Турция предпочитана от БГ-туристи

Германци, иранци и българи са били трите основни групи туристи в Турция през периода януари-март.

Обратно в новината

Коментари - Турция предпочитана от БГ-туристи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

100,000 български туристи в Турция през Март?! Някой лъже!

Турците, освен че имат "безкрайно" крайбрежие, в сравнение с нашето, имат и специално отношение към туриста, в най-добрия смисъл на думата. Тази зима в Пампорово усетих нещо подобно и в родните хотели-не знам, дали защото бяха полупразни или просто "порастват". За Черноморието обаче съм 1000% скептик, че можем да догоним Турция / с изключение на Албена /.

Много не хвалете. Миналата година имаше много разочеровани на летището, като се прибирахме. Само нашата група бяхме щастливи.

Сега може да направят и друга статистика, колко българи почиват в България и колко в Търция и Гърция. Да си направят сметка нашите "бизнесмени" по черноморието какво им е качеството на услугата. А миналата година ревяха за данъчни облекчения и тем подобни. Малко нагло.

Много ясно, че е предпочитана дестинация. Само който не е бил в Турция не може да го оцени.

Не им искам ни меда ни жилото!

По време на байрямите още повече "чуждестранни" туристи от тези страни ще посетят родните си места.

Става дума за периода Януари- Март бе умник. Еи завита ни няма граница.....

при 5 000 000 турци живеещи в Германия, е нормално да са най-много! хахахаха!!! шегата на страна, верно турция е най-доброто от евтините дестинации! не си и помислям да стъпя на нашето море! миналата година издържах само 2 дни, и всичко патриотично в мен умря!!!

ЩОМ ВСИЧКО ПАТРИОТИЧНО В ТЕБ Е УМРЯЛО...ДА ТЕ Е.А У ПАТРИОТА ЛЪЖЛИВ!

Ха познайте защо е така! През септември бях в Кушадасъ. Седем нощувки, олинклузив, транспорт, плаж, чадър, шезлонг, за 360 лева. Познайте колко щях да платя във Варна. Нашите родни кожодери искат да хванат някого и да му съдерат кожата, хората печелят от оборот....Минах през Пампорово преди 6-7 години. Пред едно заведение бяха поставени маси. Едно кафе - 12 лева.Имаше 2 възрастни немкини и никой друг...

АМИ КАТО СИ БЕДЕН ЦЪРВУЛ, А ПЪК ИСКАШ ЦАРСКО ПОСРЕЩАНЕ! БЕДНЯЦИТЕ В ТУРЦИЯ,БОГАТИТЕ ПО-НАШИТЕ КУРОРТИ И НА ЗАПАД.