Убиха сестрата и племенника на Илия Павлов

Сестрата на създателя на "Мултигруп" Илия Павлов и сина й бяха открити убити в САЩ. Полицията на Принц Уилям Каунти, щата Вирджиния, започна разследване на двойното убийство.

Обратно в новината

Коментари - Убиха сестрата и племенника на Илия Павлов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

не само тук има тавика идиоти ,съдисти ,какво евиновно детето нека на неговото семейство се случи това да види добре ли е.пълно е с диваци по света

mnogo jalko i za dvamata.Slavcheto beshe edna neveroyatna jena ,mnogo malko sa tezi v bg. az poznavah tozi chovek i tya e pomognala na hilyadi hora dori i na tezi koito i zavijdaha. I da vi kaja na vsichki vas koito pishete idiotski neshta bez da znaete i da poznavate choveka. Bih iskal da popitam Filip zashto zamina s Slavcheto da ya pazi nali ?..... tova e ot men drugoto shte zapazya za men ivsichki koito poznavame Slavcheto, Pol y ............. I.

ужас..потресена съм от коментар на такива простаци. злобари и завистници.

Ujas i pak ujas

Ujas.Plasha se za malkata BG i za oshte po malkite balgari.Nikoga nqma da se opravi stranata-naroda e mnogo jalakKak moje tolkova zloba i omraza-starshno e.Mai e kasno za opomnqne.Bog da gi prosti

miloto detence:((( mnogo e sladko!!! Bog da gi prosti i dvamata:((((

petko petko ama si selyanin

ДА НАЛИ ВСИЧКО СЕ ВРЪЩА?

Бобииии,ти знаеш ли колко хора са пропищяли от подобни ''мафиози'' ...И аз не злобея,може и да няма общо с миналото и на жената даже това убийство ...,но някой гледа

Ние съвсем сме оскотяли като народ. за мъртвите или добро или нищо.Какво значение имат парите... Бог да ги прости.

Убита жена и ДЕТЕ!Това е потресаващият факт.А какви са подбудите на убиеца нека не гадаеме.За това има институции /в САЩ/,които да разкрият причините и извършителите.А зпобата и желанието за отмъщение изразена от по-горе писалите е донякъде обяснима с гаврите на които сме подложени от години наред,че и за в бъдеще.НО НЕ И ОПРАВДАНА!Какво да кажем за хилядите загинали деца в Хаити?И за тях ли са виновни нашата мафия и корумпирани правителства?Хора,ра че с цялата тази наша негативна енергия изразена в алчност,престъпления и т.н. сме натоварили едва ли не цялата Вселена и Господ,дето го има под каквато и да е форма,вече не иска да ни помага.Тотално е нарушено равновесието и то от нас самите.Апелирам към повече добронамереност и доброта!Това е основното ни задълнение като човеци,пък оттам нататък да става каквото ще! Бъдете живи и здрави.

Много ти се иска да е така.... написаното от мен се отнася точно за такива като тебе, които нямат умора, докато не унижат или не обидят някого. Сега вече можеш да се пържиш в собствения си сос и да си доволен, че си натрил носа на някого.

Мир на праха на момченцето и на майка му!!! Не мога да спра да се чудя на злобата на българите, толкова ме е гнус, че се разхождам сред вас....... всеки ден докато си вървя по улицата усмихнат и в спретнат приличен вид виждам само злобни физиономии, само меришешти хора, усещам, че заобикалящите ме хора нямат души! Не срещам никаква човечност у хората..... малцина са тези, които усещам, че имат положителни качества.... не знам какво става тук в тази държава?! Не знам дали ще мога да отглеждам децата си тук в тази държава, притеснявам се, че ще се сблъскат с децата на тези 95% от хората, които НЕ ХАРЕСВАМ! Относно самата случка - НЯМА НИШО СЛУЧАЙНО НА ТОЗИ СВЯТ !!! Не знам какви са греховете на Павлов - старши, но явно са много!!! Да те накаже Господ така - да ти вземе всичките деца...... Ванга го е казала Господ наказва децата на прегрешилите - така боли най-много! Дори и в този случай да няма връзка с парите на Илия Павлов ПАК СЪМ СИГУРЕН, ЧЕ ИМА ВРЪЗКА СЪС СЪДБАТА НА ТОВА СЕМЕЙСТВО!!!

Ти си се побъркал - откога децата са винавни за постъпките на родителите си?? Ти не си добре!

Въздържал съм се до сега, защото смятам, че на такова ниско ниво няма да падна, пък и не съм на място, да го правя. Но тъй като днес, с малко изключения, нивото е направо отвратително, ще го направя А значи нивото във форума стигна до твоето и затова реши да се включиш....

то е ясно като бял ден имам познати в Америка едва си вземат една къща след години и блъскат като луди а тази дама имоти колкото си щеш накупувала и ги дава под наем интересно да работиш с америк.образование от сутрин до вечер няма такива изхвърляния ...мафията избива до десето коляно

Убити са по масонски ритуал и са нагласени улики, така че да се заподозре рускинята. Масоните не прощават.

няма ненаказано зло.Казват че имала имоти срещу ипотека,които давала под наем.А какво е ипотекирала???Как за 10 години живеене в Америка придоби тези имоти По клоните на дърветата ли ги бра ,че да отидем и ния да си наберем срещу ипотека на незнам си какво??????

Защо мислиш, че злобата, завистта... са самородни? Разклати чорбата в главата си и стани някакъв друг препинателен знак. Тези неща са следствие от други неща. Злоба и завист има само у подтиснатите, заградените в безизходица хора. Направете така, че да са свободни и ще изчезне и злобата и завистта... А героите в тази драма живееха щастливо от факта, че с действията си пораждат завист... Тогава?

Всенародната радост,която цари в душите на българите,касаеща смъртта на други българи,всъщност е огромното напрежение,огромната измама и илюзия,че в тази държава никой нищо не е крал,не е виновен за нищо и няма да бъде виновен никога! На народа му втръсна,но в безсилието си изрязява вътрешното си истинско състояние!Някой тук говори за злоба или нещо друго,явно е в перфектно душевно състояние,т.е. един от всичките гадове,довели държавата и народа до изблици,присъщи за нищожества.Койкаквот

само такива като тях могат да ги съжаляват след като разбиха живота и сигурността на милиони хора. Значи и те (и ти) са за при тях. Вече разбирам (мноооого късно), че Белене и другите лагери за последна проверка преди изселването от този свят са били неизбежна необходимост. Те явно са били последна милост, която не заслужават изчадия като потъналите под земята от тежестта на богатствата си Павлови. Дали има малоумник, който им се кланя заради показните дарения за избрани предварително представители на бедняшките маси, които сами създадоха? Не се ли възстанови комунизмът /макар и с всичкит му кусури/, светът няма да се спаси от алчни, бедушни изроди.

Така ако продължават,ще ни затрият цялата семка и тълпите ще станат богати.

И АЗ се чудя откъде толкова злоба и защо толкова гадни коментари , могъл човека направил бизнес . АЗ като съм си тъп кой ми е виновен ? Гадни коментари за убити хора /майка и дете / могат да правят само простаците . Спрете да се излагате !

Абе тая Дарина,както е тръгнало ще остане сама наследница.

Периодично влизам да чета коментари тук. Въздържал съм се до сега, защото смятам, че на такова ниско ниво няма да падна, пък и не съм на място, да го правя. Но тъй като днес, с малко изключения, нивото е направо отвратително, ще го направя. Ако можете да се наблюдавате отстрани и отдалече, ще видите колко злоба, завист, отмъстителност и глупост вирее в България. И точно поради тази причина гражданско общество няма да има в тази страна. Достатъчно е някой да ви каже дръжте крадеца, всички вкупом тръгвате да гоните набедения крадец, а този, който ви го посочва ви краде двойно повече. Само че това го осъзнавате след 4 г., когато дойде следващия месия и ви посочи нов крадец. Няма мисъл. На нейно място има клишета. Е, как не се намери един, който да умее да прави логически връзки и оттам да произтече някакво, що-годе разумно съждение? Всеки е срещу всеки. Комунистът се бори срещу капиталста, социалиста и против двамата, демократите, изпълнени със злоба се превръщат в това, което отричат... може да се продължи още. В резултат - няма зачитане на елементарни хуманни принципи, няма вече никакъв морал, няма нещо, което да не е оплюто и окаляно. След всичко написано, финалът ми ще прозвучи нелогично, но искрено се радвам, че не съм сред вас.

Българка съм!!! Радвам се, че повечето се възмущават от злобите в коментарите. Заключението ти е.....

До Reni ...и останалите тук де-се-та-клакьори ..дето зомбирате българите като ..олигофрени!? Уж, жената на бившият и мъж я убила!? Смях!? И защо и детенцето тогава ма, другарко? Нещо не ви се върза, а? ..елементарни номера от ка-ге-бешката школа!?

ТАКА СЕ ЖИВЕЕ С ПАРИ ПО НЕЧЕСТЕН НАЧИН! ЖИВЕЕШ БОГАТО И МАЛКО!

Бог да ги прости . Как има хора ,които посягат и на дете, милото момченце.

Лека им пръст. Не е хубово да се говори с лошо за мъртвите. Кой както е могъл в тази държава е живял Точка стига злобни коментари В библията го пише -Който е праведен пръв да хвърли камъка.

Прочетете!!! Родом от USA (03.02.2010 г. 09:41ч.) и престанете да пишете глупости!

КАТЕГОРИЧНО - БЕДНОТИЯТА Е МНОО О О О ГО ГОЛЯМ ПОРОК !!!!!

Лека им пръст! Потресен съм от злобните коментари! Злобата ли е най-характерната чарта на нас, българите?!

При положение, че повечето коментари във форума са от рода на Как може българите да са толкова злобни и долни излиза, че повече от полвината в този форум или не са българи, или са мазохисти и се самообиждат.

Тук убийствата са ежедневие, да не говорим сред негрите как е.

Как може да има толкова изроди в България, направо не ми го побира акъла. Как може да се радвате на чиято и да е смърт. Нещастни, гадни, мръсни комплексари. Не че аз съм прокопсал и не съм засегнат от събитията през последните 20г. но не мога да си помисля че ще оскотея до толкова, че да се кефя на убийството на жена и дете, бък било то и Павлови или Маргини или каквито и да са. Мир на праха им. А вие жалки скотове, пишещи за справедливо наказание и прочие глупости, замълчете и се замислете малко, ако разбира се има с какво да мислите, но то с гъза не става. Амин

Убийството на Славка няма нищо общо с бизнеса на Павлови.Тя не е наследила и лев от богатсвото на брат си! Мотива за убийството е битов, а не икономически, мафиотски и др. глупави предположения от някои малодушни идиоти тук, които всичко свързват с бизнес интереси.

Моля Ви !! Как така можете да коментирате смъртта на едно дете и майка - в потрес съм от коментарите ВИ. Наистина сме изродени в мислите си .....

До Николова-не се притеснявай на 21.12.2112г.И не е злоба защото това са крадени от мен и теб пари.Простете ми че говоря на Ти.

Прочетох една огромна глупост.Възмаожно било обидената горделива прислужничка да ги е изтрепала.Ха ха ха.Купува си Тя /прислугата/пищов и......По-вероятно е да е сегашната жена на бившия съпруг.Но как пък точно на сестрата на Илия Павлов?

Евреите са го казали отдавна и живота го потвърждава всеки ден- Кой каквото и да ти говори- винаги става въпрос за пари Жалко за всички станали заложници на пари и имоти, щото краят е винаги печален и често преждевременно летален.

ne mozhe li da se ogranichi dostapa na maloletni infantilcheta da postvat komentari i da sazdavat vpechatlenie, che celia narod e maloumen. samo neyreli hora mozhe da pishat taka..kato gledam komentarite po-dolu

СЛУЧИЛО СЕ Е В САЩ, НЕ В БГ, ЗНАЧИ КАТО НИЩО МОЖЕ ПА И ДА СЕ РАЗКРИЕ!

По някога си мисля, че не заслужаваме да живеем. Ама кога ли ще удари гръм и да изтребе и почисти всичко. Паплач. Злобари. БЕДНЯЦИ - ДУХОВНИ

krushka si ima opashka...........

Лека им пръст. Но, небива да се оскотява от бедност.Жалко за такъв народ и такова разсъждаване. Жалко, че се наричаме БЪЛГАРИ.

Полицията смята, че Наталия Уилсън е познавала жертвите и е задържана без гаранция - там нема лабаво ..... тук и на местопрестъплението да те задържат, с оръжието в ръка, пак излизаш за 4-5 бона, а и делото ще продължи 7-8 години, а накрая ще осъдиш и държавата в Страсбург ..........

то пък за разни публични тайни да се хабите толкоз...

Пари от ипотеки,а какво е ипотекирала?Ипотекат препира паричките.