Коментари - Камикадзета в метрото на Москва, десетки са убити | Днес.dir.bg

Камикадзета в метрото на Москва, десетки са убити

Над 30 души са загинали, а повече от 70 са ранени при две експлозии в метрото на руската столица Москва тази сутрин.

Обратно в новината

Коментари - Камикадзета в метрото на Москва, десетки са убити | Днес.dir.bg

Коментари

Изобщо нямате представа за какво става дума и мнозина от вас плюят по инерция. А когато някой подпали уважаемите ви задни части, ревете до небесата, че нямало господ, понеже това се случвало точно на вас! Тук не става дума за харесване на руснаците, а за елементарно човешко съчувствие. Същото изпитвах и на 11 септември, когато гледах золумите в Световния търговски център. В момента хората в Москва са наранени, много наранени. Имат нужда от подкрепа, не от злобни нападки. За мен принципно няма разлика, когато става дума за човешката болка. По същия начин разсъждавах и когато Хаити се нуждаеше от помощ. Колкото до атентата, имам едни тънички съмнения за международно участие. Чеченците не са толкова умни. И ако имат цяла мафия в Москва, защо им е да вдигат пушилка, след като в ръцете им е столицата на Русия? Чеченската мафия има повече интерес да си трае и да владее топлите местенца в Москва, отколкото да създава шум около себе си. Мотив за такъв шум има повече отвън Русия, защото има заинтересовани от нейното разединяване. Спомням си българските влакови и автобусни катастрофи, в които загинаха невинни хора, и които си бяха чисти атентати - извиване на ръцете на Станишевото правителство от страна на САЩ и ЕС. Така си беше. По тоя начин България призна бандитската "държава" Косово. Няма да признаете независимостта на Косово, обаче ще последват нови катастрофи. Това говореха действията на някои страни срещу България. Ние вече сме минали по тоя път. Няма да се учудя, ако и в момента не става дума за заговор. Този път срещу Русия. Методите на изнудване си приличат. Няма значение чеченци или негри са подхвърлили бомбите. Почеркът е един и същ. Време е Медведев и Путин да поразчистят Русия. САЩ след атентата от 11 септември обърна света на луд. Засилиха полицейски мерки, по летищата само дето в гащите на пасажерите не бъркаха. Пък знае ли човек, може и да са го правили. Биометрични данни. Все оттогава. Кой може да упрекне управата на Русия, ако вземе адекватните мерки за безопасността на гражданите?

Жената се опитва да ти каже, да не злорадстваш и да не размахваш назидателно пръст, за да не те настигне същата участ. И недей обобщава от името на всички българи, че ненавиждат, защото не е точно така. От поста ти обаче пълен със скрита агресия прозира, че си силно неудовлетворен. Сигурно затова, че си се родил.

"...Много интересни хомо-сапиенси пишат в този форум ...". За съжаление, не е съвсем така! Оказва се,че освен хомо сапиенс във форума участвуват и такива като теб, с нечленоразделни псевдоними...

Аз ли само си мисля, че обяснението на атентата е в една новина в дир-а от миналата седмица: http://dnes.dir.bg/2010/03/22/news6068889.html

Ще ти пиша на български, а ти ще трябва да ме разбираш! "Пусть тот, кто говорит жестокие слова, подавится ими во время обеда" Защо е това пожелание ? Който не е с ВАС- да загине , така ли ? Искате съпричастност и в същото време отправяте клетви. Ето, затова ви ненавиждат хората. Виж дорогая, СССР го няма отдавна и крайно време е да слезете на земята и да приемете, че има и РАЗЛИЧНИ ОТ ВАС. Или ще ми кажеш, че атентаторите просто така си гърмят бомбите, щото нямат друга работа. Въпреки всичко ПОКЛОН ПРЕД ПАМЕТТА НА НЕВИННИТЕ ЖЕРТВИ !!!

Уважаема Ирина, прииемете моите съболезнования и подкрепа за варварския терористичен акт в Москва. Убедена съм, че съчустват на руския народ и мразят терористите мозинството от българите. Ние знаем, че терористите са насърчавани и командвани от западните лицемерни изроди, които са се прицелили в разгрома на Русия. Не обръщайте внимание на българските западнофилски лумпени, които са просто подбрано кресливо и гаднярско малцинство. Кураж, достойнство и нека пребъде Русия!!!

Не знам къде живеете, предполагам че сте на 18-20 години, с тези промити мозъци, и не сте излизали по далеч от Перник, само да кажа:български контингент има и в Ирак и Афганистан.....Така че не се знае, кога ще им скимне че София трябва да се накаже..Лека им пръст на загиналите

Би ли дал определение на термина невинни хора. Войниците с какво са виновни. Напомняйки ти поговорката: Всеки народ си заслужава господарите ще ти кажа, че и невинните хора са виновни, защото ... Не е луд Путин, луди са тия, които му позволяват да яде като прасе всичките баници!

Уважаемая Ирина. Жутких коментариев всегда было и будет, когда информация касается Росии. Какая бы не было. Мир полон извращенными людьми. Болгария не иссключение из правил. Россия то же, кстати. Но если удосужишся и посчитаеш число доброжелательных коментариев в болгарских интернет - блогов, то поймеш, что большинство болгар искрено сочуствует всем пострадавшим и их родных.

Друже, пиши й на български. Тя сама си призна, че разбира.

Прав си. трябваше да пиша на български. Но ще те компенсирам. Другият месец, когато поредния побеснял откаченяк взриви метрото в Ню Йорк и от този форум потекат първосигнални идиотщини от типа ТАКА ИМ СЕ ПАДА НА ГАДНИТЕ АМЕРИКАНЦИ , тогава ще се напъна и ще изкажа съчуствието си на английски.

Ничия свобода, дори най-изстрадана като нашата българска свобода не приема унищожаването на невинни хора. Това е грях. За съжаление не всички народи имат своя Левски.

Да бе, то Левски е готвел да черпи турците с препека и шопска салата

Дамы и господа, простите за употребление русского языка, к сожалению я могу только понимать написанное на болгарском, а писать не могу. Мне непонятны жуткие комментарии, что мы не сочувствовали террактам, что мы красные свиньи и так далее. Когда было дело болгарских медсестер - все переживали и сочувствовали. В 2001 году мы выслали свои элитные подразделения спасателей в США - это наша гражданская обязанность. У нас погибли простые ГРАЖДАНЕ - мамы, папы, дети (которые ехали в школы). Пусть тот, кто говорит жестокие слова, подавится ими во время обеда! Спасибо всем, кто сочувствует и сопереживает.

Болно ни е, не се съмнявай! За съжаление и тук има сволочи разни - не им обръщай внимание, те не са българи - рано или късно ще се задавят в собствената си кръв. Ние знаем, че срещу Русия се води война, знаем кой я води и сме на ваша страна. Трябва да сте силни, да издържите и победите както винаги! И никога не забравяйте, че българите гледат към вас, разчитат на вас, защото същото е и тук, но с други средства. Горе главите, ще победите, знаем!

За да има атентат, трябва да има причина. Война срещу Русия водят потиснатите народи в РФ. Любимите ти руснаци(политиците им, имам предвид) съвсем не са ангелчета. Да не мислиш, че на всички народи във федерацията им харесва руския ботуш? Обаче няма как да се откачат, а ако пробват - справка Чечня. Това обаче не оправдава тероризма - бил той ислямски или държавен (с танкове срещу мирни жители).

Като си с тях и разчиташ на тях, що не се ометеш по посока север - североизток и да ни отървеш от предателското си присъствие?

Извенявай Ирина.за коментариите на платени слагачи. Българите най- искрено съчувстват на великият руски народ.Сигурен съм ,че и от тази беда ще излезете победители ,защото Русия е велика.

А ти наясно ли си че Русия предложи на САЩ да се унищожат опиумни полета в Афганистан (точно миналата седмица ) и демократична Америка отказа с предтекст че така ще унищожи поминъкът на хора. А когато Русия воювала в Афганистан? На чия страна бяха САЩ? Кого обучавали в своите бази? Да не би ислямски фундаментализъм се започва от Русия? Или от американски бази? Така чи по-полеко с изказвания че Русия не се изправя рамо до рамо с САЩ срещу тероризъма.

който сее бурижъне урагани.Винаги когато наближават хубавите православни празници сатва нещо много лошо.Бог да прости умрелите,а на живити да даде повече акъл.За сетен път ИСЛЯМА доказва,че не е миролюбива религия.Само за едни хурии при алах толкова жертви....

Колко християнски семейства са почернени от поредните извергски мюсюлмански фанатизирани изроди. С приближаването на Великден ще зачестяват тези атентати защото мюсюлманите одавна водят джихад срещу християнския свят и какво по-добро от това да извършват атентати в навечерието на най-светлия християнски празник. Братя Юсеирови в България искат да учредяват партия на разпети петък и това е поредното доказателство, че мюсюлманите трябва да се изселят принудително от Европа защото всички до един са радикализирани религиозни и болни мозъци и подкрепят джихада.

Най -искрени съболезнования на Великият Руски Народ. Поне веднъж бъдете хора скапани русофобски комплексари.Срамувам се за вас.Приличате на драскачите по вратите на обществените тоалетни.Може би сте такива?

интересното е, че се гърми в двеТЕ най-православни страни. познайте защо, и дали отзад няма американски парички.

Лошо :(((((((

METRO 2033

Tova napulno 6te opravdae rusko napadenie nad strani 4iito grajdani sa zameseni. 6to usa moje na4i i rusia moje

До bbb - до ааа (29.03.2010 г. 11:10ч.) - от къде я измисли тази цифра. Гьобелс говори за около 4000. Просто успяват да подготвят толкова трупа за представяне. Иначе Качинските говореха за 15 000 - щото толкова събирал лагера. Ти сега казваш 40 000 - абе имало ли е толкова офицери в полската армия 1939 година? Въобще май има много хора, дето вярват, че СССР е родината на слоновете и съветският слон е родоначалник на африканският, само дето е с по-големи бивни, а освен това си има и кучешки зъби и е хищен.А за атентаторите съм си оформил следното мнение - след като са такива големи бойци, защо атакуват само хора, който не могат да им отвърнат на огъня. Я да вземат да гръмнат някое от спалните на Кантемировската дивизия. Е тогава ще ги призная, но докато атакуват театри, болници и училища - много сори, но поне от мен не получават признание.

Браво, че преоткри историята! Мани ги тези, които те плюят. Те са дърти русофили, че и руснаци, които не са научили българския, но се изявяват тук. РАЗБИРА СЕ,ЧЕ НЕ БИВА ТАКА С БОМБИ !! А за вредата на СССР и комунизма върху световната история, само болен мозък може да я отрече.

По отношение на чеченците и другите бунтари трабва Медведем и Пунит да направят това, което направи наврамето Стали. Иначе отърване от тероризма няма. Вижде какво става с баските и в Амерлика. Колко години се борят против тероризма и все още не са го победили.

Егати ужаса! Колко ли семейства са зачренени? Лека им пръст на загиналите.

razni takiva deto vurtqt sveta ne sedqt na kafe i ne obsujdat bitovizmi.naj veroqtno nesto ot sorta:sveta se promenq,horata stavat po informirani,putuvat i stavat po otvoreni kum drugi religii i rasi.nqma vragave nikoi ne iska voini i az ne moga da pe4elq.no instinkta za samosuhranenie e po silen ot vsi4ko i si gi e strah.az ste im dam nesto ot koeto da se strahuvat i ste poveda voina srestu nestoto(s parite ot tehnite danuci) i te ste sa mi blagodarni.i na 6 den arhitekta suzdade haos,a na sedmia go nare4e terorizum.aleluia bratko!

Явно съжителството между християни и мюсюлмани е невъзможно. Затова - стена и всеки да си живее в собствения двор.

Много интересни хомо-сапиенси пишат в този форум - когато човек напише неприятна ИСТИНА за руснаците и/или комунистите (включително българските) тези неща (те се мислят сигурно за хора) започват да обиждат и ругаят по най-грозен и долен начин всички БЪЛГАРИ!!!!!! МОЛЯ, ПОЗВОЛЕТЕ МИ ДА НЕ ХАРЕСВАМ РУСНАЦИТЕ И КОМУНИСТИТЕ / СОЦИАЛИСТИ! И МНОГО МОЛЯ, ПРЕСТАНЕТЕ ВЕЧЕ С ТЕЗИ ПРОСТОТИИ ЗА ПРОЛЯТАТА РУСКА КРЪВ:))))))))) И ГЛУПОСТИТЕ ЗА БЛАГОДАРНОСТ, СЛАВЯНСВО И Т.Н. И Т.Н...........:))))) Айде стига вече с тази пропаганда......

Помня, червената паплач как злорадстваше през 2001 г. - Ето, наказаха световния империализъм! Справедливо е!... Сега, как е - справедливо ли е? Не е разбира се - винаги си патят най-невинните... Бо да прости невинните души! И тези в Ню Йорк, Вашингтон, Лондон и тези в Москва и другите в Мадрид и тези на о. Бали и тези ... списъкът е безкраен. Само за сведение, за да се види разликата. Нормалната човешка реакция е да се притечеш на помощ или поне да се чувстваш съпричастен. Това го виждаме по целия свят след терористични атаки, но не и в Москва. Тук не го пише, но вече съобщиха, че след станалите задръствания след атентатите, Московските таксисти рязко увеличили цените на км пробег.. Това е то, съчувстие по руски.

Даммм, разбиха лошото КГБ, ето и резултатите..

Дорогая моя, имате моите съболезнования! Нямах предвид руснаците, а червените боклуци, които се кефят когато подобни терористи се взривяват в САЩ, Израел, Испания, Лондон и т.н. П.С. Не мога обаче да променя моето мислене, че за такъв вид диалог по-голяма вина носят по-силните, без значение дали са САЩ, Израел или Русия.

Тебе пак са те изпуснали от заведението на 4-ти км...

Е, то бива промит мозък, ама това вече е върхът. Ти или си тъп пубер, или турчин, или евреин, или най-вероятно костовист. Няма дори една истина в това, което пишеш. Дори и господарите ти - хамериканците, биха се отвратили от твоето тъпоумие. Или си хан Путку с нов ник? Опитваш се да сееш зараза, но надали ще успееш. Не насочвай омразата си към руския народ, който е пролял кръвта си за тебе, сволъч, а погледни към онова, което натвориха твоите приятелчета - крадците, които днес се наричат демократи. С една дума - ти или си непоправимо тъп и зомбиран, или си с изроден начин на мислене, за да желаеш смъртта на невинни хора точно по време на голям християнски празник. ЖИВОТНО!!!

Екзекутираните от руснаците Полски офицери са 40 000 (ЧЕТИРИДЕСЕТ ХИЛЯДИ)! Тези, които правят атентати в русия, най-вероятно си отмъщават......

най-вероятно тия терористи не са на държавна служба както хамериканските, та дано КГБ да им съдере задниците.

ето така се създава страх !

Нургалиев е татарин за твое сведене - и връзките му с мафия само в твоя болен мозък. Може би ти е яд , че е професионалист. Ами никой не ви спира и вие да изберете добри специалисти

Какво национално освобождение, бе?! Я почети малко история - след разпадането на СССР руснаците правят допитване до републиките и автономните области кой ще се включи в новата федерация. Чеченците отказват и започва Първата чеченска война, която след известно време и тежни загуби за руснаците Е СПЕЧЕЛЕНА от Чечения. Правят си собствената измислена република, най-младия генерал от съветската армия - Дудаев, става президент и си заживяват щастиво СВОБОДНИ. Купонът, обаче, продължава за кратко - президентът си организира РОДОВО-ОБЩИНСКО управление (само от неговия род, разбира се) и младата република се сгромолясва с гръм и трясък. Започват кървави междуособици, което води и до Втората чеченка война (кампания), където полу-военни подразделения от неграмотни главорези НАХЛУВАТ в съседните Дагестан и Ингушетия с цел да освободят братята кавказци. Изродите избиват по най-варварски начин стотици руски наборни войници (18-20 годишни) от граничните гарнизони (из нета има достатъчно филмирани доказателства как точно го правят), които по това време просто пазят границата на държавата си. В отговор, федералната армия смачква нападателите, в Чечения освен войната с Русия избухва и гражданска война (между различните родове), която в крайна сметка, с помощта на федералните, е спечелена от про-руските чеченци (от родове различни от тези, на Дудаев). В резултат, Чечения ОТНОВО се присъединява към Руската федерация, след като е доказала, че е неспособна да съществува като отделна единица. Междувремено, на страната на сепаратистите се бие ЦЯЛ ЕДИН БАТАЛИОН от муджахидини, съставен от професионални терористи и ислямски екстремисти ОТ ЦЯЛ СВЯТ, ръководени от саудитеца Емир Хатаб, известен като черния лебед. По време на грузинска кампания един чеченски баталион (Восток) се сражава на страната на федералните. Накратко - няма там борци за свобода - има само кръвожадни главорези. Които са доказали, че не могат да се занимават с държавничество, а само с убийство на цивилни - жени и деца. Мястото на тези хора е само едно - далеч на изток, с специализираните заведения за лишаване от свобода за смъртници. Доживот.

Много първично мислене. По тази логика - заради 20 милиона които загинали във втора световна - трябва ли руснаци да трепят сега немци? А поляци да пращат терористи в Москва - помисли с какво цивилизован човек се отличава от първосигнален. Освен това твои разсъждения идеално подкрепят атентати на 11 септември. Или какво - пак с двоен мерник : ако загиват американци - значи терористи лоши , но ако руснаци - значи терористи имат основание. Досто гадничко разсъждение.

Възможно е руснаците да са страшно виновни пред тебе...... руснаците са ни причинили (на нас българите... Не знам на теб какво точно са ти причинили. Сигурно е нещо много страшно. Ако можеш - отмъсти им на проклетите руснаци! Но едно съм сигурен - Майката Природа жестоко се е надсмяла на теб...А от това нещо спасение няма...

Арабски терористи,обучени в лагери и финансирани 80 те и 90 те години от Запада,нищо ново под слънцето!Но великия руски народ ще ги накаже жестоко,въпрос на малко време е !

Не си права - аз съм рускиня и имам много приятели чеченци - много свестни хора. Но те нямат нищо общо с терористи. Тероризъм няма националност.

Хане - кога руснаците се кефиха на талибаните. Доколкото си спомням афганска война е била срещу тях, но американска демокрация тогава ги подкрепяла горещо. Моля те поне ти като умен човек да не пишеш глупости - не те отива

Ne se znae koi e zalojil vzrivovete!Predi 2 dena saobshtiha za ubitia (v Holandia misla che beshe)palestinetz che e bil ubit ot evrei koito sa proniknali v stranata s falshivi angliiski pasporti.Taka che ne se znae koi e vinoven predi da se suberat dokazatelstva!

Ти също не е застрахован. Така че млъкни тъпунгер хамерски

Напълно подкрепям. Ще добавя само, че тандемът Путин-Медведев погубва с всеки ден зачатъците на добро, които все още са останали в тази велика преди 1917 г. държава. Болшевиките продължават да тровят Русия, както техните мекерета - България. Комунистическите идеолози сеят зло, жънат зло и се хранят със зло. Дано Русия намери сили да се справи с болшевишко-кагебистк сволоч!

Ванка , вече твои кретенизми почват да дразнят . Мисля че на 11 септември вашите кули се срутиха и самолета се заби в Пентагон а не в Кремъл. Та какво кажеш за най-добро място за живеене. Май и при вас пече задника. Айде сиди там и не се обажддай - говедо

Този жесток,жесток свят,а всички правим какво ли не ,за да живеем в него по-дълго.Мир на праха на загиналите!

Света става много ХАОТИЧЕН! От ден на ден масовата агресия се увеличава. Не знам какво да си мисля..... но нещата не отиват на добре. Относно хората в метрото в Москва - гадна работа, просто си пътуваш за работи и....... какво се случва. А за авганистанците - именно техните сънародници правят такива неща - който нож вади - от нож умира.

разнообразие от мнения и всеки е прав в някаква степен,но всепак посочените от някои исторически престъпления на руската държава,които и сега продължават не са основание да оправдаваме тероризма!Руските държавници трябва да преценят кое е по-важно-това да определят другите страни като свои врагове или заедно с тях да се включат в съюза от страни борещи се с тереризма!Ако имат чувсво за отговорност пред народа си ,който дава жертви ,обикновени руски хора,трябва да се изправи до страните борещи се с тероризма!Стига са се правили на глупаци,че видиш ли разполагането на противоракетния щит е насочен срещу тях,и да приемат на своя територия такива средства!Те не проумяха,че като християнска държава и то със силна водеща роля в източното православие,ще са трън в очите на крайния и агресивен религиозен фанатизъм на исляма!Когато Русия се изправи до САЩ тероризма на АЛ Кайда ще загуби позиции!Още повече ,че на руска територия те са базирали много сериозни терористични ядра!Но всяко чудо за три дни-щом Путин и Медведев не са стреснаха от случилото се в теотъра Ост Норд в Москва,от страшните жертви в училището в Беслан,в болницата в Уфа,след взривените жилищни блокове в Москва и др.значи тези хора са претръпнали и нищо не може да ги разчувства!А пред невинните жертви ние обикновените хора можем само да изкажем съболезнование и мир на праха им!

Коментари - Камикадзета в метрото на Москва, десетки са убити | Днес.dir.bg

Камикадзета в метрото на Москва, десетки са убити

Над 30 души са загинали, а повече от 70 са ранени при две експлозии в метрото на руската столица Москва тази сутрин.

Обратно в новината

Коментари - Камикадзета в метрото на Москва, десетки са убити | Днес.dir.bg

Коментари

Изобщо нямате представа за какво става дума и мнозина от вас плюят по инерция. А когато някой подпали уважаемите ви задни части, ревете до небесата, че нямало господ, понеже това се случвало точно на вас! Тук не става дума за харесване на руснаците, а за елементарно човешко съчувствие. Същото изпитвах и на 11 септември, когато гледах золумите в Световния търговски център. В момента хората в Москва са наранени, много наранени. Имат нужда от подкрепа, не от злобни нападки. За мен принципно няма разлика, когато става дума за човешката болка. По същия начин разсъждавах и когато Хаити се нуждаеше от помощ. Колкото до атентата, имам едни тънички съмнения за международно участие. Чеченците не са толкова умни. И ако имат цяла мафия в Москва, защо им е да вдигат пушилка, след като в ръцете им е столицата на Русия? Чеченската мафия има повече интерес да си трае и да владее топлите местенца в Москва, отколкото да създава шум около себе си. Мотив за такъв шум има повече отвън Русия, защото има заинтересовани от нейното разединяване. Спомням си българските влакови и автобусни катастрофи, в които загинаха невинни хора, и които си бяха чисти атентати - извиване на ръцете на Станишевото правителство от страна на САЩ и ЕС. Така си беше. По тоя начин България призна бандитската "държава" Косово. Няма да признаете независимостта на Косово, обаче ще последват нови катастрофи. Това говореха действията на някои страни срещу България. Ние вече сме минали по тоя път. Няма да се учудя, ако и в момента не става дума за заговор. Този път срещу Русия. Методите на изнудване си приличат. Няма значение чеченци или негри са подхвърлили бомбите. Почеркът е един и същ. Време е Медведев и Путин да поразчистят Русия. САЩ след атентата от 11 септември обърна света на луд. Засилиха полицейски мерки, по летищата само дето в гащите на пасажерите не бъркаха. Пък знае ли човек, може и да са го правили. Биометрични данни. Все оттогава. Кой може да упрекне управата на Русия, ако вземе адекватните мерки за безопасността на гражданите?

Жената се опитва да ти каже, да не злорадстваш и да не размахваш назидателно пръст, за да не те настигне същата участ. И недей обобщава от името на всички българи, че ненавиждат, защото не е точно така. От поста ти обаче пълен със скрита агресия прозира, че си силно неудовлетворен. Сигурно затова, че си се родил.

"...Много интересни хомо-сапиенси пишат в този форум ...". За съжаление, не е съвсем така! Оказва се,че освен хомо сапиенс във форума участвуват и такива като теб, с нечленоразделни псевдоними...

Аз ли само си мисля, че обяснението на атентата е в една новина в дир-а от миналата седмица: http://dnes.dir.bg/2010/03/22/news6068889.html

Ще ти пиша на български, а ти ще трябва да ме разбираш! "Пусть тот, кто говорит жестокие слова, подавится ими во время обеда" Защо е това пожелание ? Който не е с ВАС- да загине , така ли ? Искате съпричастност и в същото време отправяте клетви. Ето, затова ви ненавиждат хората. Виж дорогая, СССР го няма отдавна и крайно време е да слезете на земята и да приемете, че има и РАЗЛИЧНИ ОТ ВАС. Или ще ми кажеш, че атентаторите просто така си гърмят бомбите, щото нямат друга работа. Въпреки всичко ПОКЛОН ПРЕД ПАМЕТТА НА НЕВИННИТЕ ЖЕРТВИ !!!

Уважаема Ирина, прииемете моите съболезнования и подкрепа за варварския терористичен акт в Москва. Убедена съм, че съчустват на руския народ и мразят терористите мозинството от българите. Ние знаем, че терористите са насърчавани и командвани от западните лицемерни изроди, които са се прицелили в разгрома на Русия. Не обръщайте внимание на българските западнофилски лумпени, които са просто подбрано кресливо и гаднярско малцинство. Кураж, достойнство и нека пребъде Русия!!!

Не знам къде живеете, предполагам че сте на 18-20 години, с тези промити мозъци, и не сте излизали по далеч от Перник, само да кажа:български контингент има и в Ирак и Афганистан.....Така че не се знае, кога ще им скимне че София трябва да се накаже..Лека им пръст на загиналите

Би ли дал определение на термина невинни хора. Войниците с какво са виновни. Напомняйки ти поговорката: Всеки народ си заслужава господарите ще ти кажа, че и невинните хора са виновни, защото ... Не е луд Путин, луди са тия, които му позволяват да яде като прасе всичките баници!

Уважаемая Ирина. Жутких коментариев всегда было и будет, когда информация касается Росии. Какая бы не было. Мир полон извращенными людьми. Болгария не иссключение из правил. Россия то же, кстати. Но если удосужишся и посчитаеш число доброжелательных коментариев в болгарских интернет - блогов, то поймеш, что большинство болгар искрено сочуствует всем пострадавшим и их родных.

Друже, пиши й на български. Тя сама си призна, че разбира.

Прав си. трябваше да пиша на български. Но ще те компенсирам. Другият месец, когато поредния побеснял откаченяк взриви метрото в Ню Йорк и от този форум потекат първосигнални идиотщини от типа ТАКА ИМ СЕ ПАДА НА ГАДНИТЕ АМЕРИКАНЦИ , тогава ще се напъна и ще изкажа съчуствието си на английски.

Ничия свобода, дори най-изстрадана като нашата българска свобода не приема унищожаването на невинни хора. Това е грях. За съжаление не всички народи имат своя Левски.

Да бе, то Левски е готвел да черпи турците с препека и шопска салата

Дамы и господа, простите за употребление русского языка, к сожалению я могу только понимать написанное на болгарском, а писать не могу. Мне непонятны жуткие комментарии, что мы не сочувствовали террактам, что мы красные свиньи и так далее. Когда было дело болгарских медсестер - все переживали и сочувствовали. В 2001 году мы выслали свои элитные подразделения спасателей в США - это наша гражданская обязанность. У нас погибли простые ГРАЖДАНЕ - мамы, папы, дети (которые ехали в школы). Пусть тот, кто говорит жестокие слова, подавится ими во время обеда! Спасибо всем, кто сочувствует и сопереживает.

Болно ни е, не се съмнявай! За съжаление и тук има сволочи разни - не им обръщай внимание, те не са българи - рано или късно ще се задавят в собствената си кръв. Ние знаем, че срещу Русия се води война, знаем кой я води и сме на ваша страна. Трябва да сте силни, да издържите и победите както винаги! И никога не забравяйте, че българите гледат към вас, разчитат на вас, защото същото е и тук, но с други средства. Горе главите, ще победите, знаем!

За да има атентат, трябва да има причина. Война срещу Русия водят потиснатите народи в РФ. Любимите ти руснаци(политиците им, имам предвид) съвсем не са ангелчета. Да не мислиш, че на всички народи във федерацията им харесва руския ботуш? Обаче няма как да се откачат, а ако пробват - справка Чечня. Това обаче не оправдава тероризма - бил той ислямски или държавен (с танкове срещу мирни жители).

Като си с тях и разчиташ на тях, що не се ометеш по посока север - североизток и да ни отървеш от предателското си присъствие?

Извенявай Ирина.за коментариите на платени слагачи. Българите най- искрено съчувстват на великият руски народ.Сигурен съм ,че и от тази беда ще излезете победители ,защото Русия е велика.

А ти наясно ли си че Русия предложи на САЩ да се унищожат опиумни полета в Афганистан (точно миналата седмица ) и демократична Америка отказа с предтекст че така ще унищожи поминъкът на хора. А когато Русия воювала в Афганистан? На чия страна бяха САЩ? Кого обучавали в своите бази? Да не би ислямски фундаментализъм се започва от Русия? Или от американски бази? Така чи по-полеко с изказвания че Русия не се изправя рамо до рамо с САЩ срещу тероризъма.

който сее бурижъне урагани.Винаги когато наближават хубавите православни празници сатва нещо много лошо.Бог да прости умрелите,а на живити да даде повече акъл.За сетен път ИСЛЯМА доказва,че не е миролюбива религия.Само за едни хурии при алах толкова жертви....

Колко християнски семейства са почернени от поредните извергски мюсюлмански фанатизирани изроди. С приближаването на Великден ще зачестяват тези атентати защото мюсюлманите одавна водят джихад срещу християнския свят и какво по-добро от това да извършват атентати в навечерието на най-светлия християнски празник. Братя Юсеирови в България искат да учредяват партия на разпети петък и това е поредното доказателство, че мюсюлманите трябва да се изселят принудително от Европа защото всички до един са радикализирани религиозни и болни мозъци и подкрепят джихада.

Най -искрени съболезнования на Великият Руски Народ. Поне веднъж бъдете хора скапани русофобски комплексари.Срамувам се за вас.Приличате на драскачите по вратите на обществените тоалетни.Може би сте такива?

интересното е, че се гърми в двеТЕ най-православни страни. познайте защо, и дали отзад няма американски парички.

Лошо :(((((((

METRO 2033

Tova napulno 6te opravdae rusko napadenie nad strani 4iito grajdani sa zameseni. 6to usa moje na4i i rusia moje

До bbb - до ааа (29.03.2010 г. 11:10ч.) - от къде я измисли тази цифра. Гьобелс говори за около 4000. Просто успяват да подготвят толкова трупа за представяне. Иначе Качинските говореха за 15 000 - щото толкова събирал лагера. Ти сега казваш 40 000 - абе имало ли е толкова офицери в полската армия 1939 година? Въобще май има много хора, дето вярват, че СССР е родината на слоновете и съветският слон е родоначалник на африканският, само дето е с по-големи бивни, а освен това си има и кучешки зъби и е хищен.А за атентаторите съм си оформил следното мнение - след като са такива големи бойци, защо атакуват само хора, който не могат да им отвърнат на огъня. Я да вземат да гръмнат някое от спалните на Кантемировската дивизия. Е тогава ще ги призная, но докато атакуват театри, болници и училища - много сори, но поне от мен не получават признание.

Браво, че преоткри историята! Мани ги тези, които те плюят. Те са дърти русофили, че и руснаци, които не са научили българския, но се изявяват тук. РАЗБИРА СЕ,ЧЕ НЕ БИВА ТАКА С БОМБИ !! А за вредата на СССР и комунизма върху световната история, само болен мозък може да я отрече.

По отношение на чеченците и другите бунтари трабва Медведем и Пунит да направят това, което направи наврамето Стали. Иначе отърване от тероризма няма. Вижде какво става с баските и в Амерлика. Колко години се борят против тероризма и все още не са го победили.

Егати ужаса! Колко ли семейства са зачренени? Лека им пръст на загиналите.

razni takiva deto vurtqt sveta ne sedqt na kafe i ne obsujdat bitovizmi.naj veroqtno nesto ot sorta:sveta se promenq,horata stavat po informirani,putuvat i stavat po otvoreni kum drugi religii i rasi.nqma vragave nikoi ne iska voini i az ne moga da pe4elq.no instinkta za samosuhranenie e po silen ot vsi4ko i si gi e strah.az ste im dam nesto ot koeto da se strahuvat i ste poveda voina srestu nestoto(s parite ot tehnite danuci) i te ste sa mi blagodarni.i na 6 den arhitekta suzdade haos,a na sedmia go nare4e terorizum.aleluia bratko!

Явно съжителството между християни и мюсюлмани е невъзможно. Затова - стена и всеки да си живее в собствения двор.

Много интересни хомо-сапиенси пишат в този форум - когато човек напише неприятна ИСТИНА за руснаците и/или комунистите (включително българските) тези неща (те се мислят сигурно за хора) започват да обиждат и ругаят по най-грозен и долен начин всички БЪЛГАРИ!!!!!! МОЛЯ, ПОЗВОЛЕТЕ МИ ДА НЕ ХАРЕСВАМ РУСНАЦИТЕ И КОМУНИСТИТЕ / СОЦИАЛИСТИ! И МНОГО МОЛЯ, ПРЕСТАНЕТЕ ВЕЧЕ С ТЕЗИ ПРОСТОТИИ ЗА ПРОЛЯТАТА РУСКА КРЪВ:))))))))) И ГЛУПОСТИТЕ ЗА БЛАГОДАРНОСТ, СЛАВЯНСВО И Т.Н. И Т.Н...........:))))) Айде стига вече с тази пропаганда......

Помня, червената паплач как злорадстваше през 2001 г. - Ето, наказаха световния империализъм! Справедливо е!... Сега, как е - справедливо ли е? Не е разбира се - винаги си патят най-невинните... Бо да прости невинните души! И тези в Ню Йорк, Вашингтон, Лондон и тези в Москва и другите в Мадрид и тези на о. Бали и тези ... списъкът е безкраен. Само за сведение, за да се види разликата. Нормалната човешка реакция е да се притечеш на помощ или поне да се чувстваш съпричастен. Това го виждаме по целия свят след терористични атаки, но не и в Москва. Тук не го пише, но вече съобщиха, че след станалите задръствания след атентатите, Московските таксисти рязко увеличили цените на км пробег.. Това е то, съчувстие по руски.

Даммм, разбиха лошото КГБ, ето и резултатите..

Дорогая моя, имате моите съболезнования! Нямах предвид руснаците, а червените боклуци, които се кефят когато подобни терористи се взривяват в САЩ, Израел, Испания, Лондон и т.н. П.С. Не мога обаче да променя моето мислене, че за такъв вид диалог по-голяма вина носят по-силните, без значение дали са САЩ, Израел или Русия.

Тебе пак са те изпуснали от заведението на 4-ти км...

Е, то бива промит мозък, ама това вече е върхът. Ти или си тъп пубер, или турчин, или евреин, или най-вероятно костовист. Няма дори една истина в това, което пишеш. Дори и господарите ти - хамериканците, биха се отвратили от твоето тъпоумие. Или си хан Путку с нов ник? Опитваш се да сееш зараза, но надали ще успееш. Не насочвай омразата си към руския народ, който е пролял кръвта си за тебе, сволъч, а погледни към онова, което натвориха твоите приятелчета - крадците, които днес се наричат демократи. С една дума - ти или си непоправимо тъп и зомбиран, или си с изроден начин на мислене, за да желаеш смъртта на невинни хора точно по време на голям християнски празник. ЖИВОТНО!!!

Екзекутираните от руснаците Полски офицери са 40 000 (ЧЕТИРИДЕСЕТ ХИЛЯДИ)! Тези, които правят атентати в русия, най-вероятно си отмъщават......

най-вероятно тия терористи не са на държавна служба както хамериканските, та дано КГБ да им съдере задниците.

ето така се създава страх !

Нургалиев е татарин за твое сведене - и връзките му с мафия само в твоя болен мозък. Може би ти е яд , че е професионалист. Ами никой не ви спира и вие да изберете добри специалисти

Какво национално освобождение, бе?! Я почети малко история - след разпадането на СССР руснаците правят допитване до републиките и автономните области кой ще се включи в новата федерация. Чеченците отказват и започва Първата чеченска война, която след известно време и тежни загуби за руснаците Е СПЕЧЕЛЕНА от Чечения. Правят си собствената измислена република, най-младия генерал от съветската армия - Дудаев, става президент и си заживяват щастиво СВОБОДНИ. Купонът, обаче, продължава за кратко - президентът си организира РОДОВО-ОБЩИНСКО управление (само от неговия род, разбира се) и младата република се сгромолясва с гръм и трясък. Започват кървави междуособици, което води и до Втората чеченка война (кампания), където полу-военни подразделения от неграмотни главорези НАХЛУВАТ в съседните Дагестан и Ингушетия с цел да освободят братята кавказци. Изродите избиват по най-варварски начин стотици руски наборни войници (18-20 годишни) от граничните гарнизони (из нета има достатъчно филмирани доказателства как точно го правят), които по това време просто пазят границата на държавата си. В отговор, федералната армия смачква нападателите, в Чечения освен войната с Русия избухва и гражданска война (между различните родове), която в крайна сметка, с помощта на федералните, е спечелена от про-руските чеченци (от родове различни от тези, на Дудаев). В резултат, Чечения ОТНОВО се присъединява към Руската федерация, след като е доказала, че е неспособна да съществува като отделна единица. Междувремено, на страната на сепаратистите се бие ЦЯЛ ЕДИН БАТАЛИОН от муджахидини, съставен от професионални терористи и ислямски екстремисти ОТ ЦЯЛ СВЯТ, ръководени от саудитеца Емир Хатаб, известен като черния лебед. По време на грузинска кампания един чеченски баталион (Восток) се сражава на страната на федералните. Накратко - няма там борци за свобода - има само кръвожадни главорези. Които са доказали, че не могат да се занимават с държавничество, а само с убийство на цивилни - жени и деца. Мястото на тези хора е само едно - далеч на изток, с специализираните заведения за лишаване от свобода за смъртници. Доживот.

Много първично мислене. По тази логика - заради 20 милиона които загинали във втора световна - трябва ли руснаци да трепят сега немци? А поляци да пращат терористи в Москва - помисли с какво цивилизован човек се отличава от първосигнален. Освен това твои разсъждения идеално подкрепят атентати на 11 септември. Или какво - пак с двоен мерник : ако загиват американци - значи терористи лоши , но ако руснаци - значи терористи имат основание. Досто гадничко разсъждение.

Възможно е руснаците да са страшно виновни пред тебе...... руснаците са ни причинили (на нас българите... Не знам на теб какво точно са ти причинили. Сигурно е нещо много страшно. Ако можеш - отмъсти им на проклетите руснаци! Но едно съм сигурен - Майката Природа жестоко се е надсмяла на теб...А от това нещо спасение няма...

Арабски терористи,обучени в лагери и финансирани 80 те и 90 те години от Запада,нищо ново под слънцето!Но великия руски народ ще ги накаже жестоко,въпрос на малко време е !

Не си права - аз съм рускиня и имам много приятели чеченци - много свестни хора. Но те нямат нищо общо с терористи. Тероризъм няма националност.

Хане - кога руснаците се кефиха на талибаните. Доколкото си спомням афганска война е била срещу тях, но американска демокрация тогава ги подкрепяла горещо. Моля те поне ти като умен човек да не пишеш глупости - не те отива

Ne se znae koi e zalojil vzrivovete!Predi 2 dena saobshtiha za ubitia (v Holandia misla che beshe)palestinetz che e bil ubit ot evrei koito sa proniknali v stranata s falshivi angliiski pasporti.Taka che ne se znae koi e vinoven predi da se suberat dokazatelstva!

Ти също не е застрахован. Така че млъкни тъпунгер хамерски

Напълно подкрепям. Ще добавя само, че тандемът Путин-Медведев погубва с всеки ден зачатъците на добро, които все още са останали в тази велика преди 1917 г. държава. Болшевиките продължават да тровят Русия, както техните мекерета - България. Комунистическите идеолози сеят зло, жънат зло и се хранят със зло. Дано Русия намери сили да се справи с болшевишко-кагебистк сволоч!

Ванка , вече твои кретенизми почват да дразнят . Мисля че на 11 септември вашите кули се срутиха и самолета се заби в Пентагон а не в Кремъл. Та какво кажеш за най-добро място за живеене. Май и при вас пече задника. Айде сиди там и не се обажддай - говедо

Този жесток,жесток свят,а всички правим какво ли не ,за да живеем в него по-дълго.Мир на праха на загиналите!

Света става много ХАОТИЧЕН! От ден на ден масовата агресия се увеличава. Не знам какво да си мисля..... но нещата не отиват на добре. Относно хората в метрото в Москва - гадна работа, просто си пътуваш за работи и....... какво се случва. А за авганистанците - именно техните сънародници правят такива неща - който нож вади - от нож умира.

разнообразие от мнения и всеки е прав в някаква степен,но всепак посочените от някои исторически престъпления на руската държава,които и сега продължават не са основание да оправдаваме тероризма!Руските държавници трябва да преценят кое е по-важно-това да определят другите страни като свои врагове или заедно с тях да се включат в съюза от страни борещи се с тереризма!Ако имат чувсво за отговорност пред народа си ,който дава жертви ,обикновени руски хора,трябва да се изправи до страните борещи се с тероризма!Стига са се правили на глупаци,че видиш ли разполагането на противоракетния щит е насочен срещу тях,и да приемат на своя територия такива средства!Те не проумяха,че като християнска държава и то със силна водеща роля в източното православие,ще са трън в очите на крайния и агресивен религиозен фанатизъм на исляма!Когато Русия се изправи до САЩ тероризма на АЛ Кайда ще загуби позиции!Още повече ,че на руска територия те са базирали много сериозни терористични ядра!Но всяко чудо за три дни-щом Путин и Медведев не са стреснаха от случилото се в теотъра Ост Норд в Москва,от страшните жертви в училището в Беслан,в болницата в Уфа,след взривените жилищни блокове в Москва и др.значи тези хора са претръпнали и нищо не може да ги разчувства!А пред невинните жертви ние обикновените хора можем само да изкажем съболезнование и мир на праха им!