Прага като новия Амстердам

В началото на годината медиите гръмнаха: Прага е новият Амстердам!

Обратно в новината

Коментари - Прага като новия Амстердам | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

най-добре да се забранят цигарите, алкохола и всички наркотици. Чукането да се направи задължително !

СУПЕР.ДА ОТИВАМЕ В ПРАГА ТОГАВА:)))))

Мисля ,че чехите този път са я решили тази работа досущ по нашенски.Докато не е уреден въпроса с легалното снабдяване мафията само ще потрива доволно ръце.Необходимо е наркоманите да се регистрират и да получават дозите си от здравната мрежа и то на съвсем ниски цени за да пресъхне златната река за престъпния свят.Няма ли огромни печалби -няма и незаконно разпространение.Никой няма да има икономически интерес да зарибява.Ако и проституцията се легализира и облага с данък ще секнат два много мощни източници на престъпни доходи ,а полицията ще се разтовари за да натиска по-добре останалата престъпност която души хората.

Екстра поне пътя до Прага е по евтин до Амстердам :) Дано и нашите се усетят колко много пари ще донесе това за икономиката. А пък тъпите хора и да се наказва със смърт пак ще си купуват херойн.

ами то чехите и без това за отвеяни...сега няма даостане и един здравомислещ в цялата страна. За марихуаната- ок, но кокаина и екстазите....е това е прекалено. Чудя се защо ЕС не направи нещо по въпроса.