Коментари - Кмет от ГЕРБ обвинен за 2 млн. лв. щети | Днес.dir.bg

Кмет от ГЕРБ обвинен за 2 млн. лв. щети

Срещу кмета и партиен лидер на ГЕРБ в Ямбол Георги Славов е образувано производство в Окръжна прокуратура за превишаване на правата по обществена поръчка.

Обратно в новината

Коментари - Кмет от ГЕРБ обвинен за 2 млн. лв. щети | Днес.dir.bg

Коментари

борисов,ако това е вярно ще допуснеш ли и други издънки в банка кадри.

този не никаква глава-той мишка поставена от Лечков тариката.

Това Георги Славов - Главата ли е? Не знаех, че е кмет. Ако не е ща станат двама в панделата.

Ах тея комунисти пак ни злепоставят пред европа 100% тва е тяхно дело човека е абсолютно честен и почтен .

Няма нищо за чудене. В България политиката привлича развалени хора. Така де, ако си добър лекар или архитект или адвокат ще идеш ли да ставаш кмет или депутат, най-вероятно НЕ. Просто ще си работиш професията.

Прави ви чест,Ямболии,че сте активни срещу ''любимия'' си кмет!Няма значение от къде е дошла атаката,важното е,че е на полза роду!Тук,в Сливен,нищо не се случва;Лечков ограбва безнаказано Сливен и нищо...тишина!Къде е Общинския съвет,полицията,прок гражданството да не говорим...За тези,които не знаят-Георги Славов е момче на Лечков...

Попитали Радио Ереван: -Кога ще си отиде комунизма от България? Отговорът бил: -Когато си отиде Бат Бойко!

Почвам да се притеснявам дали Яне няма да го самообесят на някоя детска катерушка...

Мдам сигурно пак Станишев му е виновен на лицето Б.Б.

Бойко Желев каза, че ще е най-строг към неговата партия. Очаквам не затвор, а директно на въжето.

този прокурор да доиде и в Сливен да се запознае с Герба на града Радостин Русев и Лечков по големи крадци няма

Сливенският главен прокурор да вземе пример от Ямболският си колега и да се самосезира за Сливенският император - Лечков. Неговите кражби край нямат, нестига че разби целият град ми и краде от безочливо с фирмите си.

тоя ще е внедрен от бдп в герб така че отново подкрепяме Борисов!

самото обвинение е дошло в следствие на проверка, поискана от кмета. това разбира се не пречи сестра му да е курва... поне колкото за в очите на евтините проститутки по форума, че иначе не могат да спят горките от злоба и мизерия.

Що не напишете ча кмета и фирмата са си разделил по 1 млн лева....евалла.

А бе тъпанари,едно време Англия е имала девиз Разделяй и владей.Днес вие тъпанари сте разделени между 237 партии и се джавкате като палета един друг,а през това време дяволите си пълнят гушите.Кучетата си лаят,кервана си върви,и какво направихте с това лаене по форумите,а?Граби народе възродени,няма значение кой,ГЕРБ,БСП,ДПС,ДСБ сте един дол дренки.

Не е възможно това е заговор от пертията на Б.Б. не може да се КРАДЕ.

Поисканата от Славов,надявам се вече бивш кмет на Ямбол,проверка беше фиктивна и на всичкото отгоре беше подадена едва след като група общински съветници вече бяха сезирали всевъзможни институции.Няма прокуратура която да предприеме действия само за едно елате ме проверете без приложени доказателства.

нито е първият нито ще е последният, който ще крадне при това правителство и ББ си го знае

Ей,това наистина ли е вярно или пак Станишев виновен.Нали ние сме най честни,умни и хубави.За Ямбол не давам да се говорят такива неща.Спешно да се свика щабат и да се обясни че това е провакация.

Дядо казваше Каквото повикало,такова се обадило. Двадесет години слушамкакво крадливо племе сме били.Слушам го от измислени политици.Аз познавам българския народ трудолюбив, честен,състрадателен го изкараха най лошия.Ние ли измислихме мафията,проституцият ,Да не би да имаме улица на червени фенери..Да изреждам ли.Ние сме били лош материал.Брее.Да ви покажа ли колко златни медали имаме от спорнти и математически олимпиади.Работя в Гент, обичам България не малко от Вас.Мизерията ме накара да напусна домът си и да ходя по чужди държави хляба си да изкарвамНе пишете лошо за България.Грозно е.Тук и сърбите ни се смеят колко злобни и крадливи хора сме.Четат весници,какво са каза ли нашите политици.Съжалявам,ч това не заслужава България и българският народ

Повечето от документите кметът Славов е разписвал зад гърба на своите общински съветници. Дори е фалшифицирал провеждане на сесия без да се замисли, че това лесно може да се провери по протоколите. Решение за създаване на едно от дружествата е взето на дата 25 юли 2008, а тогава заседание на местния парламент не е имало. Според това решиение за три години консорциум по озеленяването ( в чийто състав са само проверени хора на ГЕРБ) трябва да получи пет милиона лева. И вече има в сметката си преведени 400 хиляди лв. Има и още една фирма, близка до кръга Славов-Лечков, която отговаря за сметището. Тя е Еко ЕУ Техноложди и годишната стойност на услугата му е изчислена на 1,6 млн. лева. А същото това сметище се е поддържало за не повече от 240-250 хиляди лева, когато е било в общински ръце. Сега там дори и пазач няма

още с идването си на власт Лечков премахна общинската фирма по чистота и я замести с частни хигиенисти от ООД-то на свой близък човек. Този човек се казва Георги Славов - бъдещият кмет на Ямбол, който все още е само управител на частна фирма за почистване. Услугата, естествено трябва да се върне с повтаряне на схемата по сливенския сценарий. Славов е издигнат за кандидат-кмет през 2007 г. по препоръка на Лечков, за когото се знае, че е неформалният лидер на ГЕРБ за Югоизточна България и че думата му върви пред Бойко Борисов. Славов прехвърля своята фирма ,Лукском на Коста Петков, а управител става братът на Коста - Евгений Петков, който пък управлява и туристическия комплекс Империа на сливенския градоначалник Йордан Лечков. Лукском и ,,Топстрой декор са собственици на още едно дружество - ЛТБ България ХГ, което извозва боклука на Сливен. Поръчката е на стойност 15 млн.лева за 30 години! Парите са били преведни по сметката на дружеството за 2008 и 2009. Така на практика бюджетите на общините Ямбол и Сливен, формирани от данъците на гражданите потичат към едно и също място.

Градоначалникът със широките пръсти (както вече го наричат жителите тук) е натрупал борчове от 14 милиона лева чрез действия, които на пръв поглед може да извърши само луд човек. През 2008 г. дълговете на общината към частни фирми са 6,5 млн.лева. Това е повече от половината от общия годишен размер на собствените приходи на общината. Договорите са разписвани от Георги Славов между септември и ноември 2008г., когато икономическата кризата в България беше навлязла в най-опасната си фаза и всички кметове в страната затягаха коланите в очакване на пика. Шедьовърът на обществените поръчки. Така може да бъде наречен плана на кмета да похарчи 4 милиона лева за два километра водопровод на ул.Граф Игнатиев в града.Простата сметка показва,че един километър от тази тръба струва на ямболии колкото метър от мостовете в Манхатън, например. Изключителното тук е не само сумата, която трябва да се брои на изпълнителя Диана комерс1ЕООД. Защото договорът с фирмата е подписан на 10 ноември 2008 - по времето, когато обектът е наполовина завършен, а в предмета на поръчката е включено проектиране и строителство. Излиза, че проектирането е извършено впоследствие, тъй като строителното разрешение за обекта е издадено един месец по-късно - на 3 декември, т.е. когато обектът вече е готов. В същото време колосалната за ямболските мащаби сума от 4 милиона лева за водопровод изобщо не в включена в бюджета на общината. Председателят на Общинския съвет Наско Стефанов, който е поставен пред свършен факт се чуди откъде да вземе парите. Той се консултирал с независими експерти и установил, че договорената от кмета цена за този вид и обем работа е неколкократно завишена. Напр. в София за ремонта на отсечка от 2 700 м от ул. Симеоновско шосе кметът Бойко Борисов е заплатил 1,6 млн. лева, като в цената влизат подземните комуникации, асфалтово покритие, маркировка, сигнализация за хора с увреждания. В същото време само за изграждане на водопровода в Ямбол - без полагане на асфалт и т.н. сумата в двойно повече.

Проверката за която говори Славов така и не се осъществи поради простата причина ,че няма прокуратура която да разследва сигнал в който няма приложени никакви доказателства за извършени престъпления.Отделно това беше направено едва след като група общински съветници бяха сезирали вече всички възможни институции.

А тоя мушморок няма ли да го изгонят от партията му герб и постове дето е заел.

те так се работи - със замах! браво на този кмет, лошото е, че показва, че и другите от герб са като него

Този чист човек, това красиво цвете? Не може да бъде, а огнебореца твърдеше друго!

Явно и ти не живееш в нашия град.Проверката която поиска ,надявам се вече бившия кмет на Ямбол,беше така поискана ,че от прокуратурата тогава се изсмяха и обясниха ,че не разследват сигнали в които ищеца не представя данни за закононарушения а неговия беше точно такъв.И ако трябва да бъдем точни,той направи това сезиране след като група общински съветници беше вече изпратила сигнали за неговите злоупотреби.

Тоя е пълен сиромах спрямо кмета на Момчилград. Там търговете се решават, преди да бъдат публикувани и преди търга се знае, коя фирма ще спечели. Там 2 милиона ги нямат за пари!... Обаче няма кой да потърси отговорност от негово величество КМЕТА... Не е лошо да се проверят и софийските кметове - феодали! Да се види какви феодали, защитени от районите управления на полицията, има в софийските общини... Няма начин - има си лекенца навсякъде - дори и към новата партия много бързо се залепиха какви ли не лекенца - няма начин, така сме били от векове - най-достойните се отказват от политиката, а пък паразитите много бързо се пребоядисват от една партия в друга... и този явно е от тия, само да се краде - без морал и без скрупули. Трябва да има ефективни присъди - ако няма, значи никога няма да се оправим - това е истината!!!! Да беше само той... Ако полицията се вдигне, ще намери във всеки един град такъв като тоя. Едно време кметовете са били уважавани хора! Сега това са едни от най-корумпираните хора в България, заедно с общинските съветници. Нямам думи... Представете си кмет с неговата власт колко може да краде и си представете какво правят ония в парламента!... А за какво е станал кмет, ако не лапне няколко милиона?...

Ееее, сега се за почват ...Вчера беше Румяна Желева , днес кмета на Ямбол.Започва се с т. нар. омаскаряване.Пък после...дори и съда и който иска да го оправдава ,топартийната задачка е изпълнена.

Коментарите до тук са явно от хора ,които са далече живеещи от града ни-Ямбол.Кмета сам е поискал тази проверка, ако четете подред и внимателно.За да се спат калянията от т.нар. другари.

Не го закачайте нащо момче ве, то си е дружка с Лечков пък той нали пръв приятел на нашио примиер. Ся че секи месец има проблем с водата у Ямбол, тва бял кахър. То и на Нова година нямаше вода цял ден, даже ей тоз от снимката по БТВ-то обесняваше как ши на оправи след има-няма 2-3 месеца. Нищо че по Станишково време бяха писали статии, със схеми как се източва Ямбол от сливенски фирми с негово участие, тва кой му пука. Само да не земе се окажат верни тез схеми, ама едва ли. Комунистите са виновни сигурно няма кой друг да е

А представяте ли си какви ги е вършил в София настоящият премиер?

не е лошо да се проверят и софиските кметове - феодали. Да се види какъв феодализам има в соф.общини защитени от районите управления на охр.полиция. Боже пази българия

Тоя е пълен сиромах спрямо нашия кмет от Момчилград.Тука търговете се решават преди да бъдат публикувани и преди търга се знае коя фирма ще спечели.Ние такива 2 милиона ги нямаме за пари.Обаче няма кой да потърси отговорност от негово величество КМЕТА.....

Сленг,това наистина е така, и знай,че много хора мислят като теб.Аз не знам защо до сега не са показали нито един редови депутат да каже две думи.Дали ще може?Сбирщина от кол и въже.

Не е възможно.Това е заговор на Станишев и Доган.

Няма начин има си лекенца навсякъде- дори и към новата партия много бързо се залепиха какви ли не лекенца- няма начин, така сме били от векове- най-достойните се отказват от политиката, а пък паразитите много бързо се пребоядисват от една партия в друга....и този явно е от тия, само да се краде- без морал и без скруполи. Трябва да има ефективни присъди- ако няма значи никога няма да с еоправим- това е истината!!!!

абе боко тиквата вече мина мръсните комунисти по резил, при това само за половин година???

Пак комунистически мурафети! Ако те успеят да се измъкнат сухи, значи са марсианците!

Нека проверят и колега плехар от Сливен! Там е публична тайна какви золуми върши това перчемлийче! Само тъпия Бойко още не е разбрал, ама на следващите избори ще му стане ясно. Той дотогава пък ще се накраде, та дреме му, като се замисля...Егати държавата!

И НА НАС:(

Янето те почва Боби, очаквай изненадкииииии.... Твоята сега ще се види. Макето няма да те остави намира да си го знаеш, ако не му спретнеш някакво активно мероприятие и не го накараш да млъкне.

и що ги ручахме жабетата бре Боко. Нали ни продъни ушите за тройната ламя и големите крадци. То сега се почва, твоичките незнаеш какви са ги надробили по места, ама нали ги е шубе. Да те питам как ще отзовеш избран кмет, това не ти е депутат да го смениш с друг.

са ангели. Бойто е Бог. Не ги питайте. Долно мръсните ръце на тройната коалиция от тези светци. Да живее българия. 1000 години за Бойко.

Ei takiva Boiko 6te go provalqt kmetoa na Sliven ne e po dobar publi4na taina e zanimava se s narkotici ama nikoi ne go razsledva

Коментари - Кмет от ГЕРБ обвинен за 2 млн. лв. щети | Днес.dir.bg

Кмет от ГЕРБ обвинен за 2 млн. лв. щети

Срещу кмета и партиен лидер на ГЕРБ в Ямбол Георги Славов е образувано производство в Окръжна прокуратура за превишаване на правата по обществена поръчка.

Обратно в новината

Коментари - Кмет от ГЕРБ обвинен за 2 млн. лв. щети | Днес.dir.bg

Коментари

борисов,ако това е вярно ще допуснеш ли и други издънки в банка кадри.

този не никаква глава-той мишка поставена от Лечков тариката.

Това Георги Славов - Главата ли е? Не знаех, че е кмет. Ако не е ща станат двама в панделата.

Ах тея комунисти пак ни злепоставят пред европа 100% тва е тяхно дело човека е абсолютно честен и почтен .

Няма нищо за чудене. В България политиката привлича развалени хора. Така де, ако си добър лекар или архитект или адвокат ще идеш ли да ставаш кмет или депутат, най-вероятно НЕ. Просто ще си работиш професията.

Прави ви чест,Ямболии,че сте активни срещу ''любимия'' си кмет!Няма значение от къде е дошла атаката,важното е,че е на полза роду!Тук,в Сливен,нищо не се случва;Лечков ограбва безнаказано Сливен и нищо...тишина!Къде е Общинския съвет,полицията,прок гражданството да не говорим...За тези,които не знаят-Георги Славов е момче на Лечков...

Попитали Радио Ереван: -Кога ще си отиде комунизма от България? Отговорът бил: -Когато си отиде Бат Бойко!

Почвам да се притеснявам дали Яне няма да го самообесят на някоя детска катерушка...

Мдам сигурно пак Станишев му е виновен на лицето Б.Б.

Бойко Желев каза, че ще е най-строг към неговата партия. Очаквам не затвор, а директно на въжето.

този прокурор да доиде и в Сливен да се запознае с Герба на града Радостин Русев и Лечков по големи крадци няма

Сливенският главен прокурор да вземе пример от Ямболският си колега и да се самосезира за Сливенският император - Лечков. Неговите кражби край нямат, нестига че разби целият град ми и краде от безочливо с фирмите си.

тоя ще е внедрен от бдп в герб така че отново подкрепяме Борисов!

самото обвинение е дошло в следствие на проверка, поискана от кмета. това разбира се не пречи сестра му да е курва... поне колкото за в очите на евтините проститутки по форума, че иначе не могат да спят горките от злоба и мизерия.

Що не напишете ча кмета и фирмата са си разделил по 1 млн лева....евалла.

А бе тъпанари,едно време Англия е имала девиз Разделяй и владей.Днес вие тъпанари сте разделени между 237 партии и се джавкате като палета един друг,а през това време дяволите си пълнят гушите.Кучетата си лаят,кервана си върви,и какво направихте с това лаене по форумите,а?Граби народе възродени,няма значение кой,ГЕРБ,БСП,ДПС,ДСБ сте един дол дренки.

Не е възможно това е заговор от пертията на Б.Б. не може да се КРАДЕ.

Поисканата от Славов,надявам се вече бивш кмет на Ямбол,проверка беше фиктивна и на всичкото отгоре беше подадена едва след като група общински съветници вече бяха сезирали всевъзможни институции.Няма прокуратура която да предприеме действия само за едно елате ме проверете без приложени доказателства.

нито е първият нито ще е последният, който ще крадне при това правителство и ББ си го знае

Ей,това наистина ли е вярно или пак Станишев виновен.Нали ние сме най честни,умни и хубави.За Ямбол не давам да се говорят такива неща.Спешно да се свика щабат и да се обясни че това е провакация.

Дядо казваше Каквото повикало,такова се обадило. Двадесет години слушамкакво крадливо племе сме били.Слушам го от измислени политици.Аз познавам българския народ трудолюбив, честен,състрадателен го изкараха най лошия.Ние ли измислихме мафията,проституцият ,Да не би да имаме улица на червени фенери..Да изреждам ли.Ние сме били лош материал.Брее.Да ви покажа ли колко златни медали имаме от спорнти и математически олимпиади.Работя в Гент, обичам България не малко от Вас.Мизерията ме накара да напусна домът си и да ходя по чужди държави хляба си да изкарвамНе пишете лошо за България.Грозно е.Тук и сърбите ни се смеят колко злобни и крадливи хора сме.Четат весници,какво са каза ли нашите политици.Съжалявам,ч това не заслужава България и българският народ

Повечето от документите кметът Славов е разписвал зад гърба на своите общински съветници. Дори е фалшифицирал провеждане на сесия без да се замисли, че това лесно може да се провери по протоколите. Решение за създаване на едно от дружествата е взето на дата 25 юли 2008, а тогава заседание на местния парламент не е имало. Според това решиение за три години консорциум по озеленяването ( в чийто състав са само проверени хора на ГЕРБ) трябва да получи пет милиона лева. И вече има в сметката си преведени 400 хиляди лв. Има и още една фирма, близка до кръга Славов-Лечков, която отговаря за сметището. Тя е Еко ЕУ Техноложди и годишната стойност на услугата му е изчислена на 1,6 млн. лева. А същото това сметище се е поддържало за не повече от 240-250 хиляди лева, когато е било в общински ръце. Сега там дори и пазач няма

още с идването си на власт Лечков премахна общинската фирма по чистота и я замести с частни хигиенисти от ООД-то на свой близък човек. Този човек се казва Георги Славов - бъдещият кмет на Ямбол, който все още е само управител на частна фирма за почистване. Услугата, естествено трябва да се върне с повтаряне на схемата по сливенския сценарий. Славов е издигнат за кандидат-кмет през 2007 г. по препоръка на Лечков, за когото се знае, че е неформалният лидер на ГЕРБ за Югоизточна България и че думата му върви пред Бойко Борисов. Славов прехвърля своята фирма ,Лукском на Коста Петков, а управител става братът на Коста - Евгений Петков, който пък управлява и туристическия комплекс Империа на сливенския градоначалник Йордан Лечков. Лукском и ,,Топстрой декор са собственици на още едно дружество - ЛТБ България ХГ, което извозва боклука на Сливен. Поръчката е на стойност 15 млн.лева за 30 години! Парите са били преведни по сметката на дружеството за 2008 и 2009. Така на практика бюджетите на общините Ямбол и Сливен, формирани от данъците на гражданите потичат към едно и също място.

Градоначалникът със широките пръсти (както вече го наричат жителите тук) е натрупал борчове от 14 милиона лева чрез действия, които на пръв поглед може да извърши само луд човек. През 2008 г. дълговете на общината към частни фирми са 6,5 млн.лева. Това е повече от половината от общия годишен размер на собствените приходи на общината. Договорите са разписвани от Георги Славов между септември и ноември 2008г., когато икономическата кризата в България беше навлязла в най-опасната си фаза и всички кметове в страната затягаха коланите в очакване на пика. Шедьовърът на обществените поръчки. Така може да бъде наречен плана на кмета да похарчи 4 милиона лева за два километра водопровод на ул.Граф Игнатиев в града.Простата сметка показва,че един километър от тази тръба струва на ямболии колкото метър от мостовете в Манхатън, например. Изключителното тук е не само сумата, която трябва да се брои на изпълнителя Диана комерс1ЕООД. Защото договорът с фирмата е подписан на 10 ноември 2008 - по времето, когато обектът е наполовина завършен, а в предмета на поръчката е включено проектиране и строителство. Излиза, че проектирането е извършено впоследствие, тъй като строителното разрешение за обекта е издадено един месец по-късно - на 3 декември, т.е. когато обектът вече е готов. В същото време колосалната за ямболските мащаби сума от 4 милиона лева за водопровод изобщо не в включена в бюджета на общината. Председателят на Общинския съвет Наско Стефанов, който е поставен пред свършен факт се чуди откъде да вземе парите. Той се консултирал с независими експерти и установил, че договорената от кмета цена за този вид и обем работа е неколкократно завишена. Напр. в София за ремонта на отсечка от 2 700 м от ул. Симеоновско шосе кметът Бойко Борисов е заплатил 1,6 млн. лева, като в цената влизат подземните комуникации, асфалтово покритие, маркировка, сигнализация за хора с увреждания. В същото време само за изграждане на водопровода в Ямбол - без полагане на асфалт и т.н. сумата в двойно повече.

Проверката за която говори Славов така и не се осъществи поради простата причина ,че няма прокуратура която да разследва сигнал в който няма приложени никакви доказателства за извършени престъпления.Отделно това беше направено едва след като група общински съветници бяха сезирали вече всички възможни институции.

А тоя мушморок няма ли да го изгонят от партията му герб и постове дето е заел.

те так се работи - със замах! браво на този кмет, лошото е, че показва, че и другите от герб са като него

Този чист човек, това красиво цвете? Не може да бъде, а огнебореца твърдеше друго!

Явно и ти не живееш в нашия град.Проверката която поиска ,надявам се вече бившия кмет на Ямбол,беше така поискана ,че от прокуратурата тогава се изсмяха и обясниха ,че не разследват сигнали в които ищеца не представя данни за закононарушения а неговия беше точно такъв.И ако трябва да бъдем точни,той направи това сезиране след като група общински съветници беше вече изпратила сигнали за неговите злоупотреби.

Тоя е пълен сиромах спрямо кмета на Момчилград. Там търговете се решават, преди да бъдат публикувани и преди търга се знае, коя фирма ще спечели. Там 2 милиона ги нямат за пари!... Обаче няма кой да потърси отговорност от негово величество КМЕТА... Не е лошо да се проверят и софийските кметове - феодали! Да се види какви феодали, защитени от районите управления на полицията, има в софийските общини... Няма начин - има си лекенца навсякъде - дори и към новата партия много бързо се залепиха какви ли не лекенца - няма начин, така сме били от векове - най-достойните се отказват от политиката, а пък паразитите много бързо се пребоядисват от една партия в друга... и този явно е от тия, само да се краде - без морал и без скрупули. Трябва да има ефективни присъди - ако няма, значи никога няма да се оправим - това е истината!!!! Да беше само той... Ако полицията се вдигне, ще намери във всеки един град такъв като тоя. Едно време кметовете са били уважавани хора! Сега това са едни от най-корумпираните хора в България, заедно с общинските съветници. Нямам думи... Представете си кмет с неговата власт колко може да краде и си представете какво правят ония в парламента!... А за какво е станал кмет, ако не лапне няколко милиона?...

Ееее, сега се за почват ...Вчера беше Румяна Желева , днес кмета на Ямбол.Започва се с т. нар. омаскаряване.Пък после...дори и съда и който иска да го оправдава ,топартийната задачка е изпълнена.

Коментарите до тук са явно от хора ,които са далече живеещи от града ни-Ямбол.Кмета сам е поискал тази проверка, ако четете подред и внимателно.За да се спат калянията от т.нар. другари.

Не го закачайте нащо момче ве, то си е дружка с Лечков пък той нали пръв приятел на нашио примиер. Ся че секи месец има проблем с водата у Ямбол, тва бял кахър. То и на Нова година нямаше вода цял ден, даже ей тоз от снимката по БТВ-то обесняваше как ши на оправи след има-няма 2-3 месеца. Нищо че по Станишково време бяха писали статии, със схеми как се източва Ямбол от сливенски фирми с негово участие, тва кой му пука. Само да не земе се окажат верни тез схеми, ама едва ли. Комунистите са виновни сигурно няма кой друг да е

А представяте ли си какви ги е вършил в София настоящият премиер?

не е лошо да се проверят и софиските кметове - феодали. Да се види какъв феодализам има в соф.общини защитени от районите управления на охр.полиция. Боже пази българия

Тоя е пълен сиромах спрямо нашия кмет от Момчилград.Тука търговете се решават преди да бъдат публикувани и преди търга се знае коя фирма ще спечели.Ние такива 2 милиона ги нямаме за пари.Обаче няма кой да потърси отговорност от негово величество КМЕТА.....

Сленг,това наистина е така, и знай,че много хора мислят като теб.Аз не знам защо до сега не са показали нито един редови депутат да каже две думи.Дали ще може?Сбирщина от кол и въже.

Не е възможно.Това е заговор на Станишев и Доган.

Няма начин има си лекенца навсякъде- дори и към новата партия много бързо се залепиха какви ли не лекенца- няма начин, така сме били от векове- най-достойните се отказват от политиката, а пък паразитите много бързо се пребоядисват от една партия в друга....и този явно е от тия, само да се краде- без морал и без скруполи. Трябва да има ефективни присъди- ако няма значи никога няма да с еоправим- това е истината!!!!

абе боко тиквата вече мина мръсните комунисти по резил, при това само за половин година???

Пак комунистически мурафети! Ако те успеят да се измъкнат сухи, значи са марсианците!

Нека проверят и колега плехар от Сливен! Там е публична тайна какви золуми върши това перчемлийче! Само тъпия Бойко още не е разбрал, ама на следващите избори ще му стане ясно. Той дотогава пък ще се накраде, та дреме му, като се замисля...Егати държавата!

И НА НАС:(

Янето те почва Боби, очаквай изненадкииииии.... Твоята сега ще се види. Макето няма да те остави намира да си го знаеш, ако не му спретнеш някакво активно мероприятие и не го накараш да млъкне.

и що ги ручахме жабетата бре Боко. Нали ни продъни ушите за тройната ламя и големите крадци. То сега се почва, твоичките незнаеш какви са ги надробили по места, ама нали ги е шубе. Да те питам как ще отзовеш избран кмет, това не ти е депутат да го смениш с друг.

са ангели. Бойто е Бог. Не ги питайте. Долно мръсните ръце на тройната коалиция от тези светци. Да живее българия. 1000 години за Бойко.

Ei takiva Boiko 6te go provalqt kmetoa na Sliven ne e po dobar publi4na taina e zanimava se s narkotici ama nikoi ne go razsledva