Насаждало се мнение за нов Възродителен процес

Бившият районен мюфтия на Пловдив Хаджи Садък ще е новият главен мюфтия на мюсюлманите у нас.

Обратно в новината

Коментари - Насаждало се мнение за нов Възродителен процес | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този чин се дава на най-заслужили военни. Не е случайно и ефрейторското звание на Шикългрубер!Напред към нов, по-възвишен, перфектен и честен възропроцес!

Снимката е потресаващо грозна. Какви черти на лицето само, какво "благородство" и каква "интелигентност" ...

Много от одавна не бех виждал некой с такъв кръвожаден башибозушки вид! Верно генерал от ДС ще да е!

Още един ДС генерал Недим Генджев изкочи от небитието или от Ада и се спретва за духовен водач на бг. турци!!! А другият ни ДС духовен водач - Максим, трябва да е вече Генералисимус!!!

Към Гърмен помаците нричт християните "каури" и отричат да са българи.. Целенасочено се работи в тая посока за такова самосъзнание.

ПРАДЯДОМИ И БРАТ МУ СА ЗАКЛАНИ ОТ ТУРЦИТЕ. ОТДАВНА СМЕ ПРОСТИЛИ ТОВА. СПОМНЯМ СИ ТОВА САМО ПРИ ТАКИВА НАЦИОНАЛИСТИЧНИ ИЗКАЗВАНИЯ ОТ СТРАНА НА Г-ДАТА. ЩО СЕ ОТНАСЯ ДО ТУРЦИТЕ- НАШИТЕ И В ТУРЦИЯ, ТЕ СИ ЗНАЯТ ПРОИЗХОДА. НЕКА ДА СИ СПОМНИМ СКАНДАЛА В МЕЖДЛИСА ПО ПОВОД ЕТНИЧЕСКИЯ ПРОИЗХОД НА ГЮЛ. МОЛЯ ВСИЧКИ МЮСУЛМАНИ, ДА НЕ НИ РАЗМАХВАТ ПРЪСТ. ЗАЩОТО ВСЯКО ТЪРПЕНИЕ СИ ИМА ГРАНИЦИ. ДА НЕ ГОВОРИМ, ЧЕ ЗАРАДИ ТЯХНОТО ОТНОШЕНИЕ, ЗАРАДИ ТУРСКИТЕ ФИРМИ В БЪЛГАРИЯ И ТЯХНАТА БЕЗНАКАЗАНОСТ И ОТНОШЕНИЕ КЪМ ЕТНИЧЕСКИТЕ БЪЛГАРИ, ЦЕЛИ ОБЛАСТИ СЕ ОБЕЗБЪЛГАРЯВАТ. ЗАД ПРИКАЗКИТЕ ЗА НОВ ВЪЗРОДИТЕЛЕН ПРОЦЕС, ПРАВА И.... ОТНОВО СМЕ ПОРОБВАНИ. ТУРЦИЯ СЕ НУЖДАЕ ОТ РАБОТНА РЪКА - МОЛЯ, ИДЕТЕ ТАМ. ТАМ ЩЕ ВИ СЕ СПАЗВАТ ВСИЧКИ ПРАВА И СВОБОДИ. НЕ СЕ ЧУВСТВАТЕ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ, ЧУВСТВАТЕ СЕ ПЕТА КОЛОНА , ДЛЪЖНА ДА ОТВОЮВА НОВА ЛИНИЯ МИДИЯ-ЕНОС?!?!- МАХАЙТЕ СЕ !!!!!!!! НИЕ НЯМА КЪДЕ ДА ОТИДЕМ. ТОВА Е МАЛКОТО ОСТАНАЛО НИ КЪСЧЕ ЗЕМЯ ОТ ДЕДИТЕ НИ.

Жалко за Генджев.Готов кадър,а не могат да го внедрят в схемата.Трябваше като Доган да го вкарат за малко в затвора преди промените и да се погрижат да му създадът свястна биография.Изпуснаха човека в суматохата.

Структурите -- какво правят казвате !? (освен финансирано от нас заплатополучаване)

Сапунковия сериал "новото турско робство" измислен от ДПС, АТАКА и РЗС ( възприет от ГЕРБ също)с цел да влязат в Парламента -продължава ideyazabulgaria.org

Има, има възродителен процес. Недим Генджев е главно действащ, но по чужда свирка играе. Точно затова е назначен от Тодор Живков и няма никаква друга логика за възстановяването му. Още повече отй никога не е избиран с легитимен вот на мюсюлманите. Така, че наистина е страшно.

Сапунковия сериал "новото турско робство" измислен от ДПС, АТАКА и РЗС( с подкрепата на ГЕРБ тогава) с цел да влязат в Парламента -продължава ideyazabulgaria.org

А патриарх Максим какъв чин има?

Господин Мюфтията да се научи да чете повече на български и щеше да знае, че г-н Недим Генджев не е генерал, а едва КАПИТАН! Все ми се струва, че има разлика.

Старши лейтенант.

А може ли за този г-н за това изказване - "...Според него у обикновените мюсюлмани се насаждало мнението, че се връща Възродителният процес..." - да се самосезира прокуратурата, защото такова нещо не само няма, но е и престъпление опитите за насаждането на етническа омраза и напрежение!