Затвориха напълно ”Кулата” до неделя

Стачкуващите гръцки земеделци затвориха напълно ГКПП Кулата–Промахон, като обявиха, че блокадата ще продължи 3-4 дни.

Обратно в новината

Коментари - Затвориха напълно ”Кулата” до неделя | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

абе, нали Яйцеглавият беше отворил границата... Я, даниел, калитко и останалата гробарска платена паплач да обяснят

изпит за дееспособността на Бойко. Оценката му я поставете вие.

Значи че безплатен обяд няма. Не може да разчиташ десетки години само на заеми от чужбина и да се биеш в гърдите колко си велик. Рано или късно кранчето се затваря и щеш или не щеш почваш да си плащаш борча с лихвите. Тогава ако ще и летищата да си блокираш няма да се измъкнеш. Никой трезвомислещ човек не е за ТОЗИ тип демокрация.

Незнам как издържат нервите на хората блокирани по границата. Защо не се организират и не позапалят малко гръцки трактори.

Ами я тоя износ дет го праим, да земат тираджиите да го разтоварят по границата и да поканят гърците да си го вземат от БГ (ако им стиска). Собствениците на търговски фирми да наемат гръцки фирми за транспорт, да видим ко ше стане. Като искат стока да дойдат да си я земат. Няма заард техните претенции ний да си патим.

Някой може ли да си отговори,защо не блокират ж.п транспорта и подстъпите му се пазят от гръцки полицай а?Докато не преградим водите на Струма,Места и Марица,като оставим без вода гърците и блокираме лятото границата няма да разберат маляките за какво става дума,а после ще си платят всички загуби с лихвите иначе ще ядат пясък.

Абе пич тия леваци го правят с поща на гръцкото правителство, какво си седнал да ги защитаваш тия търтеи. Абе не може събота и неделя да няма отворен магазин, през седмицата да не работиш в сряда, да имаш 3 часа обедна почивка и да искаш да ти върви икономиката напред. Не става бе. Какво ми ги защитаваш тия скапаняци дето сега се надяват ЕС да им оправи скапаната държава. Преди да влезе България в ЕС тея бяха най-бедните от всички, после ние ги заместихме. Да де ама май вече пак си върнаха последното място. Как пък по техните пътища една хубава ко9ла не видях. Моля те иди се скрий някъде където никой няма да те вижда

а бе що не затворят турската граница.

Стига сте плюли по гръцките фермери, вместо да ги вземете за пример! Хората си имат права и се борят до дупка за тях. Надявам се и в България да случи това един ден!

Ирландците дължат по половин милион. И какво значи това?

И ДЕКА СА ТИ ТАНКОВЕТЕ,БЕ СМЕШКО? ГЪРЦИТЕ СА СИ ВГЪРЦИЯ И СА СИ ПРАВИ,ДРЕМЕ ИМ НА КУРУ ЗА НАС.А ПЪК АКО ИМА МАЛОУМНИК ДА ВЛЕЗЕ НА ГРЪЦКА ТЕРИТОРИЯ С ТИРОВЕ ДА РАЗЧИСТВА...ДУПЕ ДА НИ Е ЯКО...ТОВА Е РАВНОСИЛНО НА ОБЕВЯВАНЕ НА ВОЙНА. КАКТО ЕДИН ГРЪК КАЗА В ГЪРЦИЯ ИМА ДЕМОКРАЦИЯ,НЕМОЖЕ ДА ПРАТИ НИКОЙ ТАНКОВЕ ИЛИ ПОЛИЦИЯ,А В БЪЛГАРИЯ НЯМА НИКАКВА ДЕМОКРАЦИЯ...Е ТО СИ И ЛИЧЕ ДЕ...

Къде са танковете да смачкат тракторите? Аз съм механик водач!

Ще блокирате границата на мук!Сами вярвате ли си?И да е разрешено-ще идат 50 човека,ще стоят половин ден и ще се прибират.Останалите ще философстват във форумите.Както като стачкуваха учители,миньори,пенс и т.н.Всички ги плюеха,че им спрели движението и т.н. Ако сте виждали демонстрация и стачка в Гърция,знаете разликата.

Кажити на БиБи да дохвърчи с хвърчилото

Да будало. Всеки грък (от бебе до старец) дължи на чужбина по 70 000 евро. Тяхната демокрация ще се оправи някъде около 3500ната година. До това ги доведе Пасок.

Управниците в БГ забранили блокада от българска страна, а в братска Гърция всеки си прави каквото си иска. Това било демокрация/от най-старите/! Не държава - демокрация. Щото каква е тая държава, дето постоянно палят, гърмят, чупят витрини и правят блокади и нищо не се променя. Такава държава няма място в Европейския съюз!!! Претенциите на България да не са само за пари, но и за това - да се спазват законите. Нас ни глобяват за всякакви неща, а гърците са с години назад за тях и какво? За да изкрънкат помощи и субсидии, пречат на стотици хиляди, които са изтеглили и кредити дори за да развиват собствен бизнес! Ма като не ви харесва да сте земеделци, сменете си професията.

До: абдал - С всичко съм съгласен, само искам да обясниш, как си оправят работите гърците, като го сложат на нищо неподозиращите, а и неспособни да им помогнат с каквото и да е, български шофьори, които също едвам свързват двата края. И тъй като всички едвам свързват двата края, все едно, когато българските туристически деятели, като искат някакви преференции, да се чучнат юни - юли на границата и да стачкуват, като я затворят, но за автобуси и леки коли, пък гръцките хотелиери да му мислят и да им решават българските проблеми. А ако искаш примери за гражданско общество мисля, че баш гърците да ми даваш за пример...Ако я докараш до под Айфеловата кула да, но гърците??? Ако грък те види, че си останал с една риза, той неминуемо ще ти вземе 2, само да може...Та така...

ей,българско стадо о не мърша.някой бе казал.не разбрахте ли че там наистина има демокрация.явно всички още мечтаете за комунистическата тояга.ама гърците са единни,а и синдикатите са истински за разлика от българските щом могат да си позволят такъв протест.авие слушайте бг-синдикатите и ходете в люлин да стачкувате,когато имате нужда. с тоя акъл това си заслужава нашто овче племе.още 20 години ще са малко за да озрее таз мърша,е те за това ще сме вечно на опашката по заплати в евросаюза на последно място.и маи наистина не сме за там.

А къде е Европа и неините институции?

Нашето правителство знае ли отговора на въпроса защо тяхното правителство не предприема силови мерки и не освободи българската граница. И почвам да се чудя вече дали това не е някаква акция срещу България? Иначе защо не си протестират в Атина?

Аз не мога да разбера, защо след като тези прости цървули са затворили границата, защо ги пускат да ядат и пият в заведенията на наша територия? Не могат ли да бъдат лишени поне от това удобство?

Моля не наричайте гърците - византийци !!! Нямат нищо общо, само им вдигате акциите !!

Абе - няколко танка нямат ли гърците ? Айде де вземат да ги изкрат, че иначе ние имаме ...

Не разбрах, защо ние в България трябва да имаме загуби от факта, че Гръцкото правителство не може да си уреди вътрешни- те политически въпроси?

Вече се разбра,нямаме анализатори и решителни действия спрямо Гръцкото правителство и лобито в туризма и икономиката(търговия и др.)Страдат гр.Петрич,гр.Санданс всички търговци и транспортни дейности.Това е търговска Война!!!Мръсните гърци не можаха да измислят нещо повече срещу нас и Македония!Призовавам твърди насрещни действия без компромиси и да си платят за всичко,което са ни причинили и за бъдещи пропуснати ползи!

Иск'али сте да ме види те?? хи хи

на мен ми омръзна от тези цървули ,само реват мързели такива ,без да работят им дават пари ,а нашите си скъсват трътките и накрая мутри

Затворете я тази Гръцка граница най-после. Нека византийците да си стоят в окопите една година, пък да видим после какво ще правят, като 60% от приходите им са от туристи и почиващи, 25% от транзита. Ние ще минаваме през Турция, Македония и Сърбия, но и у тях никой не трябва да пускаме. Стига с това те да правят каквото си искат, а ние да се съобразяваме после да не ги обидиме.

Само едни прости византийци могат да направят подобна шитня! А нашита сложат тировете напреко и да не могат и техните скапани МПСта да влизат в България и да им отърежем прекият път до Румъния и и Североизточна Европа.

pravilno, gryckite manerki sa teroristi.

Какво искат тези протестиращи не ми е ясно, те за мен тероризират 2 държави (дори и целия EU) с тази блокада. Има си закони, така че не може гръцкото правителство да им помогне дори да иска, а то не иска: Чл. 7. Не се предоставят парични средства, финансови активи или друго имущество, както и финансови услуги на такива лица (терористи). Да си ги прибират на топло при другите терористи и това е.

Бойкот на гръцките банки в България! Те имат начини да натиснат фермерите.

абе, нали Яйцеглавият беше отворил границата... Я, даниел, калитко и останалата гробарска платена паплач да обяснят

след като не можем да ползваме тези ГКПП-та, защо не ги закрием, пък да видим дали на византийците ще им е по приятно да минават през изпълнените с любов към тях Турция и Македония. Б.Бърборко да вземе да действа, с приказки не става, да им даде демокрация по гръцки.

Както и за каквото си искат да протестират в столицата си, пред правителството си. Егати държавата, която си позволява да нарушава всякакви закони, за да не си наруши спокойствието и не ги разпердушини тея селяндури на границата. А ги спря като тръгнаха към Атина. Наглеци големи са от гръцкото правителство.

subirat tankove zad granica a nie si spim..

Ne razbrahte li che towa e insuatzia na BCP sreshtu BB - nishto drugo !!!!!

бе те нямат, ама ние духаме супата също като едно време, само, че сега си нямам Симеон де..(оня пияндурник НВ царя не се брои)

grazki laina

Grazki Laina