Полицай убит, друг е ранен в Казанлъшко

Един полицай е убит, а друг е ранен при инцидент в къща в село Енина, Казанлъшко.

Обратно в новината

Коментари - Полицай убит, друг е ранен в Казанлъшко | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

SAMO ISTINSKITE I BEZSTRA6NI MAJE STAVAT POLICAI.strahlivcite gledat seir.komentirat i pluqt.Za men pove4e nqma gospod.Ma4no mi e za Bonko,i o6te pove4e 4e moje da e vseki drug policai na negovo mqsto oti6al zaradi tova da hrani semeistvo i ne se vra6ta.Mar6i takiva koito pluete ploiciqta opravqite se sami za6to im zvanite kato sgazite,a prostaci.........

Iskam da kaja na vsi4ki maloumnici tuka koito si pozvolqvat da pi6at,4e sa strahlivci i otstrani e lesno da se govori.ISTINATA E 4E POLICAI STAVAT SAMO ISTINSKITE I BEZSTRA6NI MAJE.Vinagi 6te ima ludi koito da vzimat jertvi.Li4no poznavam Bonko i sas salzi na o4ite pi6a tozi komentar.Ve4e nqma gospod za men.Mainata vi na vsi4ki koito pluete policiqta.Togava kato imate problemi se opravqite ne im zvanete da vi spasqvat prostaci takiva ne6tastni.

чете внимателно случая и тогава пишете тези глупости .Полицията отива на сигнала ,че лице си е простреляло ръката а сигнала е поучен от спешен център.Как се бихте чувствали ако вие подадете сигнал за пострадало лице от огнестрелно оръжие и в дома ви влезат полицаите с насочен пистолет и заповед легни на земята тогава ще говорите ,че полицаите си превишават правата .Българина е неблагодарен за всичко което се прави в негова полза и компетентен по всички въпроси .В този случай оплюхте полицията и лекарите без да сте компетентни ,но нали трябва да се оплюе някой .Българи мислете преди да напишете нещо във форумите ,защото написаното от вас е смешно .Ако полицая беше гръмнал и убил някой ,никой от вас нямаше да сведетелсва та дори да беше сведетел и да защитиполицая .Намате право да определяте и поставяте под един знаменал всички за тяхната компетентност .Полицаите са изложени на големи рискове във всеки един момент, но никой от вас не оценява това .когато стачкуваха полицаите никой от вас не ги подкрепи въпреки справедливите им искания . Съболезнования на семейството на полицая.Бог да пази всички полицаи от такива изроди които позволяват да посягат на хората които се отзоват на сигнал ,защото ако бяха пристигнали преди тях екипа на спешна помощ днес щяхме да обсъждаме защо е надупчен лекаря които е отишъл да помага на пострадал .

трагедията е че мръсните мангали имат само права и ако полицая само се опита да действа и използва минимума от правата които има по закон господата от така наречения Хензелски комитет и измислената комисия за правата на малцинствата(те задължения нямат)ше надигнат вой до небесата и от там безпристрасният съд ще наложи максималната присъда срещу полицаяот там идва цялата трагедия и затова мангалите ще крадат,изнасилват и правят каквото си искат затото те имат само права

Въпросът не опира само до правомощията на полицаите. Аз съм убеден, че те, особено при нашата престъпност и липса на страх от представителите на закона, би трябвало да са големи. Пък ако някой полицай си позволи да действа над тия правомощия, да си бъде съден и наказван според закона. Не разбирам обаче какви са тези полицаи, които не знаят как да подходят в конкретна ситуация и как да се справят двама срещу един, който при това е с 20 години по-стар от тях. Това не е първият подобен случай и той показва, че не малките правомощия са главната причина, а липсата на професионализъм у полицаите. Законът трябва да дава безспорно предимство на полицая пред закононарушителя или просто нарушителя на обществения ред, но без професионализъм и това няма да помогне много. Вече ме е срам да чета как обикновени апаши и цигани бият и убиват полицаи, които освен че имат оръжие и др. средства за респект често биват и повече на брой.

Изчетох внимателно всики ви до тук.На тия които упрекват полицаите че не са го гръмнали ще кажа,че няма воля у досега управляващите да извадят текста за умишлено убийство на полицай във отделна алинея.Полицая продължава да баде длъжностно лице от състава на МВР наравно със инкасаторите за тока и водата.Дебата е още от времето когато министър беше старецът Данов.Тогава още годишно загиваха повече от 20 полицаи от ръката на криминално проявени бандити...но от тогава изминаха повече от 20г и нещата явно се задълбочиха...Ако сега управляващите имат волята да променят текста за умишлено посегателство срещу полицай -а те могат да го сторят но едва ли ще се решат като знаят със какъв вътрешен потенциал е останало МВР след десетките чистки във системата.Пука му на премиера че убили един или двама полицаи...след като остави Павлин Димитров от старото ръководство ,че и дори го издигна до зам.министър да отговаря за работатата със полицейския синдикат.Но именно сега трябва полицейския синдикат да потърси подкрепа от международния европейски синдикат на полицаите и да се разгледат правомощията на българския полицаи и законодателството във тази свера.Цяла европа вижда докъде ни е съдебната система и вероятно ще окажат натиск на парламента за промяна на законите защитаващи полицейския труд.Иначе обществото е готово да уважи подобни мерки.На хората им писна от бандитизъм от всякакъв родНо явно има още години да се влачим във това безтегловносъсто в което сме изпаднали,защото тук чух само едно гласче на Коко в защита на случая Лисичков.Гърците още протестират срущу неарестувания който заля нашата със киселината,Французит без да са жертва на случая със убийството там се намесиха във съдебната ни ситема а ние тук си пишем само по форумите вместо да заградим прокуратурата във Бургос и да поискаме оставката н този прокурор поискал вина за Лисичков

ZABRANA HA PIRATKITE.DOJIVOTEN ZATBOR S RABOTA V POLZA HA DECATA NA UBITYA.

Противоречията в коментарите преди мен показмат колко е болно обществото поради липсата на грожданско мислене. Едни съжаляват,а други вадят пистолети.

Yvajaema gospojo Ivanova...predi da napi6ete ne6to go premislete nqkolko pati!$oveka e ranen v bedroto sledovatelno e zasegnata vajna arteriq vode6ta do barza kravozagyba i smart,a ako e v koremnata oblast veroqtnostta da otcelee e golqma,koremnite rani sa jestoki no raneniqt moje da otcelees tqh bez medicinska pomo6t nqkolko dni!Saboleznovaniq na blizkite!....i smart ili dojivoten zatvor za izverga!

За да сме на това ниво в държавата ни са виновни законите,които са приети от спящите красавици в Народното Събрание,които когато се приемат правят всичко останало но не и да гледат,мислят и слушат,какво се приема.Законите са направени така,за да може даден случай да бъде даден на а съд и там нашите мазни адвокати и тем подобни да имат работа за да смъкнат по 100 кожи по едно дело.Цялта работа е Празна Мара тъпан била.Значи законите така са направени за да имат келепир тия от съдебната система.Защото ако не беше така,правилата щяха да бъдат точни и ясни и без различни тълкования ,кой както му дойде на акъла да дърпа локуми по дадем казус.Така,че има нещо гнило в тези закони.А и как да е така,след като се погледне какви депутати са в Народното събрание ,от кол и въже,които гледат само келепира докато са там..

Я се запитайте дали пък убиецът не е знаел къде точно да удари с ножа, че да го остави на място!!! Дали не е убивал и преди, много на място ми се вижда е забил ножа!!! Ако е турчин или циганин...те се обучават специално да си служат с ножовете!

Може би проблема е в това, че полицаите ги е страх да прилагат ЗАДЪЛЖИТЕЛНАТА ЗА ТЯХ принудителна сила. Търсете вината в БХК и други подобни рекетьорски организации.

Нали знаете вица за кучето,защото му се смеели,че карантиите му са отзад.То казало кое ли ми е наред ,че и те.Та мисълта ми е следната,че е крайно време да има специални школи,в които хора решили да стават полицай да бъдат обучавани.Не може да вземеш Иванчо от пътя и да го направиш полицай.Моите уважения,към тая професия ,настина са множко.И според моето виждане ,не количеството е важно ,а качеството.По този начин хората работещи там ще бъдат много по добре заплатени и оборудвани.Както и парите дадени от нас данъкоплатците ще бъдат много по полезни.Тук се говори за вежливост ,и тем подобни действия.Явно системата им на обучение ,ако е имала такава,в което много се съмнявам е много сбъркана.Още малко и като отидат на някакъв адрес биха очаквали да ги поканят на чашка ракия.Би трябвало да бъдат подготвени за най лошото ,защото разни хора разни идеали.Винаги трябва да бъдат с понаготвено оръжие с цел респект.Не е казано,че трябва да стрелят поголовно ,но все пак този респект би им помогнал в много случаи.Ако отговорните фактори нямат идеи,то нека да поканят, или бъдат изпратени във водещи държави,все пак топлата вода е открита ,и не трябва ние да я откриваме..

Жалко за убитото момче.. Бог да го прости! Той просто е бил на работа. Имал е семейство, деца.. Жалко за младия човек, за жена му, децата му.... Този биткаджия- пияндурник ако съм там, ще му размажа физиономията.. Ще скачам върху мутрата му, докато чувам, че едва диша.. Не че това ще върне момчето.. Ето каква присъда трябва в тази държава... Сега виждате ли, че не става с човешки закони и мерки.. Крадеш- ръцете се режат.. Убиваш, размазват те до смърт от изтезания, и те разпъват на кръст. Само така Бай- Ганьо, дори и пиян до смърт ще има респект от полицая.. Защото и той е човек като нас, и той има дечица, и той има право да живее.. Аз лично познавам хора, дето пият по 2-3 кила ракия, или водка на ден.. После карат коли, бусове.. Това са получовеци вече.. За какви законови мерки да говорим към тях..? И ако някой смята, че като излежи такъв индивид 3-4 години в затвор за отнета книжка, ще спре да пие и да кара? Абсурд... Само трепане му е майката на оскотелия тъмен балкански субект наречен българин.. Смазване до кокъл.. И аз подкрепям с две ръце Крумовите закони..!

НАПЪЛНО СЪГЛАСНА!

Защото от който нищо не става, става полицай, но прости хора не могат да взимат правилни решения в даден момент.Те трябва да разберат,че те са там зарди хората, а не хората да са им подчинени. вижте им самочувствието само .Некадърници и гадове това са те

До Иванова Г-жо, полицаят е умрял от кръвозагуба.Прерязан му е била артерията. Виновен е вторият полицай - наместо да гръмне убиеца и да спасява колегата си, той не е направил нищо.

nashite policai ne sa dobre podgotveni

Истина е, че НИЕ СИ ГИ НАПРАВИХМЕ ТАКИВА ПОЛИЦАИТЕ! Те обичат ПОДКУПИТЕ и си чакат 20 г. тр. стаж, за да си вземат пари на куп! НЯМАТ НИКАКВА ПОДГОТОВКА ОСВН ДУМИТЕ: И СЕГА, КАКВО ЩЕ ПРАВИМ? Как може да ви с оръжие, дори да не си извадиш пистолета и да не стреляш!

Дали полицая ще иде на адрес с бронежилетка или със скафандър е все тази! ЧОВЕКЪТ Е ЗАГИНАЛ ОТ КРЪВОЗАГУБА, ПОЛУЧЕНА ОТ ПРОРЕЗНА РАНА НА БЕДРОТО, ПРЕКЪСНАЛА АРТЕРИЯ! Четете бе хора, информирайте се, не дрънкайте само за разгрявка на мускулите. Нали всеки от вас ще се засегне ако при семейна веселба му се явят двама полицаи облечени като извънземни, само за да ви предупредят да намалите музиката.

Няма смисъл убиецът да лежи (в прекия смисъл) на държавни разноски цял живот! Да се плаща за охрана, храна, консумативи, адвокати и т.н. Просто да се събират такива изроди и да се обявява международна открита тръжна процедура за органите им - сърце, дробове, бъбреци, роговици, кръв и т.н. Имотите им (в които имат дори един процент съсобственост) да се конфискуват. С набраните средства да се изплаща обезщетение на близките на жертвите и държавата да компенсира (дори само частично) направените разходи по делото..

Може и в конкретния случай да си прав,но по принцип са допуснали много грешки.Преди няколко месеца ,почина 4 годишно момиченце в чакалнята на болницата.Хората са чакали цяла нощ.Нямам вяра в лекарите,имам познати лекари ,но това не може да ми промени мнението.Здравната система в България е пълен провал!!!!!!Мир на праха на човека.

ХАЙДЕ СЕГА, СТИГА СТЕ МУЧАЛИ, А СИ КАЖЕТЕ КОЛКО ИМ Е ПОДГОТОВКАТА НА ТИЯ ПОЛИЦАИ? СПОРЕД МЕН СА ДЕЙСТВАЛИ НЕАДЕКВАТНО, ЗАЩОТО СА .... НЕКАДЪРНИ! В МОЕТО СЕЛО, МЕСТНИЯ ПОЛИЦАЙ СИ ГЛЕДА ДОБИТЪКА И КЪЩАТА, ДА НЕ МИСЛИТЕ, ЧЕ В КАЗАНЛЪЩКО Е ПО-РАЗЛИЧНО?

Истината е само една - Няма държава!!! След като вадим нож срещу полицай, който има право да се отбранява само с голи ръце, то за каква държавност говорим. Защо другият колега не го е разстрелял като куче? Защото после той ще гние в затвора. И това, което се случва според нашите закони е правилно!!! Жалко за убития полицай, но още по жалко че извършителят НЯМА да получи своето наказание - смърт чрез кръвозагуба! Око за око, зъб за зъб - това според мен е справедливото! И като това стане публично, всеки от нас ще си помисли дали може да вади нож на служителите на реда!

Защо полицайте не ходят по адреси с бронежилетки? Недопустимо е да бъде толкова лесно да убиеш полицай, затова те трябва да ходят по адреси с електрошокови пистолети, бойни пистолети и бронежилетки! Също толкова недопустимо е полицайте да убиват когото и да било, освен ако не се стреля по тях, защото иначе част от мафията ще дава мокрите поръчки за убийства направо на полицайте. Това че съдебната система в в трагично състояние не значи че полицията трябва да раздава правосъдие, а вместо това трябва да се реформира изоснови праводието!

Да се върне смъртното наказание... кръв за кръв

На 38 години, женен, с две деца........ Ужас!! Бог да е със семейството!!!! А за тоя МАНГАЛ - ЛИНЧ!

не съм лекар ,но попитаи някой твой познат такъв,какъв е шанса да оцелееш с разрязана бедрена артерия и колко минути е средната продължителност на живота.....после плюй по лекарите

AKO BESHE NIAKOYA MUTRA VSICHKO SHTESHE DA E OK. POLITZAITE SHTIAHA DA PODVIAT OPASHKI I NIAMASHE DA SE STIGNE DO TUK.

специално до този мухльо Дамян който е написал най-голямата глупост защото е некомпетентен. В БГ полиция работят 60000 полицай от които 33000 са администрация а останалите момчета са на улицата и се занимават всеки ден с такива като този боклук. И по закон трябва да са вежливи с престъпниците независимо какво са извършили.

Този пиян циганин когато е замахнал с ножа да ръга полицаите,ако веднага е бил убит щеше да бъде най добре. Но,тогава и началниците им щеше да ги порицават,че срещу един мършав и пиян циганин макар и с нож в ръка не са се справили и ще ги разтакават по военните съдилища до като им се стъжни живота! А и Вие уважаеми съфорумци (поне по голямата част) щеше да пеете друга песен,че полицаите са убиици,некадърници,щ обжалвате осиротелите циганета и какво ли още друго. Жалко,много жалко за този пореден нелеп случай в нашето нездраво или казано по ясно болно общество.

Народното събрание да свали мораториума за изпулнение на смъртното наказание в БЪЛГАРИЯ до 2012 г,веднага........ДА СЪБЕРЕМ 8000000 ПОДПИСА . А загиналият БОГ да го прости. Снимките на убийците да се публикуват официално в интернет и всицки местни вестници...пук нека съдиите да си ги оправдават.

защо не е гръмнат на място селендурина?

специално до този мухльо Дамян който е написал най-голямата глупост защото е некомпетентен. В БГ полиция работят 60000 полицай от които 33000 са администрация а останалите момчета са на улицата и се занимават всеки ден с такива като този боклук. И по закон трябва да са вежливи с престъпниците независимо какво са извършили.

Престанете да говорите празни приказки.Министърът бил виновен, или полицаите ,или циганите това са празни приказки.Лекарите са виновни да допуснат да почине човек ранен само в крака пълен абсурд.Разбирам да е ранен в коремната част ,и да е засегнат някакъв орган,а то от един крак и то прободна рана не огнестрелна.Лекарите убиват хора осъзнайте се !

тук коментари и все се чудя, знае ли се точната истина???!! Мисля си, че никой никога няма обективно да я знае в целостта и! И защо се изкат повече права за полицията??? Защото при миналогодишните политически протести на камера беше заснето как ПОЛИЦИЯ уби пенсионер, отишъл да си купи храна ли??? Защото навсякъде полицията служи само за осигуряване безпрепятствена продажба на ДРОГА, РЕКЕТ, всякакви ШАНТАЖИ още от време оно? Защо се извършва ГЕНОЦИД над българският НАРОД? Защо подготовката в българската ПОЛИЦИЯ е на това дередже? Защо ЧИЧО ВОЛЕН не МОЖЕ да се върне в българиЯ? Да не би от висока култура или... ? Ами може би затова и българскияТ народ е толкова ОЗВЕРЯЛ? И защо няма МИГНОВЕННО решение на полицията по случая? Защо няма КАНАЛИЗИРАН РЕД И АДЕКВАТНО решение на ИНСТИТУЦИИТЕ при тези ОЧЕВАДНИ СЛУЧАИ? Сливи ли имате в устите или... както при УБИТИЯТ СТУДЕНТ, СЕСТРИТЕ БЕЛНЕЙСКИ, ВЕЧНО ПОЯВЯВАЩИТЕ СЕ по телевизията БРАТЯ МАРИНОВИ ? Има ли въобще полиция? Ами Вие в село ЛОВЕЧ знаете ли, че тези случки са ЕЖЕСЕКУНДНО ежедневие? А пътната ПОЛИЦИЯ около ПЛЕВЕН се е самозабравила? И на всичко отгоре МИНИСТЪРЪТ ми бил много квалифициран ? Докога чрез безхаберие и с това безстопанственост, ще има геноцид над БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД господа управляващи? Кога ще изработите НЕ ДЕЙСТВАЩИ и не преписани закони от чужди ЗАКОНОДАТЕЛСТВА, а строго индивидуални и САМО пригодени ЗА БЪЛГАРИЯ, и за ВСИЧКИ страни такива, УВАЖАЕМИ законодатели и опозиция? Докога ще ме е срам да си призная от КОЯ ДЪРЖАВА съм, когато съм в чужбина? И дано четете коментарите, че да се вземат някакви мерки най-сетне, че както сте му изтървали края - 97 ще Ви бъде само химера!

Smyrtnata e po milostova prisuda ot dojivotnata.

За пореден път се убеждавам каква варварска нация сме - и като отношение към трагичния случай, и като отношение към обкръжаващия ни свят! Хора, откъде извира тази злоба, на какво се дължи злъчното ви отношение към паметта на един полицай! Засрамете се! Заради 'велики' полицаи по върховете не си прехвърляйте негодуванието към тези, които работят честно и почтенно. Не бъркайте условията им на труд с желанието за труд и всеотдайността им. Жалко, много жалко за дребните ви душици...

Задник хрантутник си ти и семейството ти ясно ли ти е! От мота заплата като полицай одържат много повече пари от твоята мижава вноска която не се знае дали плащаш. Аман от такива обикновенни хора

Изродът трябва да бъде умъртвен. Бавно. Убил полицай, лишил млад човек от живот, лишил две деца от баща, лишил жена от съпруг, лишил цяло семейство от близък. Пиян изрод! Трябва да има смъртно наказание! И доживот да го пратят - какво от това?????? Човек свиква с всичко. Ще се нагоди към режима в затвора, ще има елементарни удобства, нали трябва да му се пазят правата, ще бъде на топло и сухо, нахранен и облечен. И най-лошото, през годините ще пише писма за помилване, винаги в него ще гори дори и малко надежда, че ще се отърве и ще излезе свободен! И това е напълно възможно! Какво по-лошо от това, изродът да живее своя живот и да таи надежди, докато е отнел всяка радост и надежда на полицая и семейството му?! Може би има деца, може да получи новини за сватби, внуци, кръщенета... Недопустимо е, недопустимо подобен изрод да има дори и най-малка радост! Доживотен затвор за подобен изверг може да е само на дъното на уранова мина, да пие вода от локвите и да яде веднъж на 3 дни мухлясал хляб. Обаче не. Той ще е на топло, облечен, нахранен. Нищо чудно да живее още 30 години. 30 години храна, отопление, лечение, дрехи, охрана - всички възможни разходи, свързани с отглеждането му и поддържне на добро състояние. Аз отказвам да плащам за това! НЕ искам да прлащам за пансиона на това животно! Много по-добре е да бъде незабавно екзекутиран, като всички разноски по дело, следствие и екзекуция бъдат за сметка на неговото имущество. След това останалото, каквото има, се продава на търг и парите се дават на семейството на убития полицай. Също и парите от данъците ни, които биха били дадени за отщглеждането на изрода в затвора - тези пари ще бъдат милиарди пъти по-нужни и по-добре използвани, ако бъдат дадени на семейството на жертвата!

Жалко за човека,но така е като защитаваха циганите и вървяха с/у българите!Доиде време и да ви трепят!Защо държите престъпниците в ареста и не ги съдите!Да ви трепят!

да го наръгат и него по същият начин там на площада пред съселяните си, това е справедливо наказание, всъщност защо не го гласуват това нещо, ако се знае 100% убиеца, както е в случая да бъде убит по същият начин по който е извършил убийството

Приятелю , почивай в мир .Докато в нащата система не се приемат законите на американската полиция ,ще продължат убийствата на български полицаи. Какво е това понятие неизбежна самоотбрана ? В България това се тълкува така: Чака полицая да го намушка престъпника и ако има късмет да оживее тогава стреля ! А пък престъпника си хваща двама мазни адвоката, нагушва ги, издействат му условна присъда и пак полицая виновен ! За жалост това е в България, страна на абсурдите !

Хубав народ сме, ама Бойко е виновен че сме на тоз хал!

Господа управници,колко служители на реда трябва да бъдат убити за да предприемете нещо?100% от всеки служител съм сигурен,че би казал Страх ме е да извадя оръжие и да го използвам понеже след това ще ме разпънат на кръст Очаквате тези хора с голи ръце ли да се отбраняват срещу всякакви гадове или евентуално да имат респект към служителите на реда.Да ама не,просто трябва по голяма свобода за използуването на оръжие и по строги мерки когато такова е употребявано от същите без причина.Защото ако този боклук беше убит според мен другия полицай трябва да получи награда,че е отървал обществото от един боклук по малко.Мир на праха му и жалко за дечицата,че баща им срещу 500-600лв месечно възнаграждение е бил убит.

Бог да прости загиналия полицай!Може би трябва като в Америка да действуват полицайте-като се приближат и викат с насочени пищови -Стой, легни на земята с ръце на тила, не мърдай, яко не легне истрел във въздуха първо и после в крака..това е ..иначе няма спасение....Този буклук пък оцелил полицай точно във вътрешната страна на бедрото където и най голямата кръвоносна артерия и се губи за секунди много кръв...жалко за този полицай оставил две невръстни деца....Боже дай ни сили да се преборим със трудностите, и ни дай кураж във върховния час да не ни е страх от смърта!!

Ами докато полицай убил престъпник получава 15 годинки от раз, а престъпник убил полицай се разминава с по-малко, така ще е. Хора образовайте децата си с всички възможни средства и ги пращайте на запад. Нашия кенеф никога няма да стане държава.

Ако беше в Щатите щеше да бъде задържан завинаги в моргата и този с ножа ама тук добрите адвокати може и да го оставят на свобода да убива!

Жалко за младия човек, който остава вдовица и две сирачета. Бог да го прости. На виновния най-тежкото наказание. За тези, които намират сили тук да се изразяват цинично, моля нека се въздържат. Загинал е полицай на бойния си пост. Дали е направил грешка не сме ние, които ще съдим.

Абе не мога да разбера първия полицай (съболезнования на семейството му и лека му пръст) намушкан, втория полицай тръгнал да отнема оръжието на оня лайняр. ЗАЩО НЕ ГО Е НАПЪЛНИЛ С ОЛОВО БЕ бати селянина ..... докато ги е страх да пуцат нашите полицаи секви такива олигофрени ще си размахват ножове и прочие !!!