Пуснаха предсрочно от затвора осъден по ”Опицвет”

Осъденият химик по емблематичното за българското правосъдие дело "Опицвет" Валери Величков е бил предсрочно освободен от затвора на 11 март т.г.

Обратно в новината

Коментари - Пуснаха предсрочно от затвора осъден по ”Опицвет” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

(през салзи)много сам щастлив че ме пуснаха предсрочно!сега пак ще мога да се варна кам лубимата ми професия! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

За производство на наркотици три години и предсрочно пускане_ЕТО ТОВА Е ЗА КНИГАТА НА ГИНЕС!ТАКЬВ СЛУЧАЙ МОЖЕ ДА ИМА САМО В БЬЛГАРИЯ!ДА НЕ СИ МИСЛИ НЯКОЙ,ЧЕ ТОЗИ ХИМИК ЩЕ СЕ ПРЕПИТАВА СЕГА ОТ ПРОИЗВОДСТВО НА ГУМЕНКИ!

300 наркотик и 3 години присъда... мда, това наистина може да се случи само в България. После да ми разправят колко неподкупен е Съда ни, колко добре работи Прокуратурата... Позор!

Абе като пишеш глупости поне мисли малко! Това, че и преди Костов имаше организирана престъпност е повече от ясно - за справка мутрите, но не са единствените. По времето на Костов държавата не беше силна, а толкова слаба колкото и преди него, че и по-слаба! Това което си мислеше Костов, че е изход спрямо престъпниците, бе да узакони престъпната им дейност! И какво нарпави - от мутри станаха добре облечени бизнесмени - споменете си, че по негово време Сик, Вис и т.н. изчезнаха и се появиха Виктория, Аполо и Болкан, Спартак и прочие "застрахователни дружества". Т.е. мутрите скриха, но не преустановиха престъпната си дейност. И тъй Костов си мислеше, че като не може да се пребори с тях по-добре да плащат данъци. Ама криви му излязоха сметките (или по-точно много донри за него). Не само, че не спряха престъпната си дейност, ами я увеличиха като размер и като дейности. Плодовете от това "мъдро" решение на Костов ги берем още и май скоро няма шанс да се преустанови тая порочна практика! За другите "мъдри" решения на Костов може да се напише цяла книга как не трябва да се правят нещата - освен ако не ги правиш само за себе си!!! Прехваления ти Костов е престъпник, но за съжаление няма кой да го осъди!!! Не защото не искат, а защото има компромати срещу тях. Тъй-че когато се появи човек който няма с какво да бъде държан и притискан и има волята да го направи, Костов ще се озове там където му е мястото!!!

Това е България...

Т.е. тоя е заловен по времето на Костов. Защото се опитват да ни внушат, че преди Костов всичко и било мед и масло и оп с него се появила престъпноста, което разбира се е пълна глупост. По времето на Костов държавата беше силна и премиера беше силен и мултигруп беше претисната, а групировките закрити.

Глупости.