Прокуратурата иска връщане на делото ”Кембъла”

Върховната касационна прокуратура поиска делото за смъртта на Емил Трифонов-Кембъла да бъде върнато на Софийския апелативен съд, съобщи БТА.

Обратно в новината

Коментари - Прокуратурата иска връщане на делото ”Кембъла” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Съдебен прецедент е налице.Руската пияница 2.5 г. условно,а в случая 5 г. ефективна.Освен това Кембъла/Бог да го прости/,никой не го е вкарал насила в колата на пил шофьор,докато руското копеле убива,че и по-лошо две невинни деца.Колкото до родителите на Кембъла за мен това са лешояди.Ега им преседне тази кръвнина дето ще вземат.Приживе не искаха ни да го чуят ни да го видят,а сега след смъртта му отворили задници,да се налапат с пари и да благославят шофьора,че е помогнал на сина им да се пренесе в отвъдното.Пийте кръв вампири дърти и се чешайте доволно по тумбаците!

крайно време за такова престъпление,да се дават ефективни присъди!

А руското изчадие , което съсипа 2 семейства , кога ще има преразглеждане и на неговата присъда

не се изказвай неподготвен ей !

Тоя трябва да получи ефективна присъда!

Смях! ВКС ! Смях ! Колко от решенията и определенията са писани от хора с висше юридическо образование?! Безнаказаност! Смях!

ей, аман....

присъдата е наистина смешна но аз питам Кембъла с пистолет на челото ли са го качили при пияния шофьор или той сам се е качил, знаейки точно какво прави?

В нашата кенефна държава по пътищата умират 1000 човека на година, в една Германия, която е 10 пъти по-голяма по население и територия умират 3 пъти повече. На 80 милиона - 3000 жертви на пътя за година и те слагат това като огромен проблем за тях и всяка година затягат мерките. В нашата клоака не се наказват пияните шофьори, не се наказват лумпелите, които не знаят как се кара, не се наказват и корумпираните даяджии издаващи книжки срещу подкупче. Не може да очакваш от свине да се държат европейски.

Аз лично мисля, че щом има прецедент условната присъда трябва да остане. Да не говорим, че сигурно и двамата са били пияни и никой не е карал на сила Кембъла да сяда в колата, това си е лично решение!

А на Ставийски кога ще преразгледат присъдата - 1 убит и 1 осакатен за цял живот?

ставийски да се оглежда като пресича. мисля да го целя с колата и да го трепя. ялбена ще я контузя само , най-много кома. и после ще си изтърпя условната присъда дет съм затрил максима ставийския. даже и ще съдействам на полицията.

За Ставийски:Един убит и един полуубит за цял живот.Като лично аз мисля,че първият е в по-изгодна позиция.

А ПРЕСТЪПНИКА СТАВИЙСКИ ???

Човекът се призна за виновен и не е лъгал пред съда, което ще рече, че е добросъвестен гражданин и затова смятам, че може да се стигне до компромисно решение и той да си остане с условна присъда, а не да получава ефективна ! Има право на втори шанс !