Съюзническият генерал №1 се извини за цивилните жертви в Афганистан

Командващият силите на САЩ и НАТО в Афганистан генерал Стенли Маккристъл се извини днес на афганистанския народ за извършения през уикенда въздушен удар, при който бяха убити цивилни, предаде Асошиейтед прес, цитирана от БТА.

Обратно в новината

Коментари - Съюзническият генерал №1 се извини за цивилните жертви в Афганистан | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тази колона е обстрелвана за всеки случай. освен другото , наемните войници не могат да воюват , а стрелят безразборно и напосоки. В Сърбия също избиха над 2000 цивилни и само около 20 сръбски войника. То и хитлеристите войваха на чужди територии по този начин- 10 мил. загуби на Червената Армия и 17 мил. мирно население. Обаче днешните фашисти от Нато задминаха хитлер, при тях съотношението загуби на противника и съпътстващи цивилни жертви е 1:100.

Извинете какво е наказанието за непредумишлено убийство в Афганистан ? По новината съдя че е публично извинение от страна на шефа .

Искам го този генерал малко да му се поизвинявам и аз, пък ако иска и той може да ми се поизвинява.Сръбк ме

Оупс, грешка! Сори! - Само дето грешките станаха прееекалено много.... А и явно целта оправдава средствата, какво са някакви си жертви почти през ден...

Тоя генерал с удоволствие бих го гръмнал и после ще се извиня.

И какво гласи извинението ? Сигурно нещо от сорта на Извинявам се, че ви убихме. Виновните ще ги смъмрим. Извинявам се и на бъдещите убите. Моля да приемете нашите сърдечни извинения! КАКВА Е ТАЯ НАГЛОСТ, КАКВО Е ТОВА БЕЗОЧИЕ??? НА ТОВА ЛИ МУ ВИКАТЕ СПРАВЕДЛИВОСТ И МИР???

В кожата си не се побирам вече от възмущение. 9 /Девет!/ години откак американците нахлуха в Афганистан и непрекъснато увеличават войските си и не могат и не могат да свършат това, за което са там. За какво са в Афганистан? Да търсят в пещерите Бин Ладен?.... Е-е-е-е... просто наглостта, безочието им край нямат.

Изключително неприятно /меко казано/, че България е част от тази срамна и незаконна агресия.

Искам аз да попитам да какво е създадена огранизацията ООН? И каква й е работата? Американците, уж като част от НАТО избиха милиони мирни граждани в Ирак и Афганистан и какво...? Нищо! Нищо...

Taka naretshenite DEMOKRATI, se isviniha za besraboticata i bednotiyata v BG !

хаха, извинявайте че малко ви поубихме

Абе тия от НАТО не са ли малко нагли , а . Убиват хора , а после казват извинявай .НАТО- нагла терористична организация , състояща се от най- големите престъпници срещу човечеството .Един ден , НАТО и най- вече гадните янки трябва да си платят за извършваният от тях геноцид над човечеството .НАТО трябва да се премахне . Най- долната и мръсна военна организация.НАТО- АГРЕСОР НОМЕР ЕДНО , МРЪСНИ ТЕРОРИСТИ ...

Съюзническият генерал 1 се извини за цивилните жертви в Афганистан КАКВА НАГЛОСТ, КАКВО ПАДЕНИЕ ... ПОВРЪЩА МИ СЕ

Да метне една бомба в Даун таун Ню Йорк и после да се извини на Обама...агресори, страхливци и терористи...