Искат арест за папата при визитата му в Англия

Двама видни британски атеисти искат арест на на папа Бенедикт XVI при визитата му във Великобритания, заради обвиненията, че е прикрил деянията на свещеници педофили, предаде БТА, цитирайки Франс прес.

Обратно в новината

Коментари - Искат арест за папата при визитата му в Англия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

българите направиха много добрини на христяните но те отвърнаха със зло но ТАНГРА вижда всичко

Сега разбрах защо при католиците има много обратни.Защото тяхните попове не се женят и гасят нагона с мънички момченца!

loverrock

Светските закони са над всичко, има човешки права, англичаните не обичат религиите защото всички религии проповядват вид престъпление, като расизъм, сексизъм и хомофобия! Не само в Англия е така, а в повечето развити европейски страни!

Извинявай приятелю, но в три изречения да кажеш толкова много безсмислици е за сега невиждано постижение в тоя форум!!! След тоя ти философско-теософски напън ми се струва, че нямаш раздвоение на личността, а разтроение на мисленето!

"Светските закони - над всичко" - щях да кажа - типичен комунистически лозунг, но това е един чисто ФАНАТИЧНО ФУНДАМЕНТАЛИСТКИ ПРИЗИВ!!! Кой ги пише тия закони?! Не слушаме ли по изтеклите новини, че точно тия, които ги пишат са най-големите престъпници?! Кой на какво учи?!?!?! Не е ли Светът тоя, който Рекламира и Пропагандира открито СЕКС и най-вече Разврат и Извращения, даже и в Детските градини!!! ФАКТ. Към кого е толерантен Бог "Светът"?! Към Педерасите?! Към Корумпираните?! Към Диваците?! Да е толерантен обаче към умните, талантливите, но бедни деца, към науката и изкуствата?!... Браво! Пред чуден "Бог" се кланяте и ще си му ядете...

Има ли значение каква религия изповядваш и кой точно си щом си извършил какъвто и да е вид престъпление?Когато се наруши принципът на равенство пред закона,тогава рухва и смисълът за правовата държава и справедливостта.

Цялата тази позиция на двамата войнстващи атеисти е лицемерна. Много повече педофили има сред крайните атеисти. При християнството педофилията поне е грях, при последователните атеисти - не. Как може с едни и същи аргументи да се нападат и унизяват християнските консервативни ценности за целомъдрие и девственост и да се защитават всякакви извращения като напълно естествени и закономерни, и същевременно да се обвинява християнството в педофилия? Папата не е прав, като е защитил педофила, но тези двамата атеисти също не са прави, като не критикуват педофилските перверзии на своите братя по убеждения.

Няма дума "делюзия" в българския език. Превода на английската дума е "заблуждение".

Моя прадядо е убит на фронта от английската армия. Незнайно от кого. Английски войници са убивали по цял свят в цялата история. Понеже става въпрос за неизвестни извършители, трябва да се арестуват всички хора, с английско поданство, докато се докаже кои са убийците. Става въпрос за масово клане, ако съберем всичко заедно.....

Е твоя дядо чий го е търсил на фронта?! Той там с погача ли е посрещал ингилизите?! П.С. Апропо дядо ти кога са го убили, преди или след като е направил татко ти (майка ти)?!

Англия от как съществува е само една пиратска страна - ходи и воюва с коварство и подмолност по всички краища на Земята - краде, безчинства и оковава Хората за роби! Та дядо му е пазил земята ни за такива като теб, иначе англия отдавана да ви е навързала като роби за кариерите си! А сега Англия е предала щафетата на САЩ.

Категорично съм съгласен да се търси отговорност от абсолютно всеки, който е насилвал деца или е прикривал подобни деяния - не ме интересува дали е шофьор на такси или папата - всички са равни пред закона и гнусните извратеняци заслужават наказание независимо от длъжността, която заемат ! Не може този човек да прикрива насилие над дечица и да твърди, че е свят човек - гнусно е !

Еврика! Естествено, че прикриването си е престъпление и в това си качество, папата е съучастник в изнасилвания и педофилия!

Истината е, че преди появата на Християнството с всичките му разклонения и прочие, не е имало религиозни воини... Хората са се клали за власт, за богатства, за земя и т.н. А днешно време най-голямата опасност са религиозните фанатици.

Господин атеист, би ли споменал някой война, която е започнала по религиозни причини! Само не пробутвай клането между католическа Хърватска и православна Сърбия или между католици Ирландци и англикански англичани. Па ако искаш обясни какви са религиозните причини да се млатим ние православните българи със сърби и гърци! Или защо е имало 100 годишна война между католическа Франция и католическа (тогава) Англия! Па ако искаш обясни според атеистичните си блуди защо се биха мюсюлманските Иран и Ирак!

Атеист, и аз не вярвам в бога, нито в дявола. Вярвам в това заради което са се воюва - за ресурси.

evalata lenin,mnogo to4no !!!!:-)))

А чудя се Папата, що ходи изобщо в този единствен на Земята Вертеп - Англия?! Толкова Вяра и Всеотдайност - ВЪЗХИЩАВАМ МУ СЕ!!! А колкото до педофилията - нейна единствена родина е била и ще бъде САЩ и само, и единствено САЩ, особено по върховете! Останали без работа, еврейските анти-християнски тайни служби се занимават само да творят подмолно "пикантни" скандали, които подхранват лесно извратената Тълпа! Слепци, що не ВИДИТЕ?! Войнстващи Атеисти-Фундаменталисти, Държавата - Вашата развратна Империалистическа Държава изгаряше Мъдрите и някога, и днес, и нищо не се е променило. Нападайки Църквата вие се самоубивате, жалко за вас. И... ДА НЕ БЪДЕ, щото Църквата да се "реформира". Педерасите да си ходят у вертепите, каква работа имат в Храма?!?!?!

Нека се разграничава религия от църква. проблемът и на религията е, че не последва промените на обществото, и не се извини за простотиите на инквизицията ( защото пак е християнска) през средновековието. Това са неща, които винаги се виждат. Отричането пък от християнството на езичеството го доведе до факта, че вярванията в него в целия свят са намлели с 41%. като по съвременна религия от езичеството християнството трябваше да обясни, че е нейно продължение ( като е взело най-доброто) , а не да отрича и оплюва всичко преди нея. Самото християнство с разделеността си също има вина за по-малкия брой вярващи

Извинявам ти се за инквизицията!!!

Da si arestuwat kralizata,wse ima za kakwo.

VATIKANA IMA PARI! Ako triabva i toi shte plashta garantsii! A TAM e problema na ISTINSKOTO pravosadie! Ima i drug sad: No vsichki MRASNICI koito se gavriat s nevinni detsa-NIKOGA NIAMA DA IZBEGNAT BOZIA SAD! A toi bavno no SIGURNO idva!!!

XoXoXo

Абе ей, християнчетата, малко ли сте ни горили по кладите, та сега ни обяснявате да не си бъркаме в носа? Е, това по-нагли и лицемерни от християните няма. Аз обяснявам ли ви колко сте глупави, защото мирогледа ви се крепи на заблудите на древните хора? Не ви обяснявам. Затова не ми обяснявайте и вие какъв съм и какво да правя.

Че какво като е папа - трябва да бъде арестуван. Ватикана е най-голямата перачница на пари, а сега и сексуалните насилия - а бе всичко е в името на Бога бе.

Като прочетох коментарите, та се сетих за един роман на покойния Б. Райнов, където една швейцарска, мисля, фемина пита Боев, дали мисли, че има Бог. Боев отвръща: Какво значение има дали има или не? Дамата извряква: Как така? Ами така - ако няма, значи няма. А ако има, той пет пари не дава за нас, хората.

Сега ако ни светнеш, какво е казал и Авакум Захов на гажето на Джеймс Бонд ще приемеме аргумента ти за да те приемем в Карлуково.

Брилянтни сте и двамата/двете -- Ого и Хан Тукту , както обикновено . А замисляли ли сте се, че много често позициите ви се допълват прекрасно ?

BRAVO! Da se arestuva toia POP i cardinalite, zashtoto NE sa HRISTIANI! VOLTER e kazal:"Cherkvata e ORGANIZIRANO SHARLATASTVO i..."!

Интересно щеше да бъде ако се бяха изказали с/у пророка Мохамед или Йехова. Дали медиите щяха да дадат такава гласност (въобще) в такъв един случай (?) - а на въпросните атеисти да не им се случи нищо? Тук нещата стоят точно както онзи лаф: мойта жена си е моя, а чуждата обща!

Има само един дипломатически проблем Папата де юре е държавен глава и има дипломатически имунитет. Но англичаните пак ще изиграят някоя курвенска простотия както с Пиночет. Макар че Пиночет си беше за разтрел без съд и присъда.

глупави войнстващи атеисти! със сигурност под маската на загрижеността и атеизма нападат религията.....

те папата много отдавно го обичат в Англия))))))

Тези двамината интелектуалци явно са анти-хриястияни, а не противници на религиите въобще, защото критиките им и атеизмът им се ограничават до християнството. Лъха на лицемерие и поръчково изпълнение от цялата работа...

В грешка си, анти-всички религии са. Но ако трябва така да ти отговоря на глупостта - по добре анти-християни отколкото педофили.

Всъщност, точно лаещите агресивни атеисти са педофилите, затова викат срещу Църквата, от която инстинктивно се боят! Исторически именно Англия е известна с "обществено одобрените" си издевателства над деца!

Скапани религии! Пфууу! Гадост! Представител на бога на земята, бил тоя Палячо - Папата! Щях да умра от срам, само мякой да си го помисли за мен... а тоя идиот иска цял свят да знае, че бил такъв! Боклуци... Ако пипнат детето ми - изпращам ги веднага на отчет при Създателя ни!

Двама левичарски палячовци, марионетки на финансови лобита,за които папата е трън в очите заради консервативната му позиция по въпросите за абортите и гей браковете се опитват да плашат гаргите.

Драги ми религиозни Антоне, моля те прочети за кои хора става въпрос преди да говориш глупости. Dawkins/Докинс е биолог и досега не сум видял/чул от него една дума за геи бракове и аборти. Еволюция, биология, креационизъм, промивки на мозъци от религиозни общности, такива неща.

ама на оня от хитлер югенд май май му пари отзад

pfff подкрепя. Време е религиозната промивка на мозъци да се прекрати. Само беди докараха религиозните и още беди ще докарат, ако не бъдат спряни по един или друг начин.

религията е опиум за простия народ, а българите са най-простия и дори не са вярващи

Viarva6ti sa i o6te kak-viarvat vuv vrachki, iasnovidci, Slavi Tirfonov, Big Brother i.t.n....Vsu6tnost az mai samo ptvurjdavam dumite ti...

Атеизмът и моралния релативизъм доказаха на какво са способни през миналия век. Малко е демоде вече измислени интелектуалци да си правят реноме плюейки по религията - нищо по-добро не могат да предложат. Това е поведение от миналия век.

Обикновен протестантски фундаментализъм

може да се спори по вупроса дали има или няма бог и коъ какво е направил през миналия или през 1щи век. по вупроса за това какво представляват цурквата, папата и другите подобни фактите са доста по-красноречиви... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

...и последната гранта той изпрати там - в Божия храм....

Браво! Само така! Всички организации имат престъпници за лидери. Една от най-зловещите организации в света е Църквата - която и да е. Хрантутници, измамници, престъпници, които се играят и подиграват с духовния свят! попове, папи, далай лами и магарета - на кладата!

Наистина трябва да го арестуват и съдят! Ама наистина! Стига политики на 'високо' ниво! Изчистване на лайната от света е нужно. Какво като е папата? Даже най-напред него тр. да опандизят, ако е извършвал подобни деяния!