Коментари - Вдига се летвата за влизане в еврозоната | dnes.dir.bg
назад

Вдига се летвата за влизане в еврозоната

Очаквам летвата за влизане в Еврозоната след тази криза да се вдигне, защото еврото трябва да се защити с всички възможни средства.

Обратно в новината

Коментари - Вдига се летвата за влизане в еврозоната | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Frank Maxwell Company е компания, която предлага широка гама от услуги, които да отговарят на нуждите на своите клиенти. Ако имате някакви въпроси? Не се колебайте да се свържете с мен на link или уебсайт: link

абе педераст бит що не си гледаш картинки в интернет и не пишеш простотии да те и боклука умрял аман от такива а америка сигурно я сънуваш в някое родопско село умрял боклук такъв

+1

знаеме поговорката за бързата кобила,така че първо е необходим стабилен законен вътрешен ред.

булгаря ще баде принудена да плаща стотизи милиони евро за спасяване на гарзя, испаня и португаля:снощи в брюксел са били свикани спешно финансовите министри на 27-те страни членки на европеискя саюз за да се подпишат в плана за суздаване на помощен фонд за стани в неплатежоспособност.налагането на този фонд ще стане с гласуване по системата за "квалифизирано мнозинство" от страните от 1ш-страни в еврозоната, като останалите 11 които не са в еврозоната-като швезя, бг, англя и т.н. няма да имат право на вето и така ще бадат задалжени да плащат стотити хиляди милиони евро за спасяване на гарзя, испаня, португаля и ииталя.честито на балгарскя данакоплатез-мошенизите от еу бароссо, юнкер, меркел и шоибле ще го задалят да плаща милиони евро за да си живеят хрантутнизи като гарзя и испаня.между другото гарзите още оцега се гласят да преговарят за отменяне на условята по сделката за помощта от имф-еу, като увеличаване не заплатите в гарзя.честито на балгарите и дядо иозо да се изкаже по вапроса за любимите му западни созялдемокразии и колко са демократични! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

искам да ви кая, че балгаря ще баде задулжена да внесе милиони евра в предпазня фонд, които зели разпространение на кризата кам испаня и португаля.снощи в брюксел са били свикани финансовите министри на 27-те даряви в евросюза за да се подпишат за участие в предпазня фонд.де факто страните изван еврозоната като швезя, англя, балгаря и т.н. не могат да налоят вето , така като мошенизите саркози и меркел са одобрили гласуване по системата на квалифизираното мнозинство, тоест 1ш -те страни използващи евроро ще задулят останалите 11 които не го използват да плащат масрафита на гарзя, испаня , поругаля и т.н. говорим за порядака на няколкостотин милиона евро само от балгаря.честито на бг данакоплатеза,ще издаря и европа! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Европейският съюз ще спаси Гърция.Дано да е само Гърция.Кой ще спаси САЩ?Май прехвалената пазарна икономика и демокрация започват много здраво да зациклят?Прекомерната алчност води до поговорката:Лаком гъз ,кръв сере.

Абе дядо Йоцо, нали точно това иска ЕС? И дори в България разни леваци мрънкат, че си даваме "суверенитета"?!? Европа, разделена на малки държавици е нищо, няма как да отговори на икономическите предизвикателства, идващи от Азия. И какво значи "бизнес" и "народ"?!? Бизнесът не се ли прави от гражданите? Аз имам бизнес, не един дори. Един цент не съм откраднал през живота си. Работя си, изкарвам си парите, давам си възнаграждения на служителите и т.н. Това значи, че съм лош ли?!?

Вето, вникни в това което казвам. Бизнесът не правr народа и територията му. Заемът се дава НЕ за спасението територията на Гърция, а за спасение на спекулативните капиталиq вай вече американските, въртящи се в гърцur и европейски банки. След годинаq като заемът не успее за стабилизацията на Гърция, самата държава( територия) ще бъде разпарчатосана и продадена на бизнеса от цял свят. Това искат десните ,които дават парите на Гърция. За спасението на Гърция от кризата се иска РАБОТЕЩА ИКОВОМИКА а не заеми, но точно никой не иска да прави гръцката икономика работеща.А това( работещата икономика) по принцип е лява политика, но няма истинки леви партии в Гърция да го изпълнят.ideyazabulgaria.org

Не мисля, че левите създават условия за какъвто и да смислен бизнес. :-) Единствените им идеи са за преразпределение..да вземем от богатите /лошите/ и да дадем на бедните /добрите дето чакат някой да им дава да папат, щот ги мързи мега гига много/, чрез държавата разбира се, т. е. разбирай че те /левите управялващи/ са посредниците и лапат комисионните. :-) :-) А в България всички правителства след прехода са ЛЕВИ или поне правят такива закони. Аман вече, от социална политика. Нека 20 години да правим политика подпомагаща бизнеса, а не задушаваща го. То не са данъци, такси, винетки, надбавки, подбавки /:-D/..от където може лапа държавата..на мен лично вече взе да ми омръзва и при първа възможност ще изнеса бизнеса си извън България. :-) :-) Там ще мога да работя с нормални лихви и ще има предвидимост. А вие тук си правете социална и лява политика колкото си искате. ;-) :-)

Вето, кати първо как твоя бизнес е свързан с гръцките банки и ще ти отговорим...

Ми то в Бг всички бизнесмени са честни - Милен Велчев, Юлия Берберян, Доган, царя... Сенчестата икономика я въртят бабичките с магданоза и тия, дето дават стаи под наем.

Кризата в Гърция е създадена от САЩ - долара няма НИКАКВО покритие и единствено лъжи го правят валута-иначе не става и за в тоалетната... Евросъюза е под вражеска атака-трябва да се обяви военно положение и раследване на финсовите сделки за да не фалираме всички до 2 години. САЩ имат план до няколко години да ликвидират Евросъюза - размириците в Гърция са причинени от албански терористи обучавани от ЦРУ. Чрез мрежата на албанските пласьори на хероин докаран от АФганистан с американски военни самолети ЦРУ има терористични клетки по цяла Европа готови да бъдат активирани скоро...Европа е в беда...

Акцията за даване на този заем е акция на десните сили ,които сега управляват Евросъюза. Не слушайте лицемерните им думи, че е за спасението на Гръцката държава.Нищо подобно, никакво спасение не може да има от сумата 110 милиарда, тя ще бъде временно запушване на дупките.Ако Гърция не направи РОБОТЕЩА ИКОНОМИКА и дълбоки стратегически промени , гръцката държава няма да се спаси. Акцията на десните правителства цели само едно СПАСЕНИЕ НА ГРЪЦКИТЕ БАНКИ .Знаем, че гръцките банки са най спекулативните банки в еврозоната, въртели са над 400 милиарда предимно черен офшорен американски капитал. Понеже гръцката икономика беше над 60% в ръцете на американски офшорни фирми ,които банкрутираха от кризата и прехвърлила частите си заеми, взети от предимно европейски банки на плещите на гръцката държава и така създадоха държавния дълг на Гърция. Вижте страните, които ще дадат тези заеми. за Гърция- Италия ,Франция, Белгия Германия- Испания, поругалия- чийто банки най са свързани с гръцките банки и най са прибирали от там черни мръсни капитали, включително и български мръсни капитали,минали през гръцките банки. И си правете изводи защо управлението на ЕС е в такова мърляво състояние и защо в него се въртян мръсни капитали от всякакъв сорт. Десните не им пуква от крещящата нужда за ЕКС да с създаде нова икономическа и финансова политика с общи правила, с обща външна политика отделена от американската, с общо антикорупционно законодателство на брюкселските чиновници и прочее.Сервилни и алчни, вкопчени в капитала и парата, проамерикански настроени, тях ги интересува само бизнеса независимо дали е черен или бял. Те не се интересуват от съдбата на народите, Гърция ако не може да си върне дяла ще бъде продадена и купена с народа и като робско стадо. Но за бизнеса си десните са готови да жертват 110 милиарда пари на своите данъкоплатци( без да ги питат) .. Заемът която се дава ще бъде опоскан до 1 година и няма да даде никакви резултати. Това ще разсърди европейските данъкоплатци и масово ще падат десни правителства. Това ще бъде може би края на 10 годишното монолитно дясно управление на Европа от 200 години насам(и за първи път). Десните ще бъдат заменени с нови леви сили и нови леви идеи ,които сега Европа упорито търси в стотиците родени "Социални форуми", предимно от млади хора. А каква е българската поука от гръцката криза? Прочетете в нашия сайт новия ни материал ГРЪЦКАТА КРИЗА И БЪЛГАРСКАТА ПОУКА. ideyazabulgaria.org

"Дедо", така наречените "социални" правителства са добри в харченето на общите пари за общи нужди, ама като свършат парите ще стане същото като в Гърция.

Още от самото начало се знаеше кой и как е предизвикал кризата. А именно - евреите в САЩ решиха, че е по-добре да се подкопаят и те, но с тях да се раздели Европа, защото видяха заплаха. Нас европейците ще ни разделите, държатели на ФЕД, но с Китай как ще се справите?

аз пък си мислех, че пак Бойко Борисов и ГЕРБ са виновни.... :)

ама ти си можел и да мислиш ...все такива сте вие от Банки ))))