27.5% корупция в регионалното ведомство

По оценка на компанията GFK, направена след анкета между 200 от директорите на фирми в България за периода ноември 2009–януари 2010 г., нивото на корупцията в Министерството на регионалното развитие и благоустройството (МРРБ) е 27.5%.

Обратно в новината

Коментари - 27.5% корупция в регионалното ведомство | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

може, но 27 х 2.

Явно не са путали както трябва. Трябва да се пита след излизане от кабинета, а не преди влизане. 27,5 % са само тези, които са дали рушвет. Останалите са излезли и все още се чудят тия защо ме мотаят и не се сещат, че не дават достатъчно и извън обявените такси. Българинът все още не може да разбере, че таксата на чиновниците е само заради това, че са се протегнали да ти вземат молбата и да ти ударят печат, че са я завели.

Още ли не са го разкарали този мижитурчо.

Затова ли са му сложили тази ухилена снимка. Само 28% корупция?

Велика корупция! Со пари можеш купити самого президента! - Алеко Константинов, До Чикаго и назад. В крайна сметка много ни е евтина водата, след като се пилее 60 на сто!... Нали разбирате, че поне с 40% трябва да се повиши цената ѝ, за да е всичко наред! С една дума - хаос!... Беззаконието е навсякъде, а законът се прилага само за бедните и малките компании!... За останалите той е Врата во поле!...

Не,ти не обичаш отечеството! В понятието отчеството се включва и населението на въпросната територия. Ти мразиш народа ,щом благославяш тези,които го докарват до мизерия. Спри да пускаш тези постове,че звучат като подигравка.

БОГ да пази правителството на Република България, бъдете живи и здрави. Браво-ясни и открити.

В крайна сметка много ви е ефтина водата, като се пилее 60 на сто нари разбирате че поне 40 на сто трябва да се пвиши за да е всичко наред. Аз как икономисвам и пия даже от съмнителни в хигиенно отношение локви и бари. Не е честно.

с една дума - хаос. Беззаконието е на всякъде, а законът се прилага само за бедните и малките компании.

само толкова

Веднага да се вдигне и тя.Поне с 50 %.

A v MVR - 99,5%

Срещата на безмисления министър с измислените приятелчета от криб за чия сметка е, или е форма на рушвет?