Оформя се кинаджийски скандал

Бившият директор на Киноцентъра Евгений Михайлов ще изпрати на европейските институции документи за ощетяването на държавата след приватизацията на "Бояна филм", ако прокуратурата не се самосезира.

Обратно в новината

Коментари - Оформя се кинаджийски скандал | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

минала е давността да се търси отговорност. кой крал, крал...

А е лесно - първо се реституира собствеността на отделните частни собственици, след това им се предлага собствеността им да се изкупи на цена над пазарната от държавна компания, следва приватизацияна държавната компания на цена още по-висока или превръщане в публична компания с общинско и държавно участие. Но, разбира се, това няма да се случи, тук само престъпността е константа.

Един инвеститор да имаме и него ще го прогоним заради такива като Михайлович и мн. др. интересчии и лаячи.

Абе, няма ли в таядържава най-накрая някой любовен скандал да стане-за разнбообразие. Къде отвориш-все за облагодетелстване пише. Целувам ви и ви обичам-днес повече няма да чета.

С дъх на уиски, с аромат на пура пияно гледа нашата култура.

Ами докато тия си вадят кирливите ризи българския зрител е принуден да гледа тая ТУРСКА ПОМИЯ от рода на листопади и тем подобни помии!

СПОМНЕТЕ СИ КАК БИВШИЯТ МИНИСТЪР СТ. ДАНАИЛОВ СЕ ПРОТИВОПОСТАВЯШЕ СРЕЩУ ПРИВАТИЗАЦИЯТА НА КИНОЦЕНТЪРА, А ПОСЛЕ СИ ЗАМЪЛЧА !?ДАЛИ ГО КУПИХА С ПАРИ ИЛИ С ОБЕЩАНИЕ ЗА РОЛИ В ПРОДУКЦИИ НА НЮ ИМИДЖ?!

ако разваляме сделката или се опитаме да ги съдем ЩЕ НИ ОБВИНЯТ В АНТИСЕМИТИЗЪМ!!!!!!! че можем да лаеме колкото си искаме...

Верно си много тъп! Направо вдлъбнат!

Приватизацията на Бояна филм е едно престъпление, за което не обикновения българин (защото той добре знае какво е положението), а властимащите, които подариха това светилище на българското кино на престъпната американска сган ще съжаляват с кървави сълзи, защото се говори че земите ще станат курортно селище. Надявам се, че не съм разбрал добре.

Този мошеник да каже как е продаден киноцентъра , който на 90% няма нотариален акт и е собственост на бедни хорица , които сега се опитват да си ги вземат??? Каква пара си е взел и сега разиграват собствениците на тази огромна площ от БОЯНА И ДРАГАЛЕВЦИ!!! Киноц има собствена земя съвсем малко всичко друго е частно и е подписано отдавна от областния управител!!! Кога хората на които родителите и дядовците са си давали потта и кръвта да обработват тази земя ще си влязат във владение , атози ще спре да си прави милионите на техен гръб разтакавайки ги с безкрайни дела??????????????

АКО ГО ПОЗНАВАХТЕ И ЗНАЕТЕ ЗА НЕГОВИЯ УМСТВЕН БАГАЖ ИЛИ СТЕ МУ ЯЛИ ПОПАРАТА САМО ТОГАВА ГО ЗАЩИТАВАЙТЕ. ТОЗИ МИНИСТЪР Е ЕДИН ГАДНЯР.

А когато го приватизираха, не бе радост, не бе чудо. Сега сигурно са го изхвърлили от някакво ръководство и не може да смуче.

Бате Бойко, не бъди заспал!/ Не допускй скандал след скандал.

Недейте така бе хора и аз съм човек и аз мерцедес карам!!!!!!

Евгений Михайлов да отговаря как е подарил костюмите и реквизита на музеите и ак е изчислил, че те струват 4000 лева???-само костюмите на Аспарух и Борис Първи надхвърлят тази сума, подареното е за милиони....Също да го проверят придобил ли е собственост върху земя на територията на киницентъра и колко декара. Да се провери, защо докато е бил директор на Бояна, договорите за филмови услуги към външни фирми /главно западни.../, не са сключвани направо от студията , а от фирма посредник, на кого е била тази фирма и какви са били взаимоотношенията на Е.М. с нея...,защо е било закрит специализирания отдел на студията,който до тогава се е занимавал точно с това/филмови услиги/...Най-вероят вече не би могла да се намери документация, инвентаризационни описи на техниката в студията ,но СИФ Бояна в края на 80-те години беше с техника на европейско равнище:звукозапис, снимачна техника, монтажна и пр., всичко това беше окрадено от бандата на Михайлов. Този демократ, прочул се с т.н. танкова касета/Петър Младенов/, започна като любимец на Венелин Коцев ,който го изпрати да учи във ВГИК Москва, после-активен член на клубът на младия кинодеец към ЦК на ДКМС и пр. Впрочем, оригиналът на тази касета и до ден днешен не е представен за изследване/премонтир беше тайно извършено в Лодз-Полша.../, но...все пак пък помогна за падането на една крайно отрицателна личност като Петър Младенов...

Името на този Дерелиев нещо взе да се появява доста често напоследък, предимно като замесен в разни скандани ситуации свързани с искане на оставката му. Май ще е най-добре да се махнат всички, че и Вежди е срамна фигура.

Батс, а случайно да си чувал, че Евгений Михайлов е дружка на СерГей? Ама чакай и ти си му дружка.

Батс, много си прав, Бате

Явно Женята не е намазал достатъчно, защото той доста лобираше за тази приватизация!!!

скандала не е кинаджийски, а е за корупция. Тук все някой бърка заглавията на новините.

Кога най-после ще се разбута Агенцията за следприватизационен контрол? Кой занижава контрола там и защо?

за Евгени Михайлов. След един добър филм Канарчета с друго освен с мераци за приватеизация, от която лично да се облагодетелства, с нищо друго не се занимава.

Имаш ли въобще идея колко си тъп/а?

Охааа кой го е яд ,че му секна цицането.... Кога лапа от БГ киното знаеше да мълчи:)

То е смешно това освобождават го от една длъжност и сатва надзорник в същата фирма от името на държавата.И ако това не е конфликт на интереси-здраве му кажи.До вчера лапал пари от едното място сега ще го контролира и ще защитава...не е ясно чии интерси на държавата или на предишните си работодатели.Смешна история.Цялата тая приватизация на Киноцентъра смърди от години и някой ден ще излезе истината на яве.Жалко само за Киноцентъра нещо което е изграждано с години ще бъде.....унищожено за жълти стотинки за държавата и яки пачки за приватизатора.

То беше ясно че американците идват тук да крадат, те къде са ходили за друго. Пак добре, че не са почнали да ни бомбят, ама ако почнем да им нищим далаверите, може и това да стане. :)

В тази Бугария има ли нещо честно, справедливо? Само мошеници, интересчии, парични интереси и боклуци.

борба за власт и пари,какво очаквате от един политически хамелион.

tia ako mogat shte privatizirat i kisloroda,da eba i boklucite lakumi

Евгени Михайлов, заради един филм за лафа на П.МладеновПо добре танковете да дойдат се насатани в Бояна филм и като започна едно лапане .Как няма да реве? Свърши му далаверката с тази приватизация. Толкова проблеми имаме, той ни занимава с личните си драми. И то ако е за нещо почтено, да му съчувстваш, а то...

За Генчо Тефала ли говорите ?

Мръсни кинаджии! И на вас ще ви таковат мамата! Нищо стойностно не правите, само пара лапате, мамицата ви готованска и алчна! Бойко, мачкай тия бездарни дървеници!

ТОЗИ ЧОВЕК Е ЕДИН НАГЪЛ ЛУМПЕН. ДАНО ДА УСПЕЯТ ДА ГО МАХНАТ. ИНАЧЕ ЗАГИВА КУЛТУРАТА ТОТАЛНО. ТОЙ ИМА ПСИХИЧНИ ПРОБЛЕМИ.

До: OZZY до Батс (08.02.2010 г. 13:51ч.) Не знам за БАТС, ама теб всинца тук си те знаем. Понякога надминаваш дори хането Путку.

Смятайте що за фирма са Ню Бояна, след като по-голямата част от персонала са назначени на граждански договори, гонят ги с работно време като на трудов договор, уволняват на куп без проблеми, и човек никога не знае кога ще им текне да съкратят поредната порция хора бе з права. Много са нагли, и съкращават предимно по християнски празници като Коледа и Великден (да им е гадно на хората).

PISNA MI OT KOMUNISTICHESKITE MNENIQ NA EDNA KOMPLEXIRANA JENA-HAHAHHAH MOLQ VI SE NAMERETE I DRUGA RABOTA NA TAQ TQ E KOMPETENTNA PO VSI4KO BETER STANISHEV-CHERVENI BOKLUCI

Че те са крали е ясно, но Евгений Михайлов чист човек ли е?!

Дерелиев е стар бандюга и алчен крокодил.

OCHAKVAME EDNA KOMINISKA SEKI MOMENT DA ZAPO4NE DA PLUE PO BORISOV,TQ I BEZ TOVA PO CQL DEN KIBI4I VAV FORUMA KATO MALOUMNA........KAK NE I PISNA DA E KOMPETENTNA PO VSI4KO NQMA LI SI DRUGA RABOTA ,AKO NE DA VARVI DA LIJE 4ERVENI GAZOVE

Абе нема ли българи в тая страна бе? Всеки се дупи на американските корпорации за некой лев. Да ги дадат за лекарства дано!

Генчо Тефала пак се е разчуствал.......

Добре че в тази държава има и хора готови да се борят да защитят собствеността й, а не само продажници!