Пилето и краставицата на една цена

Краставиците, пилешкото месо и кравето сирене са търгуват на почти еднакви цени на едро, отчита от Държавната комисия по стоковите борси и тържищата (ДКСБТ).

Обратно в новината

Коментари - Пилето и краставицата на една цена | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ama zashto pileto e broiler? Ne moje li da da e kato na baba pileto. Aman ot GMO

През мръсното комунистическо време зиме нямаше краставици и домати. Ядяхме разкошни туршии обаче. А лятоска, имаше истински краставици по 10 стинки килото. И домати български на същата цена. Ха честита ви демокрация. Да ви е сладко! А, и сиренце по БДС да си купите....

Кога ли ще се погнат картелите и мониполистите в тая държава?!

Bravo na gerb !!!!! Zapochnaha da wdigat standarta na naroda ---- tzeni poweche ot ewropeiski !!!

яжте туршия тогава

Когато се публикува нещо да се пишат цените на дребно, а не на едро.Тогава ще изглеждат по друг начин.Не ни правете на дебили.

Стар трик, за обосноваване на нови високи цени на пилешкото месо! Така се правят сравнения с Лимонада и Нафтата и естествено и логично спиралата на цените върви нагоре. Доходите си стоят за някой, а за повечето им намаляват, от умелото използване на феномена Криза от работодателите! Ето пример: Един нищо не променящ се бизнес, този на един държавен чиновник, Министър Дянков решава, че може да му намали с 25% заплатата. превръщайки тази чат в някави субективно определящи се бонуси! Този министър много добре знае, че това негово изявление е призив към Работодателите от частният сектор да свалят заплатите на работещите за тях стози и по-висок процент! Това е израз на десна политика от една страна и ликвидиране на българската народност и държава от друга страна, която е съществената в случая!

и да си платя данък имот и таксата за боклука задължително с банков превод, всеки по 3 кинта, ми струва 2 пилета:) Добрата новина е, че още можем да пазаруваме хляба без брокер:)

Откъде внасят тези пилета?

To pyk edni pileta i edni krastavici.. um da ti zaide!!! SAMO OTROVI I HIMIQ! NQMA ZEMEDELIE I JIVOTNOVYDSTVO, ZASHTOTO IZKUSTVENO GI UNISHTOJIHA, KATO KULTURATA I OBRAZOVANIETO, KATO MEDICINATA I VOISKATA I KATO VSICHKO OSTANALO!!!

Защо? Ти знаеш ли, че в последно време на село нищо не се гледа - ни животни, ни зеленчуци? И не защото селяните са мързеливи, а защото за всичко това се изискват много средства, т.е. пари.А селяните са най-бедните, не дебелооки! Мислете преди да пишете по дадена тема!!И за сведение, защото ще ме емнете - нямам нищо общо със село, просто наблюдавам живота и не се изказвам по всички въпроси.На вас все селяните и провинциалистите са ви виновни, комплексари!!!!!

А ЗАПЛАТИТЕ С КОЛКО ПРОЦЕНТА СЕ ПОВИШИХА ?!

Колкото едното е пиле, толкова другото е краставица. В Страната на ментетата нищо не е каквото изглежда...

Няма по дебелооки хора от селяните!

Пробвайте пилето. Купих такова, сложим му подправка тип сочно пиле, стана невероятно красиво. Само дето после месото се теглеше като гума и имаше почти същия вкус. Веднага пред мен изплува спомена за фабриката в Крилце или кълка :-))))

Великденско намаление...

А нещо поевтиня ли? Или някой пак иска да папа твърде много от хора с ниски заплати и безработни. Решението е просто - още повече ще ограничим всичко.

На пазара Красно село вчера краставиците бяха по 5 лева...имаше и по 6 лева...БЕЗОБРАЗИЕ!

Като видях пилето и краставицата си казах бахти тъпите прякори си мислят тея бандити па то тва било статия за цени :(

Вчера на пазара в Младост имаше краставици 2,50-3,00 лева - днес вече ще са 3,50-4,00

Да не говорим какви са гадни тези краставици. Ще ги ядем явно през лятото.