Георгиева и Бокова обсъдиха помощта за Хаити

Генералният директор на ЮНЕСКО Ирина Бокова и комисар Кристалина Георгиева обсъдиха възможностите за разширяване на сътрудничеството между ЮНЕСКО и Европейската комисия.

Обратно в новината

Коментари - Георгиева и Бокова обсъдиха помощта за Хаити | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Do tia deto drunkate gluposti - Nito ednata nito drugata im e rabota da gledat balgaria, stiga ste marmorili. Deset miliona gospoda da sliazat v Bulgaria i da shtrakat s prasti da vi opraviat jivota pak shte marmorite i shte ste nedovolni i dalavaeri shte namirate i v kupichkata na drugia shte gledate i vse shte ste po-umni ot ostanalite. Obache kato stane na vapros neshto da svarshite vsichkite se pokrivate i se navirate v partizanskite si zadnici. Nishto ne zaslujavate za tova i nikoi nishto niama i da napravi za vas!

МОЛЯ ОБЪРНЕТЕ СЕ И КЪМ ПОСТРАДАЛИТЕ БЪЛГАРИЯ ОТ БЕТСТВИЕТО!

Уважаеми другарки, България сега е по-бедстваща от Хаити. Известно ли ви е това или предпочитате международното ПР пред съдбата на народа и родината си ? Ето ,това е манталитета на бившата креатура и чуждия внедрен агент!

Да отидат на мисия в Афганистан, Бен Ладен ще ги хареса.

dvete komunisticheski criaturi - da napraviat nechto, bez da imat lichna izgoda... neveroiatno.

Ти идиот ли си ?Какви застраховки,бе тупан,в Хаити хората нямат какво да ядат.Режимът на Папа Док и копелдака му ,че и на Аристид след това грабиха и трепаха народа си толкова години.Какво да застраховат хаитяните-колибите си ли? Ти ще да си някоя застрахователна мутра за да пишеш тези глупости.А тези пачи ще правят това ,което са правили цял живот-ще разпределят и преразпределят чужди пари.Може и някоя песен да изпеят. Какво ли съчувствие и милост е способен да прояви някой,който никога в живота си не е бил гладен,който не знае какво е да нямаш пари и за хляб?Пожелавам на двете госпожи да го изпитат на гърба си.

На какъв език са говорили важните персони?

За тези които помнят Стражица, моите помощи да се изпратят в Хаити. Лоши хора разправят, че в гр. Стражица са потънали 70млн тогавашни лева.

Уважаеми Високо издигнали се жени незнайно по какъв начин и критерий, може би българските деца имат нужда също от голяма международна помощ... Нямам думи за безхаберието Ви и куртоазията

Убедена съм, че първо трябва да се помогне на българските нещастници. Колкото до застраховките - има ли някой, на когото да му е изплатена застраховка за каквито и да е щети? Застрахователна компания - това е върхът на узаконеното мошеническо забогатяване. Иначе - и аз изпратих SMS-и за децата на Хаити. Дано отидат по обещаното предназначение. На толкова безобразия и безочия се нагледах за 21 години нескончаем преход, че вече...Хубав ден на всички!

Типично за тъпотията българска - двете кокошки обсъждат как да закудкудякат така, че да изглеждат велики! А са жалки, горките! Какво излиза - тук ще тънем в залети от наводнението, причинено от тъпотията ни и безразборното строителство, а ще се перчим на световно ниво!!! Ама нали вече са светски дами...

След като години наред се чудеха къде да намерят тих и удобен пристан на дъщерята на Георги Боков,най-накрая успяха!То не бяха несполучливи избори за кмет на София,зам.министър на външните работи в най-престъпното след това на Станишев управление на страната!Но щом се е докопала вече до престижният пост,нека поне да не излага България,което много успешно правеха досега заедно с племенника и брат си!

Mojem samo da se gordeem s takiva lichnosti, koito sa izkljuchitelno nadareni i kadurni. Bulgaria e dala i produljava da dava nai- dobroto ot naziata si v polza na svetovnata obshnost.

Пострадалите от наводненията в югоизточна България би трябвало да са си сключили застраховки против наводнение и сега да си търсят парите от съответната застраховка. Пострадалите от земетресението в Хаити би трябвало да са си сключили застраховки за заметресение и сега да си търсят правата при съответната застрахователна компания, да си носят и съответната полица! Така би трябвало да са нещата, не занимавайте хората с личните проблеми на този или онзи...

Г-жа Георгиева и г-жа Бокова ще обсъдят ли как да бъдат подпомогнати пострадалите от наводненията в югоизточна България?? Или само международния PR за тях е от значение? Има ли покритие слънчевата усмивка на Кристалина или е само ПОЗА..както си и изглежда

Tezi dvete ednakvo grozni i gadni zasto ne pomisliat i za navodneniyata i stetite v Balgaria?Ili samo mejdunarodnite proyavi sa vajni za tiah?Fal6ivi i gadno usmihnati babi - drugarki! Vsichko e poza i za mnogo pari......

Да отидат на мисия в Афганистан, Бен Ладен ще ги хареса.

От самото начало знаех, че Желева щеше да е човек на място и щеше да защитава както трябва интересите на нуждаещите се, включително и на българите. Тези стари номенклатурни чанти от мачкан лак са каймака на отвратителната, лицемерна и алчна червена сган. Снощи като ги гледах и слушах тъпите им несвързани изречения ми се заповръща.

А, ПОМОЩИТЕ ЗА БЪЛГАРИТЕ КОИТО ЖИВЕЕМЕ В МИЗЕРИЯ КОГА ЩЕ ОБСЪДЯТ БАНДИТИТЕ - НОВИ МАНГИЗИ ЩЕ ПОТЪНАТ В НЕЧИЙ ДЖОБ, А БЪЛГАРИТЕ ДА СВИРЯТ НА КАВАЛ И ДА МИЗЕРСТВАТ

pomoshta ya ipoglushtam samo s mezeta!