Превозваме коли с влак през Турция

Квотите за разрешителните за товарни превози между България и Турция от типа "празен-пълен" се увеличават с 40 процента.

Обратно в новината

Коментари - Превозваме коли с влак през Турция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

То какво ли им е добро. Само приказките им големи! В Турция им харесва само на хора невидели истинските неща.

Така е , от гръцките номера...

Гражданите за европейско развитие на България /ГЕРБ/ успяха да докажат,че Доган е най-големият ни жив политик. Помните ли колко беше смешно,когато Доган твърдеше,че пътят на България към Европа минава през Босфора?Сега Бойко доказа,че прогнозата на Доган е била напълно правилна!И ако Бойко е последователен,трябв да събори всички паметници на Христо Ботев и Васил Левски!И да отстъпи поста си на Доган -поне за следващите 500 години.

Пътищата в Турция не са добри, асфалта е некачествен и неравен, но дупки като в БГ по второкласните трасета няма. Банкети липсват, осеви линии също. Тези, които хвалят Турция са хора предубедени и непътували по пътищата.

dada ei puber ia begai da pishesh tapite si komnetari drugade...ako edin TIR pohar4i primerno 1000 lv za gorivo a vlaka mu e 500 ??? bez amortizacia iznosvane na gumi koito sa baia na broi i tem podobni ...v Turcia magistralite sa super

Niama pari za benzin li kvo? Ili putishtata sa otvrat???

NA KOI MU PUKA!!!!!!!!!!!!!!!! SA V OBRATNA POSOKA..........P.S KOITO MNOGO XARESVA turzia SHTO NE SE PREMESTI TAM?

samo koli li prevosvame a narkotizi i zigari bes banderol mutrite pak se orediha

Мислят си, че ще станат член на ЕС, затова изпреварващо създават транспортни коридори, ама не знаят, че страните от ЕС вече не искат и да чуят за турчин, гонят ги масово от кенефите и гетата, щото им видяха ТАБИЕТИТЕ !

Последното изречение е грешно,правилно

Ами то , и квотите за контрабанда се увеличават...Сульо и пульо , тикат стоки в багажниците си ....Тикат рушвути на митничарите на Малко Търново и Лесово и в последствие си пълнят джобовете с пари , без да плащат данъци и на никой от Бойковото правителство не му дреме....Ебати и 20-годишното безхаберие!

редактора е пич! как го измисли тва заглавие, кво общо има с материала не знам, ама ей го на, прочетох го целия два пъти.