Българка ранена при катастрофа на круизен кораб

64-годишна жена от българска националност е тежко ранена в инцидента, при който вчера круизният кораб "Louis Majesty“, плаващ под малтийски флаг в Средиземно море, беше ударен от мощна вълна.

Обратно в новината

Коментари - Българка ранена при катастрофа на круизен кораб | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

МНОГО Е ХУБАВО НА ПАСАЖЕРСКИТЕ КОРАБИ,НО ЗА ЖАЛОСТ ПОНЯКОГА СТАВАТ ИНЦИДЕНТИ,АКО ВИЕ ИЛИ ВАШ БЛИЗАК Е ПОСТРАДАЛ КОГАТО Е БИЛ ТАМ НА РАБОТА ИЛИ ПОЧИВКА,БЕЗПЛАТНА ПРАВНА КОНСУЛТАЦИЯ А АДВОКАТ ОТ МАЯМИ(САЩ)ГАРАНТИРАНО ГОЛЯМО ОБЕЩЕТЕНИЕ

Вземи безплатния каталог на Руал, на последната страница има оферти за над 15 круиза и наистина някои са поносими от към цена, разбира се всичко зависи от класата на каютата и на самият кораб.

Абе момци,прави ли ви впечатление,че където и когато да се случи нещо винаги участва и българин.

Умрях от смях!:)

не плюйте така лекомислено старозагорското кременче. Оно хич не е тъпо, само се прави, ама вие се връзвате. Кът сте тъпи, кво да ви прая

Zlobata v Bg krai nqma.

Съвсем съм добронамерена-моля те кажи ми как и къде ,в коя фирма мога да се запиша,защото това е детската ми мечта , а тази година със съпруга ми празнуваме важен юбилей? Досега сме пътували с много фирми ,но все в съседни държави. Ще ти бъда благодарна ако получа отговор.

До всички комплексирани Ганьовци: Тези круизи далеч не са скъпи. една обиколка в средиземно море струва от порядъка на 500 евро. Много хора са готови да дадат 1000-1200 лв от спестяванията си, за да видят малко красота на стари години. А повечето пенсионери имат винаги едни пари в банката... какво се правите...

Тя е българка, колкото е българка Бриджит Бардо. Ако пък наистина е българка, е отишла с парите на Емилия Масларова - спечелила е томболата На всеки 10 пенсионери пратени на море - един на круиз

рисковете на новобогаташи с крадени пари и реститути прости, дето пари им паднаха от небето - отде дошло - там отишло

За сведение на незнаещите: Туристическата агенцияLouis в Кипър е най-голямата местна компания с туристически кораби. Голяма част от камериерките, сервитьорите, музикантите и друг помощен персонал на корабите им са български граждани. Условията за работа са добри за бранша. Така че не е учудващо, ако някоя от работещите там е пострадала.

...iz4ezva ili pone da se vurne vuv 2 ri klas

откъде разбраха за годините като не са уточнили самоличноста.Можеби по зъбите!

Малей, тъп народ. Защо смятате, че всички стоят по мишите си дупки, като вас? Евала на такива хора, които харчат за да видят свят. По-добре, отколкото да гледате чалгии и турски сериали и далющите семки с парцуца.

Хуморът Ви е наистина многопластов, krimena st zag (04.03.2010 г. 17:48ч.) ! Все пак, може би наистина понякога прекият текст (относно паралелa с цитирания филм , 10 ранени, .......9 от тях ...напуснали малко по-късно, а там е останала само българката и все-известните, на именно нейното наше поколение, деяния на определени техни връстици из Мароко ..е, и наоколо де) е по-бързо разбираем .

Че всички в БГ бедни ли трябва да са бе хора.Отишла жената на екскурзийка-няма лошо.Лошо се е случило.Дано се оправи.

тая дърта кошница да е не отишла със социалните си помощи на круиз или масларката и е дала.

че си прост/а до безобразие е повече от ясно,щом приемаш това,което пишеш за смешно. Поне по тази тема можеше да замълчиш-от уважение пред смъртта.И да ни спестиш поредната доза тъпотия.

пак показваш тъпоумието си овча главо. ама те повечете жени на 17 като теб са тъпи като кухи лейки и мислят къде да се изчукат и с кой дядо да се хванат.

Ужасно

Мъ де съ беши зъгубилъ мъ, чи ми беши домъчнялу зъ теб? Дъ ни си билъ и ти на лайняръ,дету пустрадъ

supeer si e toz film kremi

Какво търси там? Да би мирно седяло, не би чудо видяло!

Ojasin kushmar ...Ujasss-NIGHT MARE,napravu...KaZab mi e idin ut my favorites filmi-KAZABLANKA sas HUMFRY BOGART i IRMGART BERGMAN---Supir film,4ernu -bial...Klasika-par exilans...