7 обвинения срещу Лечков. Отстраняват го от поста

Окръжната прокуратурата в Сливен поиска кметът на града Йордан Лечков да бъде отстранен от длъжност заради обвиненията срещу него.

Обратно в новината

Коментари - 7 обвинения срещу Лечков. Отстраняват го от поста | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лечков,да не се сърди,че го разследват, а да си подаде оставката. И да се сърди на себе си... Главозамаян...Този футбол много го е разглезил...За разследване е и един от свидетелите Петко Дюлгеров-бивш директор на ТД на Нап Сливен.Оплаква се, че са го заставяли да не проверява някои фирми. Да му вярваме ли на този "честен бивш данъчен",дето му казваха,че бил номер 1. Ако го пораздрусат дали пък няма да се окаже,че е позабогатял в Данъчното. Не може да не си е купил къщичка край морето... а Петко какво ще кажеш...

Само не ми е ясно толкова много ли са се продали на предните местни избори, че този мафиот са го избрали за втори мандат. Дано го махнат веднага, да го съдят и да си понесе заслуженото за провиненията си. А че е вкарал някога гол браво, но това не е индулгенция за цял живот, нито му дава право да се самозабравя и да се има за недосегаем. Браво на прокуратурата!

Почти всички футболисти от бронзовия отбор от 1994 г. бяха забъркани с мутри. Повечето от тях по онова време бяха в бандитския холдинг Зора на небезизвестния Д.Джамов. Спомняма си, че и Стоичков покриваше разни разбойници с недоказан произход на парите, като твърдеше, че им е давал стотици хиляди и дори милиони назаем.

Преди три години участвах в един търг на община Сливен. Лечков се появи преди търга и се поздрави с едни мутри и малко след това тези същите мутри дойдоха при мен и ми заявиха, че ако искам да си тръгна читав от Слиявен - няма да участвам в търга. Така и направих. Гледах и мигах на парцали, но мутрите и Лечков си правеха каквото си искат в Сливен. Хич нищо да не е направил, за този случай съм убеден, че Лечков е част от бандитските групировки в Сливен. Затвор за него и за мутрите

Това заслужаваш Лече!!!! Ти се опитваше да бъдеш подлога на Боко сега му сърбай попарата!!!

Лечков се скара с ГЕРБ и сега ще го мачкат,защо не отстранят някой кмет от ГЕРБ?

Йордан Лечков, дълго време краде пари ... за два мандата открадна поне един бюджет и половина .. кажи речи 50-100 милиона .. това се вижда ... знаят го всички.... и децата и големите и възрастните хора. Сега се сдърпа с Радостин Русев и затова се размирисаха нещата.

Ех,Йордане, Ех, Лечков.. Що се правиш на немил-недраг.. Като не ставаш за нещо, защо се кандидатираш, изобщо..? Що не си рита топката, а стана кмет? Не ти лидойде акъла за толкова години? Времето на 1994г отмина мноооого отдавна... "Да бе мирно седяло, не би чудо видяло"- са казали мъдрите хора. Не се опитвай да се изкарваш "чиста монета", щото и ти си просмукан от идиотските далавери на Бай Ганя. Язък ти за голото теме, което предполага поне мъничко да си поумнял.. А ти, селянино прост, само си захитрял... Заслужаваш си един як пердах- 100 тояги на голо, цървул такъв. А сега зад решетките ще имаш време да обмислиш от какво да се изкараш болен- от херния, от празноумие... Имаш широк избор... Плюя на селския ти манталитет! Язък, че излъга хората в Сливен.

И за да си айдутин се изисква интелект и находчивост. Подобни ритнитопковци и за това не стават. Лошото е, че бизнесът в България се ръководи от некадърни мутри, футболистчета, борчета и тем подобни олигофрени, докато интелигетните и образовани млади млади хора им работят за жълти стотинки. А би трябвало да е точно обратното. Кой от вас е чувал който и да било бивш световноизвестен футболист да е станал кмет или сериозен бизнесмен?

ЛЕЦКОВ ЛИ.....ЧЕ КОЙ Е ТОА БРЯ....ИМАШЕ У МААЛАТА ЕДИН ДА НЕ Е ТОГОЗИ?ЕДОГО ГЛУПОК ТЪП КАТО СЪРВУЛЯ МИ.....

Братя сигани от Сливен, да направиме подписка за цигански референдум и да си пазим Лече!

А пък аз все си мисля, че тоя един ден може да стане министър и то на кое се иска министерство! (Като имам в предвид потенциала на сегашните управляващи!).Помислете си само. Май на времето сегашния министър Вежди Рашидов в сред София удари шамар на униформен полицай. Ако греща, някой да ме поправи. И ето го Веждито - министър и то много умен. Е, защо Лечето да не стане поне зам. министър - човека показва едва среден пръст и заслужава малко по- ниска длъжност!

тъп селянин да го вкарате в затвода за 5 години

brei sega razbrax koi bil prestapnika v sliven ami onezi angeli ot dana4noto kade se skrixa

Какъв кмет е Лечков!? А и какъв футболен специалист може да бъде!? Вижте днешния футболен отбор на Сливен, чийто духовен и материален покровител е той. Сливен - най-слабият отбор в А група! Играчите му не знаят как се рита топка.... Не могат и точка да вземат цял полусезон..... Къде е Лечков? Язък за хубавия стадион! Добре е, все пак, че има спомени. Спомени за оня славен армейски отбор на АФД Сливен, отбора на Бате Серги Йоцов, отбора на прекрасните млади момчета-бойци, заради които стадион"Хаджи Димитър" шумеше винаги с препълнени трибуни.....

Щях и аз да пиша против Лечков,но си направих труда да се разходя из форума и виждам,че то всичко вече е написана,а и аз доста пъти вече пиша по тази тема.Съгласен съм с всичко,което е написано!Само ще допълня,че плешивият герой нехае от нашите приказки.И нали е приятел на ББ,нищо няма да му направят,готов съм да се обзаложа

Е шом почнаха и героите от САЩ 94, ясно е че нещата в тази страна стават страшни. Тези самозабравили се фантета превръщат бг в полицеиска държава. Боже избави ни скоро от тези гнусни мутри!

Старче, и аз съм против полицейщината, но някои от героите от САЩ, влезли в друго амплоа, се оказаха обикновени боклуци!

Май не можа да им угоди Лече на Боко и Цецо, нещо не ги слушка като всички останали и решиха да го стреснат. Е...ако има нарушения нека отговаря, ама много е съмнително как ги фабрикуват, 3обвинения, после 7 станали, а до утре какво ли ще измислят... Така си съсипваме народа и кадрите. Завист, злоба и измислици..

22 кухи топки на крака тичат след плондир под налягане /фудболист / . От футболист как очаквате да стане КМЕТ .

Лоша работа, от герой за целия народ да паднеш до нивото на обикновен корумпиран администратор. Но и народа си е доста зле, особено в малките провинциални градчета. Да гласуват масово за един футболист, да дадът на човек със средно образование (първия му мандат го изкара така после му скалъпиха някаква диполома от НСА) да отговаря за толкова много хора и проблеми. Не е нормално това, но както са казали по-умните хора, какъвто народа такива и управляващите.

Какво имаш предвид под " малко провинциално градче " Да не ни бъркаш с Трявна, Котел или дори Нова Загора ? ( да не се обиждат достойните граждани на тези мили градчета ). Сливен си е голям областен град ! А това че сливналии са били заблудени от " футболната си легенда " два пъти , не ги прави жалки. Защото в града на Стоте войводи все още кипи борбен дух ! И ако прокуратурата не си свърши работата тук може да настъпят други прояви. Митинги , гражданско неподчинение ! Няма да се оставим на един хайдук да позори името на града на хайдутите ! Усети разликата !

В малките провинциални градчета гласували за футболист, а интелигентините софиянци за пожарникар, който разбира главно от тенис, футбол и карате. А всички ние заедно си го избрахме за премиер.

Дано го окошарят най-после ! За времето на своето кметуване,успя да съсипе града ни "по всички параграфи".Сливен беше един чист,зелен и спретнат град,а този ямболски рогач го превърна в развалини и го разори ! Циганите и каракачаните го избраха за кмет ,и това е нашето българско проклятие ! Сега ние ,българите казваме СТИГА !!!Марш в затвора,воденичански селянин крадлив !

Дано да го вкарат в затвора този нехранимайко, който се самозабрави като краде. Дано да си получи заслуженото. Направи Сливен за срам пред всички.

Лечков падна ми в очите, когато каза" през 1994 год. нямаше толкоз журналисти...." През 1994 год съм плакала от радост за победата на футболистите, България не спа ,какво ликуване беше, какво посрещане.Всички вие бивши футболисти добре си подредихте живота, но ми се струва ,че се забравихте.Лечков ти си завладя Сливен и не "бръснеш " никой братче.Слез на земята, може да си риташ топката, но като влезе във властта се забрави.Получи си заслуженото наказание.

Ти ли се определи като тъпчо, или мама от малък така ти казва на галено.

Чета всички мнения към форума към 14.17 часа и установявам, че нито едно мнение не е положително. Не, че моето е положително. Крайно време е вече на самозабравилите се да им светнем лампата. Днес в Сливен - дай Боже утре и в други общини. Да не стане само като онзи наглец от Гърмен. Май го позабравиха компетентните органи.

още срам за българия

Нали на всякъде се демонстрираше че Лечков е пръв приятел на Борисов и Цветанов. Нали гербаджийската депутатка на която и искат също оставката, фирмаджийката Десислава Танева, стои като Павлик Морозов пред амбразурата, да брани сливенския кмет-крадец. В какво сбърка Лече, че наруши хатъра на Бойковци?

Не Морозов, а Матросов, не бъркай Героя, с главно "Г", с отреклия се от баща си

Преди един час обвиненията бяха 3, сега вече станаха 7. Норма ли гонят? Каква е тази простотия. Ясно е, че е задействала машината и в момента се фабрикуват доказателства, но днес е Лечев, а утре всеки един от нас, щом си отвори устата и ли просто е неудобен на нечии интереси. Съмнително става когато първо се посочи, а после започват да се търсят обвинения. А иначе нека виновните да лежат в затвора, но за престъпления, а не за изсмукани от пръстите провинения.

Смятам, че проблемът на Лечков не е в корумпираността, а в това, че се скара с ГЕРБ.

браво!!!! и по-смело!

Не закачайте нашия селяндур! Сичкото сиган- 60 000 от Сливен ще завземем власта. ЛЕЧКОВ ПРЕЗИДЕНТ!

МОШЕНИК

ДА

Кво искате от ритнитопковци.В тази държава всички разбират от всичко.

Айде Лече и ти отече!

Моят съгражданин, гордия сливналия, всичко го каза много точно.Нямам какво да добавя. Браво! Срам ме е, чедругия мой съгражданин, Лече се оказа като другите, "недосегаемите". Че и по лош от тях. Срам за Сливен.

Дано и от поста да те махнат и в затвора да полежиш!

aman ot samosabravili se PROSTAZI

Данчо, батьофто нали ти хортувах бе чадо, кротко стъпвай, а ти? Средни пръсти показваш на полицаите, олигофрени, гъ..ве хората около теб назоваваш, общинарите де. А сега някъкви стоношки си хукнал да гониш в прокурорската къща. А бе не е ли покрай теб баща ти,Лечо- набора, да ти каже че не бива да поскачаш га си осран, оти нацяло ще се оклепеш. И запомни, колкото шебекя /маймумяка/ се катери по- нависоко на дървото, толкова повече люде му виждат червения гъз. Кмет си бе чоджум, сичките ти срамотии се виждат от сливналии и не само. Трай си, ей на обвинения ти лепнаха, трай си, кажи СБЪРКАХ. Ти к,во искаш, едното ти дете те запомнило като наркоман, другото като крадец, а двете искаш да те запомнят като затворник ли? Хайде холан, за к,во са ти тез ИМПЕРИИ дето си награбил, като името ще ти е засрано, да ма звиниш за приказката.