Евростар със 750 души пак спря аварийно

Влак "Евростар" със 750 пътници, пътуващ от Париж за Лондон, спря аварийно заради технически проблеми близо до Ашфорд, Южна Великобритания.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пиши на кирилица, и проучи кога се пише в и кога ф

Аз примерно съм седял в самолет на летище Лондон 40 мин. защото не можаха да откачат хобота от самолета (по който се качват пътниците). То се чакаха някакви техници някакви от поддръжката - цирк страшен. Това става обаче декември - вратата не може да се затвори - умряхме от студ. Явно нивото на техническия персонал е паднало много в последните години - от мания за спестяване.

и тия как се излагат :))

Един недостатък на западноевропейската техника е, че иска прекалено много поддръжка. Ако бяха измислени както трябва тези влакове нямаше да се налага да ги крепят като рохки яйца. Ако сравниме с подобен проект, но на другият край на света, в Япония, там тунела между Хоншу и Хокайдо (Сейкан тунел) работи надеждно, макар без рекламен блясък вече 22 години.

може да е смешно, но компетентността и сигурността в техните влакове е на нивото на БДЖ, че даже и по-ниско. Влак е закъснявал с по 20 минути защото не могат да откачат вагон от влака, врати не се отварят и т.н. Все пак влаковете им са по-бързи и удобни от нашите.

IN FACT shi zaiva utguvornu 4i BRITANCITI f puslednu vremi savsem sa BLAMED,po fsi4ki niva....Sas narastvashtu BISpukoistvu slida vsi4ki rezili slu4vashti sa tam,fse pak invistiram na OSTRUVA sas baya sumi....Nesterologit deredje na brit.podanik sa flushava drasti4nu-glubalizat tos CASE sas vlaka-UJASSS,prostu

И те са зле. И те са некомпетентни като нас. Упадъкът е всеобщ.

ТО НА НЕЯ И Е ВСЕ ТАЯ В ИЛИ Ф ЩЕ И ГО НАХАКАТ))))