Депутати се загрижиха за силикона на 3600 жени

Около 3600 жени у нас са в риск от увреждане заради некачествени силиконови гръдни импланти.

Обратно в новината

Коментари - Депутати се загрижиха за силикона на 3600 жени | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нямам думи !!!!! Все бях чела мнения на ограничени хора,ама това вече на нищо не прилича !!! Нищо чудно,че държавата ни е на това дередже !!!

Мисля че е крайно наложителна забраната на телевизията (електронната дрога), а като ще се имплантира нещо - нека да е мозък - той липсва много повече от циците на жените.

Это какъв бил най-големият проблем в държавата. Господи, докъде я докарахме!

С удоволствие бех им имплантирал виме. Нали и така са си тъпи крави! Поне мляко ще дават! :)

Имам два въпроса: 1) ако един мъж е "комплексар" или нещо подобно, значи ти не го одобряваш! Защо тогава искаш да му се харесаш чак толкова, че дори да се подложиш на операция? и 2) питам сериозно - ако една жена си е направила силиконов бюст, това няма ли да и пречи да кърми децата си един ден, когато ги има? И тогава какво правим?

стига! никои не ви е искал пари за смяна на импланти! както каза една друга жена с импланти преди, и ние сме нормални хора, и ние си плащаме здравните вноски, но не ползваме безплатни услуги, а вие сте се разциврили. абе гледаите си вашата работа, какво ви пука кои на кого е плащал циците. моите пук аз си ги платих сама, и при смяна пак аз ще си ги платя. а си сложих имплантите именно заради разни комплексари като вас господа, които веднага реввате при снимка на някоя с малак бюст как може да е с малки цици защото ми писна от подмятания на разни комплексарчета каквито сте повечето от вас които пишете тук. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Моля , моля , сложила си силикон заяото комплексът е бил твой , а не на мъжете . Нещо бъркаш понятията. Човекът над теб ти го е казал. А на мен силикон не ми харесва , по-добре малки , но истински . Бил съм с 4 жени ,които имат импланти - не ми харесва , дори на някои и визуално не им отиват.

Като са комплексари въпросните господа защо толкова държите да им се харесате ??? Или по-скоро Вие сте комплексирана заради размера на гърдите Ви ? Не се извинявайте с нас погледнете себе си !

Не само на тази фирма, всички силикони са вредни, вредно е ходенето по проститутки и жигола - резултат - семейства без деца и ракови заболявания. Не искам солидарно здравеопазване с тези категории и да им плащам разноските. Не искам да плащам за чуждите удоволствия, които после стават тежки здравословни проблеми, защото хората са полуграмотни и яростно се нахвърлят на всичко ново, което им изглежда престижно. После им виновни другите, че те са празноглави. Презервативите са също измама.

Бре, абе Лили като ходиш по леки жени може да хванеш сифилис, спин и т.н. ама не знаех че рака е заразна болест.

Да се бяха загрижили за три хилядите деца с диабет. Не за курвите със силикони, пък били те и техни курви... Изроди.

Ами да се направи една комисия по циците в Народното събрание,да ги поопипат и да решат кои са за смяна и да пиемат в закона за бюджета перо цици.

жените слагат силикон именно заради такива депресирани мъже като тези, които пишете по форумите!

Все се питах що си тъпчат тези балони в пазвите,вече знам...Да можеше и малко акъл да си натъпчат в празните тикви...

прост народ сла/а дарзава

Изчетох всички комнетари и мога да кажа само едно- българите сме мега тъпо племе. Веднага скочихте да плюете без да се замислите, че сред тези жени има много ,загубили гърдите си след рак на гърдата, за които инплантите е единственият начин да се почувстват отново жени. Другите сами са си взели решението да си тъпчат тялото с боклуци.

като са си ги слагали тези импланти как минаха без парламента да вземе отношение,сега като ще ги вадят стана национален въпрос? Който ги е слагал ,сега да им ги вади.Като ги е заблуждавал,че са качествени и безвредни -сега да го съдят.

Е няма що ! До кога тези дебелогъзлювци от Парламента ще ни занимават с глупости, какво ме интересува, че на някоя си ...и се пръснали циците, ами проблема си е нейн.

Проблем N: 1 на България - кухите лейки със силикон! Нямат край простотиите в тази държава. Крадаха ни парите да си правят изкуствени цици, сега ще ни крадат да ги махат. Боклуци!

и отново, и отново: поредният pr- цирк от страна на властимащите. всеки ден (хората от управлението и техните лакеи глашатари-журналистите, занимавате хората с глупости. .. и това не спира, и не спира...

Не само пари от здравната каса трябва да се отделят за махане на циците. Трябва да се вземат и средства от евро фондовете. Също така предлагам на Дянков да вземе 2-3 млрд.евро заем от МВФ при лихва 15 %. И със тези пари не само да се сменят дефектните цици но и да се сложат нови на всички, които искат. Само така България ще просперира. Все пак чалгата и циците са най-важното нещо в тази държава. Без тях България няма да я има !!!

Ще се загрижат, я! Че и те са хора, и тяхното око трябва да види, и тяхната ръка трябва да има какво да пипне.....Пък и къде ще отиват малките им заплати - да не би да ги носят чинно и редовно на стринките си у дома?! Хайде, холан, не е лесно да си нЕроден ПРАСтавител и ДУПетат.....Калории трябват, калории-и-и......!! Че за капак и секретарки им висят на главата, т.е. на главите....

Стига сте ни занимавали с глупости. Банките обраха парите на хората а Вие г-да депутати се занимавата с глупости...

А знаете ли колко са болните от рак, левкимия, аутизъм,шизофрения и то млади хора?????? Дано доживеете да гледате децата си как страдат от болести докато държавата се грижи за гърдите на партийния елит.

Недей да кълнеш защото клетвите се връщат към този, който проклина. И да, знаем колко са болните хора в България, и за миг не съм спряла да си плащам здравните и каквито трябва осигуровки и нито веднъж не съм ползвала безплатни медицински услуги. Наясно ли си с това, че съм платила хиляди левове и от тези праи лекуват болните в тази страна!? Никой не иска от вас нито една стотинка за да си оправим проблемите с имплантите, но, разбира се, е много лесно и адски уджбно да храчите по тези жени, които са майки, и съпруги, и дъщери. Срамота, че така реагирате.

Защо е тази жлъч!? Никой не казва, че от Здравната каса трябва да се плаща подмяната на имплантите, а пациентките да се водят на някакъв по-редовен контрол и за това да има отчетност. И не бъдете толкова категорични, че става въпрос за нечии любовници. Аз съм една от тези 3 600 жени с импланти ПИП. Това, което искаме ние е резултатите от френскта лаборатория да бъдат опосвестени и хирурзите ни да ни сменят имплантите като си заплащаме само цената на новите импланти. Отделен въпрос е спекулата, която върви в момента с цените на другите импланти.

Нищо против нямам да си слагате импланти, щом Ви влече и смятате, че е важно за Вас, ама да се бяхте поинтересували за рисковете преди да си ги сложите. Пък, ако се окаже, че наистина са опасни - съдете фирмата-производител, а не занимавайте МЗ и НЗОК с това.

При нормална ситуация би било редно фирмата-производител да плати за подмяната - както за новите импланти, така и за труда на хирурзите. По същия начин, по който производителите на автомобили безплатно оправят проблеми при recall. Проблемът е, че фирмата е в несъстоятелност. При това положение кой да плати? Защо, г-жо, мислите, че държавата трябва да плаща? С какво тя е отговорна в случая? Съгласен съм държавата да плати както за имплантите, така и за операцията на жени, при които имплантите са поставени поради медицинска нужда (например ампутация заради рак на гърдата). Обаче за жени, които са си имали нормални гърди които просто са искали да уголемят, според мен държавата не носи отговорност.

И аз съм на Вашето мнение и не разбирам злобата на хората в случая. Дали става въпрос за опасни импланти или за ваксини, няма никакво значение защото и в двата случая говорим за човешко здраве. Само че мисля, че при замяна с нови импланти, трябва да се заплати единствено цената на лекарският труд, а имплантите да са за сметка на производителя на некачествените. Такава е практиката по цял свят.

Явно чалга певиците ще ги застраши изчезване, хахахаха..

Умното-с цици и без цици си е умно. Глупавото със силикон или без, си е все ГЛУПАВО!

Сега баровците какво ще подаряват на мутресите?Преди подаряваха цици,сега -изваждане на циците ли?

М даа готини цици ама фалшиви,готина мацка ама силиконова.Нищо истинско.Като всички китайски ментета сега и цици ментета се появиха и фалшиви красавици по улиците.А в душите уроди.

Защо не е държавна политика и подмяната на 30 годишните автомобили - те не са ли опасни ! Те на всичките са им казали ,че цици като любеници не са вечени и имат срок на годност . Това ,че някоя се е правила на много модерна и оборотна какво касае държавата . В края на крайщата всичко опира до пари да си ги показват срещу заплащане и готово да се оправят . А за тези със силикон в устните ме е срам да пиша ...

Само да не се окаже, че сега от здравната каса където събираме нашите парички за лекуване на болни хора сега трябва да вземем за да извадим циците на кухите лейки, мутреси и чалгаджийки. Депутатите като нищо ще го решат защото със сигурност имат поне по една "държанка" пълна със силикон.

Брей, големи щуротии на безмозъчни хора! Това трябва да се забрани със закон, защото явно няма акъл в главите на ползвателите! Имплантирането на силикон трябва да става само поради вродени дефекти, обезобразявания при катастрофи и други нещастни случаи! Ама лобито на скъпо платените пластични хирурзи и фармацевтични гиганти не го допуска. И тук като в онази реклама можем да попитаме: За пари ли, за мно-о-ого ли?

Кой мислиш, че има правото да забранява такива неща, и на каква основа? Аман от тоталитаризъм.

Препоръчвам депутатите да създадат специална комисия с график и приоритети, за да проучат всеки случай персонално. Проверките да се провеждат "на две ръце", за да се избягват грешки.

Да им сменайт циците безплатно кво толква, няма да ядът кюфтета една седмица в парламента и готово.

Божеее в каква държава живеем! Няма ваксини за децата ни а тези се занимават с циците на любовниците си.

Винаги съм си мислил, че това в момента е най-важната задача на депутатите.Всичката Мара втасала .............

Първо се научете да пишете статитии видях поне 10 грешки докато я четох.Като че ли сте неграмотни!!!

Всичко Мара втасала,сал това останало!!!

Абсолютно точно! Но щом Лъчо мозъка се е заел с проблема....