Край на блокадата на Кулата

След един месец протести фермерите от Серес се оттеглят от граничния пункт ”Кулата - Промахон”.

Обратно в новината

Коментари - Край на блокадата на Кулата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гърците не са чак толкова мързеливи и глупави.Техните фермери изкараха 5000 трактора от Серес до границата.Нека нашите фермериизкарат на Е79 от Кулата до Благоевград поне 50 трактора.В Гърция всяка педя земя се обработва.Какво е проложението при нас?Мит е че българският народ е трудолюбив.В България трудолюбиви са турците и помаците.

Много са хитри гърците - гризаха сиренцето, ама не се усетиха как хлопна капанчето и сега... хитрата сврака с двата крака. Който иска да взима пример от тях, да почака поне до края на тази година, за да види докъде ще стигнат. Споре мен през ноември блокада няма да има, защото ще им вземат тракторите и няма да има с какво да преграждат пътищата.

Вдигнали - невдигнали блокадата това няма да промени моето отношение към стачкуващите. Аз продължавам да бойкотирам гръцката земеделска продукция и почти сигурно е, че тази година няма да стъпя в страната им и няма да похарча и един цент там. За съжаление само по този начин мога да покажа своето възмущение от блокирането на границата. Спорен ден на всички!

Учете се от гърците, драги ми бай ганьовци, защото говорите глупости, от тях можете само да взимате поука и да им се молите за работа, няма база за сравнение в бедната ни и буклуджива държавица, унищожена от тъмни субекти имащи се за бизнесмени и Гърция, за тях българите са си просто бедни цигани, много от българите, живеещи там се срамуват да говорят български а можете да плювате по форумите скрити като мишки зад монитора... продължавайте да се делите на софиянци и провинция-толко ви е акъла, добре че не ми се налага да се принизявам до това ниво :)

Тия гърци са най-големите мързели на света и само пари искат. Работят по два 4аса на ден. В 12 ядат, от 1 до 4 спят.

do Noemvri - da ne se popre4i turisti4eskia im sezon. Gadove!

Вие, нещастни говеда сте роби, достойни за хомота си. А би трябвало да се поучите от гърците, как трябва да си защитавате икономическите интереси. Но нейсе, може би след още 500 години ще се осаферите.

Благодарим на Бойко Борисов че ги разкара тези от границата!

Правилно се следва теорията- първо в отделно взет район, после и в цялата страна. Ето така се строи социализмът, а защо не и комунизмът след това. Фиксирани цени, гарантирано изкупуване, мързел и държавни субсидии- това го минахме ние преди 20 години, дали пък не е ред сега на гърците?

че като са го обещали да не са го дали. Нищо се не знае може да е една голяма партенка - византийска му работа. Има да се изхващат на тоягата....

ДА СТЕ ВИДЯЛИ ЕВРЕИН МИНЬОР, АРМЕНЕЦ С ЛОПАТ И ГРЪГ ДА РАБОТИ ?

Замразяване на банковите им кредити...искам и аз да съм фермер там !

Да, и кво да се учим ?! В момента така са го закъсали,че няма накъде! Защо мислиш,че прекратиха, бе глупав? Защото идва време за сеитба, изобщо не искам да се уча от тях! За това са на това дереже !

razgele

Те дават кредит на доверие на правителството до ноември. След този сроk ...pojelavam vi priqtna po4ivkav garciq i dogodina marzelite pak 6te kibi4at po granicata ni- vsi4ki transportni firmi da falirat

Който стачкува - печели! Форумните мрънкачи духат супата и пак са на старото положение. Браво на гърците, така се прави!

Българи учете се от гърците!!!

Пролет идва, трябва да се работи

С други думи в края на тази и началото на следващата година да очакваме същата ситуация.

Да им еба майката ГРЪЦКА и да им еба майката на наште управляващи дето НИЩО не направиха по въпроса!!!