Правителството на Тимошенко падна от власт

Украинският парламент гласува вот на недоверие на правителството на Юлия Тимошенко, предаде БТА.

Обратно в новината

Коментари - Правителството на Тимошенко падна от власт | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ТЪПОЪГЪЛНИК ТИ БИЛ ЛИ СИ НЯКОГА В УКРАЙНА,ЧЕ ДАВАШ ТАКИВА РАДИКАЛНИ ЗАКЛЮЧЕНИЯ? МРАЗЯТ АМА ДРУГИЯ ПЪТ 40% СА РУСНАЦИ В УКРАЙНА,КАК СПОРЕД ТЕБЕ ДА МРАЗЯТ БРАТЯТА СИ? ДА МОЖЕ БИ ЗАПАДНАЛОЗАПАДНАТА ЧАСТ С НАЙ-ГОЛЕМИЯ ГРАД ЛВОВ ГОВОРЕЩИ НА ШЛЬОКАВИЦА НЕЩО МЕЖДИНО МЕЖДУ РУСКИ И ПОЛСКИ. АМАН ОТ НЕДОКЛАТЕНИ РАЗБИРАЧИ ПО-ВСИЧКОЛОГИЯ,КАТО ТЕБЕ.

стига бе, недейте да разправяте, че била хубава! Вижте й необятния задник, по-голям е от Кримския полуостров. Ниска трътла с фалшива плитка, за да прилича на автентична украинка. А иначе ходи да си купува тоалети от Франция. Само дето все ги избира бели, та изглежда още по-дебелог*за.

Седерастите са злобни, алчни и некадърни. Навсякъде по света. Но в Украйна поне бързо ги свалиха от врата на народа. Нашият народ тука още ги търпи...

Украйна ще се откъсне от Русия, защото украинците, също като поляците мразят руснаците. Въпрос на време.

кое и е изостаналото бе? че първи изкараха човек в космоса ли или с множетсвото си атомни електроцентрали та да могат Руснаците да плащат по 20лв. ток на месец или с това,че газта им е безплатна почти и в домовете им зимата е като сауна...изостанал си ти май,май...

Украйна е изкуствено създадена държава,както и Тимошенко жадна за власт ...Владимир Владимирович Путин я мрази...Русия е велика !

И в Украйна като у нас.Същият айдушки преход.Същите вещици и вампири на американска каишка.Хеле народът им се освести за разлика от нас.Хората решиха да вземат държавата си от подлогите на Уолстрийт.Какво получиха от запада по времето на Юшченко и Тимоченко.Едно голямо нищо и една още по-богата Юлия.Явно са си дали сметка че от една възстановяваща силата си и пазарите си Русия ще имат повече полза от бъзиците на Вашингтон .

Голям тандем бяха - американският зет Юшченко и газовата принцеса Тимошенко! Типични генномодифицирани в чужди лаборатории субекти. Също като Саакашвили.

Жалко за Украйна, отново ще изпадне под пълната зависимост на бедна и изостанала Русия.

Имаш втори шанс - бягай бързо в Украйна, там имат нужда от такива като теб - комундрист смотан! Бързо!

na kukla mi prili4a

точно пък някъв холивудец алцхаймеров ще ни цитираш що така бе потуране?

Бързо клъвна въдицата червеноперко.

Нещастни украинци! Руската пета колона отново ще ги върне в червената мизерия. За разлика от руския, вечно мачкан народ, те нямат суровини, с които да се изхранват. Великата Рус в същност се е превърнала в суровинен придатък на гнилия Запад.Роналд Реигън Много точно беше казал Държава, която създаде най-модерни оръжия и за 70 години не можа нито веднъж да изхрани народа си не може да ни служи за пример.На това се радват комуноидите...

Незная какво представлява като политик тази дама ,но безспорно е красива.

МНОГО СИ ПРАВА И ЕДНИ ЗЕЛЕНИ ЧОВЕЧЕТА ЗАВИВАХА ШОКОЛАД И В ОБЛАЦИТЕ ЛЕТЯХА:)

Добре де, ами като Станишев тръгна по гайдата на Русия, защо го изгонихте като крастав пест?!

ти си толкова тъп,колкото ти е името.Вярно, човек не си го избира сам,избират го родителите,но от името е ясно тяхното интелектуално ниво.Та тъй,Гочо,айде копай канавки и не се занимавай с труд наречен мислене-той не е за всеки.От такива като теб сме на това дередже-само като си помисля за премиера-пожарникар и вицето -физкултурник...Тита на мисълта!

Това е съдбата на всички псевдо-демократични правителства в източният блок, които дойдоха на власт балгодарение на надеждите на хората за по-дъбър живот, но се провалиха във всички сфери поради своята некадърност, алчност и лицемерие ! Партийната принадлежност е без значение - трябва да се ценят професионализма и личните качества на кандидатите ! Но това е невъзможно в страни с изключително нисък морал, култура и несъществуваща ценностна система ! Затова в политиката влизат предимно некадърни крадци, лъжци и престъпници !

7777777 ти нормален ли си?Изчезвай!

Великолепна възможност за многото недоволни комунисти да се преселят в по-близката до България Украйна,ако Русия им се струва далечна-впрочем в Сибир има достатъчно пространство.

Амиго, встрани си от истината. Тази дама е фалшива и като жена, и като политик. Тя просто изпълни едно поръчение, изигра една сценка, и с това ролята й се изчерпи - а тя не бе случайнао! Мислете повече с главите си (горните).

Амиго, встрани си от истината. Тази дама е фалшива и като жена, и като политик. Тя просто изпълни едно поръчение, изигра една сценка, и с това ролята й се изчерпи - а тя не бе случайнао! Мислете повече с главите си (горните).

я и сложете едни мустачки и вижте на кой прилича с това зализано бритонче :)

ПО СТАЧЕНИЕ НА ОБСТОЯТЕЛСТВАТА ПОЗНАВАМ ДОБРЕ ЖИВОТА В УКРАЙНА. Е ДА НАГОРЕ ДОСТА ХОРА ПИШАТ, ЧЕ СИ ПРИЛИЧАМЕ С ТЯХ. АМИ МНОГО ПРОСТО И В УКРАЙНА И В БЪЛГАРИЯ КОМАНДВА ФСБ - ФЕДЕРАЛНА СЛУЖБА ЗА БЕЗОПАСНОСТ - НОВОТО ИМЕ НА кгб.

Супер! Сега поне ще имат газ за без пари. Де да ставаше за ядене, ама не става.. Винаги са били фурнаджийски лопати. А някои от тях дори се смятат за наследници на византийците.. Явно има нещо..

As,sopstvinu,mi beshi tas FUKLA nipriatna neshtu... i daji faf NIednokratniti mi bisedi i SMALL TALLK sas Mih.SIRG.GURBA4OW -i toi taka Vika,Kremi,daragaia ,Ne nravitsia mne eta Matrioshka..... Ima neshtu dalboku kurvinsku faf tas uj Aftinti4na pri4eska .....

Много убава новина- на тази много и личи, че е откачена.Аз ако си оплетъ такава плитчица,жа мъ пъхнат у Карлуково.

Днес падна, а утре ще сформира ново. Това си прави жената от колко години вече. Тая няма равна на себе си. Истина че е хубава, ама пък колко покварена.

Тукту, пий си редовно хапчетата.

Ого,приличаш ми на сополиво комсомолско секретарче,преливащо от партиен бесепарско-депесарск дух.

Тези са единствените, които може да се мерят с нас. Все едно, че чета за България. Същите драми и глупости, същия начин на живот, че може и по-зле, същия натрупан парламент с почти 500 дремачи вътре. Ужас. Няма спасение за бившите социалистически републики, НЯМА!

До: 7777777 (03.03.2010 г. 17:11ч.) Човека не го дразни това, че не си БСП-ар, а фактът, че си природно тъп.

До: 7777777 (03.03.2010 г. 15:50ч.) Да бе, хората ще мизерстват, ама ще строят американски бази и насочват ракети срещу братята си славянски съседи, няма що! Поне се усетиха, а тук...не ми се приказва.

Значи,правилно,че и БСПто са ОТРЕПКИ...

dano se razmine bez grajdanska voina

Е,доживя ли деня?Според логиката ти е интересно да ме четеш.Някой да те кара?Дразни те това,че не съм бесепар.

Украйна се връща най малко 10 години назад-радвайте се комунистически тъпаци!

Смислен коментар след като си взех хапчето:Тъй като и в Украйна комунистите командват парада,Тимушенко и други като нея нищо не могат да направят.Комунистите са АЛЧНИ,НАГЛИ,БЕЗКРУПО

Искам да направя малко пояснение ,че Микола Азарьов,който се представя най-вече като Николай Азаров,говори много лошоукраински/ селски диалект на руския в областите край полската граница/ език,заради което има проблеми при публичните изяви в Западна Украйна!Общо казано - нов македонски проблем!

Украинците само 5 години им трябваха да им дойде акъла, а ние вече 20 едни и същи отрепки си избираме. След ББ камък върху камък няма да остане.

Надежда Михайлова пак да иде в Киев да я поприветствува нали и тя беше за измислената от американския посланик оранжева революция

Пак ли бе Калитко не си си изпил апчето,пак същото изречетни пишеш, пак си бегал от час по история, все комунистите са ти виновни . НАПРАВИ КОМЕНТАР ПО ПОВОД СТАТИЯТА.Дано да доживя деня , за да видя един смислен коментар коментар от тебе.

Това се прогнозираше.

Тази жена е толкова сладка,че няма никаква работа в политиката.Щом се изтърка като Румяна Желева,Цецка Цачева или Фидосово-нека да заема високи постове.Ако има някой умен като Бойко да я избере.Кристалина жена ли е?

Не се ли сеща, че е смешна с тази корзина на главата.

И някои в България трабва да си извлекат поука от този факт. Време е!

ЕЕЕЕЕ,МА,комуняги,мн се кефите над Юлия.И кво ся,пак КУМЪНИЗЪМ...Ба си перковците...

То да си кресив е хубаво, но да си и умен е още по-хубаво. Тя тръгна по гайдата на Запада и ето ти резултата. Народът я изгони като крастав пест, макар че ми е много мила и симпатична.