Премиерът: Аз ще протестирам на тротоара

Премиерът Бойко Борисов се закани, че и той ще протестира в отговор на предупрежденията на синдикатите за възможни стачки заради отпуските и болничните.

Обратно в новината

Коментари - Премиерът: Аз ще протестирам на тротоара | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЗАЩО САМ СРЕЩУ ВСИЧКИ БОРИСОВ, Ами покани от твоята страна и Трайчи с неговите другари от EVN. Тези паразити които показваха и калкулираха в цената на плащания от нас ток несъществуващи разходи. МОЖЕШ ДА ПОКАНИШ И ИНВЕСТИТОРИТЕ ОТ ТЕЦ - МАРИЦА ИЗТОК. И италианците и американците са ти благодарни за това, че държавната НЕК изкопува продавания от тях ток на цени 2,5 пъти по високи от тези на съседното държавно дружество ТЕЦ - Марица изток 2. НА ТВОЯ СТРАНА ЩЕ Е И КАКА ЦВЕТЕЛИНА И БАНКЕРИТЕ ОТ СИБ. Няма как да не застанат до теб. Ти им осигори неограничения достъп до парите на всички бюджетни организации , НЗОК и НОИ. Повикай и твоя Цар. Той ще дойде с цялата компания от бивши твои съпартийци - Милен Велчев, Соломон Паси, Лидия Шулева (Беджерано). Покани и семейстово Сидерови. Не забравяй Капка. Тя е досуш като твоята Цвети. ЕХ БОЙКО БОЙКО. ДОКАДЕ ДОКАРАХМЕ НЕЩАТА - ФУСТИТЕ ВИ ДА НИ УПРАВЛЯВАТ.

ААА,бате,не така...На другия тритуар съм аз и Русото Айше, травестита.Оди си намираш друг тритуар,туканка ний работим. Иначе викам онзи моя,сутиена ли как му викат...а,сотиньор. Мож да си 100 кила,ама он е 200 и че ти смени личната карта...

Вижте сега - трябва да си признаем, колкото и да е неприятна: Бойко е прав. Положението е критично и всеки един от нас трябва да допринесе за изваждането на държавата от кризата, като затегне колана. Някои ще се лишат от отпуска или ден-два болнични, други ще преглътнат намаление на заплатите. Всички ще плащаме по-високо ДДС. Може дори да тръгне всенародна подписка за събиране на средства с SMS-и в полза на бюджета. Няма как, важното е държавата да тръгне отново. Вярно, че не всички ще изплуват, но какво е отделната личност пред благото на държавата? Без съмнение, няма да е морално да се очаква от ръководни държавни и стопански дейци да се подлагат на същите лишения, като всички нас. Те трябва да продължат необезпокоявани да се радват на тези привилегии, които народът им е дал, като компенсация за трудната задача, с която са се нагърбили - да ни изведат от кризата. Така че - давай, Бойко, ние сме с теб!

Aбе, тоя не беше ли новият Стамболов, a? Не ме разсмивайте. Това е по-скоро новият Стамболийски - момче от къра, с рунтави гърди, но празна тиква.

Защо ли, генерале Борисов ще протестираш? Властта ти-власт, рейтингът ти рейтинг, ходенето ти извън граница с приятели-ходене, откриването на обекти, които ония триглавите са построили- откриване, младите жени те боготворят! Няма защо да протестираш нито на тоя, нито на отсрещния тротоар- отпуск не ти трябва! Сега ти е паднало-Живей! Да му мислят болните и гладните!

БОКО как ще стачкуваш и оставки ще подаваш? Недей така бе кратуно тъпа, избран си от приятелите си чалгари за да УПРАВЛЯВАШ, а ти една година се оправдаваш със Станишев. Недей да ревеш като вдовица за х.й, а се захващай с управлението цървул с цървула ти. Каквото и да плямпаш Станишев те превъзхожда във всяко отношение (интелект, възпитание, маниери) така, че се примери и млъкни. Плюеш по него, а забравяш за менторите си Царя и Костов, нещо да кажеш за тях идиоте?

И Тато и Тато забравя...

Бат Бойко заставам до теб!Тъка е!Като не им ударите една лустрация на тия комунистически пишлемете,все ще спъват каруцата и в най-малката локва.Само бой и е;не оправя нещата.

Ние ще те подкрепим

КОЛКОТО И ДА МАМИШ ДЪРЖАВАТА - СВОЕТО НЯМА КАК ДА СИ ВЗЕМЕШ!

Синдикатите в БГ не са истински. Те реално не представляват никокго. В БГ цената на труда е убийствено ниска, а Тренчев си пуши лулата. В КНСБ смятат, че издръжката на 1 човек е 500 лв. а минималната работна заплата е 240 лв. Пълна мизерия.

Аре подавай оставка! Стига си плашил. Подавай и се махай, че ми писна от тъпи управници.

Незаплатеният болничен ден всъщност е механизъм за прехвърляне на част от тежестта по излизането от кризата от работодателите върху работещите, т. е. в случая се приоретизират интересите на работодателите. Но интересите между двете страни трябва да бъдат балансирани. Освен това, болничните не са "просто" въпрос на договаряне между работодателите и профсъюзите-те са част от социалните права. Кабинетът трябва да потърси други механизми за подпомагане на бизнеса.

До кога тая горил ще се пправи на ощипана невеста?Щел да протестира. Срещу какво бе Бойко? Срещу себе си и некадърното си правителство! И ти същия като Станишев само дето си по-глупав.

тоя човек е луд за връзване. Но напоследък наблюдавам едно отчаяние у него .Остроумието и арогантността му започнаха да отслабват. Ясно , че и кръгът му не струва. Чудно ми е какви ли ще ги върши в момент на безсилие. На мен лично ми писна да ме плаши с нови избори. Ами хайде де!!!

Що не и Свети Петър на избори...... Защо да си тръгват заедно!!!! Така и не разбрах какво му е виновен Президента, че да подава оставка. Проблеми има изпълнителната власт. Като не могат да управляват да напускат. На някои времето наистина наближава!!! Не знам що не призове Обама, Барозу, Путин, а що не и Свети Петър, колко му е акъла.....та той мераците са му без таван без ограничения ....

Да, дааа ... преди всичко, спасението на държавата минава през интелегентен и способен служебен кабинет.... назначен от Президента по закон, разбира се......

по прост премиер никога не е имала тази бедна страна, и това си казва думата

ОГРОМНА ГРЕШКА!!!! Моля,да ме извините. Аз съм съпричастен към идването им на власт. Гласувах за тях, но вече имам огромно съжаление........

До Брау ( нерегистриран ) 28.04.2010 22:48...........Ами при Станишев просто имаше.....имаше и работа и ядене и заплата и пенсия, абе просто имаше живот..... Дай Боже да се върне.....

Нестига, че ни ощетяват с болничните ами за капак и с 25% ДДС - той нали е косвен данък на хората може и да не забележат, че доходите им намаляват с 5%, пък ако са само толкова добре, защото у нас ако се повиши цената на нещо с 5% всичко друго поскъпва с 10-15

Аз го чух по радиото, така съскаше и говореше несвързано, че беше трудно да се разбере какво иска да каже. Съвсем беше изтрещел. Ако наистина се случи митинг пред Министерския съвет, ББ сигурно ще се тръшка с пяна на уста. Той се има за бог, на който само трябва да се пее Осанна. За тези мании си има лечебно заведение на 4-ти километър.

Ехееей, де тоз` късмет!? Да излиза и да протестира Бойка, така поне няма да твори ежедневните си простотии! Предлагам да се монтира и денонощна уебкамера, чрез която всеки, на който му пука за това подобие на премиер да може да й гледа страданията, а и така жаждата й за ТВ време ще е задоволена на 100% :)))

Срещу себе си ли ще протестира премиера

Няма ден без ръсене на глупости... Циркът продължава... Какъв ли ще е днес номерът?!...

"НЯМА ДА ДОПУСНА ДА МИ БЪДЕ ВМЕНЕНА ВИНА"- ЗА ТЕБ НЕВИНЕН ДО ДОКАЗВАНЕ НА ПРОТИВНОТО А ЗА ДРУГИТЕ ОБРАТНОТО А

КОГАТО ПОЛИТИК НАЧЕЛО НА ПАРТИЯ С МНОЗИНСТВО В НАРОДНО СЪБРАНИЕ ГОВОРИ ЧЕ ЩЕ ПРОТЕСТИРА НА ТРОТОАРА Е МНОГО СТРАННО ,МЕКО КАЗАНО:)

СТАНИШЕФ ИСКА РЕВИЗИЯ НА ПРИВАТИЗАЦИЯТА .ЧИЙ ГО КРЕПИ ТОЗИ НЕКАДЪРНИК 4 ГОД ТА СЕГА ИСКА ДРУГ ДА МУ СВЪРШИ ТОВА .МЯСТОТО МУ Е В...АРЕСТА

ВСИЧКИ КОИТО ПЛЮЕТЕ ПО БОЙКО НЕ СТЕ ДОБРЕ С ГОРНАТА ЧАСТ НА ТЯЛОТО СИ

А останалите с ЦЯЛОТО ТЯЛО

като компенсация лично за твоя задник сме добре с долната глава, която с малко вазелин ще ти се отрази освежаващо на разсъдъка.

Хората спрете! Аз виждам светлинка в коридора! Прочетете внимателно всичко във форума и ще видите колко малко стават идиотите, които още вярват в щъркелите на Бат си Бойко.

Бойко само не вдигай ДДС че ще взривиш държавата.По добре хванете тези дето редовно го източват.Съд конфискация и да го връщат.Иначе работата отива на събуй гащи.

Когато правителството протестира, това означава, че не се харесва и е време да ходи в опозиция. Възможностите на Б.Б. Бяха известни още преди създаването на ГЕРБ. Наи-лошото е, че се закичи с десни лозунги и опорочава с бездарието си дясната европейска политика. ГЕРБ се движи в посока НДСВ.

ami i az shte protestiram. aa ne se naqdoha

Този реве ,че няма пари и ще реже болничните,за които хората са си платили осигуровки,а преди няколко дни опрощава милиони долари дълг на Сирия?В същото време още милиони се плащат на някакви си наемници в Афганистан и не знам още къде?И щял да протестира...Нагъл,прост некадърник!Оставката и да изчезва!!!

evala boiko stabilen si

Г-н Борисов аз ще оправя бакиите докато ти стачкуваш. Споразумяхме ли се?

Are begai be toq si misli che vsi4ki sa mu podchineni pisna mi na onaq rabota ot nego

Ако някой не си е ползувал отпуската значи не е искал достатъчно, т.е. не му е нужна

Haide ama samo si govorish kolkoto da ne zaspish Bat Boiko!

Е ХАЙДЕ НА ИЗБОРИ!ГАДНА МУТРА!

пален боклук...глеидаи грацкия премиер какво праи бре маршо...

Не е смешно. Защото, обективно погледнато, Б.Б. е прав. Поставете се на негово място и помислете какво може да направите. Плакненето на душата във форума с нищо не променя факта на собствената ни безотговорност.

я всеки от нас да си признае колко пъти е ползвал незаслужено болнични,кой колко пъти е "забравял" да си плати данъците и "глобите", кой колко пъти вместо да бачка чати или реди пасианси в нета,кой колко пъти превишава допустимата скорост по пътищата,кой колко пъти е искал да "метне"държавата,шефа си,учителите си...нека всички огледаме живота си...от хвърления фас или боклук през балкона до ругатните,че всеки друг-но не и ние имаме вина за вандалщината,мърсотията...етиката,морала...аз признавам-доста съм грешил.и настоявам това правителство най-после и мен да сложи в усмирителна законова ризница!

дрънкайте каквото си искате, аз подкрепям Бойко! гласувах за него и за сега не съжалявам! ако не се оплеска, пак за него ще гласувам! Много е прав! Как сега протести! ами откъде пари! защо всички синдикати бяха послушни през миналите години! и Гоце не отправи една стабилна критика!

Не стига, че плащат болничните на 90%, ами сега и 3 дни нямало да плащат. И каква е истинската цел за болничните, да се ощети народа?

По скоро пак ще отиде на мач с правителствения самолет. Много е уморен от TV изяви, трябва да отпочине

тоя човечец действа все едно държавата му е лична фирма , дава ли си сметка как се отразява това на хората !??

и как по точно се отразява на хората,а? по добре ли се отразяваше затварянето на очите пред проблемите в продължение на 20 години? добре ли се отрази на хората?

Моля,да ме извините.Аз съм съпричастен към идването им на власт.Гласувах за тях/ГОЛЯМА ГРЕШКА/

Тили си гласувал бе, я марш в ъгъла, червен плъх.

Повечето от тези които мрънкат и се лигавят в сайта не знаят изглежда ,че е криза!Или може би искат да стане като в Литва и другаде ,където със законни средства се намалиха заплатите наполовина,а за отпуски и дума не става!А сатрапите на Станишев,нарочно похарчили и откраднали сума пари,са направо за затвора,ако не и за нещо повече!Тези византииски номера трябваше да оставят пустиня след тях,на което се казва теория на изгорената земя,която приложиха и при Жан!Затова Бойко е прав-вместо признание получава от някой тъпаци упреци,а при това положение по-добре да ги остави те да се разправят с проблемите на обрания бостан!

Ти още ли вярваш на всичко, което казва ББ? Виж само на какво заприлича София след неговото управление! Предишното правителство все пак е свалило външния дълг с 2.2 милиарда евро и е увеличило фискалния резерв с 3.6 милиарда лева. А Бойко? Къде са 2 млрд. лв от митниците, които лично той се ангажира да осигури? От 9 месеца чуваме само "Кой ми ака в гащите?"

Кажете ни нещо и за заменките, не бъдете скромни.

предното правителство завеща и задължения за 2 милиарда лева. само да припомня

БРАУН, ЗАРАДИ ТАКИВА КАТО ТЕБ - ЗЛОБНИ И ЗАБЛУДЕНИ, ВСИЧКИ ЩЕ СТРАДАМЕ СЕГА!

Айде стига с вашите тъпотии... Предишните това,предишните онова...Свърши тая..Боко не знаеше ли че е криза,не знаеше ли,че не става за чеп на каца,не знаехте ли и вие,че от пожарникар и пъдар премиер не става? Отговорността е лична,вината-също .И в Гърция е криза,ама си живеят нормално хората.

Щял да протестира, ами той и Стамболов сигурно е искал да протестира, че малко преди управлението му е имало 500 години турско робство ...., ама не е протестирал човека, а е управлявал.

през 2001г. участваше като главен секретар на МВР,НА СБИРКИ СЪС СИМЕОН И ДОГАН СИ ПИЕШЕ ,А ДАЛИ САМО СА ПИЛИ....,ЦВЕТЕЛИНА СЕ СЪБУДИ МИЛИОНЕРКА КОГА?