Всеки ден една българка умира от рак на маточната шийка

Всеки ден у нас умира по една българка от рак на маточната шийка.

Обратно в новината

Коментари - Всеки ден една българка умира от рак на маточната шийка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много странна е тази загриженост за 300 човека, на фона на 400 000 болни от диабет в БГ и други обществено по-масови и значими болести. От друга страна както знаем ваксината е средство за скрит геноцид, и е свързана с получаване на комисионни. Едва ли цецке това е най-голямото зло в БГ

първо да глобяват лични лекари отказали направление за гинеколог и после да ми вадят статистиките- не е нужно да си карал някоя венерическа болест за да се развие рак или просто си предразположен, и личната хигиена понякога не е от значение. Просто си трябват постоянни прегледи, но те са гнусни и неприятни- да ефикасни, единствено средство за доказване. Вдигнала се е границата на раковите заболявания - вече много току що раждали жени на по 30 години имат рак на мат шиика и гърда- ето за това коментирайте. Коментирайте и лекарствата при химиотерапия против повръщане и падане на кръно които са 8 бр за 150 лв. Коментирайте и как все казвате че е наследствена обусловеност а не е така- живеем в замърсен свят и напрежението и стреса ни убиват. Кампании само да се покажете и запишете действие а онколозите ни са много добри но с каква техника работят питате ли ги видяли ли сте. Дано не разбирате никога но няма вече човек в БГ който да не е загубил поне един човек в семейството от рак- аз имам поне 3-ма покойници (рак на дебело черво, левкимия, тумор).

Друга основна причина за ракът, конкретно при жените, е ЛИЧНИЯТ ИМ ЕГОИЗЪМ. Само страданията им и майчинската любов са средствата с които могат те да си САМОПОМОГНАТ. Истинското, човешкото отношение към мъжете, е това което може да ги извежда от посочените състояния на душата и тялото. Не питай старило, а патило.

Друга основна причина за ракът, конкретно при жените, е ЛИЧНИЯТ ИМ ЕГОИЗЪМ. Само страданията им и майчинската любов са средствата с които могат те да си САМОПОМОГНАТ. Истинското, човешкото отношение към мъжете, е това което може да ги извежда от посочените състояния на душата и тялото. Не питай старило, а патило.

Защо не мислиш преди да пишеш?

А, за превенция на рака СРЕД БЪЛГАРИТЕ няма пари, ама за изхранване на разни типове, от които САЩ искат да се отърват (Дир.бг: Приемаме един затворник от Гуантанамо, не бил терорист, 28 януари 2010), има? Е това ако не е безочие - разБойко му кажи!!!!

ti shto ne hodish da se pregledash.... na psiholog. neshto te e hvanal rak na mozaka i brashtolevish gluposti.... taka li ti kaza kaka Siika ot 2-ria etaj? Aman ot razbirachi. Hal haber si niamate obache pliampate.

ХАИДЕ НА ВАКСИНИТЕ ОТ 1000 ЛВ, ЧЕ СВЪРШИХА ПАРИТЕ ОТ СВИНСКИЯ ГРИП!

Никой не Ви е виновен, че си лягате с мъже с ниска сексуална култура! В такива неприятни случаи отговорността трябва да поемат и мъжа и жената.

На някои превзети принцеси за всичко са им виновни мъжете - като имате толкова висока сексуална култура - пазете се сами или и за това ние да се грижиме - само това се иска от вас, но явно и елементарната хигиена ви затруднява !

pravilno

Ima li veche molekuliaren test sa HPV (human papiloma virus) v Bugaria veche?

Причинен най-вече от мъжете и тяхната ниска сексуална култура.

Три пъти повече умират сгазени от идиоти по пътищата. Това ли е най-голямото зло според Цецка на фона напр. на 400 000 българи, болни от диабет? Горе долу толкова са и инвалидите в БГ. Леля цеца съвсем е изкуфяла - това ли е работа на политиците, и какво, после ще възцари вечен мир на земята ли?

абе спомням си аз, в далечното, лошо социалистическо време, как се правеха профилактични прегледи, които нямат нищо общо с пародията на такива, които текат в момента, ако изобщо се случат, как в случай на отклонения ти пращаха специално писмо да отидеш за допълнителни изследванаия, а не като сега, ако случайно решиш да си потърсиш резултата, да не могат да ти го намерят

скрининг само в големите градове ли? вероятно...жените от по-малките и отдалечени-кучета ги яли..