Точили кредитни карти в бутик на брата на Бербатов

Прокуратурата проверява Асен Бербатов, брат на национала ни футболист на “Манчестър Юнайтед” Димитър Бербатов, за източване на чужди кредитни карти.

Обратно в новината

Коментари - Точили кредитни карти в бутик на брата на Бербатов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Казвам се Крис Каролин. Аз живея в Съединената Америка и съм щастлива жена днес и казах на себе си, че всеки кредитор, който спасява семейството ми от лошото ни положение, ще се обърна към всяко лице, което го търси, той е дал щастие на аз и моето семейство, имах нужда от заем от $ 50,000.00, за да започна живота си навсякъде, тъй като аз съм самотна майка с 3 деца, които срещнах този честен и страхлив заем заемодател, който ми помага с кредит от $ 50,000.00 щатски долар е БОГ, страхуващ се от човек, ако се нуждаеш от заем и ще изплатиш заема, моля, свържи се с него, кажи му, че е Крис Каролайн, който те насочва към него. Свържете се с финансовата помощ на Unity Firm чрез имейл: loancreditinstitutions@gmail.com

Dа се оправдаят веднага. Hе може такав човек да краде толкова малко, когато други крадат много и HE ги хващат! Xa, xa.....

Zna4i obiska v doma im savsem ne e bil slu4aina gre6ka kakto be obvinena policiiata.

Не виждам каква вина имат майката и братът на този, горе на снимката? В статията не става въпрос за играта на Бербатов, че коментарите да са за него. Както се еказва: една ръка, пет различни пръста.

Ако брат му е виновен да има обективен процес ,а не новини за вдигане на рейтинга на Цветанов. А колкото до Митко Бербатов не му завиждайте , като сте толкова добри защо като него не отидете в някой голям клуб и някой не плати милиони за вас - явно не ставате , а само злобеете защото сте некадърни и без възможности Стига сте плюли всички ,които са напуснали страната и навън са станали известни и богати Парите на Бербатов поне имат доказан произход , а дали всички богати в Б-я могат да докажат от къде им е първия милион

"са извършвани плащания от карти със съмнителен произход. " Оле боже опази ме от простотията! И това като изцепката със Арабите и Руснаците зад Замунда и Арена!!! Ало до Разследващата, да ви съобщя, че кредитната карта не може да е със съмнителен произход, след като в цял свят има стойност на документ за самоличност!!!! Е да в България не е така... естествено!

и двамата за нищо не стават :)))

До кога от "дир.бг" ще публикувате коментарите избирателно? Колко коментара пускам и нищо не излиза. Не употребявам вулгарни и цинични изрази никакви и пиша на кирилица.

Как да се разбира - "От касовия апарат, който служел като ПОС терминал, са извършвани плащания от карти със съмнителен произход".?! То бива неграмотни журналисти, ама чак пък толкова.... Или може би аз съм изостанъл в умственото си развитие и информираност и не съм забелязал, че НАПаджиите са пуснали "касов апарат, който служи за ПОС.."

Всеки който се осмели да изкаже каквато и да е критика или да изрази каквото и било съмнение относно богопомазаната фамилия "Бербатови" веднага бива обявен за: безродник, анти българин, завистник, предател.... Няма значение дали казва истината или не... Жалка картинка!

само не разбрах що някакви преставящи се за клиенти да не са го правили? защо тоя требе опере пешкира?

Шото като дойде някое зализано дупе от Люлин и си купи ризка с карта на името на Джон Смит от Канзас примерно, няма проблем нали.. :)

защото баце, копието на кредитната карта в повечето случаи е чисто бяла пластика без имена и картинки. Има само магнитна лента с данни. Ако продавача не е в играта как ще мине номера.. а и ако няма пин-код са длъжни да ти искат лична карта.. за мен по-скоро ще натопят някой от продавачките.. ))

Ей, страхотно племе сме това българите! Плюем наляво и надясно без да прочетем внимателно даден текст. Никъде не се казва, че Асен Бербатов е съпричастен към прстъплението. И, между другото, не съм фен на фамилия Бербатови.

Няма страшно, майка му ще го оправи- тя знае как ...

kak moje da pishat takiva gluposti choveshkata zloba krai nqma kolko zloba ima vav horata

е голем праз ,тва че единия е успял в професията си няма нищо общо с тва че другия може да е престъпник и требе да полежи в затвора ,ако е истина разбира се това ,че са теглили от чужди карти.те и на Тери баща му го хващат няколко пъти с наркотици ама какво от това,да вземе човека да спре да играе футбол ли?!?!?

Всичко е ясно:от банкомата е изто- вано за джобни и дневни!

Още един от многото простаци мислещи се за "ГОЛЯМА" работа !

Завиждаме и злобеем, че е точил париците на хорицата, а ние не можем? Или че е брат на оня ждрольо дето не може да вкарва голове за България? Не е проблемът, че са го сгащили. Проблемът е, че корумпираната родна съдебна система ще му спаси задника от разходка из затворите. Иначе щеше да е голям хит там като го гледам каква е кипра.

ха така хванаха най после Бербатов че вместо голове да вкарва краде дебитни карти от съперниците да може брат му да ги източи ...къде спят баретите тюлените 9 танкова незабавен арест и на колене

Поредната ПР акция на бате Бойко. Аре на бас, че утре ще коментира и ще обяснява, че няма прошка за никой койте е крал. И понеже ПРа е добър, когато се включат известни хора те ти. То не бяха фолкаджийки, футбулисти, министри... абе заеби

ima i dr sau4astnici,vi6te i Bore silata ot kade sa mu parite,ot isto4vane na kreditni karti,po vremeto kato jivee6e v florida

kakyvto i bashtata takyv i sina???Pari ima brat my a te vsi4ki se naduvat nai ve4e maika mu-

Ami Margaritka,kak e,gorda maika...

А СТАРАТА БЕРБАТОВА ЩО ПРОДЪЛЖАНА ДА СЕ КИПРИ В ГЕРБ И СЕ ИЗЖИВЯВА КАТО ФАКТОР БЛОАГОЕВГРАД АМА ТО НИВОТО НА ТАЗИ ПАРТИЯ В ТОЗИ ГРАД Е "СТРАХОТНО"НАЧЕЛО С С ЛИДЕРА КОСЬО.

Ей стига сте пюли ,спрете да завиждате на хората които правят нещо със живота си.Сигурен сум ,че момчето е невинно ,мислите ли че мус се налага да краде :)

Нали знаеш максимата - колкото повече, толкова по-добре. И нищо чудно зад името на брат си да си мисли, че е недосегаем. Защо пък трябва да им вярваме на тези безделници.

Сега като гепят и "нападателя", че точенит екредитни карти са на руни, тевес, гигс, скоулс, Сър Алекс и ще се разплете всичко :)

хахаха, готин коментар :)

Злобейте нещастници !

единият некадърник другият крадец..

абе ти милиони ли печелиш че коментираш?хората са преценили колко да му дават и на мен ми се струват множко ,но не ги давам аз и не ми пука :д

В "Уикенд" преди седмица прочетох , че Бербатов е бесен на брат си , защото може да накърни репутацията му. Не вярвам на тоя жълт парцал "Уикенд", но ето че новинат все пок била вярна :-))) Нямаше ли известен английски футболист дето спипаха майка му да краде дрехи от магазин ? Сина на Алекс Фъргюсън също бше обвинен в измами. Същото и със съпругата на руска футболна звезда , дето няколко пъти я хващаха да краде в Англия...

кой от двамата е добрия футболист ?

А ти защо си толкова тъп?

Кокошкарска работа. Селянията винаги изплува.

Това, че единия брат е добър футболист не значи, че другия не е престъпник и боклук. Проблема е, че сега ще опита и вероятно ще услее да използва известността на брат си за да се измъкне.

и как ще стане това прикриване,като вече е обществено достояние?

Ти от луната ли падаш? Може да стане - както при всички родни прецеденти. Но дано да има справедливост, независимо кой е виновен.