Премиерът и 3-ма министри в Германия

Премиерът Бойко Борисов заминава на официално посещение в Германия, по покана на канцлерa Ангела Меркел.

Обратно в новината

Коментари - Премиерът и 3-ма министри в Германия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много ви е сложно...

А премиерчето - знае ли колко от изборените фирми: Aurubis, Lufthansa Technik GmBH, ABB, Schneider Electric, Liebherr Hausgeraete имат преди 1989 година позици в България??? Ух, Ммммамин сладък! А от Австрия пък - лелеее - да те видим как ще минеш и от там???

Чета и не вярвам на очите си,много си кьорав бе мойто дете,там дето си няма ли доктори да се прегледаш,че май и в главата си чорук бе айол.Бе то западната медицина не е ли достъпна за тебе детето ми ,да зема да ти организирам една СМС кампания да ти усигуря един свестен преглед на 4-ти км поне,че и за центровка да ти стигнат.Туй че ти си лумпенче и не знаеш не е проблем да го научиш като четеш форумите ,ако нямаш пари за книги.Пък какво е правил Бай Тошо не се напрягай да се исказваш,щото ако друго не е направил ,поне пазача си е направил премиер.Което си е негово негово е добър учител е.Ха със здраве и внимателската.

Каква мисия има Боко? М? Той не праи разлика м/у Световна Банка, Титаник, МВФ, Ди Каприо и Силвестър Сталоун. Къде отиваш може би на Отворено общество, Конрад.... Некви такива странни думички, защото не звучат като Арнолд Шварценегер... Ако мисията е да си олигофрен - бива! Справя се!

Има ли някой,който разбира от психиатрия.Моля да помогне на Георги ,който е решил ,че разбира от история.

Съвсем нормално, когато вътрешните проблеми не се решават, когато пътищата са заринати а хаоса е пълен се прави многолюдна екскурзия, извинете делегация до братска Германия. И още нещо, състава също не е случаен, за тези министърчета, които поради некомпетентност скоро ще изчезнат това е златна възможност да се предложат на срещите с влиятелни господа от ЕО, както нееднократно е правено до сега. Пресен пример д-ката Плугчиежа на пр. Това е, резултати ще има, но само за определени хора. Това е политика по български, всички(о) за един и един само за себе си.

зравейте сънародници. тая сутрин пуснах първият постинг по статията за ББ и виждам, че той е свършил добра работа. без него коментарите щяха да са постни. един читател написа във форума, че историческия път на българия го определял парламента и народа. да, така е при демокрацията: властта принадлежи на народа, а всичко останало принадлежи на властта. едва ли сериозните политици на двете страни ще оставят улицата да определя българо-германските отношения. имаше друг читател, който твърдеше, че влиянието на великобритания е по-голямо от това на германия защото повечето хора у нас предпочитали да говорят на английски. едва ли това е сериозен аргумент защото британците нямат производството на германците, а освен това днешните германци добре говорят английски - нали той е основният работен език на евросъюза? трети пък капацитет обясняваше, че германия нямала дългосрочни интереси в българия и гледала набързо да ни продаде туй-онуй и да бяга. а милиардните инвестиции на германия в българската икономика, те какво са? пари, хвърлени на вятъра ли? други от вас пък се прехласваха от посещенията на бай тошо във фрг. бай тошо никога не е водил самостоятелна външна политика и каквото е правил е правил по внушение на москва. в моменти на международна изолация съветското ръководство му е възлагало мисии да предаде информация или да получи информация от запада и после надлежно да докладва в москва. и накрая драги читатели, не подценявайте ББ - мутра бил, пожарникар бил. ако пианист или космонавт щяхте ли да го уважавате повече? едва ли...бойко има мисия

ТРАЙЧО, Дете скъпо, На 19. 01. 2010 година трябваше да се срещаш с батювците от Газпром. Не чухме и не разбрахме подобна среща да се е състояла. Сигурно батювците не желаят да играят с вас. Договора за доставка на руски природен газ за България свършва през февруари. Що ще чиним после Трайче като нямаме подписан нов договор ?? Ако на 01.02.2010 година спре и Лукойл Бургас съвсем ще я втасаме. Няма да има бюджет няма да има пари за заплати на военни полицаи лекари пенсионери. ЩО ЩЕ ЧИНИМ ТОГАВА ДЕТЕ СКЪПО ? Погледни гърците как са настръхнали и те срещу нас. За твое сведение виж колко гръцки банки има в България. Не смея да си помисля какво ще стане , ако и те решат да напуснат борда наречен валутен. Трайче с бат Бойко ви предстоят големи проблеми. Не искам да ви мисля.

Интересно е да се разбере с колко нашият държавен глава ще закъснее по обичая си за всяка среща. И драго ни е, че ще се отърве временно от лошия човешки материал, пък и ние от него.

Все повече действията на правителството заприличват на нискобюджетен комедиен сериал с кофти актьори, в който, ако трябва да се разсмеем, докато гледаме, ни пускат смях на клакьори за фон. Цитирам: В официалната делегация за посещението в Берлин са включени още вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов, министърът на икономиката, енергетиката и туризма Трайчо Трайков и министърът на регионалното развитие и благоустройството Росен Плевнелиев. По време на посещението Трайчо Трайков и Евгени Ангелов ще се срещнат с федералния министър на икономиката и технологиите Райнер Брюдерле, с когото ще разговарят по актуални теми на българо-германските икономически връзки и визията на българското правителство за възстановяването на страната след икономическата криза. Ба - според ресорите си Трайко трябва да се срещне с поне 6 германски министри. Цеци - отишъл за да не откаже на Боко, поне не се сещам какъв му е ресора. Евгени - ще прави преговори за комисион. Тия газаджии - дано да знае кои са, с кого работят - поне да е по-добра комисионната. Плевнелиев си е старо куче - пак далаверка е намислил. ВСЪЩНОСТ - ПОСЕЩЕНИЕТО ЗА КАКВО Е??? Да правим с*ирки на частни фирми, бизнес, а и да възстановяваме страната след икономическа криза? Всъщност - защо СЛЕД? Ммммаму и прасе! Кризата била свършила - пак не разбрахме! Да се и у матреала и у тиквите......!!!!!

Хич да не се връщат!

ami e bulgaristan mnogo nemski ne se izuchaca ,stot Deutschland ne e za vseki pomqar :)) a maika Germania nikoga nqma da zabravi i prosti kak bulgaristan q napadna v grub 1944.NIKOGO NIAMA DA ZABRAVI i NIKOGA NIAMA DA PROSTI ! naprotiv otmashtenieto ste e koshmarno-bulgarista skoro ste e konclager...

Непрекъснато танцува някъде из чужбина и обогатява света със свои мисли.Дали му остава време да прочете нещо,за което е поръчал да му напишат доклад?Или предварително знае всичко.

Da taka e, i kakvo ot tova ?! Na edin pyrvolak kato mu kajesh, che ne moje da chete i da smiata, da ne bi da ne e viarno, no vseki znae, che edin den pyrvolakyt , ako se uchi dobre, shte se nauchi . Ako niakoi triabva da zashtitava nashite interesi, to tova sme samite nie, no pyk nie se mrazim pmejdu si i ne si pomagame, tyi che shte si kretame taka cial jivot.

Нека бъдем честни - макар и с традиционната си изрядност (и определено, доказано надминала вечния си конкурент Франция), днес Германия има доста нерешаеми главоболия ; дано традиционно-изряднот им описание бъде представено на избранниците ни, които после внимателно да приложат отнасящите се до България поуки .

Kam ministrite sigurno ima pone oste 20 dushi delegacia - malko ot tiah zastoto triabva da rabotiat (t.e. da obslujvat ministrite i da im kazvat kakvo da govoriat) i ostanalite na ekskurzia. Pak neka balgaritese spraviat sas studovete kakto mogat!

Марш в първи клас да ти учат на главни и малки букви, неграмотнико! Пък тогава драскай по форумите.

Абе, във вашия реституски клуб много Кола и пуканки ви дават....Баси, полирания мозък....Живков беше на ти с Щраус и Германия беше 1 западен партнер. Има да се учат сегашните от Тато....

до непросветените във форума - герб е германски проект, подготвен от баварците с благословията на официален берлин. след провала на германския проект за създаване на модерна българска социалдемокрация (за справки се обръщайте към позитано) и провала на фондация конрад аденауер да създаде българска десница (за това пък питайте раковски 134), германците заложиха на бойко борисов и партия герб.

Германците гледат предимно да си продават стоките в България и ако има някои смесени фирми тук-там - те гледат как да им се произведе нещо качествено, но възможно най-най-най-евтино и после да го продадат по техните цени с възможно най-голяма печалба. В повечето случаи българските мениджъри нямат тяхното самочувствие и не владеят техните тактики за преговаряне, вседствие на това българските интереси не се защитават добре в повечето случаи. Борбата за цената е в основата на оцеляването при капитализма, не бива да се оставяме да ни прецакват и залъгват.

Защо пак сме съюзници,ние не сме спирали да сме съюзници на Германия от сто години.Първо на Кайзерова, после на Хитлерова, след това на ГДР и сега на Натовска Германия. А да не се забравя колко гъсти бяха Т, Живков и Франц Йозеф Щраус ,едновремешния министър -председател на Бавария. Даже с него са водени ,първите тайни разговори, за приобщаване на България към Европа.

Нали внимаваш как написах името ти, приятелю?! Първо, научи правописа /неудобно ми е да те наставлявам, къде се пишат главни букви, къде - не, и как стоят въпросите с точките и запетаите.../. Второ, за голяма изненада, напълно си прав!!! Само да не бяха главните букви и запетаите-е-е, еша си нямаше да имаш...! Направо един печен политолог! С мъничката добавка, че и това ни е натрапвано отвън - всъщност не би представлявало трудност да се вземе статистиката и да се види, колко школи и млади хора се мъчат да преподават и съответно да усвояват...английски език и какво е съотношението им спрямо тези, желаещи да учат немски или френски....! Проста работа, ама понякога простите работи ни затрудняват май повече, а? То имаше един като теб, даже за малко достигна до най-високия държавен пост, та той пък твърдеше и насаждаше, че сме франкофони, моля ви се! Та, недей да се впрягаш толкова - така и така винаги сме били, днес сме и ще си останем...в сферата на Британската империя, САЩ и Англ. език и култура, заедно с Гърция, Турция, Сърбия и други по-незначителни държавици наоколо, а това, че не се признава официално, е друга тема.......Е, ако продължаваш да си твърдиш своето, пак няма лошо - важното е казаците да си стоят отвъд Дон.....

Premiera da kaje za zakona za GMO a ne samo da hodi nasam natam i da pozira za snimki v Facebook:)

за да каже че фашизм нямя да мине!

Георге Германия деже и през ооц режима беше наи големия ни търговски партнер.

Никъде не се споменава какво ще прави Цветанов в Германия. Очевидно ще ходи, на държавна издръжка, на екскурзия за шопинг.

георги/09:37/ вземи си хапчето сутринта преди да започнеш да пишеш. Историческият път на България не го определяш ти, а парламента и народа !

българия винаги е била обвързана икономически с германия, дори по времето на комунистическия режим. след половин век напъни на червените родоотстъпници да ни превърнат в съветска република, ние пак сме съюзници и партньори на германия. таакъв е историческият път на българия.

От ного съюзи с швабите до де я докарахме . Тъй е като Бисмарк се ражда само по веднъж .

възможно е в интернет да не се спазват стриктно граматическите правила, затова е по-важен смисъла, който е заложен, а не пунктуацията :) 4ao

Хубавата новина е, че ББ ще ходи до Германия за инструкции. Лошата новина е, че ще се завърне от там.

Боко,гледай да не се изложиш,че като дойде време да тръгваш на някъде или да се изказваш тръпки ме побиват,уфф ! Успех тъпако !!!!!!!!!!!!!

георги, георгииииии... Мъчно ми е за теб и такива като теб, човече. Така ще си отидеш от тоя свят - злобен, неудовлетворен и уплашен; преследван от вечната червена параноя...

как Schneider ще е немска фирма, ха-ха. Френска компания е в Пловдив!

Ne govori gluposti kato ne znaesh istoriq.

Фондацията Конрад Аденауер е известна и като перачница на пари и като посредник при всички корупционни афери на CDU. Интересно какво ново ще научи от тях Диктатора?