Спряха отровна еко-почва приличала на бонбони

Еко-почва с вид на желирани бонбони и гроздови зърна изтегля от пазара Комисията за защита на потребителите (КЗП) по заповед на председателя Дамян Лазаров.

Обратно в новината

Коментари - Спряха отровна еко-почва приличала на бонбони | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво! Виждал съм я тая почва и само си мислих: Колкото и да е красива - наистина е опасна и заблуждаваща.

Защо комисията за защита на потребителите повдига завесата за тази явна тайна?! Къде са държавните органи?! Защо никой не вижда, как се унищожава хумусът от строителите?! Нека припомним. Един сантиметър хумусна почва се образува за СТО години!... Непрестанно има засипване на терени, без да е отнет хумусният слой!... Само погледнете край магистралите и първокласните пътища!...

Тоя Дамян Лазаров е такъв бандит ,а оцелва на този пост от времето на Иван Костов.Просто не са си платили лептата и за това е тази олелия.

закупих торопочва 3 литра за 0.50 стотинки.доста се учудих от цената.дали не е от отровната?

Еко почва-четете по-внимателноТова не е пръс-земя а само за декорация желе

Споко, онова за което става въпрос прилича на малки цветни топчета с размера на захарни кристали и като се потопи във вода стават едни желирани цветни топчета с размер на гроздово зърно, но кръгли ... много са готини...жалко, че ги забраняват... трябва да отида да си взема докато още ги има :))))

Отлично 77. Защо компанията на потребителите повдига завесата за тази явна тайна. Къде са държавните органи? Защо никой не вижда как се унищожава хумуса от строители ? Нека припомним.Един сантиметър хумусна почва се образува за сто години. Непрестанно има засипване на терени без да е отнет хумусния слой.Погледнете край магистралите и първокласните пътища.

споко,хумус има,магистралите са кът....а и при нас в БГ един сантиметър магистрала също става за около 100 години,така че са квит.... :)))

Само не разбрах кое й е ЕКО на тази почва???? Прекалиха с това еко навсякъде!!!

"Еко" е точно толкова, колкото е и почва.

Трябва да се дава гласност за такива продукти най-вече по телевизията. Телевизионнте новини са само за катастрофи и земетресения.