Поредно масово убийство на деца в Китай

Китай е потресен от ново убийство на деца. Седем деца и един учител са убити, и близо 20 са ранени при поредно нападение на мъж с нож в детска градина.

Обратно в новината

Коментари - Поредно масово убийство на деца в Китай | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако не се лъжа това е пети или шести случай в Китай за последните два месеца. Комунистически Китай се очертава недостижим тука...

В ЕС нямаше ли убиец в детска градина, инцидент във Финландия, в Германия имаше май училищен инцидент, във Франция бяха заловили някакъв тинейджър с пушка. Китайците са просто 1.3 милиарда. Трябва психиатър да разясни феномена - защо децата. Вероятно иам някакъв момент на "актуална подражаемост" ли - не знам как да го нарека. Мисълта ми е че след Наполеон е имало повече "Наполеоновци" сред пациентите идентифициращи се с друга личност отколкото в по-късен период, когато личността на Наполеон вече не е биила актуална.

ами да, сега китай почва да бере плодовете на капитализма. То не може да се радваш само на 10% ръст на бвп, да караш нови коли вместо колелета и да носиш скъпи дрехи. С развитието идва и неравенството. С неравенството идва и недоволството. Пък и в америка през седмица две се случват подобни работи "герои" да убиват деца или цели семейства, та Китай има от къде пак да се учи.

Верно ли в Америка през седмица убиват по десетина деца в детски градини? Май и ти си от платените плювачи!

Не е изключено да се правят експерименти с т. нар. лептонно оръжие, което действа на психиката ...

Да не правиш вкъщи такива експерименти?

Тук в Южното полукълбо е пълно с китайци.Понаучих им психиката.Това са болезнено амбициозни хора. Те просто не могат да понесат, че другите си дават децата в частни градини и училища,при по-добри условия, а те самите не могат да го направят за децата си.Това е моята гледна точка.И на тях тепърва ще им сърбаме попарата !

Браво, червени тиквеници! Американците са виновни и за бедната оризова реколта в Китай, а и за дефектните сперматозоиди и яйцеклетки, от които израстват фанатичните поклонници на Ленин и Мао.

Проблема не е в гените, материята и т.н. Не виждате ли че подобни неща се случват като лавина, т.е. горе-долу по едно и също време в даден регион на света с подобна социална среда. Проблем е духовен!

Ти си болен бе. Я иди сепрегледай на лекар може нищо да ти няма. Тъпанар я по добре гледай филма на Майкъл Мур "капитализъм - любов моя" и ще разбереш за какво става дума.... е при условие че имаш поне 3 мозъчни гънки.

da be tova opredeleno sa go izmislili amerikancite!!!!..i za tova se sluchva navsiakyde po sveta...prosto horata izkrejzvat povsemestno...tova e...

Хайде, американистиката и "болестите на цивилизацията" плъзнаха и по Китай! Да ни е честито!

Вярно е. Тези американски мекерета заразяват света!

Добре, че ги има американците иначе нямаше да има лесни обяснения на трудните въпроси.

И като убият деца, всичко се оправя!Това не е за пари, нещо друго има тука.Там нали не ги гледат с добро око и губят пари,колкото повече деца имат.Нали най-доброто семейство е с едно дете. Сигурно нещо е станало с техните, та толкова да мразят чуждите деца!

Да разбирам ли, че родителския съвет или партията е наела убиеца, за да намали броя на децата в семействата?

Не, просто може би са си загубили по някакъв начин детето, единственото си дете и ги е яд,че на другите са живи!Иначе защо ще избиват деца, а не възрастните,които са им виновни?

Въобще не си в час със статегията на Китай. Хората обявиха че ще правят обитаема станция на Луната и че ще експлоатират там изотопа Хелии 3. Къде са те къде сме ние? ха ха идиоти