Застреляха баща на 2 деца след катастрофа

Побеснял баща застреля на място 49-годишния Павел В. в луковитското село Торос. Убийството е станало късно вечерта в събота.

Обратно в новината

Коментари - Застреляха баща на 2 деца след катастрофа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

и леко ще му се размине, нали е полицай, макар и бивш, а ние живеем в полицейска държава, благодарение на селския идиот, който имаме за пермиер!

и леко ще му се размине, нали е полицай, макар и бивш, а ние живеем в полицейска държава, благодарение на селския идиот, който имаме за министър!

Нали е бивш полицай, защо има оръжие след като е пенсионер? Не си ли издават оръжията. По закон може само газово оръжие да се притежава от обикновени лица. Казвам обикновени, защото той вече не изпълнява длъжността ПОЛИЦАЙ. Кой знае какви далавери е вършел и са знаени от съседа му. Така лесно вдига ли се оръжие срещу човек и да се стреля??? Колкото и да е било неприятно, тук има нещо гнило и бившият полицай да си носи отговорността в затвора.

Изследвам поведението на модераторите през изминалите три седмици.Ако Китай и Румъния са съответно на първо и второ място, ние сигурно сме вече на трето. С неистовите усилия на модераторите.

Убийство може да стане и без оръжие.Например с прашка, чук,коса,брадва, мотика или камък.Полицейското оръжие няма място в коментара.Всеки рипа, когато мисли, че е прав. Да не би като съсед, да знаел нещо за произхода на шофьорската книжка на засяклата го. В последно време, по пътищата се появиха много неуки и арогантни при това шофьори, разчитащи на страха от блъскането на скъпият им автомобил

Да бе наистина е странно да ходиш да искаш обяснение, но въпреки всичко да го беше ранил и всичко щеше да е ок. Не мислиш ли?

Има си хас да не е намесен полицай макар и бивш. Човек не се убива така било сбиване или спречкване с кола...Абе хора, Вие добре ли сте?

Приятелю, въобще не е възпитано да се говори за родината така. Кова е все едно да вървиш и да разправяш наляво-надясно Майка ми е куа!. Тя, ако се съди по теб сигурно наистина е, но все пак ние сме възпитани хора и няма да го кажем на никой :)

Завчера гледах едно предаване-за това, че унищожаваме ударно планетата си;парников ефект, токсини във въздуха и водата , изчерпване на енергийните източници....Хората в БГ обаче живеят в някакъв свой си див средновековен свят.Засякло го било девойчето и отишъл да се разправя, пък таткото го гръмнал?!?От нищо-нещо.Див народ и това е !

каквото е търсил намерил го е

А бе вие нормални ли сте с тези коментари. Нормално е да съчуствате на убития, но замислихте ли се как някой ще влезе в къщата ви с явно намерение да тярси отговорност от дъщеряви пък и било то тя виновна. да се бие . Чесно ако някой влезе в домами с подобни намерения без да е да има право по за кон дирекно ще го гръммна и справо ще защетя домаси . защото трябва да се спазват законитев тази дяржава.

Почна се една необявена според мен гражданска война. Но в територия проядена от корупция, простотия, чалга, комунизъм и със значително мангалско малцинство това е неизбежно. Такива са последствията от 20г. криминален преход, краят на който не се вижда и до днес. А ЖОРЖ ГАНЧЕВ е много, ама много прав: българчето е едно уникално тъпо парче. Като него второ няма. А, да не забравя и маляките...

а скоро мнозинство живеещо на помощи от държавата. Справка Западна Европа. ............

Баща на две деца беше застрелян след свада за кола Такова заглавие се появи днес в Дир Бг и привлече вниманието ми. Не, че убийствата без мотив са нещо необичайно за страната, но и аз съм баща и ми беше интересно какво се е случило. И така, карал си бившият полицай Х автомобила по натоварените от трафика улици на ловешкото село Торос. На едно кръстовище, друга кола, управлявана от, забележете, дъщерята на човека Y, го засякла, но и двамата спрели навреме и до удар не се стигнало. След кратко конско върху момичето и двамата си продължили по пътя. Но това не стигнало на Х. Той решил, че е необходимо възмездие и отишъл да иска обяснение от момичето у тях. На вратата се показал Y и разбираемо защитил детето си от обидните думи и ненужната агресия. За да не се проточи спора, а и да покаже своето превъзходство Х извадил боен пистолет и стрелял по своя опонент, който починал на място пред очите на дъщеря си. Човека, казват, бил задържан. Всъщност, сега ще става интересно. Предполагам ,че в съда ще се появи някой мазен адвокат, който ще поясни на съдебния състав и широката общественост, че пистолета видиш ли, е стрелял сам, или пък е гръмнал при условията на неизбежна самоотбрана или дори, че не става въпрос за този човек и всичко е грешка. Нашето общество не е добър коректив на тези случаи. След време това ще бъде забравено, както и всичко което минава и заминава в сянката на разприте между правителство и парламент и словоизлиянията на набедени за патриоти депутати. Там някъде ще се изгуби и съдбата на децата останали без баща, защото някакъв бивш служител на МВР си се разхожда с пистолет по улиците на населено място в което няма полицейски органи, а най-близкият полицай отговаря за 3-4 села и е на 15 км от там. Ще следим с интерес работата на прокуратурата, за да не се окаже, че оръжието на убийството е косвено доказателство, или пък, че човека сам се е гръмнал.

Не знам кой от двама ни е прочел на криво новината, но май сте Вие. Всичко, което сте написали е наопаки. Не дъщерята на Y е засякла бившия полицай, а дъщерята на бившия полицай е засякла съседа Y. СЪответно съседа Y отива в дома на X да говори с дъщеря му и той го убива в двора си. Хайде първо добре прочетете, пък после давайте нататък с разсъжденията.

Не жалко човече, в България има достатъчен брой нормални хора. Вярно е, че достатъчно боклук изтече навън (те ченгетата и мутрите бяха първи), а голяма част от него пише по форумите.

Жалко за човека но глупоста няма граници...ЖЕНА ЗАД ВОЛАНА и ако е руса ти човеко знай ТЯ не познава повече от 10 знака.Така е в бг,а в европа баба зад волана и същата сцена но без нерви просто махаш с ръка и продължаваш...

Абсолютно правилно го е ликвидирал.По селата е пълно с разни местни дерибеичета,които се изживяват като местни феодали.Почти съм сигурен, колата на убития е била 15 годишно БМВ,не по-младо Голфче или Ауди.И той само защото бил засечен отива да се бие в чужда къща.Придполагам,че заслуга за това имат и другари те му по чашка, които са го насъсквали с думите абе една женска те прекара или егати мъжа да се оставиш на една женска.Така напомпан отива да иска и аз се чудя -какво? Ами ,ако бащата го нямаше в къщи? Тогава сиурно щеше да пребие женската, която засегнала тъмното му балканско его.На скота по скотски.И повече гледаите Big Brother този опиум за лумпена и дегенерата.Само не съм много сигурен дали знаят какво значи лумпен,а дегенерат бъркат с регенерат.Толкова за умният, работлив българин.

Емигранте, емигранте ..., както казал бай Лазо на Цицерон. Заслужаваш да те попържа яко, но няма да го направя, защото няма никакъв смисъл от това. В България сме останали достатъчно стойностни хора и това, че ти липсваш не ти дава право да твърдиш обратното. Оттук пък ние можем да кажем лоши неща и за емигрантите, обаче не съм човек, който сее разделение, а ти го правиш. Айде, със здраве.

Абе как не видях някой бивш лекар, библютекар, санитар, учител или продавач да гръмне някой? Все настоящ или бив полицай! Ето от къде идва цялата престъпност!

По-точно излезнаха далавераджиите и мързеливите. Мислиха си че някъде другаде ще прокопсат. Тук останаха тези които се мъчат да направят нещо от България. И тези които имат някакъв дълг към семейството си и родината.

Е, могло е малко по-ниско, а не в челото, но пък така си спестява да го съди оня... Бог да го прости. Но сам си го е търсил - добре е да се прочете тази инфо от всички подобни юнаци.

Каквото повикало, такова се обадило. Що за индивид ще да си та да отидеш в чужда къща да биеш стопанина???

Отивай си на село да пасеш овцете... и стига си писал глупости, това няма да те издигне в очите на съселяните ти!

Българите сме малък, но за сметка на това ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ПРОСТ НАРОД. Може да се допълни безнадеждно прост народ.

Свестните и работливи хора, които уважават труда и живота си отдавна си отидоха от територията България. Останаха само ченгетата, тарикатите и една шепа изстрадало и полу-грамотно население да им бачка, докато онези се правят на велики или въртят далавери. Какво очаквате при такава ситуация? Че единият ще се извини на другия, а другия ще му благодари за извинението, ще го покани на кафе и ще станат приятели? А на случката ще погледнат като знамение на Съдбата, събрала ги по един толкова интересен начин?

NQMA POLITCAI, KOITO DA NE E KOMPLEKSAR.NE6TASTNI STE NIKVO UVAJENIE KUM VAS GNIDI NE6TASTNI.

Това са дивите селяни и българи, не мога да се спра от смях.. До къде се стига всеки ден, препречване с великите коли и бой и стрелби. Няма такава държава, нито такова население никъде в света!

Скоро прочетох страхотно разказче за това село, препоръчвам ви го, жалко че стават такива неща, но разказът си струваше - http://toross.blog.b

Живеем в ерата на атомната енергия Нормално е да полудяваме всички...

Защо на бивши полицаи и такива от армията им оставят оръжията? За да убиват ли? НЕЗАБАВНО ДА ИМ СЕ ОТНЕМАТ ОРЪЖИЯТА!

Евала на полицая - аз ако бях на мястото на тоя полицай, директно му теглим куршума на тоя див, селски бег...!!! Цветанов да даде награда на човека!!!

Защо всеки плюещ не си помисли преди да се изходи тук?Бабаита /лека му пръст/,който отива да иска обяснение от жената,която според него го е засякла размахва юмруци и баща и нямаше пищов под какво ли заглавие щяхте да пишете днес??Мислихте ли ? И ОЩЕ Питам тази куха лейка САМО ГЕРБ:Как успя да си извадиш пръста от носа и да напишеш това прозрение?

пълно е с побъркани хора, пълно, цялата държава е с такива изроди, абе може ли за такова нещо да застреляш човека, пък даже и удар да е имало, колата ще се оправи, но за съжаление селяндурщината е на всякъде, мръсно племе сме и такова ще си останем да края на света

Народа изкукурига от натрупаното в обществото напрежение.Нещо много зачестиха гръмнатите тези дни.Страшно е.Да се внимава с продажбата на оръжия да не стане някоя много голяма беля-някой масов разстрел.Пази боже.

Няма съществена разлика между полицай,съдия,прокур и адвокат....за съжаление !

Забележете, че инцидентът е станал в четвъртък. Ако този нещастен човечец е бил агресивен е щял на място да набие дъщерята на полицая, а не да ходи в дома на полицая и дъщеря му чак в събота, за да се споразумеят. Кой сега е агресивния тип, а? С тези коментари, които защитават убиеца, който, забележете, е бивш полицай, ясно личи, че в този форум, и конкретно по тази тема пишат подставени ченгета, които да формират мнението на обществото в неправилна насока. Хора, осъзнайте се и мислете!

sofianeca se misli za bezsmurten - nali e pros shop. mamicata mu mrusna, nagla

Ако се бе случило в Швейцария дори нямаше да го споменат в медиите.

pistolet za vsi4ki i mn kom6ii shte dadat fira

След като не показваш разбиране мога само да ти пожелая, да ти се случи и на тебе. Хората живеят на 100 метра разстояние един от друг - какво да вземе да й се обади и да й благодари ли? Човекът е отишъл по всяка вероятност да търси обещетение, и се обзалагам че е бил гръмнат без да има схватка. За мене бивш полицай е равносилно на бивш престъпник. Никой не напуска полицията доброволно. Този убиец трябва да лежи доживот. Полицаите трябва да отговарят и те пред закона. Но, се обзалагам, че колегите му ще съберат доказателства да го оттърват. Въпроса е кой ще е следващия?

катастрофата станала в четвъртък, мъжкарчето веднага отишло у дома на момичето да се разправя и бащата веднага го гръмнал ... в събота?! Вещественото доказателство било погребано веднага на другия ден?!

Абе простотия до шия,какво може да се очаква от тъпи фуражки...

вие какво искате ,да дойдат в къщи,да ви бият,да ви е..т вас и децата ви,а вие след това да се оплачете на кварталния!Той да го предупреди с протокол?!Проумейте ,че в жилището ви никой не може да влезе без ваше разрешение,а за това да ви бие и е.е ,няма какво да говорим!Само орган на власт,с разрешение на съдия или прокурор може да проникне в жилището ви!Нормално е да зещитиш себе си и особенно децата си с всички възможни средства!Това е направил и този достоен мъж!Браво!Стига сте треперали пред насилниците жалки!Бъдете истински мъже ,а не баби,които всеки може да бие и изнасилва дори в къщите им!

И на мене да ми дойде някакъв полу побеснял идиот в къщата ще го разтрелям! Поне в Америка това е измислено - тука идват прибиват ни, изнасилват ни по къщите и после ни съдят за това, че не сме си давли задниците доброволно !!!!

ПИШЕТЕ, ЧЕ НЕ Е ИМАЛО КАТАСТРОФА - СМЕНЕТЕ СИ ЗАГЛАВИЕТО ИЛИ ТАКА Е 'ПО-ИНТЕРЕСНО'... - а за убития - да беше мирно седяло, не би пищова видяло - кво е тръгнал да се разправя??? лека му пръст ама... ПО-УМНИЯТ ВИНАГИ ОТСТЪПВА!

Искам награда за бившия полицай,защото е отървал обществото от един агресивен и заядлив тип,който щеше да трови живота и на много други!Хвала на тебе човече,хубава работа си свършил!Такива типове,които ни се водят ,ни се карат това заслужават!От мене -благодарности,а министър Цветанов има думата за някаква по-голяма награда!

Това медиите са голяма власт. Формират общественото мнение с едно извечение. Ето го моят сценарии: Селският терикат отива да се разправя с дъщерята за това, че не му е дала предимство(апропо всички в селото трябва да се съобразяват с него, а не със знаците), очевадно тя не го е направила и въпреки че не е станал инцидент, това е накърнило честа та териката - лека му пръст. Късмет обаче, че бащата е бил в къщи и е излезнал да защити дъщеря си. Думите не са достатъчни и се стига до бой, често човек не преценява последствията, но би направил всичко да защити семеиството си, така се стига до фаталният изтрел.

Не ми е ясно застреляния какво обяснение е очаквал да получи от дъщерята?!! Явно е, че е търсил скандала. Но така става когато никой не прави отстъпки а избива комплекси. За един крив поглед вече могат да те застрелят на улицата а понякога трябва да даваш обяснение и защо дишаш дори!

Ами раздайте им оръжие като това на снимката: газов макаров и няма да има убити хора от болни мозъци...

Бог да пази България, ние не можем да се опазим. Няма я човещината.

ако си прочел правилно текста щеще да разбереш че дъщерята на убиеца е софиянка а не селянка