Мъж наръга жена си пред децата им

Кървава семейна драма помрачи детски празник за първи юни в Силистра.

Обратно в новината

Коментари - Мъж наръга жена си пред децата им | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Kакъв ужас! Hа най- веселия ден на децата а и на околните...Tоя криминален тип е убиец! 3аслужава доживотен затвор! A носенето на нож на публично място з а що не се криминализира??? Hе е ли така в Eвропа? Mилите дечица-с баща убиец на най-милото което имат- дано оздравеят скоро от тая травма. A дано майката скоро напълно оздравее а убиеца - доживот в затвора!

може да е всичко но този иска само едно.... калайче в главата.защо трябва да го хранят 20 години.и то му е много половин му стига.и да го опяват.

бг зена е велика-работи почти 2ч часа за доброто на семеиството!бг зена е милостива,научена да помага!бг зена е образована -с нея интелигентен маз няма да скуцае!бг зена носи доброто в себе си завечтано от начите маики и баби!другите европеики с ничто не са по-добри,напротив -те са много по-зле откам чувства и домачно вазпитание,чувства за семеино щастие!бг дзенталмени-даите лубов на балгарката и няма да загубите!/мнение на 1 балгарка зивеечта някаде по света 18 години/

За съжаление много от българските мъже все още си мислят, че могат да пият и бият, и т.н. За добро или лошо ние се променяме и адаптираме към новото по-бързо от тях.Справяме се и без тях. Можем и без тях./По добре е заедно, но не на всяка цена/ Иначе за насилието темата е много дълга, както и влиянието му върху децата. Не е тук мястото да се коментира. В такава ситуация децата са най-засегнати. Ще мине време и туркините и циганките и те ще скочат срещу насилниците си мъже. Светът се променя. Ние също. Дано майката се оправи, а тоя циганини ли е, турчин ли е, българин ли е да го обиждат много в затвора.

Като ти чета коментара разбирам, че ти си причината около тебе да са все мъже като тези, които си описала! Потърси къде в тебе е причината за това и може би ще намериш начин да го промениш! Макар че като се замислям, много е съмнително - така и ще си отидеш, без да привлечеш някой от свестните!!!

Мъжът бил криминално проявен - не се казва нищо в какво е проявена жената ?

"Отдавна съм наясно, че мъжете на тая територия са опасни за здравето и живота ни.Няма значение циганин, турчин или българин, разликата е минимална.Прости, комплексирани, груби и агресивни.Изключения има разбира се, но са малко."

Сама си е виновна....защо се е женила???Защо има деца от такав човек?Защото е имал пари и власт явно...а сега е поумняла и намерила друг...Ама си го е получила..Нищо случаино няма...Ами си възпитаваите щерките да гледат добре...и да не бързат да се омажват

Почти съм съгласен с жена.Само няколко разлики.Мъжете,както и жените са родени от жени.Жените са тези които вземат майчинство,тези които остоват да гледат децата.Те са учителките.Почти не останаха мъже учители.Те вече се и бизнесменките и министърките и борци и боксьори и щангисти.Да не изброявам още.По-голямата част от живота ни е подвластен на жените.Жените още от малки ,като се ядосат използват изрази,като "ще те пребия","ще те убия","ще те удуша","щете заколя" и т.н.Някой ще каже"какво от това","това е безобидно","не е вложена умисъл".Така е ,но все пак трябва да се съобразяваме ,как и какво говорим на децата си и пред тях.Всичко това им влияе и то негативно.Не смятам ,че това е нормално и води до добро възпитание.

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ДЕЧИЦАТА И ДАНО МАЙКА ИМ СЕ ОПРАВИ

Без коментар,от изнесената информация.От оскъдната информация не може да се каже нещо по съществено.

Какво по съществено Ви трябва за да коментирате? Мъж наръгал собствената си жена публично, пред децата й (очевидно с цел убийство) след като я е ругал. Дори да е "най-долната" все пак е майка на децата му и не заслужава това.

Отдавна съм наясно, че мъжете на тая територия са опасни за здравето и живота ни.Няма значение циганин, турчин или българин, разликата е минимална.Прости, комплексирани, груби и агресивни.Изключения има разбира се, но са малко. Причината, освен ниската култура на народа ни като цяло, е и че жените ни от своя страна не са дами, а имат слугинска , робска психика,/може би защото нямат насреща си кавалери/, не се чувстват сигурни и обезпечени и добиват характеристиките на мъжете, и то най-лошите им черти.В продължение на векове, мъжете ни са едни от малкото по света, които са използвали жените като товарен добитък,/тъй като в голямата си част са селяни,-земеделци/, вместо да гледат на нея като на домакиня, майка и любима/както е било по света/.Плодовете на тая простотия и неспособност да се грижиш за семейството , ги берем и ще продължаваме, без да има надежда за промяна.Защото е въпрос на манталитет.По същата тази причина жените ходят на гурбет/?!/ без да се впечатляват, че те издържат мъжете и децата си, а не "главата" на семейството.Какъв срам.Не случайно и навън нашите жени, в голямата си част са или проститутки, или слугини.И не се залъгвайте, че е насила...Тогава би било далеч по.лесно.Лошото е, че не е...И не набърквайте по наш стар навик политиците или еманципацията.Така е било винаги в тази страна, объркани взаимоотношения, полумъже и полужени.Необразованите жени в Патриархата са го приемали от незнание и нисък умствен коефициент, сега от немай-къде.Всяка що годе мислеща жена в страната знае, че такива мъже, каквито са ни нужни, просто няма.Появят ли се, може би и ние ще станем дами.Но не го вярвам...

Радвам се, че в живота ми няма такива пишман дами като теб!

Г-жо, много се "изсилихте"! Не може да правите такива обобщения за цялата нация! Не знам в каква среда живеете и как сте с математиката, по-скоро със статистиката, но болшинството от мъжете и жените не са такива каквито ги окачествявате! Вашият коментар не е полезен, по-скоро е вреден!

много са....и са озлобени,виж по-надолу...

браво--абсолютно то4но

Нали знаете поговорката "краставте магарета се надушват"? Ако само с такива мъже имате опит, значи това заслужавате.

Вярно е, за съжаление българският мъж в повечето случаи иска да работиш наравно с него + да гледаш децата + да му слугуваш и търпиш пиянските истории. Като роб. Това чудо никъде по света го няма. При арабите жената има по-малко права, но не работи. На запад работят по равно и задълженията вкъщи делят по някакъв справедлив начин.

какво им става на тия "хора"ако мога така да ги нареча...пред децата си да извършва опит за убийство.който вади нож,от нож умира........така трябва да бъде.

пак да го пуснат. защо въобще са го хванали вече сме свикнали с тея глупости.

Има българки които все още правят безумната грешка да се женят за турци, араби и цигани, което освен че е гнусно се оказва и опасно.

Абе ти си бил много шашав ти нещо за божество ли се имаш или мислиш ,че живееш с божества . Ама моля ти се божеснвени ти си в някаква голяма грешка а може и да си се нашмъркал повече от колкото трябва . Само да не дам на жената да прочете това което си написал , защото да знаеш ще те спука от бой !

Разбираемо е че си ядосан, но 1 е прав. Нищо хубаво не става от такива бракове, а пък и повечето от тези етноси не са въобще стока. Само като ги гледам как живеят и даже не искам да ги доближавам. Айде със здраве

Що, да не би да е 120 килограмов кит, който може да бъде желан само от мангал?

И ти го потвърждаваш ;)

този защо е на свобода? това държава ли е?

НЕ,НЕ Е!!!

Турците са доста ревниви по принцип.

Нищо не казвам за особеностите на етноса - "Според очевидци крещял на турски и български". Явно става дума за турчеещ се мангал. \\Естествено криминално проявен, есетствено отдавна е бил за трепане, но в Бг - не би!

Жената сигурно си е мислила, че след като го е зарязала, вече й се е разминало, ама от откачалките е много трудно да се откачиш.

Дамм