Плодовете поскъпват

Цените на едро на хранителните стоки през тази седмица са без съществена промяна, съобщават от Държавната комисия по стоковите борси и тържищата /ДКСБТ/.

Обратно в новината

Коментари - Плодовете поскъпват | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да бойкотираме всички гръцки стоки! От тях е повишението.

Abe pole schiroko... otkade IDVA i kakav e toja chesan? Dajte na bezrabotniyte programi i ima tolkova mnogo nezasjata zemja. AMI proizvezdajte chesan a go iznasjajte za pechalba-kato e taka! Ej tova e tolkova prosta rabota ili e po LESNO da se vnasja!?

вдигайте цените , ще видиме къде ще му излезе края. Има закон от 1928 г. по времето на иконимическата криза, по онова време , министър председателя ОПРОЩАВА дълговете на 1/2 НА ЗАКЪСАЛИТЕ ДОМАКИНСТВА от населението в България, И ТОЗИ ЗАКОН ОЩЕ СЪЩЕСТУВА, И ТОГАВА ОБЩЕСТВЕНИЯ СТРОЙ Е КАПИТАЛИЗЪМ, има ли нещо общо тоя капитализъм с днешния, в какъв обществен строй днес живее България, видно от това днес не живееме в КАПИТАЛИЗЪМ , така мечтан от много българи , на това му се казва ГРАБЕЖ - в цените на стоките за потребление , на консумативите за потребление, здравеопазване , образование и др. др. Някой велик мислител , на който беше присъдена нобелова награда - за гений на века , беше казал олигархичния капитализъм и империализъм са последния стадии на капитализма сигурно ще излезе прав, колкото и да го отричаме този човек наречен Маркс.

Хубаво e, че освен процентно-представен пунктове (или по-скоро пунтове), започнахме да четем за това, което всеки вижда всеки ден по пазара/магазините . Въпросът обаче си остава : - какво да правим с вечно-настръхналата ни - в резултат на идентитета (а по някои точки и абсолютен супериоритет) в цифри на цените у нас и в едни други страни (дето все гоним) - коса ?

Точно обратното на това, което ни уверяваха снощи по tv-то ... както обикновенно

Като увехнат и се спаружат плодовете ще ги даваш и без пари,ама никой няма да вземе. Защото всяка година на пазара излизат пресни и свежи,а твоите по-млади не стават.

То ако не Станишев ,Иван Костов ше им е виновен на тия бойкови тикви!

Еми разбирааа се че Станишев е виновен пак

DOGAN,STANI6EV i piqnicata

Станишев е виновен!

DOGAN,STANI6EV i piqnicata

Винаги през този период на годината е така.