Обявиха футболисти от Северна Корея за изчезнали

Четирима играчи на Северна Корея не се появиха в първия мач на отбора си на Световното първенство в ЮАР срещу Бразилия, въпреки че са били включени в списъка.

Обратно в новината

Коментари - Обявиха футболисти от Северна Корея за изчезнали | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бедна ми е фантазията, но тук на практика видях, колко зомбирани и лековерни седерастчета има в България. Веднага клъвнаха на южнокорейската въдица. Пък после се чудим, защо България е в това жалко нагъзено положение!

Защото твоите партийни другари я таковаха отзад 66 години, ченгесар долен!!! България ще се оправи тогава, когато вие червените лилипутки, мангалите и рязаните фесове изпукясате и затънете в гняс, нещастници!

Пардон! Годината отдавна не е 1989-та и Волен вече не е главен редактор на вестник "Демокрация"... Видяхте ли до къде ни докарахте с вашето подскачане по площадите? Кой не скача е червен. Времето е наше! Сидеров, Кошлуков, Лиляна Панделиева... Ех какви времена бяха!

Голмайсторчето вече е с двустайна панелка навярно и с чисто нова ЛАДА....

Последно????!!!!!!

Добре, че са изчезнали в Южна Африка, а не са изчезнали в самата Северна Корея :)

Миналата година симфоничния оркестър на Пхенян ходи на турне в Америка и се върна квартет:)

Къде са Ого и Соци да им обяснят колко е прекрасно в С.Корея и каква огромна грешка правят...

И двамата няма да се появят. Работя като метач в гаражите на СКГТ и знам, че днес има профилактика на автобусите и няма как да се стигне от Карлуково до София!

Като махнете сметките си за ток и вода, за медицински услуги и образование, вижте какво ще ви остане от заплатата... Ако не сте вътре, пък на! В КНДР всичко това е безплатно, включително и храната. Дават им и по 50$ джобни. Човек е спокоен, че дори да остане без работа (което там е невъзможно), няма да умре от глад. Основният бъг на нашата система е, че като те съкратят от работа, това се равнява направо на смъртна присъда. И за какво ? Щото имало Криза, разбираш ли... Дигайте се, Хора!!

Въпреки, че си ми ясен отвсякъде, все пак не мога да се въздържа и да не ти отворя очите (но не храня особени надежди): знаеш ли, че там се става сутрин защото свири заводската сирена? Знаеш ли, че същата сирена на обед и вечер е знак за всички под строй. А най-голямата "награда", която е "радост и лично желание" на всеки един труженик е да отиде всеки ден след работа за да премете и почисти паметника на Вожда? Това не си го измислям, разказа ми го мой близък, който пътува до там още в ония години, когато всички бяхме в "соц. лагера". Това което ние преживяхме е нищо в сравнение с тяхното...

Браво на момчетата,че са се спасили.Дано нямат живи близки,защото ще ги убият за назидание.:( Пожелавам им всички да избягат. :)

Да, ама Северна Корея е на Световното и за малко да катурне Бразилия. Хайде, пукнете се от яд седесарчета изтръпнали. Вива ла революсион!

Сев.Корея може и да е на световното, но аз карам МЕРЦЕДЕС!

На кредит, ама караш! Бравос!

ЗНАЕШ ЛИ, К8ОЛКО КАРУЦАРИ В ИРАК КАРАТ МЕРЦЕДЕСИ, БЕ, ГАЛФОН НЕЩАСТЕН!?

Или са ти в повече,или не ги взимаш......

Да,ама не...може да стане ако в селесао вземат тебе да играеш ...което ще стане ама като цъфнат налъмите...

Пич, иди да се прегледаш!

Веднага им дали съветски паспорти,но тъй като такого государство нет в мире,они пришли в омразной Америке.

Усещам благородна завист в коментара ти,благородна или не завистта не е на хубаво.Затова стягай багажа, вземай родата и с първия полет към Велика Комунистическа Корея.Ние ще пукаме от яд от разстояние.

Да видим колко ще останат до края... Като вица за Малий театр,който се образувал след връщането на Болшой театр от Америка.

БСП имат ли обчснение защо от любуимия им строй бягат, а към противния капиталистически строй има наплив? Вероятно хората са объркани от 'лошите' условия на съществуване в капитализма. Как ли ще им липсва чарът на социализма?!

Едно време имаше един избягал от запада. Мисля, че Дийн Рид му беше името и се подвизаваше из ГДР-то.

Тц! Не беше в ГДР-то. Баш в Съветския съюз се беше занесъл, ахмакът му с ахмак.

Прав си за това типче 1,60 мл. но не напълно. В ГДР бяха решили, че щом пее "Венсеремос" може да играе нещо в уестърните на DEFA. А той гномчето му с гномче си направи бизнес с червената пропаганда. И му беше гот, що не, правеше се на комунист но с американски паспорт. Иначе си беше само хитър, но не и глупав, не избяга на изток а само идваше да кецка възторжени другарки по червените вакханалии, от рода на младежките фестивали.

Трудно се удържа народа да не тегли кредити :Р

Какво общо има БСП със социализма? На кой му е любим този строй? На Р.Овч или на Р.Петков? Да слизат от Мерцедесите и да се качват на Волги? Ти май нещо си се объркал.

Телеграма от Пхенян : За последния мач, другарите от ДС -отговорниците на групата, лекарят, масажиста и треньора ,може и ДС- другари от публиката , да са ГОТОВИ да играят на терена и запълнят отбора - до 11 души ..)))

А ако не има стигнат хората да викнат наш Гоце.Той техен човек

Четиримата ги пратихме на важна разузнавателна мисия в Африка с голямо значение за партията и дъжавата ;).

Останали са отвратени от лошия живот извън райската градина на Сев. Корея и най-вероятно са получили инфаркт.Сега роднините им до 99 коляно ще трябва да си поръчват ковчези по мярка.

Останали са отвратени от лошия живот извън райската градина на Сев. Корея и най-вероятно са получили инфаркт.Сега роднините им до 99 коляно ще трябва да си поръчват ковчези по мярка.

Да е жив и здрав комунизма. Като не са ги завързали с въжето...ко очакват

Там са където отиде Найм Сюлейманов, първо беше отвлечен, после не знам какво си и накрая се оказа , че е избягал от държавния строй на управление на НРБ. А в-к Раб.Дело излизаше със статии от типа:"Оч гелдим, бе Найм - Къде отиваш Найм?" Сега ще е така и със Северо- корейските ритнитопковци.

Да се спасяват от ДРЪТИЯ КУМЪНИЗЪМ.