Отчаян брокер се застреля на гроба на баща си

48-годишен мъж от Бургас се простреля върху гроба на баща си и по-късно почина в Спешно отделение на Бургаската болница.

Обратно в новината

Коментари - Отчаян брокер се застреля на гроба на баща си | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

кеф ви демокрация кеф ви квот се сетите

Така ще е...само си спомнете кой бореше тогава мафията из Бургас-сегашният зам министър на МВР Павлин Димитров издигнат от Б.Б.след като беше главен секретар при тройната коалиция.Нали същата тази апартаментна мафия мамеше стотици бургазлии и инвалиди останаха дори на улицата.Той дори първи заяви,че Ахмед Емин сам се е самоубил...

1.Да се забранят оръжията за гражданите.2. Не знам, колко е бил отчаян, но явно е и егоист, защото сега дълговете му ще ги наследят децата и жена му.3. За мъртвите или добро или нищо, но това оипределено не е решение на проблема. Да спасиш себе си и да натресеш друг.

Не е виновно оръжието , а средата в която живеем . Човекът щеше да го направи и с друго нещо ако нямаше пистолет .

Как ли изглеждат 100 000лв месечно?

"Според други изпочници самоубиецът е същият Горан Иванов, който преди 2 години бе замесен в скандал с Шуменския университет, предаде Burgas24. Тогава се появи информация, че Иванов стои зад бургаска фондация "Ноблес" и заедно с още няколко души прибрали огромни суми от хора, които желаят да получат дипломи за висше образование от ВУЗ-а. Схемата била изработена така, че студентите превеждали семестриалните си такси на фондацията, а не на университета. По този начин над три хиляди души, в края наобучението си получили фалшиви дипломи за вишисти. " По-голяма боза от този цитат не бях чел: Спокойно можеше да напишете ,че 3 хиляди човека са си платили на тази фондация за фалшиви дипломи и накрая са хапнали дървото . Иванов могъл-прибрал ,а "виШистите" ,ако кажат ,че ги е заблудил и не са знаели как ще придобият диплома за "виШо" просто можем да им "поверваме"

Всъщност, не си съвсем прав. Исках да се запиша в магистърска програма преди няколко години, но ми казаха,че места държавна поъчка няма и че трябва да превеждам таксите не в сметката на университета,а в сметката на въпросната фондация. Така и не можах да завърша,защото много странно изчезваха писмени работи, протоколи от изпити и тн. Естествено никой нищо не знаеше:) Добре,че след втория семестър прекъснах:)))

predi tova oba4e tryabva da sprete da gledate sapunki v koito zabogatyavaneto izgejda lesno, da grumnete samonadeyanostta i al4nostta si...

Забранете притежаването на оръжие! Само полицията и армията да имат право и то само действащи такива. Не ни трябват оръжия!

Минах през същото но загубих само един апартамент и си запазих разсъдъка здрав. Знам какво е изпитвал. Но ако бях стигнал до неговото положение и имах пистолет, щях да се гръмна след като застрелям лихварите.

saglasen sam s teb i az parvo 6tqh da gi gramna i s tova bih pomognal na nqkoi

ми хайде де!Прокуратурата да се самосезира!