Само порицание за прокурора, задържал Цонев

Висшият съдебен съвет (ВСС) наказа само с порицание зам.-градския прокурор на София Роман Василев за скандалните му думи при ареста на ексвоенния министър Николай Цонев.

Обратно в новината

Коментари - Само порицание за прокурора, задържал Цонев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Роман Василев го готвят за новия шеф на Народния Съд-2.

Срам и позор! В Запдна Европа няма вече полицейски държави. Там залагат на ПРАВОВ РЕД И ЗАКОННОСТ! Има огромна разлика! Синонимите на "полицейщина" са: преследване, тормоз, подтисничество, терор. Това ли искате!(Това в същност демонстрира Роман Василев) Аз съм за УВАЖЕНИЕ КЪМ ЗАКОНА И ПРАВОВ РЕД! Но дали това е възможно при сегашното състояние на МВР и прокуратура?Май забравяте, че най-много забележки ЕС има не към седебната ни система, а към досъдебното производство (МВР, прокуратура!).

тоя наглец ЦОНЕВ не само на колене с белезници , а и ритници до изхода на сградата и после пак в патрулката , а на прокурора да му бехте дали медал , не порицание и тогава само станишевите гъзолизци щяха да реват .

Ако един прокурор си изпуска нервите, той просто е професионално непригоден. Да беше само репликата! Помислете: В БОЛНИЦА нахълтвт качулати и прилагат помощни средства (очакват въоръжена съпротива?), измъкват човека държан от две горили (да не избяга?) и този позор за "органите" с гордост се показва на всички! Ами правилно каза оберпрокурорът: "България не е полицейска държава".

БРАВО.БРАВО.БРАВО гн.прокурор Василев.

Срам за държавата, в която живеем! Гордън Браун си отиде защото си позволи коментар по отношение на английска избирателка и коментарът бе излъчен по телевизията. За Роман Василев обаче има само похвали и то от всички прокурори, министри, ВСС и каквото още се сетите. Независимо, че си позволи своеволие пред камера и то срещу човек, чиято вина към момента на задържане не е доказана. Не коментирам дали Николай Цонев е виновен или не, коментирам само начина, по който зам.-градския птокурор на София се отнесе към него. А за мен това е недопустимо. Още по-тревожно е, че всички го подкрепят. Срам за институцията, която представлява Роман Василев!

Гордън Браун си отиде заради загуба на изборите, а не заради реплика. Така както си отиде Станишев. Ако питат теб ти вероятно би предпочел Станишев да се върне - той остри реплики не правеше, докато грабеше държавата и лъжеше хората безогледно заедно със съучастниците си от тригъзата ламя. Аман от ненаситни комуняги и техните слепи подлоги!

Па много си образован бе Додо. Те думите нищо не значат за избирателите в Англия. Те там си глясуват по сурат. Аха като в БГ, нали. Една овца казва кой е престъпника и последователите му изпадат в транс и започват да припяват мантрата. Хихи.

Абсолютно съм съгласен!!! Това си е огромна издънка, която показва чувството за недосегаемост на прокурорите. Не бива да остава ненаказана, защото това е ясен знак за всички останали че дори и да се издънят сериозно, в най-лошия случай ще минат с едно порицание.

Разбира се, че само "Забележка" заслужава. Пожелавам на Роман Василев, след като тикнат Цонев в затвора, да отиде и да му каже, че е абсолютен престъпник с кеф! Вярно, че малко избърза с квалификациите, но всеки греши....

пълен абсурд: порицали го, смешници, и преди и сега го пиша: Цонев да си търси правата извън нашата страна, защото тука е Абсурдистан. Да видим дали това префинено прокурорче със бритонче изобщо има ли основание да се държи като ченге от амер.филм.

Цонев трябва да си търси правата в BURGLARIA, ако има такава държава (burglar крадец от англ.), защото е грабител и половина и само там биха му съчувствали. А останалите все още на свобода крадци, каквато вероятно си и ти, за да го защитаваш от страх за себе си - гответе се. Иде и вашият ред.

Не мога да разбера идиотите които защитават ГЕРБ и беззаконието на полицията-ами вие ще сте следващите арестувани-без присъда-по показания на анонимен свидетел и подслушване извадено от контекста...Ще ви проснат прости полицаи на земята и подкупен прокурор ще ви се плюнчи... Не разбирате ли на къде върви държавата? Не виждате ли че мутрата премиер иска по тоталитарна държава и от предишната, че продава националните ни интереси за фалшиви долари? Че иска да н раздели завинаги от Русия и отдалечи от Евросъюза...

Няма как да сме следващите, глупако. Те прибират само крадците. Треперете мръсници! Довчера се хилехте нагло в лицата ни, докато ние изнемогвахме, а вие лапахте. Не че ние ще забогатеем, но елате и вие на нашия хал. Нищо против богатите от труд, но богатите от кражби да гниете в дрънголника. Изроди!

Г-н Роман Василев ,браво много хора ви подкрепят.Тези които докараха страната на този хал -това заслужават.Дано има и присъди.

Новият "народен обвинител" от т.н. "Герберски народен съд".

егаси Ентелигентната физиономия

' сте си абсолютен престъпник ' Учудващо е, че вече от ВСС започнаха да правят разлика между престъпление и нарушение !? Едва ли има две мнения, че в случая зам. градският прокурор не е извършил престъпление !? А може би зам. градският прокурор просто е казал истината ? ' До тази реплика се стигнало, защото Цонев е провокирал Василев със свои думи, смятат от ВСС, като отдават поведението на прокурора и на прекомерния стрес и тежката работа. ' Учудващо е, че ВСС са стигнали и до този извод !? Може би вече във ВСС започнаха да разсъждават обективно и трезво и най - вече , започнаха да правят разлика между извършено престъпление и нарушение !? Това е много голям напредък за т. нар. ни съдебна система ! Но по - добре късно, отколкото никога ! И все пак, зам. градският прокурор просто е казал истината ! Нима това е престъпление / да кажеш истината / ?

"поведението на Василев е в резултат на прекомерния стрес и тежката работа" - като не е добре момчето да ходи в Наречен или Курило да се лекува

" "Начинът, по който беше арестуван, е недостоен за България и за една страна от Европейския съюз", заяви той. "A начинът, по който същите тези ограбиха България да не би да е достоен и европейски бе, цар ли си, комарджия ли си, къвто си там, мошеник нещастен?!

Да и аз мисля, че си страшно ограбен. Само, че от интелектуална страна.

Не бой се ,при теб няма какво да се ограби особено от интелектуална страна ,такава нямаш Спи спокойно ,по прост трудно ще станеш

Вече го написах веднъж - Аз съм много доволен! Вече разбрах, че обяздването на съдебната система е приключило.Що се отнася до Цонев е хубаво да се прочете чл.148 от НК и да се види, че той към момента на задържането няма дори предявено обвинение. Страхотно ще е когато БГ бъде осъдена в Страсбург и тогава отново ще се върна да почета в този сайт. Дали ще има въпроси кой ще плати сметката?? Делото е за натам!! Хихи.Успех на тържествуващите, да му мислят плащащите.

На мен ще ми е още по-интересно да видя какво ще пишат апологетите на обирджийството, когато се докаже, че Цонев е престъпник. Тези, които сега пращат делото по европейските съдилища дали ще продължават да ронят крокодилски сълзи ?! P.S. Прочее парите бяха заловени, а и посредникът вече си призна. Какво повече? За да твърдиш, че Цонев е света вода ненапита трябва да си му или съучастник, или облажен роднина.

Ето такива реплики на отговорни хора пораждат омразата помежду ни. Представяте ли си възпитан човек като Симеон Сакскобурготски или Георги Първанов да произнесе такива думи.

Възпитан? Да не искаш да кажеш мазен или лицемерен? Я си помисли пак - ако имаш с какво да мислиш, разбира се.

Този арест както казва Сакскобурготски е срам за България , щом един Заместник Главен Прокурор на държавата ни , не знае задълженията си като такъв какво остава по надолу, презумцията за невинност е задължителна, това и децата го знаят, не съм фен на НДСВ, и съм за осъждането на всички , които са пристъпили Закона и са злоупотребили със служебното си положение, но всичко трябва да се прави със законови средства. Присъствието на Прокуроро е именнно да гарантира спазването на Закона, ами ако ни съдят след това в Страсбург за такива арести всички ние ще плащаме , а Прокурора ще си получи 13 заплата и т.н..............Сигурно всеки нормален човек на Запад или в белите държави след този позор би си подал оставката, за какъв профисионализъм говорим.

Абе тези корумпирани комуняги пребоядисани социалисти ,крали на поразия от целия народ трябва да бъдат арестувани с лопата в главата Прокурора е постъпил много меко спрямо такъв едър престъпник от БСП , и за това меко отношение заслужава порицание

АКО БЕШЕ НЯКОЙ РЕДОВИ МАГИСТРАТ ЩЯХТЕ ДА ГО УВОЛНИТЕ.ОСТАВКА НА ТОЗИ ВСС.

ОТ 2002 Г. СЕ РАБОТИ ПО СЛУЧАЯТ ЦОНЕВ. НА РОМАН ВАСИЛЕВ МУ Е ОМРЪЗНАЛО ОТ ТОЗИ ТИП. ИЗПУСНАЛ СИ Е НЕРВИТЕ ОТ МНОГО РАБОТА . ЗАЩО СЕ ЗАНИМАВАТЕ С ХОРА ,КОЙТО РАБОТЯТ, А НЕ С ВИСШИТЕ СЪДИИ - БЕЗИМОТНИ

Ами, какво е направил човека, аз ако бях на негово място и шамари бих раздавал! Толкова мръсни деания се извършиха от тройната коалиция, че са за разстрел, а колко глупости и напрежение се създаваше от Доган(циганотурчина), че просто това е капка в морето!

Браво,така си и мислех ,продължавай Романе пак да крещиш и по задържани и по колеги.Вирни си пак нослето.

Много ми е чудно какво толкова е станало. Ако прокурора не е обеден, че обекта на задържането е престъпник, то тогава би трябвало да плачем!

убеждавам ivi4, Убеждавам...

Порицание!!! Хвала за такива люде !

Каквото правителството, такива и правозащитните му органи! Някой да не си е помислил, че действаме недемократично!

Сигурно имаш предвид освободените Крокодили?

Сигурно, защото некадърникя ЦЦ не можа нищо да докаже!

А този ВСС да знае нешо за НК? А там да знаят за един чл. 146? А да знаят, че според Конституцията Цонев е невинен, но произнасяне на вина, чрез присъда? Т.е. до тогава, а и след това трябва да се държат с него подобаващо и с полагаемия респект. Затова в тази държава е анархия! Защото не си спазваме собствените закони! Само за справка на ВСС в никой закон не пише наказание за наши или ваши!!!

Правилно!

' сте си абсолютен престъпник ' Учудващо е, че вече от ВСС започнаха да правят разлика между престъпление и нарушение !? Едва ли има две мнения, че в случая зам. градският прокурор не е извършил престъпление !? А може би зам. градският прокурор просто е казал истината ? ' До тази реплика се стигнало, защото Цонев е провокирал Василев със свои думи, смятат от ВСС, като отдават поведението на прокурора и на прекомерния стрес и тежката работа. ' Учудващо е, че ВСС са стигнали и до този извод !? Може би вече във ВСС започнаха да разсъждават обективно и трезво и най - вече , започнаха да правят разлика между извършено престъпление и нарушение !? Това е много голям напредък за т. нар. ни съдебна система ! Но по - добре късно, отколкото никога ! И все пак, зам. градският прокурор просто е казал истината ! Нима това е престъпление / да кажеш истината / ?

това е срамно

само така трябва, не гледадате ли телевизия как е в турция, сащ, русия. с тупаници трябва да ги изкарват тия мърши.