С крадени данни срещу измамите

Организацията за икономическо сътрудничество и развитие (ОИСР), която води борбата срещу заобикалянето на данъчните закони, няма да се противопоставя, ако правителствата използват откраднати банкови данни, за да проследяват данъчните измамници в офшорни центрове, информира Ройтерс.

Обратно в новината

Коментари - С крадени данни срещу измамите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ама дами и господа, това е узаконяване на кражба в особенно големи размери. Наказуемо е по всички международни правила (ако вземем да ги спазваме че не е много разпространено).

Форум на бедняците... Какви банкови данни ви се привиждат? Главното за банките е доверието в тях. А банковата тайна е задължително условие за това. При условие, че това не се спазжа, няма нормален човек, който да си държи парите там. Има много други начини за инвестиции. Банковата тайна може да бъде разкривана САМО СЛЕД СЪДЕБНО РЕШЕНИЕ. За съжаление в нашата мила родина подобни правила са само на хартия, всеки може да си научава каквото поиска и когато поиска. В епохата на тоталния контрол, обаче, не знам как не им е дошло на ума да изискват сведения по колко пъти чукаме жените си и по колко- съседките. Сигурно е, че и това ще стане публична тайна някой ден. Биг Брадър в действие. Ако поискат мога да им покажа и питона си, като Митьо Пищова, защо не?

Ами това си е узаконяване на кражбата. Не е ли по-логично, ако има заведена проверка срещу някое лице, банките законодателно ад бъдат принудени да дават необходимата информация.

Ако те хванат да крадеш банкови данни, вече може да се опрадаеш че си щял да ги даваш за разследване.

следващата стъпка е да не се инкриминира освен кражбата на данни и получаването им чрез насилие на банкови служители после да направим едно гуантанамо за всички вложители в офшорните зони и да ги държим там докато не си кажат откъде са им парите. духовмата импотентност ражда интелектуални недоносчета

Мисля изтече времето в което Швейцария имаше особен статут.Не може да има в сърцето на европа място където престъпници да укриват парите си и да са защитени със закони.

световната конспирация в сила! вече е законно да се крадат банкови данни и да се заставят всички да плащат, за да може да изчезнат вечните категории бедни и богати, и да се създадат нови - свръх бедни и свръх богати!

Вероятно доста хора с пари за пране са се притеснили :)

Най-важното е в във всяка статия да се спомене:финансова криза!Боклуци!