50 кораба с хиляди пасажери в плен на леда

Петдесетина кораба с хиляди пътници са блокирани от ледовете в Балтийско море, на 90 км от шведската столица Стокхолм, съобщиха ИТАР-ТАСС и Франс прес.

Обратно в новината

Коментари - 50 кораба с хиляди пасажери в плен на леда | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добре де нека хамери да ти обяснят всичко - те са най компетентни - особено в икономика и финанси. Да се заформи такава криза трябва наистина талант

тогава, скъпи ми дървен философе нерусофил (може би - копрофил?), гледай филма Глобалното затопляне - глобалната измама. Той е на САЩ и Франция, те ще ти обяснят всичко, нали те знаят всичко. Да знаеш - те ще ти обяснят всичко. Даже предварително ще ти обяснят защо Гринпийс така пищят срещу този филм. Хайде, дървен философе, иди да си махнеш треските от главата, да не пострадаш докато си я чешеш.

до предните е прав, ама верно никой няма да разбере, все пак у бг-то сме, където чалга избирателя харесва ракийка, салатка, слави и бат боко за премиер! науката е мръсна дума, а мисленето е срамно и непосилно занимание! за чий да гледаме дискавъри и нешънъл джиографик, като си имаме планета тв и подобни шукарийки?

Аман от тъпи, дървени философи-русофили, да Гледайте Тайните знаци-руски документален филм - смях в залата :) Да знаете - руснаците всичко ще ви обяснят :)

Идва лятото в БГ, 40+ ще ни се отрази добре нали?

Всички дрънкат за глобалното затопляне,но не говорят за изместването на полюсите и промените в земния магнетизъм?Гледайте Тайните знаци-руски документален филм в Замунда го има.

на глобалното затопляне и на тия, дето ни го рекламираха и пропагандираха. Всъщност, неколкостотин безделници на кораби в морето, това означава неколкостотин безделници по-малко на сушата, нали? Да мрат там, така ще намалят емисиите на СО2 (като дишат) и на СН4 (като пърдят след преяждане).

По обръщението разбираме, че си от старците от БАН. Подозрението се засилва и от факта, че само там може да се роди безумното твърдение, че колкото по-топло, толкова по-студено... Никой не твърди, че охлаждането на световния океан не води и до климатични аномалии, но брадясалите ни учени трябва най-после да престанат с апокалиптичните прогнози, без които имената им биха останали световно неизвестни, предвид псевдонаучния им потенциал.

Много е трудно нормален човек да се сети, че глобалното затопляне всъщност води до глобално застудяване. Всичко е вода.

Дръжте се, глобалното затопляне започва:)

Господа неверници, когато судове като този престане да има, София отдавна ще бъде морски курорт

Това е същото както скиорите, които се спускат по опасни места. Да ги оставят да мръзнат и гладни, та да се налапат с още екзотика, западняшките дебили.

Къде го това глобално затопляне само не разбрах?!

Там студено било! Затова си лягат по трима заедно - да се топлят ;)

до: предните: Не се хаби никой няма да разбере.

Тия комунисти само мизерии правят, сега и коработе замръзнаха :-)

Ама, по Нешънъл Джиографик показваха филмче, как всъщност това затопляне ще е кратко и ще последва ледников период!

Повярвали наивните капитани на приказките за глобално затопляне! Става дума за тьрговия с вредни емисии - далаверата на 21 век!

ИДЕ!!!

HAARP

бе деца мои.....глобалното затопляне стопи ледниците, което води до повече студена вода в световния океан и промяна на топлите океански течения, което ще промени глобалния климат...бури,студов и прочие на места където никога не е имало!

Мда личи си че това глобално затопляне е поредния начин да ни вкарат в мизерията

е те това е поредния резултат от глобалното затопляне