Българско оръжие в Иран въпреки ембаргото

Италианската полиция съобщи, че е разбила европейска мрежа, доставяла оръжие на Иран в нарушение на международното ембарго.

Обратно в новината

Коментари - Българско оръжие в Иран въпреки ембаргото | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много ти е ниска летвата, хане. Но и ти си мъничък, та ти е по мярка. И съвсем закономерно там където обикновените хора, с чест и достойнство, виждат един невъзпитан и циничен грубиян, изливащ помия върху ВСИЧКИ българи и ВСИЧКО българско, радващ се на смъртта на български деца и наричащ дъщерите ни, жените ни и майките ни проститутки, ти виждаш достоен опонент и приятел. Въпрос на себеуважение и ниво, ханче! Изливането на помия с глава на раменете е по-лошо от това на глупаците, защото е съзнателно злонамерено и целенасочено! Щом ти харесва и не ти пука как наричат дъщеря ти и майка ти, твоя работа. Някои хора са вършили и по-големи простотии за да се направят на интересни. Действай, мисли си, че те ръсят със светена вода когато те плюят, избивайте си съвместно комплексите с муратчо, но си контактувайте по-тихо, по-интимно, защото дразните с простотията си всички останали във форума.

Ние Тукту, хан на умни българи, ромеи, цигани и турци, населяващи хаството ми, се обръщаме към поданиците си. Поганецъта Мурат ефенди е мой достоен опонент и интернетен приятел, защото има глава на раменете.Тъй като гяуропоганците от български, турски, ромейски и цигански произход не разбират какво казва премъдният хан Тукту, ще кажа: КАЗАХ!!! П.С. Българите, ромеите и циганите, които са добри християни според мен са само гяури, но не и поганци!

че няма да разбера, като не си уточнил какво на кого даваш. И все пак, това не е ли типично съвеЦки демагогски прийом - да се обещава нещо, което не се знае дали имаш, на някой, ама не се знае точно на кого? При това недей така, защото знаеш, че товарищ Ого веднага ще го преотстъпи на империята на Злото. От друга страна, не се знае дали не половината, ами ЦЯЛОТО ти ханство не е вече продадено... От кого и на кого - оставям на теб да (си) изясняваш. Ето, за улеснение на тея териториално-поземле въпроси, допитай се до ЕК - те вчера официално призоваха Гърция да си продава необитаеми острови, за да си плати кредита, от който яде, пи и дебеля няколко десетилетия. Само тука на Драган Цанков 28 се чудиме, къде беше тоя толкова принципен ЕС през 70-те, когато турците не купуваха, а директно си ВЗИМАХА от гърците каквато територия им харесва? Ти подаряваш, турците приемат - бе що не се свържеш с Ердоган, все ще се разберете някак? Само преди това опитай да поразровиш в родословното си дърво (ако и близките си не си про(дал) :-) ) и провери, дали случайно някой твой дале-е-е-ечен роднина не е бил убит през дале-е-е-ечната 1876... и ако е така, виж пък съвсем случайно костите му да не лежат в оная половина от ханството ти която искаш да харижеш на американци/турци/Ого и т.н. Вземи поне ги изрови, че може някой турски кенеф да решат да сложат там, знай ли човек...

Ааа, хането си пада и по турските..... аргументи. Отдавна не се е подлагал публично на някое от превъплъщенията на муратчо.

защо да няма българско, руско и англииско ли да има

Ама ти не ме разбра, аз половината си ханство не давам на янките а на другаря Ого.

има си граници, ние не сме обещавали половината ханство на нашите господари, а ти на САЩ и суверенитета си готов да предадеш. Между впрочем, много е странно, че ти спомена за родоотстъпничество - ние хубаво сме на Драган Цанков 28, ама и в България си стоиме, а ти - живееш и работиш в западна Европа, и от време на време прескачаш до Козяк 16 за хонорарчето... И така, при положение, че територията на едно посолство се води за територия на държавата, на която е то, КОГА точно си в България? ;-) Тая дистанционна патриотарщина я гледаме вече 20-на години - просто е учудващ броя на родолюбците зад граница...

Хането Путку пак се изказва неточно, но имайки предвид състоянието му това е нормално. Под израза давам половината ханство да се разбира давам си едната бузка. Ама как може, хане, нали има ембарго върху бузите ти и никакви други фалоси, освен американски, нямат право да влизат между тях!

Така сме ние родотстъпниците, който господар плаща повече на него служим...Е разбира се на Драган Цанков 28 няма да дойда, все пак и родотстъпничеството си има граници:-D

Хане, ама ако го дадеш, тогава няма къде да се издават визи за САЩ... Толкова лесно ли предаваш работодателите си от Козяк 16. Явно вече не плащат добре там, ама кво да се прави, криза е... За сметка на това, ние от Драган Цанков 28 не се оплакваме :-)

Като държавата ни няма авторитет и достойнство, така всеки ще си бърше за.ника с нас. Това оръжие минало през двадесет човека и десет държави, сега България виновна.

Пак България - виновна! Това оръжие може да е дошло от ...Косово, Афганистан, или Грузия...Търговия с оръжие се върти по цял свят. Но не България е най-големия световен оръжеен търговец!!!

Значи ако са америански пушкалата няма ядове, ама щом са български.... Хе, хе... Братя американци, ами не може само вие да въртите търговийка! И моля, моля - номера с антитерористичните ви мисии толкова се изтърка, че вече и децата не вярват.

вероятно, предполагаеми, смятано. Т.е. факти няма никакви, но Вестничето е побързало да плювне, та да си вдигне тиража. Следствието от юни още не е доказало иранската връзка, но журналюгите си пишат. Впрочем, ще видим какво ще пишат, когато ги купи новият им собственик...

А нищо не казват за урана който си купуват от Русия и това ли не знаят ?

А американците колко оръжие продават...на нас и малкото ни спират

Всъщност, когато са стъпили на Луната, американските астронавти не са открили зелени човечета а българска контрабандна стока.

Ааааа снарядите за РПГ , дето уж се взривиха в Челопечене се появиха най-сетне....

Половината ханство давам ако това не е работа на Ого. Горкия, люто се е заканил да изтреби янките.

сега ще се изпедепцат ББ и ЦЦ и ще разберем , че Станишев го продал, за да им пречи

AAAA!!!! nie ne sme takiva hora!!! nikoka ne se zanimavame s takiva dalaveri!!!

Е, и к*во сега? Това можем-с това търгуваме!Не може само с акъл-требе и ядене!

Долу мръсните капиталистически свини Американците!

Ina4e bratqta ot USA sa golemi bokluci.Kogato nqkoi ne iska da im kupuva orajieto,zabranqvat i na drugite da prodavat.Ebati mirotvorcite

Pazarna ikonomika mu se vika no tova.Koito moje prodava,dori i nelegalno.A amerikancite,6te si hapnat ot zadnicite,4e ne te,a nqkoi drug prodava orajie (bilo to i na drebno)

Izto4na nema da e... ama zapadna!!!

А В БЪЛГАРИЯ НА 3 МАРТ НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ ИЗЛЪЧИ ТУРСКИ ФИЛМ