Гърция гони наши просяци

Гръцката полиция гони български просяци, които създават проблеми в Ксанти.

Обратно в новината

Коментари - Гърция гони наши просяци | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Прави са! Скоро ще си имат предостатъчно собствени просяци!

Основен проблем е че се връщат , пускат молба за смяна на името , пишат какво да е основание за това и си вадят после нов паспорт , и излизат отново на чисто ! Това е честа практика .

Гърците са истинските просяци и цигани в ЕС. дано вече не им минават "византиъските" номера и фестивали....Криза, дайте няколко милиарда....баси наглите тъпанари!!!!!!!!!!!

Защо гонят мангалите? Нали всички сме европейци? :-) То като правят золуми в Българско "Ох, горките" ама като плъпнат по Европата ни ги връщат веднага. Ако не ги щат да не смърдят, че им се нарушават правата тук, че иначе да си ги вземат на отглеждане.

Един път да влезнем в Шенген и няма вече екстрадиране.Тогава ще се изчисти България от мангалите.Аз лично бих спонсорирал двама с еднопосочен билет за западна Европа.

Браво, точно така! Да ги гоняг, я! Всеки просяк да си знае родината......

Защо не ги интегрират? Нали все сме им трън в очите и на европейците и на горките роми че са без права? Гърция е безкомпромисна това че има проблеми това не я прави по неразвита от нас- винаги са наливани пари там тя е глезения член на ЕС. А ние сме най наказвания и все с нас дават примери за лоши сделки, корупция, неизпълнени предписания и тем подобни. Добре лобират те много ми е интересно дали въопще имат проблем или просто е поредна измислица за да се справят по бързо с кризата. А че изгонили някои си които и тук си просят и че от там ще отидат във Виена- където няма да се изненадам да са били екстрадирани мин год. , не ме интересува. Също това не е лоша реклама на страната ни, нали живеем на една планета и всеки отговаря за себе си (лошите деца се наказват) България винаги си е била с някакви такива смехотворни неща свързвана от край време.

Как така ще ги гонят! това е нарушаване на човешките права! ВЕДНАГА да ги интегрират!

Zaglavieto na tazi statia tryabva da e "grazki prosiazi goniat balgarski prosiazi"..........ami haide chestit falit na Gurzia i skoro i na Evrozonata.

Ами да, как така ще нарушават гърците правата на българските мангали ! Те ,гърците не знаят ли че българските "роми" т.е мангали имат само права и никакви задължения към България . Цяла България ги хрантути , а те се множат като зайци !

ама стига ги наричахте Българи! Цигани са! Заради това им оприличаване на истински Българи в цял свят ни мислят за крадци и просяци! Правилния термин е от Ромски ппроизход!!! Вземете се придържайте към него като медии, че да ни спестите срама и позора в чужбина.

гоним гръцките цигани,които съседката ни изпрати по тошово време.Най-крадливите и долни цигани са именно гръцките.Като начислим и лихвите за пропуснати ползи и нанесени щети,таман ще останем без цигани...!!! Мечти....!!!

С тази криза, гърците ще си запълнят сами просешката ниша.

Предавайте ги надолу към Африка

Да ги гони. Те и гърците станаха просяците на ЕС.

НАШИТЕ ПОСОЛСТВА в засегнатите страни да не дремят.Който прави черна реклама на БЪЛГАРИЯ да отговаря пред закона

Ей европейците я не нарушавайте правата на мангалите !!! Нали на това ни учете ? :)