Виденов и Първанов кандидати за лидер на БСП?

Експремиерът Жан Виденов може да стане кандидат за лидер на БСП. Това че той е социалист, няма съмнение.

Обратно в новината

Коментари - Виденов и Първанов кандидати за лидер на БСП? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да, будещето (пак и миналото ни до сега) принадлежи и на левите куки. те поне и двамата са такива. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Леви няма в България бе кукчо, леви има само във твоята фантазия. В България по принцип няма сега нито леви нито десни, има една кофа политически боклук с произход -мама БКП. Европа в последните 300 години е била винаги ЛЯВА- прочети книжки за развитието на политическите идеи на Европейския запад, където са се родини и развили до върхове и тогава говори за бъдещето на лявата идея в България. ideyazabulgaria.org

Другари, със стари курви нов бърдак не става!

Бъдещето на Европа принадлежи на левите идеи.

Ще ти отговоря,защото изпитвам известно уважение заради стремежа ти да разсъждаваш!А на онова ла..о "Хей маняк",с удоволствие бих му "обяснил" някой неща по начина по който аз си зная!На тебе бих ти казал,че е пълна безсмислица да се води спор относно това кой е избил повече от народа български!С просто око се вижда,че си привърженик на някогашната БКП,и на левите движения!Ще ти кажа само едно нещо :хиляди пъти предпочитам страната на Костов и на Станишев,макар ,че е страна на посткомунистическа псевдодемокрация-демокрация творена от натоварени с минало глави!Предпочитам тези двамата ,защото колкото и да грешат и дори мърсуват но са дали възможност на този който не ги харесва,да купи еднопосочния билет!Ненапразно свободата е най-голямата ценност за всяко човешко същество!А този,който не е проумял това,то той е неспасяем и с него не си заслужава да се говори!А при Тошо и Милко Балев свобода нямаше и живеехме превили врат в борба за панелката и москвича,без перспектива!Това е!

До Жак! аз не съм привърженик на лявото и не съдя от тази гледна точка, а съм привърженик НА ОБЕКТИВНОСТА при оценката на българската история, но непременно от погледа на Европа- СРАВНЕНИЕ с Европейската историяпо същото време. Не може да оценяш българската история без да познаваш Европейската, защото в противен случай ставаш ИЗОЛИРАН БАЛКАНСКИ СУБЕКТ. България е част от Европа не само географски, но и духовно свързана и събитията в Европа са се отразявали върху събитията в България, макар и да са идвали СЛЕД те ще си останат ВОДЕЩИ събитията в България . Не виждаш ли че правя Сравнения на събитията в България със събитията по същото време в други части на Европа? Ето моето професионално гледище , което ти не разбираш като подход!

ХОРААААААА НЯКОЙ ПИТА ЛИ ЖАН ДАЛИ ЖЕЛАЕ ДА ОГЛАВИ ПАРТИЯТА . ПАМЕТТА ,АКО НЕ МЕ ЛЪЖЕ ТОЙ СЕ ОТКАЗА ОТ ПАРТИЯТА ПРЕДИ ВРЕМЕ.

Такава оживена дискусия се води, сякаш че става дума за избор на следващия премиер, а то става дума за евентуалната кандидатура на някой или друг за водач на партия с бързо затихващи функции. Време е да кажем тихо и без никаква нотка на тъга в гласа едно харизматично, напълно безинтересно и политически оформено "збогом". Бъдете щастливи с постигнатото от присвоеното. Рапорт краден!

Инфлацията ,инфлацията..... по Виденово време,забравихте я,а...?Ама ,че забраванковци!Я се опомнете,Виденов е наивен,беше омотан от Премявовци и сие и ни докара до национална катастрофа.Ако помните-1долар2900 лв.И после много надолу.Та след него Костов въведе валутния борд и дълго стягане на коланите.Та стига с този честния.Имаше и зърнена криза по Виденово време-под носа му крадяха,а той не видял.Та ,моля Ви се-Виденов е недоразумение..Ами да се вземат с Премянов в отделна партия,да ги видим тогава.Та Станишев ,къде ти, си е много добре пред тях ,при него имаше само растеж,а сега да не говорим какво е,даже няма дефиниция.Каквото и да се говори,при Станишев икономиката вървеше!

Ако Жан оглави БСП, ще се върнем мнозина в партията. БСП има нужда от наистина ляв, честен, обичан и достоен лидер.

Ще върнете даже и умрелите от гробищата под формата на зомбита и призраци.Че то нормален човек няма да членува в престъпната ви партия.

Наивник, ако Жан оглави БСП става автоматичен подвластен на БСП олигархия. Едва ли ще се съгласи да се провали за втори път!

Като бивш член на БКП, по-скоро националист, а не интернационалист, "приветствам" люспенето на БСП. Който и да дойде там в нейното ръководство след извънреден конгрес няма да върне моето доверие към "социалистическата идея". На 1 май т.г. аз ще видя каква е народната подкрепа за тази вече олигархична партия, БСП. И така, нека дочакаме тази събота, за да видим какво ще е нейното бъдеще от неделя нататък.

Ти просто си бил кариерист.

ir, НЕ СЪМ СЪГЛАСЕН С НЯКОИ НЕЩА. След 1925 година се ражда ПАРТИЗАНСКО ДВИЖЕНИЕ вследствие на авторитарен режим и убитите партизани са БЕЗ присъди. В Същото време в Северна Европа и монархии и републики нямат нито партизани, нито жандармерия, нито избирания без съд и присъда ,нито авторитарни режими- там всички комунисти и антифашисти изповядват свободно идеите си- има наченки на истинска демокрация още 20 години в Северна Европа. БСП след 1989 година е "мисловни тръст" в унищожението на 3, 5 милиона население в България( починали и емиграция) в периода 1989-2009 г. следствие на унищожената икономика. Това става с вкарването на нов икономически модел на САЩ ,с плана Ран Ът- а ако ти е известно, че този план е правен от БСП -по искане на негови първи ръководител Луканов в Търговката камара на САЩ- БСП не може да се смята за наследник на БКП, защото след 1989 г тя унищожи в управленията си( и на своите отрочета) всичко материално, което БКП направи през социализма( икономиката, индустрията, даде труд работа и хляб и жилище на всеки, добра социална система, човешките ресурси достигната 9 милиона 1989 г( за да бъдат загубени през криминалния преход) БСП унищожи всичко това и не може да се счита за" наследник на БКП", тя сама се обяви за такъв, поради това че 9 души в Политбюро на БКП която се изживяваше в партиядържава, държаха политическата власт в страната и станаха мозъчни тръст на прехода- трансформирането на политическата власт в икономическа ( за определени хора) по най незаконни начини. БСП се обяви за наследник, за да наследи огромната материална база на БКП.

Кога ходиш на работа бе дядо Йоцо? От писане на глупости май не ти остава време?

Дядото е на социални помощи от Швеция и по съвместителсто спамва в полза на тоталитарната номенклатура от БСП, която запрати България 45 години встрани.

Милейди, дядото обикновено е по-кротък, но откакто нагазиха Алексей Петров и някои други "под прикритие", започна да нервничи. Нали разбираш, колеги, другари, повече от 30 години рамо до рамо в борбата... тежко е.

Уважаеми пишещи омразата и негативната енергия не помагат на никого - партия, организация и т.н. Всички бяхме комунисти, всеки - къде по-повече, къде по-малко краде през годините, децата ни бяха в детски градини за левчета на месец /15-20 дни със закуска обяд и следоб.закуска/ безпл.лекарства и здравеопазване,образование и пр. Това че през 90-те год. едни станаха сини,бембени,жълти... Кой направи нещо за България - всички влезли във власта се възползваха за себе си. Всяка партия има право да си избира лидерите - ЗАЩО НЕ Б С П - ДА СИ ИЗБЕРЕ Ж А Н ВИДЕНОВ - неможа горкия да се пребори със КОСТОВ, ЛУКАНОВ И ВЪНШНИ ИНТЕРЕСИ....... - чета коментарите и си мисля - Колко грозни думи се ползват, колко агресия, омраза ........ Мили хора нека историята се пише от историци - нека запретнем умовете си и да променим настроенията, разумно да ръководят властимащите ДА ЗАЖИВЕЕМ ПО-СПОКОЙНО И НОРМАЛНО. Колко са болестите от тази несигурност - лесно е да кажем в ДЕПРЕСИЯ СЪМ , а за да стигнем до нея - безработица, безпаричие, ...... Колко ще е хубаво ПАРТИИТЕ да се отърват от корупцията и да се борят за доказване с добри СПЕЦИАЛИСТИ

Вася, БСП няма никаква алтернатива и бъдеще като политическа партия! По правилата на демокрацията партии с такива огромни престъпления е пасиви във властта НЕ могат да съществуват нито за мит в политическа живот на страната- те се лустрират, ръководителите им наказани ПЕРСОНАЛНО и се изтриват от партийните регистри. Така е в белите демократични страни на Европа, където от 60 години се упражнява реална/истинска демокрация. Дали с Жан , с Първанов, с Корнелия или Дончева начело, няма значение -БСП няма алтернатива като партии повече! На България и трябва нова истинска ЛЯВА партия. Бъдещето на Европа принадлежи на левите идеи. Това се видя сега, когато от 10 години в Европа управляват десни , които докараха ЕС и Европа в пълен хаос и увеличиха корупцията до върховете. Европа от времето на Френската революция до края на 80-те години на миналия век се е ръководила от леви партии и леви идеи които са били 100% ГРАДИВНИ ЗА ЕВРОПА, носели са антикорупция ,народовластие и силна национална идея. От 10 години левите партии на Европа са в опозиция и слаби, има силен дисбаланс между десни и леви политически сили в Европа, поради няколко причини- левите сили вдигнаха Европа от огромните разрушения на войната и я изградиха в това състояние сега- с най високоразвития демократичен модел в света "реалната демокрация", силни икономики и силни социално насочени хуманни държави ,капитализъм без експлоатация на труда, успяха да наложат" реалната демокрация" за обществена настройка, важаща еднакво както за левия така и за десния политически лагери0 така те ИЗПЪЛНИХА СВОЯ ДЪЛГ И ОБЕЩАНИЯ ПРЕД ОБЩЕСТВОТО. Другата причина е, че социалдемокрацията- най- многобройните леви сили, след като се уеднаквиха с десните и излязоха от левия фронт преминаха на десния , отслабиха много лявото пространство на Европа. В Западна Европа сега се търсят усилени НОВИ ЛЕВИ ИДЕИ предимно от младите хора. Родили са се стотици " Социални форум"-бъдещите нови леви партии на Европа, от млади хора които търсят новите леви идеи на Европа.ideyazabulgaria.org

Тези дето ги редиш мазно,мазно ми напомнят за мазния педалски изказ на другаря Александър Лилов- учителя на некадърника Виденов. Много ще е добре и по акациите да висят банани ,ама няма да стане.

по добре виденов,защото е честен и свестен.

Много невежи хора и много промити мозъци! Който познава историята на Б-ия би трябвало да знае, че най-много жертви от всички български партии е дала именно БСП / вкл. след 1989 г./, а българската интелигенция е избивана без съд и присъда най-много през 1923-1925 година, а по-късно - с присъди. След 9 септември е имало вълна от отмъщения, но тя е била толерирана и от т.нар. съюзническа комисия на победителите във ВСВ, която е контролирала процесите в страната и е държала виновните за пакта с Германия да бъдат наказани. В такива времена вилнеят и лумпените, както впрочем стана и след 1989 г. та и до сега - поне във форумите, по примера на психаря Георги Жеков. Що се отнася до сегашната БСП, то тя се крепи единствено от спомена за нейната история. Иначе тя дори не е социалистическа и или трябва да стане наистина такава, или просто ще бъде изместена от друга партия с идеология и лидери, които ще отговорят на очакванията на милионите излъгани с "прелестите" на капитализма и с псевдодемокрацията българи.

Вие историята я четете като дявола Евангелието ,бе чугуни!Кой е убит , защото подписвал договора с Германия,че не разбрах?Данаил Крапчев и Райко Алексиев-журналистите ли? Сашо Сладура - цигуларя ли?За какво точно отмъщаваха лумпените?За това,че са останали прости цървули ли?

Само неразбрах Първанов ли е изявил желание да оглави БСП или Виденов ?

наистина е удоволствие да четеш как си отива партията-убиец на България и българите!Да не забравяме за десетките хиляди убити без съд и присъда-всъщност интелигенцията на страната бе ликвидирана!Ето защо такива мушмуроци като Жан,Сер-гей и Гоце не могат да направят нищо защото им липсва излъчване!При такава партия и излъчването не помага!

Жак, поинта не е в десетките хиляди избити след 1944 г. защото преди 1944 години имаше също толкова избити комунисти и антифашисти без съд и присъда от авторитарния фашистки режим на Кобурга. И им се върна след 1944 . Тези цифри нищо не правят пред унищоженото над 3,5 милиона население -35 % от общото население на страната в периода 1989-2000 вследствие на унищожената икономика и производства на България от всички партии управлявали в прехода и ПЪРВАТА е БСП- началото. Поинтът не е нито в Сергей,,Жан и Гоце, Поинтър е че БСП никога не е била и не може да бъде"наследник на БКП", нито носител на някаква лява политическа идея- тя е просто е БАНДИТ както и нейните управлявали отрочета СДС, НДСВ, ДПС и ГЕРБ( заедно със слугите си в НС-АТАКА и РЗС) ideyazabulgaria.org

убийците са само в болната ти тиква. Лекувай се, психар! Удоволствието ти е мираж!

Алоо, горния царедворец"Хей, Маняк", дето си се изсрал няколко пъти подир дядо Йоцо- иди да сереш в царския с кенеф, а не тук!

И двамата са тоталитарици и Недемократи. Първанов два мандата вместо президент на народа, който го изба с пряк вот да му защитава интересите , работи като като президент на олигархията на БСП. Виденов е изхабена и НЕдемократично мислеща фигура. Това още веднъж показва, че БСП няма кадри, върти се около старите си, защото там олигархията кадрува/нарежда пешките в ръководството на партията. Преди време написах един памфлет и го озаглавих ИМАМЕ ЛИ НУЖДА ОТ НОВИ ЖАН ВИДЕНОВЦИ?, ще го прочетете на нашия сайт ideyazabulgaria.org

Дедко, демократичният комай си само ти. :D Как ли ще ни убедиш, с недемократичните поплювки или със заклинанията, а? На такива демократи се нагледахме, дедко, мерси! Не ни се предлагай, не ставаш, стой там където си!

Сега олигархията от всички партийни цветове се страхува най-много от западната българска емиграция да не се върне, че ще и изтегли под краката политическото килимче. Дори със слугите си в парламента замислят какви ли не неомре за да и отнемат правата да гласува. Минавам, ти си само един от нея!

Що не викнат Азис да им е лидер? Хем ще се разбират перфектно с бившия лидер, хем и простаците ще се кефят още повече.

Ей, това е чудесна идея! Ох, как ще им отива...

Правителството на Жан Виденов, според мен, беше предадено от своите, поради алчност, жажда за власт и глупост. Но това си остава най-доброто за народа павителство, от всички досега.

И двамата са тоталитарици и Недемократи. Първанов е работил два мандата за президент за олигархията на БСП. Виденов е изхабена и НЕдемократично мислеща фигура. Това още веднъж показва, че БСП няма кадри, върти се около старите си, защото там кадрува/нарежда пешките олигархията й. Преди време написах един памфлен и го озаглавих ИМАМЕ ЛИ НУЖДА ОТ НОВИ ЖАН ВИДЕНОЦИ?///Тези дни изплува от забравата Жан Виденов с няколко откъслечни приказки в пресата. И веднага неговите последователи зареваха във форумите" Време е Жан да се връща в политиката!" Направиха ми впечатление две неща, казани от Жан пред журналистите: 1)ДПС упражнявало корпоративен вот. Нищо ново под слънцето!-това" Идея за България" го казва далеч по -рано от Жан Виденов,от преди половин година! 2) Писал се за образован демократ от нов тип, като заявил:"" Максимално бих подчинил съдебната система на изпълнителната власт" Жане, това второ изречение те издаде, че НЕ си демократ. Съдебната власт да е подчинена на изпълнителната, го има само при диктатури, едно време го имаше при БКП, сега го има и при "неоБКП- ГЕРБ, имало го е и при предишните неокомунистически управления през прехода. Това те издава, че не си демократ и не познаваш европейските демократични практики и ценности. За това да твърдиш, че си европейски политик и изучил европейските ценности е твърде преувеличено. А приказките на форумци за възвеличаване на Жан и молбата им да се завърне в политиката са направо мисли на ретроградни тикви, които работят за БСП. Даже същите мечтаят на глас за да се появят най-сетне "българските Чавес или Муралес"! Какъв Жан, какъв Чавес какъв Муралес? Ние сме Европа, Чавес, Жан и Муралес не ни трябват, тук се изповядва истинска демокрация! Чавец, Жан, Моралес си нямат понятие от нея. Жан е безхарактерен човек, искаше да се пребори с някои лъвове и мафията, но не знаеше как и си нямаше представа от лявата европейска политическа идея, нито ат нейния опит. Ако я познаваше и приложеше, щеше да се справи, но НЕ знаеше, липсваше му демократичен опит и знания. Свалиха го Лукановците начело с Гоце Първанов и идеолога на прехода, последователя на Луканов- Ал. Лилов. Българинът не познава истинската демокрация в своята най нова история. Той продължава да си мисли, че след 1989 г. е живял в "демокрация" и от този вид "демокрация" така е отвратен, та си мисли, че само "нов Пиночет" може да оправи България или се надява на личности НЕдемократи като Чавес, Муралес, Жан и прочее. Българинът трябва да разбере, че такова животно "демокрация " не се роди въобще в последните 20 години преход и той е живял досега в някаква извратена демокрация, по точно псевдодемокрация. Истинска демокрация има само в Западна Европа и то започва да действа в началото на 20-те години на 20-ти век първо в Скандинавските страни до сега, за това те са най-развити и най-богати.Средноевропейските богати държави като Германия и Франция възприемат истинската демокрация от скандинавците след Втората световна война. Дори една Япония от 60. години, след Войната до сега, следва модела на Скандинавците. Българино, ти се намираш в ЕС сега и как виждаш ЕС да те остави да вкараш в България "нов Пиночет"? В Европа 21 век няма място нито за нов Пиночет, нито да авторитарни режими като на Путин и Лукашенко, нито за НЕдемократи, дори побългарени като латиноамериканците Чавес и Муралес, или наш Жан! Демокрацията на латиноамериканските страни в лицето на Чавес и Муралес е на този етап на развитието си, каквато беше нашата "демокрация" при Тодор Живков. Пък И двамата латино доста си приличат с нашия европеец- Т.Ж. по манталитет, нали? В 21 век в Европа действат железните правила на РЕАЛНАТА ДЕМОКРАЦИЯ, които ако се приложат правилно, са по страшни от коя да е диктатура. За това ни вкараха в ЕС с политическо решение, за да се учим от демокрацията на развитите европейци и да я приложим у нас. Драги българино, не си гледай пъпа и не се надявай на стари вкиснати муцуни за бъдещето си. Няма спасение за България от стари изхабени и доказано некадърни ръководители-НЕдемократи! Авторски материал на Идея за България ideyazabulgaria.org

Ех, какви простотии се леят.Явно ченгетата и олигарсите ги е страх от Виденов и сега. Защото ако излезе истината и я разберат онези, които били яли по два хамбургера на ден заради Виденов / а не Луканов, Първанов, Т.Вълчев, Костов и т.н./ май съвсем ще им се стъжни... Ха, ха

Престъпната 100г. мръсница,БСП,пак занимава обществото с мръсните си номера,с надеждата да не я забравят съвсем.И Жан и Първан са пробити.многократно употребявани и опасни за хората ,мръсни презервативи на БСП-политически СПИН.

Много нагло бе!Още помня годината 1996, когато Жан Виденов управляваше и ни вкара в измислената инфлация... Работех на две смени, а заплатата се равнявашена 4-5 хамбургера. Тоя трябваше да го линчуваме тогава, не сега отново кандидат да ми го представят. След комунистите следват само трагедии за държавата и народът. Това показва историята!

Банките фалираха, щото 3 правителства преди Жан даваха необезпечени кредити. От Филип Димитров насам (с министър на финансите Иван Костов). После Костов демонстрира наглост по площадите, като в поговорката "Да бутнеш Баба си по стълбите и после да я питаш що тича?"...

Това са пълни глупости и нагли лъжи. Необезпечените кредити се даваха основно при Жан. Даваха се с партийни препоръки. Вярно е че Финансов министър при Филип Димитров беше Костов. Нали тогава пак трябваше да оправя простотиите и засиранията на БСП от 1990-1991г. И в момента когато изправи държавата на крака вие гадове бутнахте Филип Димитров и взехте властта за да докарате 1996-1997 Лъжецо, още в края на 1995 Костов предупреждаваше, че малоумниците начело с Жан ще издънят бюджета, защото е некадърно направен. После ги предупреждаваше да не изнасят житото, за да не останеме без хляб, обаче вашите нагло се подхилкваха и го изнесоха, за да приберат парички. После пак преправяха бюджета, пак некадърно, пак им го казаха, хак се подхилкваха и докараха нещата до тотален срив открадвайки парите в банките, обрулвайки до край държавния резерв. Обаче си толкова тъп и вероятно платен, че да говориш лъжи и глупости ти е станало втора природа, а може да си ти е било и първа де.

Баси и коментарите...Каквито коментиращите такава и държвата - лайняна

Баси партията, щом тоя калъф ще става лидер на БСП, да очакваме и 1997 да се върне отново.

Става ми и смешно и страшно като чета коментарите.Никога,ама никога според мен няма "да се оправим",ниесме обречени.Защото нямаме памет.Болни сме от слепота да видим какво става в настоящето и от амнезия да си припомним миналото.Щом има хора, които и днес да славословят виновника за най-тежкото време в живота им,значи сме неспасяеми. Това ,че бил честен не е индулгенция за катастрофата на държавата.И Сталин е бил честен, по вашата логика ,да простим и на него.Неразумни юроди...

Много ми е интересно, на теб Сталин какво тие направил и какво ще му прощаваш.

Вауууу, каква хубава новина! Чак ми се разтупка сърцето от радост! Хвани единия, удари другия - все железни комунистически капацини! Отиват сиииииии! Ура!

ВиденOFF

Значи не му стигал акълът и за да краде.Е нищо,те онези около него наваксаха.

Останете си изумени и недишащи! БСП може да е в криза, но следва възход, гадни мръсни "демокрадци". И Първанов и Виденов са достойни, а вие просто спрете да дишате.

Нали знаеш,че когато кълнеш - се връща трикратно с по-голяма сила на твоята глава.

Ха-ха. Ето един типичен пример на излъскан до блясък комунистически мозък :)))

Мисля, че е глупаво да коментираме, кой от цялата пасмина е по-добър. Те просто трябва да бъдат изметени от позициите, които в момента все още заемат в обществото. Като преди това им се потърси сметка. На такива като Премянов ....

На част от пишещите или им е къса памета или са много малки за да си спомнят.По времето на Виденов детето ми беше на 1г.знаете ли какво да отидеш в магазина за да купиш мляко за детето си и да няма или бебешка количка или памперси или бебешки пюрета,обувки,дрехи и т.н.Взимах детските надбавки и буквално тичах да купя нещо с тях,каквото и да е,защото след няколко часа тези пари не струваха нищо.А кредитните милионери кой ги създаде,а хиперинфлацията създадена изкуствено точно заради въпросните кредитни милионери,а финансовите пирамиди,а банките,които се създадоха за да се фалират.Примери мога да дам колкото искате.

Каквото и да се пише за Жан Виденов ,трябвя да признаем ,че това е един честен и вече помъдрял човек на който може да се има доверие.Не е черпил блага благодарение на властта, а благодарение на професията си.Дано има повече поддръжници да го подкрепят, но и да помагат а не да го използват с лоши съвети и подмазване за да печелят,както беше преди години.Успех на Жан.А по повод Георги Първанов да оглави БСП това ще бъде голяма грешка.Той е голям политик и успешен държавник,но за да си лидер на тази партия БСП,която сега се раздира от интриги ,компромати ,корупция и борба за кой да вземе властта -не е переспективно.Трябва да оглави нова формация с нови идеи и спокойни и умерени ,но и твърдо отстояващи позициите в новите условия в които се намира България.Лидер -значи водач ,а не вълк единак,който тръгва с рогата напред и не се интересува какво става с хората в държавата ,бизнеса,здравеопазването,образованието,културата и т.н.

Светна ми!Значи за това мръзнахме и гладуваха децата ни,пенсионерите мряха като мухи,за да може честният Жанчо да помъдрее!Евалла!Когото и да се изберат за лидер,все ще е за затвора!

.............бизнеса,здравеопазването,образ ванието,културата и т.н..................последния политагитатор да затвори вратата!

Виденов - честен и достоен?! По вашата логика и Хитлер е бил мил и закачлив с Ева Браун, а? Гьонсурати сте това комунистите, брейййййй...

Тук става дума за начин на мислене! Комунист и болшевик, колкото и да помъдреят, не могат да управляват успещно. Опитайте да дадете пример за обратното! Няма да успеете. Ако ее имало период на оцеляване в условията на комунизъм, то е било за сметка на природни богсатства и изкуствено създадена конюнктура. Както при това с тежки последици в народопсихологията, културата, науката - с тежки трендове надолу. Цинизмътт в тази идеология ме кара да не вярвам на успешността на 'помъдрелия' Виденов, особено като познавам и личните му характерови особености. За Първанов да не говорим, че при него лайнометът тъкмо е прегрял и е в апогея си. По-добре да има намалее електоратът по възрастови причини и дано по-малко млади българи се изкушат да станат комунистчета срещу партийни подаяния, което е срамно за човека. Все пак човекът е творец, а не подлога и би трябвало да има план за оцеляване и личностна изява без партийни патерици. Е, има амбициозни, а в същото време и ниско интелигентни екземпляри, които ще намират пристан като млади кадри из БСП централите, но какво да се прави?! Хиената също е животно и оцелява по Божи промисъл.

Това което аз виждам много ме радва.След като паднаха от власт и след като не могат да се обеденят значи скоро няма да ги беде.Какво по хубаво за държавата от това крадливи бесепари да не ги бъде,ама е много хубаво за да е вярно.

Браво за избора, най-големият престъпник -Жан Виденов. Откраднаха многогодишните спестяванията на всички българи за няколко дни.

ТИ СИ МНОГО ПРОСТ И ОГРАНИЧЕН, СЛЯП И КЪСОПАМЕТЕН. ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ НА БЪЛГАРИЯ СА В ПАРЛАМЕНТА. КРАДЦИТЕ И МОШЕНИЦИТЕ,КОЙТО СЪСИПАХА ДЪРЖАВАТА НЕ ПУСКАТ КОКАЛА ТОЛКОВА ЛЕСНО.ТЕ ОСТАНАХА ВЪВ ВЛАСТТА ИЛИ В ОПОЗИЦИЯТА. ДА ТИ ДАМ ПРИМЕРИ АКО ИСКАШ- КОСТОВ, ДОГАН,СЕРГЕЙ,БОРИСОВ.

Отлични новини, вижда се краят на комунистическата проказа.

ВИДЕНОВ,ПЪРВАНОВ ИЛИ СТАНИШЕВ ПО ДОБРЕ ОТ БОРИСОВ И ЦВЕТАНОВ

И ти заедно с тях на власт, другарю Ганев! Лошото е, обаче, че хората вече не ви щат. А тези, които ви искаха, вече си отидоха.

Смях в залата)))))) Комунягите са паднали толкова долу и безпомощо реват за Бай Тошово време хахахаха

ВИДЕНОВ Е НАЙ ПОДХОДЯЩИЯ. ТОЙ Е МНОГО ЧЕСТЕН И ДОБЪР .НЕ Е ЛИЦЕМЕР И ПРЕДАТЕЛ КАТО ПЪРВАНОВ . СТАНИШЕВ И КОРНЕЛИЯ НИНОВА. И ДР.

Стига сте ревали на чужди гробове! БСП ще се оправи, но вие - няма. Може и Костов да го направим председател - целият му род са червени и жена му даже. Пребраха парите, направиха далаверите и сега са "чисти". Най-големият крадец вика крадец на другите, защото съди по себе си.

Много добра самооценка си си направила - "Крадеца вика дръжте крадеца, защото съди по себе си" Определено си много тъпа. А бе тука май една и съща патка пише глупости и май само имената си сменя.

BSP - Bezkontrolni Swsipia i Prestwplenia. Niama li da ia zabraniat nai-posle tazi dwrta 100-godichna kradla?! Ili tia sama chte sw razturi vsledstvie Bezgranichnata si Samouverenost i Parveniuchtina /BSP/.

Изтъркан номер. За да изберат Първанов издигат Виденов като уж сигурен "неизбираем". Само че аз не виждам голяма разлика и не мога да кажа кой е по-(не)подходящ.

Да гърчове са това, дано се спомине, да не ни трови живота повече, гадни и мръсни комуняги... как не мога да ги дишаммммммммм. Една физиономия свястна няма и само се подхилкват, ама усещат вече какво им е застанало на гъзодупката :)

боже прибери си вересиите тоя първанов може да е лидер на бандитска клика а виденов на хоспис.

Хахаха много труден избор ще да е между Гоце - ловеца, Жан - катастрофата и Сергей - меката китка. Абе какви социалисти сте вие бе нещастници, Бойко е 2х по-голям социалист от всички БСП мошенници.

Абе вие трябва да сте тотално изкукали! Как ще предлагате Виденов ? Това е равносилно да потънете съвсем! Малоумни ли сте или просто играете за някой друг?