ГЕРБ.

Яд ли те е, хахахаха!!!! Оди в цирка да рипаш през обръча!

анализирай резултатите и на другите де майсторе :)

тази година 30% ,догодина 60 % от буджета,а за габровци ,че са празноглави чутури като вожда си бб- 70% *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Рано им е на ГЕРБ да губят избори. Не са минали още през всички кръгове на ада......

Не съм за ГЕРБ,но се радвам,че долната ,дърта мръсница БСП Е В КАЛТА,където и е мястото.

Не съм за ГЕРБ,но се радвам,че долната ,дърта мръсница БСП Е В КАЛТА,където и е мястото.

Тъпите комунисти газ пикаят! Плюха, плюха бате Бойко а той за пореден път им го начука! Абе глупаци, ако активността се повиши, кой ще гласува за червените боклуци бе? Вие си имате една постоянна групичка от старци и няма да се увеличавате, а само ще намалявате, барабар с гоце сирещника!

Вземи се скрии простак такъв.

Гоце,Гоце и тебе та чака същото...шут в гъзъ от първия път

При такава ниска избирателна активност най-добре е изборите изобщо да се касират.

Гладна кокошка просо сънува - иска ви се.