Младеж разцепи БМВ на две, 16-годишна загина

16-годишно момиче загина при зверска катастрофа на столичния бул. "Рожен" снощи около 23 часа.

Обратно в новината

Коментари - Младеж разцепи БМВ на две, 16-годишна загина | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не говерете лошо за Митето той и неговото семейство бяхме много добри приятели.чичо Милчо и моят баща бяха най добри приятели.то митето заради тая радмила умря да и угоди на глезотиите...

Само по-светци от папата гледам коментират... Каква кръвнина да плащат бе човек, и момчето го няма вече! И знаете ли каква е разликата между него и мой познат със стотици хиляди километри опит зад волана, който сам си купи БМВ-то... късметът, че той се удари с подобна скорост в мантинела, а не в стълб. Сигурно и неговите родители са виновни, че са му позволили с изкарани пари да си купи БМВ... Мисля че достъчно философски теории за възпитанието и света развихте вече! Два живота ги няма и две семейства са съсипани! Дано не се случва на никого от наперените психолози, обесняващи защо е станало!

da vseki znae da vini ... nikoi ot tezi ne e bil tam i ne znae kakvo e stanalo. i dvamata sa murtvi tova e.

Така ще е докато не се въведат забрани хора под 25 г. да ползват БМВ-та и въобще автомобили с над 100 к.с. БМВ-тата са супер нестабилни и опасни коли и в ръцете на 19-годишен мухльо са си като картечница в луд човек. Жалко за родителите на момичето. На момъка техните сами са си виновни. Сега трябва да платят кръвнина на другото семейство.

Почивай в мир Милке не те познавам лично знам че беше от на брат ми класа миналата година.Предпочитам да беше умрял шофъора а не Радмила ако БМВ се беше завъртяло и се беше ударило от страната на Димитър сега той щеше да умре жалко за Милка поредната жертва

абе нз аз зех книжка скоро и тва ми подеиства иначе ги позн и 2 та сuялявам мн лекам и прuст а дано момчето да се оправи инцидента обаче ми остана като обеца на охото

ДО ВСИЧКИ ЗНАЕЩИ ОПИТНИ И СЯКВИ ТАМ СМЕШКОВЦИ ПРЕСТАНЕТЕ ДА КОМЕНТИРАТЕ БИЛИ БИ СТЕ ТАМ НЕ ЗНАЕТЕ ЛИ КВО Е СТАНАЛО НЕ ТЪПИЯ ТАКСИДЖИЯ КВО ДА Е МИСЛИТЕ ЧЕ Е НЕВИНЕН ДА БЕ ДА ЕЙ СПРЕТЕ СЕ . СВАРШИЛО Е ! ГЛЕДАЙТЕ НА ПРЕД !

мога да ви кажа само едно че са дали наи коварната кола на човек кото е неопитен

От една страна мисля, че щеше да е по-добре некадърното "шофьорче" да беше загинало.... но така ще го гризе за цял живот! Е така е кат се прави на голям и няма никакъв опит зад волана... Адски жалко за момичето... п.с. незнаех, че колегите от БГНЕС ги е ударила кризата и са почнали да снимат с телефони!

Искам да кажа на всички които коментират така гадно случая,че аз познавам лично момчето и семейството му и това е момче което е отговорно и мн.свестно не е от тия шофьори които се прават на Шумахер,сащатата вечер е бъразл да си върне колата на брат му защото е бил на работа и хората са казали че квото ти е писано на глава на камък не ходи и другото което искам да кажа е че колата не му е купена от баща му за бала а колата е лично на брат му и ч имат от 3 месеца,а относно момичето искренно сажалявам,но недейте така да калнете защото никои от нас не знае какво му е написано там горе и никой не е застахован от нищо.

е после като теб по дискотетките с готините мацки да наваксвам :)

немога да разбера защо непрекъснато обсъждате марката на колата???? купчина желязо както всяка друга марка, но за разлика от човешкия живот е възтановимо. мир на праха на МОМИЧЕТО.

проблемът е, 4е всеки комплексар си взима или БМВ, или пък Голф. Ка4ат се на някаква избушена бангия с пробито гърне и закърпен спойлер и се мислят за Господ.--------абсолютно вярноНе знаете,обаче,детайли,така че не пишете крайни мнения.Само ще кажа-ТЕ НЕ СА ОТИШЛИ ДА СЕ ПОРАЗХОДЯТ,Радмилка цялата вечер си е била У ДОМА,излязла е за 20-тина минути,през които се е случила трагедията.Така че не пишете глупости.Момичето си беше свястно и не скиташе по улици и кръчми като голяма част от УЖ ПОЧТЕНИТЕ си връстнички.Така че.КАТО НЕ СТЕ НАЯСНО,МОЛЯ,НЕ ПИШЕТЕ ГЛУПОСТИ.Имайте поне малко уважение,да не дава Господ никому такова нещо,голяма трагедия е тва.

е как пък успя да го завършиш образованието, а си само на 23, май се изхвърли малко!

е разбиваш me! ти на колко години си завършил гимназия?? ако ще се съмняваш в нещо - то е по-скоро защо не съм го завършила по-рано като обикновено от гимназия излизаме на 18/19 години + 3 години бакалавър 21/22г, аз даже бях с една година по-голяма от випуска ми, защото работих преди да отида в уни-то. сега спокоен ли си? :)

е споко де, нали се разбрахме, просто мойто обучение е малко по-дълго и затова съм с такива впечатления. А пък това го публикувах 2 пъти щото първото не ми излизаше, ама се оправи та за тва не се стряскай :)

е разбиваш ме! ти на колко години си завършил гимназия?? ако ще се съмняваш в нещо - то е по-скоро защо не съм го завършила по-рано като обикновено от гимназия излизаме на 18/19 години + 3 години бакалавър 21/22г, аз даже бях с една година по-голяма от випуска ми, защото работих преди да отида в уни-то. сега спокоен ли си? :) и между другото теб къде те мъчат вече толкова време?

хахах аз уча фармация, но тук в България, обучението е 5 год и половина. Интересно ти какво си завършила с такава голяма заплата :)

браво на теб, обаче интересно как си завършила, а си само на 23 при това най-елитния университет в света! Аз след 10-на дни ставам на 23, а имам още поне година и половина до завършване!

Лека му пръст на момичето. Моите съболезнования на близките. Дано момчето оцелее. Но защо така бе хора. Защо се купува такава бърза кола на едно дете. Какво прави това момиче на 16 години на улицата и в колата на някакво момченце. Родители, защо не се грижите и не пазите децата си. Комплекси ли избивате - не ви знам, но съсипвате живота на децата си -това знам. Аман от комплексари и безотговорни родители.

Е, ако оцелее с какво ще е полезен на обществото поредния убиец? По-добре трупа му да бъде даден да участва в контролирани краш тестове, за да не загиват невинни! Защото има правило - ако защитавате престъпниците, наказвате невинните!

Фенка съм на БМВ, но почнах много да се замислям. Само кретени и идиоти карат такива коли и се мислят за царе на пътя! Момичета мили, живота е един,а колата не прощава!!!

АЙДЕ СТИГА ПИСАЛИ ВРЕЛИ НА КИПЕЛИ ГЛУПАЦИ ТАКИВА АКО Е ПИСАНО ДА СТАНЕ ШЕ СТАНЕ ВЕРНО БИЛО Е МОКРО КАРАЛ Е БЪРЗО ИСКАЛ Е ДА ИЗБЕГНЕ ТАКСИТО ЗАТОВА Е ПРОДАЛЖИЛ НАГОРЕ А МНОГО ДЕТО ЗНАЯТ БИХА СЕ РАЗМАЗАЛИ В ТАКСИТО А НЕ БИХА ОПИТАЛИ ДА ИЗБЕГНАТ УДАРА ТОВА Е А ЗА ГАЗАРИЯТА НЕ ТОЙ НИКОГА НЕ СЕ Е ГЪЗАРЕЛ СЪС КОЛАТА ИЛИ С ГАДЖЕТАТА ПРОСТО СИ КАРА БЪРЗО НЯМА СПОР И КНИЖКАТА НЕ КАРА КОЛАТА СИЧКО Е В ГЛАВАТА АЙДЕ ГЛЕДАЙТЕ СИ РАБОТАТА КАТО НЕ РАЗБИРАТЕ ТОА ИМАЛ 2000000 КМ СТАЖ ОНИЯ 100000 НЯМА ЗНАЧЕНИЕЕ ДАЛИ КОЛАТА Е 1,2 МОТОР ИЛИ 2,5 ВСИЧКО Е ПО ПРЕЦЕНКА НА ВОДАЧА !!!!

Олигофрен такъв, това върви го кажи на бащата на момичето, че можело да се случи на всеки.

Виж к'во разбирач такъв, писнало ми е от комплексирани нагли софийски и не само комплексари за които пътя е писта и трябва всички да им дават път. Като си толкова умен да определяш как той е бил майстор на волана и таксито нагло му се е изпречило примерно що нямаме един смачкан багажник и малко стъкла от фар по пътя което остава след скорост от 50-60км/ч а имаме смазана на две кола.. това става при скорост над 160км.. така че не ме кръщавай ама грам. Като искате адреналин и гъзария.. отивате на училище, ставате пилоти и заминавате на рали.. ама то за там се иска талант и умения.. а иначе си прав.. на такива като вас майстори на волана.. трябва да ви вземат книжките и да не помирисвате бензин камо ли на кола да се качите

немат акъл за две стотинки тия дечурлига...пази боже да те срещнат такива на пътя...

аз бях там минути след катастрофата направо ми стана лошо видях всичко гледката беше уясна ,пожелавам на никои да не вижда такова нещо *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

R.I.P. Милке ... много ще ни липсваж ;x

Пожелавам на този "престъпник" - нарушил е Закона за движение по пътищата, да оцелее и цял живот да изплаща обезщетения за загиналото момиче и да вижда как го сочат с пръст за назидание "Виж на какво ще заприличаш ако не спазваш правилата!"

Баща му ще му плати обезщетението за убитото момиче, и ще му купи още едно БМВ.

Колко от хората купили колите си със собствени изработени пари ,после се трепят с тях при привешена скорост?!!!!

Моите коли съм си ги копувал сам, със спечелени от мене пари. С първата-Трабант съм изминал над 220 000 км преди да направя основен ремонт. С другите също много километри без аварии. Синът ми си купи сам кола, със собствени пари-горд съм, че на 20г. е спечелил и похарчил както е сметнал за добре, но съм сигурен, че няма да направи беля, защото знае цената на това, което е в ръцете му. Кола няма да купя на никое от децата си. Разбирате защо.

Още не мога да повярвам как това момче е направило такова нещо. Познавам го и е много свестен, господ знае какво и защо е направил :( Лека му пръст на момичето и дано той поне се оправи, макар че не искам да си представям какво ще му е след това. Нещо, което не трябваше да става. До всички журналисти и коментатори. Спрете се бе хора, не извъртайте нещата в посоката, която искате, без да знаете. Няма да коментирам какво що, аз съм малко по-голям от него и имам възможност да карам бързи, нови и най-важното, сигурни автомобили и съм благодарен за това! Много време карах сапунерка и не смеех да се покажа извън София с нея. Всяка кола може да се кара неразумно, по-добре да е сигурна, от колкото бавна.

И как точно сигурната кола им е помогнала в случая? Важно е колата да е бърза при изпреварване и то само в ръцете на опитни, способни на правилна преценка шофьори! За какво му е на младежа бърза кола в 23ч., когато на пътя има малко коли? Защо не е преценил скоростта, карайки върху мокра настилка? Спазил ли е ограничението на скоростта? Може да е добро момче според теб, но е нарушил закона, отнел е човешки живот и е съсипал още няколко! Не искам да обвинявам, да назидавам, но всички трябва да си дадем сметка каква отговорност поемаме, качвайки се в автомобилите си!

За съжаление никак не е помогнала, всяко нещо си има граници. Момчето е виновно, това което е направил е непростимо и не искам да съм на мястото на когото и да е свързан с катастрофата. И аз не мога да разбера как си е позволил да кара така, возейки момиче до себе си. Подразних се от злостните коментари и философски изводи за нещата в България, формирани на база мижава и грешна информация в статията. Никой не познава момчето и родителите му, че да ги съди как това трябвало да направят или онова не трябвало. Трагедията е станала и за съжаление никой вече нищо не може да промени.

няма такова нещо като "сигурна" кола! Проверете снимките от катастрофата!

това беше най- ужасната гледка в живота ми. Аз бях с колата, коята спря пожарната, за да обърне. Първоначално помислих, че ни спират за проверка, но........Просто нямам думи. Моите съболезнования на роднините........

Съболезнования! Но и като родители трябва да се замисляме какво подаряваме на децата си. Тинейджъри в период на доказване са много по-склони да рискиват. Високите скорости са сред най-честите "гъзарии". В много щати на Америка на тинейджърите се забранява да возят други тинийджъри без присъствие на пълнолетни. Може да изглежда тъпо, но това спасява живот!

Мир на праха на загиналото момиче! Какво значение имат годините? Можеше и на 19 да е, и какво от това, че е излязла в 23 часа, решили да се позабавляват като млади хора, все едно никoй от вас не го е правил. Какво от това, че бащата купил хубава кола на сина си, като има възможност ще му купи, всеки ако може би го направил за детето си. В Щатите това си е практика, на 16 младежите може да шофират, но задължително с придружител и повече от родителите там, купуват кола на децата си на тази възраст. Но там се кара нормално, рядкост е да видиш някой да профучава покрай теб като бесен. Възпитанието е друго, манталитета, глобите са високи. Проблема е в начина на мислене в България. Просто стана преоритет, че като шофираш луксозен автомобил си нещо по така, правиш се на тарикaт, показваш стойки на пътя, не мислиш, правиш се на важен, на недосегаем, на голяма работа. Изобщо не мисля, че в случая е от значение колко са конските сили на автомобила. Младежа е карал като бесен, за да се направи на интересен пред приятелката си и в един момент е загубил контрола над автомобила и резултата е налице. Виновни в случая са всички, дори и обществото с този начин на мислене, който се насажда, че парите правят човекa и богатите могат да си позволяват много неща. Не забравяйте, обаче, че богатите също плачат и както напоследък се случва, май това си стана практика.

Браво! Комбинацията от бабаитлък на пътя плюс липса на всякакъв респект пред закона и към човешкия живот плюс неефективни мерки срещу тази уродлива безпардонност ражда само едно - безпощадната и кървава война, която открай време се води по българските пътища. Основното задължение на нас, родителите е да научим децата си, колко ценен е животът и как умно да управляват своя и уважават чуждия...

1. БМВ има и с по 1.6 мотори защо заключихте, че е много мощно ? 2.БМВ-тата са със задно (голяма част това със сигурност) Задното не е за неопитни пишлемета който се правят на дрифтъри ! 3. Ако е занесъл на мокрото е най-вероятно от комбинацията мокра настила + задно предаване и малко мозък в главата ! Сигурно е искал да занесе и да се направи на пич пред 16 годишната повклекана :( Родителите имат вина, но най-голяма вина има безаконието и безнаказаността.

не е нужно повече от 100-120 за да се нацепиш и да не уцелееш. при 60kmh ако си без колан,довиждане!

Абе образ.. 1-во как определи че едно момиче е повлекана, 2-как се умопобърка да кажеш че кола със задно като тази е незъвзможна за каране.. точно тя има повече възможност за контрол от която и да било с предно и 3-то ако пича е карал нормално ожел е да дрифти и с 40км/ч.. а се е хакнал с поне 160.. така че стига с тия глупости..

Бог да прости момичето и да опази момчето! Децата не са виновни. Виновни сме ние родителите. Тази наш криворазбрана обич-"аз като съм нямал , хайде сега детето да има всичко" И аз съм шофьор и всеки ден виждам как се кара по пътя , а за градското каране просто нямам думи. Всеки ден поне три пъти се разминавам на косъм от удар точно с такива млазежи с подарени коли. Нека сами си изкарат парите и тогава да видим дали ще карат така като луди. Къде са родителите на това 16 годишно момиче. Не се ли питат къде е детето им в 23,00 часа. Ето докъде води криворазбраната демокрация. Жалко за децата, всеки ден гинат по пътищата на милата ни родина. Като няма закони така е.

Забелязал съм че всички ефекни катастрофи са предимно със БМВ.Това е статистика нищо против марката ама много кръв покрай нея.

проблемът е, 4е всеки комплексар си взима или БМВ, или пък Голф. Ка4ат се на някаква избушена бангия с пробито гърне и закърпен спойлер и се мислят за Господ.

prav si .......

колко е куул да караш със 120 в града, нали? таткото може да е горд със син4ето

може би е добре да оставят останките от автомобила на мястото на събитието.

Добра идея, поздравления! Ще подейства педагогично.

Вчера вечерта докато се разхождахме из квартала на тясна права уличка, някакъв кретен с огромен мотор фучеше с поне 60 км/ч. Жена ми и дъщеря ми тъкмо се готвеха да пресичат и бяха слезли от бордюра, когато говедото нави масура и го изправи на задна гума само на метър от тях с неистов рев, от който детето едва не си глътна езика. Честно, ако имах пистолет, щях да му пробия каската. Осъзнах, че съм безсилен, говедото беше поне 100 кила, охранено и със самочувствие, зави в следващата пряка и рева на двигателя отново разцепи въздуха. А тази пряка няма и 100 м дължина, тясна, с магазини от двете страни, постоянно щъкат хора и деца. Преди време на село ми се случи подобно изживяване. Двама братя охранители от махалата, с джип направен за офроуд, с големите балонни гуми, оплескан с кал - бясно каране с поне 80км/ч по селската улица, където играят и деца. Поинтересувах се, казаха ми - абе, с тях никой не може да излезе на глава. Вчера някаква мургава циганка с Порше Кайен ме изпревари със 150. Не знам какво да правя? Може би трябва да почнем да ги отстрелваме полека-лека.

и аз ще изразя моето скромно мнение, че единствените виновници са родителите! изказвам се от позицията на момиче, което е било популярно с противоположния пол от 1з/1ч годишна възраст, но родителите ми търпеливо и безкомпромисно ми потушаваха всчки тиинеиджърски мераци да се правя на пораснала и разбираща, наи-вече по дискотеките. то не бяха бунтове, то не бяха скандали, ужасни писания по техен адрес в дневника ми, като че ли са ми наи-големите врагове. сега нямам думи да им благодаря! завърших един наи-престижните университети в света, имам страхотна среда и интересна и добре платена на работа, на воля се кипря с красиви дрехи и си наваксвам с нощен живот по наи-елитните заведения в света, а съм само на 2зг.! докато тези, на които исках да подражавам на 15 са си все още във вече разпадащия се блок, мъчещи се да вземат някаква диплома, изтощени от живота и външно и вътрешно, да не говорим че едно от момичетата също загина в катастрофа при подобни обстоятелства (лека и пръст). така че родители, не се страхуваите да бъдете врагове на децата си в един от наи-важните и рискови периоди от живота им. възпитаиваите ги принципно и безкомпромисно, а когато хормоните и акъла им си доидат на мястото, те ще го оценят и ще са ви стократно по-благодарни!

Поздравявам Ви за интелигентния коментар.Моята дъщеря е на 24 г. и ние бяхме в позицията на Вашите родители, но сега усилията ни са възнаградени.Повечето родители нямат воля и желание да възпитават децата се и после са виновни училище, държава и кой ли не.

може и така да е,ако живееш в нормално общество.много се сумнявам че в "елитните" заведеня дето ходиш не е пулно с диваци.проблема е че точно "елита" в бг е изчекнат.аиде сус здраве

По бул. Рожен непрекъснато стават катастрофи, защото пътят е прав и предполага към високи скорости.

еми не е заради путя :) навсякуде стават тези работи преди 1 2 месеца бутнаха моя приятелка и слава богъ е добре и се вустано ви с малко наранявания само като се сетя че можеше и да са по тежки .. мани маи това загинало момиче е приятелка на моята приятелка и в момента знам какво и е както на всички други ... маика ми на константин величков е блуснаха преди 6 години и остана осукатена т.е. глезена на крака и е потрошен и може да тича да кляка да го сфива ... никои не спазва правилата за движение ако ги спазваха можеше да няма пострадали или по малко да са *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Вече се страхувам всеки път, щом на приятеля ми му се налага да пътува някъде - той е отличен шофьор, има десетгодишен опит, но това няма да го спаси от някой като това момче... В неделя ги чувам как "пилят гуми" на булеварда на две крачки от блока. Онзи ден исках да се обадя в полицията, но ми казаха, че няма смисъл. Хора, страшно е.

БМВ-то е много хубав спортен автомобил, но мнозина пропускат факта, че е доста опасен. Задно предаване и двигател отпред, над 150 к.с... Трябва си дългогодишен опит за да караш такъв автомобил на сняг и в дъжд. Масово забелзвам, че колите в София са още със зимни гуми. Тези гуми нямат никакво сцепление при тези високи температури и мокра настилка. Жалко за децата... Трагедия. Съболзнования на родителите и да се надяваме, че момчето ще се оправи.