Студът взе жертва в Шумен

Клошар премръзна и почина на улица в центъра на Шумен.

Обратно в новината

Коментари - Студът взе жертва в Шумен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Taka schte e DOKATO vseki misli SAMO za sebe si! Taka schte e i DOKATO horata si davat parite za cigari i vino i drugi neschta kato igrane na karti, zeni i gluposti! Taka schte e i dokato mnozina njamat rabota,njamat dom, za da zivejat KATO HORA! Dali SAM ne si e izbral da zivee TOCHNO taka!? Samnjavam se! Tova e NENUZNA Tragedija! Mir na praha mu!

Не съм отминал просяк без да му дам пари, макар,че в семейството имам безработен и не съм потънал в разкош. Но нямам средства,нито толкова голяма къща,че да прибера бездомниците. Социалните служби вземат пари за това. Питай тях какво са направили. И другаря кмет. Приют за кучета има,за хора-не.

В България мутрокомуноидите нацвъкаха бетон като за световно, хиляди жилища, къщи, хотели стоят празни, но място за клошарите не мож се намери. Говориха за хотелите по морето, че можело да ги правят затвори, никой не спомена нищо за биздомниците. Скоро четох статия, че в Англия имаш право да се самонастаниш в необитаема сграда в случай, че не е със взлом. Имало много такива сгради в Лондон, където клошарите са се настанили и живеят на аванта. Нашите псевдобизнесменчета селянчета не могат да продадат 1 апартамент за 1 година, но припариш ли вътре в копторчетата им, ако си клошар ще те гръмнат като стой та гледай, сакън да не им урочасаш кюмизарничето и никой няма да им го купи. Все едно някой се е затърчал да им ги купува.

По света земята продължава да се люлее а при нас студ .Какво не прави природата. Ташкент, Узбекистан (UzDaily.uz) В воскресенье в столице Узбекистана зафиксировано небольшое землетрясение. В 00:20 часов 24 января 2010 году в Ташкенте произошло вертикальное землетрясение с силой 3 балла. Эпицентр землетрясения находился в Ташкенте. На севере Китая произошло землетрясение силой 5 баллов. 24.01.201 Вашингтон 06:47:55 В Китае произошло землетрясение силой 5 баллов по шкале Рихтера. По данным Национальной геологической службы США, подземные толчки происходили на глубине 17,9 км на расстоянии 105 км к юго-западу от китайского г.Линьфынь в провинции Шаньси на севере страны. Данных о возможных жертвах и разрушениях не поступало.

С ТАЗИ СОЦИАЛНА ПОЛИТИКА, КОЯТО СИ Е ЧИСТ ГЕНОЦИД СПРЯМО СОБСТВЕНИЯ НАРОД УТРЕ ВСЕКИ ЕДИН ОТ НАС МОЖЕ ДА СЕ ОКАЖЕ В ТОВА ПОЛОЖЕНИЕ. БОГ ДА ПРОСТИ ДУШАТА НА ТОЗИ НЕЩАСТЕН ЧОВЕК.

Капитализъм, бате. New democration!

Нека не бъдем крайни в думите си. Не знаем каква е истината точно. Аз знам за 1 случай от преди 1-2г. за клошарка с 2-те си деца в кв. Тракия в гр. Пловдив. Даваха й апартамент в Тракия, за да не е на улицата, но тя отказваше. Било й по-добре на улицата, защото съседите я хранели и съжалявали, а ако живеела в апартамент, никой няма да й дава милостиня. Та така жената направи избора си да е навън, въпреки желанието и опита на Държавата да й помогне.

Караш ме да се замисля!Обикновено клошарите не са лоши хора.

А забелязвате ли на снимката / ако е автентична, разбира се / как и къде е тялото. Т.е. само си представете колко човешки същества са мкинали покрай него......и е замръзнал. Нищо не става от нас...

Ами ти човече?Колко пъти мина покрай този нещасник?Колко пъти го забеляза?Колко пъти му купи половин хляб?Вместо да се оглеждаш за това което НЕ правят другите се замисли:Какво направих АЗ....

a kolko jivotinki sa umreli v studa....

Дали не е достигнат абсолютния рекорд по охладняване не нашите човешки сърца за съпричастност към ближния????

Да тежи на съвестта на кмета и общинските съветници.Но те такава нямат .По улиците всеки ден бродят подобни нещастници и ровят из кофите за смет .Поне през зимата могат да им намерят някакво убежище.Има много празни сгради ,за казармите да не говоря.Църквата по една супа може да им даде, но и тя има други по-важни неща от живота на един клошар.Той не се вписва в стремежа да настигнем Сингапур иевроатлантическите ценности.Днес сме на топло,но дали утре няма да сме на неговото място?

R.I.P.

Мир на душата му. Дали се е самоокайвал или ни е презирал?

До AXAor. Не, връщал се е от близката бананова плантация и е бил заварен по къси гащи от студа, внезапно връхлетял географските ни ширини през януари.