Прокуратурата подхвана сбирката за ОТОМАН

Районна прокуратура в Шумен образува досъдебно производство срещу неизвестен извършител заради проведеното вчера в града събрание, на което братя Али и Юзеир Юзеирови неуспешно се опитаха да учредят нова партия ОТОМАН.

Обратно в новината

Коментари - Прокуратурата подхвана сбирката за ОТОМАН | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тя трябва да подхване и спонсорите и вдъхновителите на тези провокации.

Какъв неизвестен извършител?Какво е това нещо?Не виждате ли кой го извършва? Братя Юзеирови ............да не съм аз?

всички известни, а извършител няма или е неизвестен, а стига бе тиа са си платили.

Юзеиров като желае да се разхожда с фес на главата да си ходи в Турция, но да иска родния му град да носи турско наименование това вече ми преля чашата на търпението. Българи, не оставайте безучастни към подобни събития! г-н Борисов, покажете им на тези двамата, че на територията на България важат българският език, нрави и закони!

И защо досъдебното производство е заведено срещу неизвестен извършител?то е повече от ясно кои са извършителите.И тези двамката,отдавна,много отдавна трябваше да са в затвора.

Ами ако в Турция сега пробваме да направим партия 3март...

ako go pipna toia fess 6e mu svalia skalpa

Otoman oznachava gnusni rezani kalashnici- VUN OT STRANATA NI TERORISTI MRUSNI

Всеки в България има право на сдружение. Пак ще замирише на Страсбург.

da se mahat ot Balgaria! Darjavata da se namesi s palna sila!

Турците в Турция не носят фесове от 1924 г.Тоя се оказа неграмотен.

А къде са другите им подържници,защо прибягнаха към цигани и деца,които не знят за какво са там?Страх ги е май,уплашиха се:)....ами да,вече не е Сергейчо на влас!

Крайно време е да се престане с политиката да храним и толелираме мангалите.Ниския интелект и плоденето им като зайци ще ни затрие като народ.

edno vreme se otiva6e v belene za edna 6ega ili vic a sega da zastane rezan s fes i da kazva za bg trad 4e ne e balgarski tia trebva6e da gi izgorjt jivi na kladata ot kamani za koito kazvaha 4e e pametnik

браво, бърза реакция! дано има и последствия! чак не вярвам че кривосъдието реагира мигновенно, а не с характерното за него 5-10 години забавяне......

Турчееще се цигани ходят с фесове из Шумен ,а Бойко и Цецко правят комплоти на Българкия Президент.Ако това е държава и ръководство здраве му кажи.Срам за вас бе "правителствени ръководители"

Ха сега да видим стават ли управляващите за нещо,след приказките на тези турци!!!!! Неа видим да ли хората,които ни управляват са Българи или поредните ибрикчии!!!

в някои демократични страни ,братята четаци щяха да са отдавна в затвора!!!!! браво на прокуратурата!!!!

Поредните пушени от театралния "спектакъл "Ново турско робство" - игра на обединената олигархия и техните слуги , за отвличане съзнанието на обществото от огромната катастрофа в която то тъне.Като сте такива "принципни" другари прокурори, защо не предявите всички тези обвинения срещу ОТОМАН и срещу ДПС- партия, която работи открай време за ЧУЖДИ ДЪРЖАВНИ ИНТЕРЕСИ И ПРОТИВ ИНТЕРЕСИТЕ НА ДЪРЖАВА БЪЛГАРИЯ?

Напълно адекватна реакция на прокуратурата.Дано и този път всичко не се окаже буря в чаша вода.Всяко забавено и колебливо прилагане на закона само отваря вратата за нови провокации.

Този фес на съд и поне 10г.в каменоломна обществено-полезен труд!!!!

ББ ИЗГОНИ ТЕЗИ ПРИКРИТИ ТЕРОРИСТИ, ДОКАТО НЕ СА ВЗРИВИЛИ МИРА В СТРАНАТА. ПРОВЕРИ КЪДЕ СА ИМ ПАРИТЕ, КОЙ ИМ ПЛАЩА И ГИ ПРАТИ ПРИ БЛАГОДЕТЕЛИТЕ ИМ. ВЪН ОТ СТРАНАТА НА ТЕЗИ ГОВЕДА.

А кои е благодетеля на ББ? Защо не си отидат при тях ББ и СД? Най-полезното за България пътуване ще е!

Вярно, че Софка си е проста и неграмотна. Чак такава глупост да направи, да иде на незаконна сбирка - ей това си е връх на простотията.