Армията се включи в борбата с преспите

Военни са се включили в борбата с преспите, съобщи зам.-военният министър Аню Ангелов.

Обратно в новината

Коментари - Армията се включи в борбата с преспите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами един народ за това си има армия-да се опре на армията в случай на нужда, верижни машини с гребла отдавна да са прочистили цяла Добруджа, ако ги имаше и ги бяха изкарали, но дали остана кой да ги кара?!

Да излязат Аньо и генералите с големите задници и тлъсти заплати,те да чистят снега и да пазят бостана и без това за друго не стават!!!!!!!!!

Армията затова се храни от народа си,за да му е в услуга в мир и война!

Вие собствените си жени не можете да опазите,бе ,папур!От край време им си носи славата ,че са от най-шавливите ,дока дремете из казармите.Ще ви видим на лято колко ставате и за пъдари по бостаните.

Сополанковци стига сте ревали! Армията не се разпуска и наема като в средновековието, за това са професионални войници за да са там винаги когато има нужда от тях! В случая с преспите даже се питам защо няма доброволци от цивилните. Големи сте мъже няма що само можете да пищите във форумите, вземете ходете пред парламента поне като сте толкова отворени!

Да не ти секнаха белота,та си така кисел??? Я бегом марш да ринеш сняг!!!

Който не разбира тук се спира. Армията е необходимост която е преди парламента. Но това вие неможете да го осъзнаете поради слаб мозъчен капацитет. За военното в Търново не ми говорете, защото тези които сте извън него си НЯМАТЕ НИТО НАЙ-МАЛКА ПРЕДСТАВА ЗА КАКВО СТАВА ВЪПРОС.

ква армия, кви войници, кви пет лева бе, смешник....пък военното в Търново разпуснато, щото нямало парно представи си ..щото на ген. Вазов все с парно са били техните дядовци като са навряли 9 английски и френски дивизии на кучето в гъза...смешници ..или там вече само педита развъждат в тоз военен университет??? дето една печка не могат да запалят?

абе хора армията е българска .... и воинците са българи / ваши деца, роднини, приятели съседи и т.н./ какво е това отношение.......? Но, май ние сме си такива злобни и неблагодарни хора и затова държавата ни е на тоя хал!

Къде е тая армия бе, да не сте изкарали генералите с огромните заплати да ринат сняг? Направо ми се повръща.

ами като си толкова умен и си мислиш,че ти е скъпо да поддържаш армия,която може да помага през зимата и лятото- що не вземеш да спретнеш една войничка,че да се оправдае съществуването и. Еййййййййй много прост народ има ей ,че и всички май са събрани в България!!!

Коя армия ?!?!?!?

може да пазиме и жените ви и на споко да е спокоен ще и сваршваме само отзад за да не придобие некои воиник

ма те с роторен снегорин, малиии! стана сериозно :))

Бе то има ли още армия...???

а сега се сетихте за армията ама още да го ядете к... та да разберете 4е сме ви нужни

Ama nie imame li armia?

а сега, както се казва - за Армията или добро или нищо....

През лятото - ще пазят И краставиците!

Не е ли скъпо да подържаме армия,дето ще пази дините и ще чисти пътища??Или и там ще им търсим работа,а не съкращения!!

Алооо, правителството защо тряваше да чакате цяла седмица не виждатели че варненския подкупен кмет нищо не прави за града. Не може някакъв тъп селянин да си копува кола за 200 000 лева и да няма пари за да се почисти снега. Ама вас какво ли ви интересува нали в момента живеете в София и гледате само там да е чисто.

Коя армия? То има ли армия вобще?

DOBRE,4E VSE O6TE E ARMIATA.