Затвориха Лувъра заради Медведев

Президентите на Русия и Франция пренасочиха вниманието си от съвременните бойни кораби към хилядолетни икони в Лувъра, по време на визитата на Дмитрий Медведев в Париж, предаде Асошиейтед прес.

Обратно в новината

Коментари - Затвориха Лувъра заради Медведев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Горките, те въобще не знаят какво ги чака. Ще станат толкова зависими от Русия, направо за окайване. А ние свободни, чакаме писмо от Михаля за АЕЦ, доставки на газ, нефт и др. подобни.

Акълът, дето би трябвало да го имаш, минал и заминал и нищо...

Че те я изкупиха цялата, на теб ли да обръщат. А що се касае до височината, Медведев е точно толкова висок колкото и Саркози и Берлускони. Колко музеи има в Русия и колко в България? Аре спрете да зяете, че ми засмърдя на чесън.

Ти да не мислиш че Андрей Рублев е бил в комунистически лагер. Ти съвсем изперкал или природно ощетен. Бяха представени икони и картини на живописци до 17 век . Какъв комунизъм те гони простако? Почети нещо освен вестник ШОК

Ти не само природен идиот - но е не стремиш да учиш. Жалко че такива дебили се смятат за българи

А София я затварят цялата, като дойде някой от западните началници.

Последните 20г при франсетата след негрите и арабите от Тунес Алжир И Марока най-много чужденци устроили се там са руснаците.Цялата Ривиера е запълнена със недвижими руски имоти.Имат си свое общество из цяла франция.Разгледайте сайта Privetparis.ru

Както правилно е отбелязал тук един господин-двмата президенти няма да си говорят за електростанция на френска треитория. Те си говорят за газ. В понеделник Газпром и Gaz de France сключиха меморандум за участието на френската фирма в Северен поток. С 9%. Както и за увеличаване вноса на руски газ след 2015.

Наполеон е бил помалък и от тях.

Завиждам им,че пазят и развиват невероятната си култура и двете страни!Лувъра и Ермитажа са били винаги конкуренти,с което само печели световната култура!Поклон пред всичко събрано от историята,НО КЪДЕ СМЕ НИЕ? След всяко ново правителство-старото се унищожава.Жалко за България!

айде лефт сайд ..теб пък кога те изтърваха от 4 км???

той пък сарко един снажен ....аз нещо не виждам кой е по висок от двамцата)))

бъркаш се!!!

Минувача е безнадежден тъпанар

Великите нации,като Русия и Франция си правят велики реверанси и се съобразяват една с друга-уважението на политиците им едни към други е подобаващо,като за велики нации.Какво намесвате една малка и жалка страна като нашата в такава глобално и трудно разбираема за нашите политици политика.

Сарко направо се е изпотил от тва да трътка джуджето по музеите. ... С Путин на който му е втръснало отдавна да виси в Ермитража и Дрезденската галерия , щеше да му бъде къде по лесно - Дига телефона и казва на чичо Силвио да докара яхтата в Ница и сетне тримата с Володята му друскат един купон като хората. Е вярно е че Ангела Меркеловата ще отсъства , ама кво разбира една физичка от пиене :)

Въх, за една съвсем обикновена новина, колко русофобска злоба и жлъч се изля... Та по тоя повод се сетих за една интересна руска поговорка:Волку срать нечем, так лыками! D

Не беше ли 2010 година на Бъгария в Русия? Или се бъркам?

Правилно! Нормално е да го заведеш в музей, а не да му разрешиш да си строи първобитните централи на твоя територия.

Не се заблуждавайте Франция и Русия нямат нищо общо! Евреина Саркози прави жест към евреина Медведев! Това е! Между другото в Лувара няма картини на евреи!

Ей, голямо нещо е пропагандата! Лувърът е ЗАТВОРЕН всеки вторник. Никой не е затворил музея специално заради Медведев! Стига сте се напъвали да пишете глупости. Поне да бяхте отишли до Париж и да го разгледате!

такива като теб маршали от авиацията е знайно как свършват)))))

Срещнали се отколешни камарадски флибустиери, и какво да види човек - единият, подчехълен пазител на фикусоздравеопазване ... другият, видимо-малцинствен жиголочужденец . Нещо като тъмнокоса блондинка, срещаща се с русокоса брюнетка ... които се опитват да си продадат една на друга тайни, които не могат даже да изговорят правилно .

Ти пък кой си да определяш, кой къде ще живее?

Сладурано, в кой век си посещавала Тюйлери? Щото този дворец е разрушен в годините след Великата френска революция! Ти да не си участвала в тази революция? Навярно има какво да разкажеш - не само за срещите си с Горбачов. Може би си била и на подписването на Сан-Стефанския договор, и на пленяването на Осман паша, и си посрещала с китки Сюлейман паша като освободител на града ти? Днес е Национален празник - чакаме спомените ти на изразителен български език.

Когато иде реч за култура, при това Руска, препоръчвам туземците да мълчат!

Savarshenu -PRAVILNU...MIDWEDWF faf ranga si na Vilik Prizident na oshti po-VIlika strana apsuliutno e Pravilnu...As,sopstv sam pusishtavala Versay,TÜiliri, i to sas Ne kugo a sas svitata na MIH.SIRG.GORBAT4OFW i as mi beshi strannu i edno takova Nioprideleno 4ufstvo i FEELINKG 4i za nas samu sa utvareshi LOUVRES....I daji GUrbat4ow ma pita dali sam 4ela MAXIM GORKI....ßß i KOLIA KROPOTKIN

Що не ходиш да живееш във великата държава, а стоиш тука и цапаш форума, комундрис смотан?

Е , това да се гордееш с хора на изкуството, които по времето на комунизма обикновено бяха по затворите...си е чиста наглост. А сегашните управляващи на Русия са наследници на точно тези комунисти.

Който не е виждал Рублев, нищо не знае за христианските икони и за иконопис изобщо. Странно е че именно в България има такива неграмотници. Е, сега вече не е чудно, щото нищо не знаят съвременните младоци, а пък имат наглос колкото щеш * имам предвид такива като мм..уд..к

решено е да има руско френски концерн за атомните АЕЦ * Белене и др.

Ах йони иони голямо си xуjdjе Людмила била човек!

Голямо важно.

Всеки вторник Лувъра е затворен за посетители, а не защото Медведев е бил там...

а ако отиде негърчето там?!- ще затворят цял Париж.... и в това няма нищо ненормално- след като светът е пълен с всякаква измет. що за бябяни простотии....

Съвсем нормални цивилизовани отношения. А при нас спомняте ли си като пристигна путин по подобен повод, как го посрещнаха умниците на Костов, Сугарев и др. подобни малоумници...

I ZA LIUDMILA GIVKOVA GO ZATVARIAHA -I KAKVO OT TOVA.?CIRKA SI ZAMINA -KLOUNITE OSTANAHA.HA,HA,HA...

До: бябя (02.03.2010 г. 22:44ч.) Да, ама голямо джудже, седесарстче. Ръководител на велика държава.

djudje, a sarkozi mu e do bradata :)

Късно живее. Людмила Живкова го направи този номер преди много години. С тази разлика, че тогава беше затворен и го отвориха специално за Българската принцеса, споре тенхия печат.

А аз искам да видя иконите на Доларов.Кое е това пиянде Рубльов.Иконки искал да гледа.Иди в Рилския манастир.

Иконите на Рубльов са едно от нещата които бих искал да видя.

Джуджето отишло в музея и го затворили, да не се загуби там.....

Без коментар! Само ние ритаме срещу руснаците.

Sg herr HERMANN ihnen gib;ich recht,aber auch NICHT...Zu erst denken Sie daran was Sie Sagen.und dann pisheti takiva glupusti za sigashnutu DIMUkrati4nu Rusku Upravlenie.... Usven tuva ,badeti po is4irpatilin,Lieber herr hermann...A na tos koitu nastuiatilnu tvardi 4i TÜILERI e razrushen-shi mo kaja 4i da sa varni utnovu faf 5 klas-TÜIliRI i Bastiliata si sidat tam i fseki moji da sa obedi f tuva,sopstvinu....

ха ми буш като дойде кво насиране беше а?