Българска банда влезе за дълго в испански затвор

Петима българи и един испанец, членове на мрежа за наркотрафик, бяха осъдени на общо 32 години затвор в Испания.

Обратно в новината

Коментари - Българска банда влезе за дълго в испански затвор | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не мога да разбера как ще плати 3,4 милиона евро.Ще стои ли в затвора докато ги плати?Ами да почнат и тук да съдят за по няколко милиона и току виж как приходите в бюджета ще нарастнат драстично и на Борисов и Дянков усмивките ще цъфнат.

А на Станимир Илчев синът срещу каква сума го върнаха в България?! Кой ги плати?! Или к'во ли питаш, ясно, че държавата т.е. данакоплатците!

А случая "Опицвет"? Химика им наскоро го пуснаха пак да твори на свобода, явно си е ценен кадър, добре ги забърква :)

Напишете им имената.Защо само инициали?

браво! и това да става по-често!!! дано има ред и скоро всички бандити и пласиори се кротнат там където трябва!

Много си прав ,дано само испанците да не са оставили вратичка за тези с паричните глоби защото в нашето законодателство има много такива вратички . Налагат парична глоба за много неща наример за починали от катострофи на наркодилъри , на хора не плащащи издръжка на децата си и т.н ,но те прехвърлят имуществото си нямат легална работа и държавата не може да събере дълговете от тези хора. Пострадалите не могат да си получат обещетенията постановени от съда . Не знам защо не се осъждат и не вкарват в затвора такива хора още на първите месеци след непогасяването на тези глоби . Тези ако ги върнат в нашенски затвор ще се получи същото , ще излежат някоя годинка но глоби няма да палтят . Това е все едно ефективна присъда но със пъвоначален режим еди какъв си режим, но този които е осъден да не отиде дори до затвора . Такова ни е правосъдието дано в Испания да не е такова

глоба от 3,4 милиона евро на българина с инициали И.Б.А. :D :D :D

Нали успяхме да си платим, та да освободят безценното синче на царскиот депутатин , сега вече и евродетутатин от испанкия кафез!!!

Испанското правосъдие е направило това,което нашето не може да нап- рави и за 10 години.И това е така, защото нашите съдий играят заедно с мутрите!

Кога и нашето правосъдие ще заработи като испанското.

нека шефа на всс и от съюза на съдиите,да коментират този челен опит.

Много се радвам на тази новина.Жалко е само,че където по света има престъпление-замесени са и българи.Трябва да се постъпва както в Китай и Иран.Хванат ли те с наркотици-разстрел.Иначе си играем на демокрация.

Заловили са ги 2006, осъждат ги 2010. Вече са си излежали присъдите. Смешни са и испанците.

В България, когато беззаконието се накаже, веднага реват някой хора, че сме били полицейска държава.

Имам идея как да се реши престъпността в БГ ! Нека да се въведе специален метод, при който нашите български престъпници се следят, НО В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ не се задържат в БГ. Това да става, когато излезнат извън граница и там правят престъпления, тогава да се хв2ащат заедно със чуждите полиции и ГАРАНЦИЯ ще бъдат осъдени ! Да се предвиди специално перо в бюджета на МВР със име "Взаимодествие с партнорски служби" и да се дават тези пари на чуждите полицаии. Щото все пак, вършат нашата работа . И тъй като е криза и няма пари, най-добре ще е този фонд да се набете от съкращения в съдебната власт, нещо като от сорта - 50 % намяляване на разходите за съдебна система, и половината от тях, давани в този нов фонд. Така - хем ще има 10 пъти по-добър резултат (реално осъдени), хем пари по-малко от бюджета ще се дава. Кой ще подкрепи предложението ми ???

Евала, здравомислещ !! 100 % те подкрепям !!

какво приказваш бе човек нашата съдебна система е рай....за ТОЧЕНЕ на КИНТИИ..!!!!Ти и аз знаш кога ще променим нещо....

Какво ще кажат нашите съдии, които се държат като ощипани булки? Само се обиждат, че се създава алтернативен съд у нас. В-к Дума да препечата тази статия, а не да реве, че се превръщаме в полицейска държава.

Помислих, че са разбили затвора:)