Коментари - Димчо Михалевски и Водното огледало | dnes.dir.bg
назад

Димчо Михалевски и Водното огледало

Никой от полицията или от прокуратурата не е разговарял с мен, това беше и причината да поискам да ми се свали имунитета, каза депутатът от Коалиция за България Димчо Михалевски по bTV.

Обратно в новината

Коментари - Димчо Михалевски и Водното огледало | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

а ма не е само то,кажи си димо.

От хидростроителство не разбирам-да чуем Сметната Палата. Това което е написал Строител ми звучи логично. Интересно е да сравним и с цените на подобни съоръжения в чужбина.

искра михайлова е зам.-министър на регионалното развитие и благоустройството от квотата на ДПС. За садък и ерол касим може да прочетете в нета като ползвате която и да е търсачка - има МНООООГО за четене по темата, към тази информация добавете и актуалната фраза на човека похвалил се с обръчите от фирми мемед доган .. аз съм власта..

Това огледало сигурно е било по-скъпо от венецианско от 17 век със същите размери , поради комисионните,които честният Димчо и сие са гушнали?

Е,и? До сега много имунитети падаха, порои думи се изговориха, но няма осъдени, няма отнето имущество, всичко е безнаказано. Явно по закон трябва да се краде и се злоупотребява с държавни средства.

Абе този toni май има нещо проблеми с Българския език и писането на кирилица, а ? Струва ми се, че е от едни кръгове на една партия-фирма и подскочи като ощипан срещу смях в залата!

Тоя депутат дали знае какво говори тъпак това съоражение е в края на града и само може да направи беля при преливане на язовира да наводни Веселчани и автогарата. Язовира ако тръгне града го няма това е ясно и на малоумните.

Ако бяхме нормална държава, този Михалевски трябваше да е в затвора.

Не съм адвокат на Михалевски ,но в случая отново става дума за журналистически спекулации. а пък сравнения със заменки са пълни глупости .Михалевски нито го знам ,нито го познавам. Това водно огледало ,така именувано навежда на мисъл за някъква атракция. Нищо подобно,това е голям хидротехнически проект,изпълняван при най малко три правителства.Без последното.Изпълниха се километри подпорни стени и съоръжения за хидрогасене.смениха се много фирми -изпълнителки. Включително и държавни. Строители винаги и навсякъде лъжат ,включително и чуждите. Що се отнася до цените. Държавата като инвеститор едва ли би могла да актува строителство на едни цени през 2001 и същите през2007година.Конюн на пазара беше съвсем различна.Да не говорим и за това ,че строителите не биха се оставили 7 години да работят на една часова ставка за труда.През годините часовата ставка се променяше и то винаги нагоре. Отделно цени за бетон, желязо и др.На каквито и цени да е актувано строителството ,те са явни и очевидни и промяната им не може да бъде без санкция на министъра. Строител лъжат в количествата ,защото в проектите винаги има нещо изпуснато и ако трябват 10 м3 допълнителни количества бетон ,те лесно стават 12-13 особено ако след това остават под водата.Би трябвало обектовите инвеститори и надзорниците да си отварят очите ,но ще бъде пресилено да се каже ,че винаги го правят. За най малкият ,до най големият строителни обекти в държавата ,може да се намерят хора които казват -крадеше се, и хора които не са съгласни.Строителств е мърлява работа,няма точността на машиностроенето, и крайният продукт ,има винаги крайна цена, но началната е винаги ориентировачна. В трийсет годишната ми практика не познавам обект завършен по първоначалната си генерална сметка .Така е и в чужбина.

Do straxzliveza s ime smiax v zalata.Ne ne znaem vsi4ki koi stoin zad tozi proekt.I ako si dostoen 4ovek kagi si imeto iadresa;Eto vig Dim4o svalia si imoniteta i zastava dostoino zad imeto si Gotov e da go zashteti s dostoinstvo.Shtom si specialis da vidim koi si.Ina4e razbiram 3e si straxlivez.

Хайде де, Димчо, при тез глупости, че това съоръжение ще опази града при аварийно изпускане на язовира, недей да споменаваш за професионалисти. Явно или ти си пълен профан в тази област, или умишлено лъжеш хората. Всъщност, дори и един петокласник би разбрал, че този яз, който се намира в долния край на града, само би утежнил наводнението. Така че, както винаги, си остава лъжата, с която прикриваш далаверките на местните ДПС-фирми, а и тези на БСП. Всички знаем кой стои главно зад този проект, нали?

Още текат разследванията около Водното огледало на Сопола, и ето че вече то ни потрябва! Смях в залата е абсолютно прав!

tova e istinata !

akul ot negramotna maimuna kato tebe ne iska nikoi !

Като слушам и не вярвам на очите си , Димчо Михалевски е изучил добре принципите на Тодорживковата демагогия . Не само водното огледало в Кърджали , цялата В и К схема за източване и кражби в нашата държава по времето на последния триумвират е негово дело . Подобни смелчаци -суворовци и др. са с особен принос към тоталното обедняване на българина .

Димчо - Твойте лъжи нямат край. Поне да беше мъж. Колко пари изпрахте с твоя приятел Петър Стефанов от Рутекс. Няма ли някой да провери това и да дойдеш напълно заслужено в пандиза да усетиш тръпка истинска, което заслужаваш.