Иран обвини САЩ в ядрен шантаж

В писмо до генералния секретар Съвета за сигурност и Общото събрание на ООН Иран обвини САЩ в ядрен шантаж.

Обратно в новината

Коментари - Иран обвини САЩ в ядрен шантаж | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Иран е подложен на силен натиск да прекрати програмата за обогатяване на уран заради подозренията, че крайната цел е да започне самостоятелно производство на ядрени бойни заряди" Подозрения?!? А, какво да кажем да държавите, притежаващи ядрени оръжия - напр. САЩ, Англия, Франция, Русия, Израел, Китай и т.н.? Те са добрите, така ли?

Предлагам всички даръжави по света да обявим война на сащ и да ги унищожим.

Не са ми отблизо познати потомците на похитителите на мирни чужди жители и дипломати през 70-те на миналия век . Интересно, на тези наши сънародници/чки дето направиха карнавал на несъществуващото им кинаджийство в морската ни столица - дали наистина е възможно да е същото !?

Започва много да ми писва от тея Американци, писна ми да слушам и чета глупостите им. Да промиват мозъкът на техните дебеи американци. Тея са ебаси долните и нагли копелета

ами 600 милиарда долара военен бюджет трябва да се оползотвори някъде.... като се изтеглят от авганистан и ирак, трябва да пренасочат паричните потоци нанякъде.... американците никога не са оставали без война!!!! а иран, че си заслужава трепането, е факт.....

нещо да не спрепнат тия олигоси отвъд локвататоя път

Ако е за въпрос ядрената доктрина включва употреба на ядрено оръжие срещу ВСИЧКИ държави, независимо дали притежават ядрени глави или не. С клаузата, че ако почнат да губят конфликта - ще ги изполват. Но всички знаем кой единствен в света е затривал градове с ядреното си оръжие - САЩ. Всъщност те са най-големия ядрен терорист и рекетьор.

А колко по-хуманно е да се затриват милиони без ядрено оръжие...

Ти трябва да си много глупав човек,преди да пуснеш коментара поне прочети какво си написал и прегледай новините.

А ти преди да раздаваш квалификации помисли малко. Някои нации са затрили милиони цивилни, но никой не ги осъжда, а все за тези бомбардировки във военно време се говори. Малка справка за цивилните жертви през ВСВ. Китайските жертви са повече от 7 милиона, в страните от Югоизточна Азия над 5 милиона, Полша - повече от 3 милиона, СССР над 12 милиона, Германия - повече от 1 милион. Японските жертви - около 580,000 заедно с ядрените бомбардировки. Направи си изводите!

САЩ трябва да си пробват ядреното оръжие - и ИРАН са идеални за тази цел :)

В действителност САЩ използваха атомно оръжие, бомби и ракети от стомана легирана с обеднен уран на Балканите. Последствията са многократно увеличена смъртност от рак, вкл. и в България. Забележка: това оръжие е използвано и срещу народите на фактическите си съюзници, като косоварите, българите, ФИРОМ, Босна.... Коментарите са излишни.